GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6061
12975
1687

Online 3974 users

Užívateľ > Dzaroslaf > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Takmer dokonala strielacka.
Vyborna zabava, rozmanite prostredia, husta atmosfera zniceneho New Yorku, neskutocne nadherna grafika, miestami som len pozeral s otvorenymi ustami a kochal sa, tvorcovia nechali hraca pozerat sa na scenerie a ukazovat aku graficku pecku to stvorili. Je to moja prva hra ktoru som si zadrtil na novej grafickej R9 380, na full HD a plne detaily je to naozaj zazitok. Co sa hratelnosti tyka nebolo to zle, miestami bolo velmi obtiazne sa vyhnut nepriatelovi. Zaver bol trochu prehnany a chaoticky ale aspon sa to ukoncilo na velke grady. Urcite lepsia hra ako 1 a 2.
Novy DOOM je jednoznacne povinnost pre vsetkych nostalgikov ktori oblubuju chladnokrvne masakre pri vsetkom co sa hybe. Zo starych kolaji nevykracuje, uz to nie je horor ako bol Doom 3, naozaj splnil navrat ku klasike akurat v uplne novom obale. Grafika je super a s Radeonkou R9 380 4BG, 6 jadrovym starym AMDckom CPU a 8GB ram DDR3 frci naozaj skvele na 1080p ultra nastavenia + 8xAA. Dizajn levelov je perfektny.
Pre mna bol doom najocakavanejsia hra vobec. Od takeho dlhorocneho cakania by som si ale prial trochu viac a trochu mi vadi neprepojenie z D3, mohlo to nejakym sposobom pokracovat aj ked to je detail, pribeh samozrejme nic, tvorcovia mohli aspon prihodit nejake spojitka o tom co sa na UAC udialo a deje viac do hlbky, v D3 ste mohli aspon citat emaily z PDA zamestnancov a vytvorit si aspon obraz co sa na zakladni dialo. Tazko ale porovnavat kedze novy doom ide v inych kolajach. To o com je splna na vybornu a zaklad je ze pobavi a urcite sa budem k nemu vracat hlavne kvoli hladaniu novych upgradov zbrani a secretov.
+ Grafika
+ HW naroky (hru zvladne na dobrych nastaveniach aj pomerne slabsia masina)
+ Rychla akcia a rezba ktora vystihuje pravu podstatu dooma v navrate ku korenom
+ Upgrady zbrani a praetor brnenia ktore symbolizuje doom + odkazy na historiu dooma
+ Masivna energicka hudba k danej vrazednej akcii, striedanie elektronickych prvkov s rockovymi

- Kratka (11 hodin) aj ked to nie je malo, ale pre mna je :D
- Zbrane a zasoby nastavene v rohoch ako pri multyplayeri, viac sa mi pacilo ako to bolo pri d3, vacsinou na regaloch, v skladoch, v skrinkach na hesla ale neberte to ako porovnanie (tiez detail)
Skvela hra.

+Grafika
+Hratelnost
+Interaktivita s prvkami hry, zvierata, skills, vedlajsie misie
+Pribeh

-Trochu divne tiene okolo objektov a postav



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |