GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21214
5455
5063
1438
1600
7336
6059
12961
1687

Online 7306 users

Hry > Dishonored > hodnotenie


Dishonored
90%

Moje hodnotenie - Dishonored





Recenzie - Dishonored

Horký kandidát na hru roku a pro milovníky Thiefa jedna z nejdůležitějších her posledních let. Příběh o pomstě se stává exhibicí hráčské svobody a nespočtu možností, jak se popasovat s rozličnými úkoly. Zaručuji vám, že i po dohrání se do Dunwallu budete vracet.
V Dishonored nájdete mnohé paralely s už vydanými hrami od Thiefa cez Deus Ex, až po Bioshock, na ktorý odkazuje krehký, ale vrúcny vzťah s medzi hrdinom a chránenkyňou, hľadanie kódov do trezorov, fľaštičky pre zdravie a manu a ďalšie. Každá ďalšia paralela ju oberá kúsok po kúsku o originalitu, no jej to neubližuje. Mimoriadne silná atmosféra Dunwallu v kombinácii s pomalým postupom si pomaly, ale isto dláždi cestu do siene slávy.


Video recenzie - Dishonored

Videorecenzia - Sector.sk




Užívateľské hodnotenia - Dishonored

V prvom rade som fanúšik FPS strielačiek tým nemyslím call of... , ale táto hra je profesionálna práca. Príbeh, atmosféra možnosti postupu, grafika je velmi pekná zatial asi najkrajšia na unreal engine. Niekto tam vidí zmes a prvky z hier ako bioshock, singularity a neviem ešte čoho. To určite nie, po dlhom čase sa jedná o absolútne odlišnú hru od ostatných. Je to moderná a pokroková akcia. A slovo steam punk si nevšímajte, ježia sa mi z neho chlpy, budete sa proste cítiť ako vo Werneovke. Nebavia ma stealth hry ani jedna. Toto je však niečo iné, nenechajte sa odradiť rozpačitým začiatkom a zistíte že na trh prišlo konečne niečo nové a to sa odráža aj v mojom hodnotení.

+2 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

+1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

+1 Dobré Zlé
Úžasná hra, sice krátká ale to v dnešní době je skoro každá. Hratelnost vynikajicí. Příběh také dobrý i když předvídatelný, dobrej trénink na trpělivost když jsem se snažil získat ohodnocení ducha ( nikdo mě neviděl)

0 Dobré Zlé
Páči sa mi doba, v ktorej sa to odohráva, zobrazuje ako sa žilo vtedy, príbeh je perfektný, pútavý, smutný a zaujímaví, vyskytujú sa tam aj strašidelnejšie prvky (Granny, Zombíci,...), veľmi ma zaujal aj theme song Copilot - Drunken Whaler a jeho text, nepáči sa mi ako sa dej hry vyvíja no je to perfektné a dúfam, že si spolu Corvo s dcérou nájdu svoju cestu :)

0 Dobré Zlé
Dishonored
+
Grafika
schopnosti
AI
spracovanie hrani
mise

-
postáv vyzrádzajúce dej

Dishonored no ked som pri krat vediel video som si uz hovoril to bude darada ani nie zlyhala sko vsetko sa mi paci tej hre ake ma schopnosti vylepsenie zbrani a veci je skoro ako od hry Thief krades je pekna len ked tie zbrane by sa dali odlozit ale uz na to prisiel (drzeni F) len mam jednu nevyhodu a to je spomaleni cas na 2 vylepseni berie az 8 Runy to ma trochu nastvalo skoda ze nedalo 5 alebo 4 runy na cas 2 vylep. vsetke schopni sa daju pouzit az dohrani hry ale vse sa da vylepsit co trochu sklamalo ale inak sko je super ako na navrat Thief rozhodne by som ju aj odporucil aj kamaratom ktory maju rady nieco take alebo podobne

0 Dobré Zlé
Jedna z mála hier na ktorú som sa vrhol ešte raz hneď po dokončení. Jedinečná atmosféra steampunkového sveta v 19. storočí, krásna umelecká grafika a neskutočná hrateľnosť.

0 Dobré Zlé
Tak toto ma celkom prekvapilo, čakal som že to bude dobré, ale nie až tak dobré. Úžasná hra, prostredie je unikátne (steampunk ?) a atmosférické, dej je tiež prvotriedny, aj keď trocha predvídatelný, ale najlepšia je tá hratelnosť a možnosti prejdenia každého levelu. Cez každý level je viac ciest ako ho prejsť, viac spôsobov, môžete ísť stealth, alebo akciu, alebo kombináciou je to len na vás. Celá hra sa dá prejsť bez jedinej vraždy. Tiež podľa toho ako hráte sa mení svet(ak hráte agresívne zhoršuje sa plague, je viac krýs a weeperov) a z toho vyplynie aj koniec hry. Tie spelly, myslel som si, že to bude blbosť keď dajú do takého relatívne realistického prostredia kúzla, ale bolo to super, bez toho teleportu na blízko si neviem hru predstaviť(aj dark vision som využíval skoro stále). Kandidát na hru roka.

0 Dobré Zlé
Mimoriadne preceňovaná hra.
Stealth gameplay je dobrý aj keď je to viacmenej zjednodušená verzia Thiefa s množstvom blbostí ako teleport, prevteľovanie a videnie cez steny a na rozdiel od Thiefa a Splinter Cell tu Svetlo, Tiene a zvuk nehrajú žiadnu úlohu.
Tiež mi vadí že hra sa nedá prepnúť do 3rd person pohľadu. A príbeh, ten je nudný a plný hlúpych klišé a ešte k tomu ak chcete dostať dobrý koniec nesmiete zabiť viac ako 20% ľudí v hre.

0 Dobré Zlé
+príbeh
+možnosť hrať stealth alebo násilnou cestou
+kuša, pištol a ich postupné upgradovanie
+nadprirodzené schopnosti, s ktorými sa dajú vytvárať efektné kombá
+prostredie a doba, v ktorých sa hra odohráva
+rozchodil som to aj na NTB: intel i5 2,68 GHz, 4GB ram, geforce 310m 1gb

-trocha kreslenejšia grafika

-1 Dobré Zlé
Hraní jsem si opravdu užil a ani na chvíli mě hra nezačala nudit. Nejvíce mě potěšila volnost pohybu při procházení misí, kdy si můžete zvolit jestli se probijete přes nepřátele bojem z očí do očí, nebo půjdete nenápadně přez kanály a různé sklepy až k cíli, popřípadě můžete chodit po římsách a střechách baráků a své nepřátele z vesela odstřelovat aniž by věděli kde se skrýváte.
+ : Volnost pohybu
+ : Povedený příběh který nabídne i zajímavé zvraty
+ : Kombinace zbraní a zvláštních schopností
- : Při hraní na nejjednodušší úrovni jsou trochu nereálná zranění (pád z 50ti metrů vám
neubere skoro žádný život a tak podobně) :)

9,5/10

-1 Dobré Zlé
TOTO je najlepšia hra akú som kedy hral - Fakt mazec . Proste túto hru som prešiel viac krát ako všetky ostatné dohromady :) ( obrazne) lebo zakaždým nájdete niečo iné prečo sa opaltí tú hru hrať.
Najma to že sa dej mení podla toho ako sa zachováte

-1 Dobré Zlé
Skvela hra.Proste bomba:
+Dej
+Hratelnost
+super schopnosti
+grafika
+hratelnost

-Kratka hra dost rychlo sa to dalo prejst


-1 Dobré Zlé
+ zbrane
+ upgradovani
+ do posledni chvile zamotany pribeh
+ vice moznosti dosahnuti cile
+ hidden tasky + sejfy

-1 Dobré Zlé
Bezvadná hra.
klady: hratelnost
možnost rozhodování
vylepšování zbraní
příběh
magie
zápory: drobné chyby

-1 Dobré Zlé
-nereálné
-nic moc prostředí
-jste jak Chuck Norris
-HW náročnost
+možnosti zabití nepřátel
+vychytané schopnosti
Nic extra, tato hra mě příliš nezaujala hlavně kvůli té nereálnosti a kvůli tomu, že jste prostě jak zmutovanej Chuck Norris

-1 Dobré Zlé
Naozaj skvelá hra

Plusy:
-grafika
-dej
-príbeh
-prostredie
-super bojovanie
-zbrane
-ovládanie
-misie

Fakt je to veľmi dobrá hra a zabaví vás na dlho mna táto hra velmi baví.

100%

-1 Dobré Zlé
kriste pane to je ale blbost. za toto pytaju 50 eur?? jedine co je na tom dobre je dej ktory tam hra peknu ulohu. ale ostatne hroza grafika, narocnost, zbrane... ked si predstavim ze by som to mal prejst znova tak sa mi jezia chlpy na chrbte. raz mi uuuuplne stacilo!

-1 Dobré Zlé
Myslím že k tomuto dielu ani netreba nejak moc mrhať slovami... aj keď predsa len ma niečo napadá ...toto nie je hra ...toto je umenie.

-1 Dobré Zlé
Určite veľmi odvážny projekt a jeho využitie Unreal engineu je až neuveriteľne efektívne. V každom prípade by som ale nenazval túto hru "steampunk", a vôbec by som ju neporovnával s hrami Bioshock (100%steampunk), či DeusEX (100%cyberpunk), ale skôr sedí označenie ako vintage/sci-fi/gothic FPS akčná hororová adventúra s prvkami RPG. Dishonored je proste úplne originálny a to je asi tak jediné, čo ho s tými hrami spája. Že niekomu herné mechanizmy pripomínajú iné hry, je ako vravieť, že sa Diablo podobá na Fallouta! Dishonored stojí svojou originalitou mimo rad a tým už si zabezpečil svoje miesto v "sieni slávy" medzi inými kultovnými hrami, či hernými sériami. Celkové spracovanie tejto hry je vysoko profesionálne a rok 2012 celkovo priniesol veľmi tvrdú konkurenciu. Bethesda "len" znova dokazuje, že je silnou hernou spoločnosťou. Tých 5%, čo chýba k naprostej spokojnosti je hlavne za občasné chyby v AI ("skraty" v konaní NPC pri akcii) a trocha slabšiu optimalizáciu na úplne maximálnych nastaveniach.
Ale čo za zmienku na záver skutočne stojí je "Chaos systém", ktorý vyhodnocuje vplyv NPC akcií a ich celkové chovanie. Hra hraná aj vážne extrémne brutálnym spôsobom, ale bez priamych očitých svedkov vašich akcií veľmi dlhú dobu necháva konať NPC kľudne. No po urobení jedinej výraznejšej chyby sa po dlhom čase takéhoto hrania NPC chovajú agresívne a to dokonca až paranoidne už v momentoch, keď sa trebárs dostanete na dohľad a trocha svetla.

-1 Dobré Zlé
Skvelá stealth akcia a dovolím si povedať že po SC: Chaos Theory dalšia top hra v žánri. Najväčšie plus hry je možnosť si zvoliť štýl hrania, či už stealth alebo akcia, voľnosť pohybu a plnenia úloh v hre a silný príbeh. Grafika na rok 2012 nie je zlá, no ani nič prevratné, rozhodne ale veľmi dobre vyvážené herné lokácie, výborná práca s tieňmi a zvukmi. Táto hra ma bavila od začiatku do konca s úžasným pocitom a veľkým herným zážitkom. Pre milovníkov stealth žánru nutnosť zahrať!

-1 Dobré Zlé
Nádherný mix Half-Life 2 , Bioshocku a Tiefta fungujúci na celkom iných princípoch.

Na FPS je hra dosť dlhá nad 20h oproti Call of Dutty serií ktorú prejdete lubovolnu časť do 7h a taktiež ponuka nelineárny dej - viac spôsobov ako ju prejst.

-1 Dobré Zlé
90%Enoo
Super hra s ešte lepšim príbehom.

+ grafika
+ príbeh
+ voliteľne situacie
+ celkom dlha doba hrania ;)
+ postavy
+ vylepšenia atď...

P.S.: Odporučam si zahrať !!


-1 Dobré Zlé
Co na TO říct? Absolutní zážitek.Hru jsem si dokonale užil, a to je to, co od her očekávám.Za mně je to jedna z nejlepších her své generace a jsem hrdý, že jsem si ji užil.

-1 Dobré Zlé
BioShock + Thief + Deus Ex = Dishonored. Asi najväčšie plus, ktoré táto hra ponúka, je možnosť, ako jednotlivé misie prejsť. Dej je nezaujímavý a klišoidný, hra ako celok pomerne krátka, no dosť dlhá na to, aby sa po určitom čase dostavil stereotyp. Čo mi však úplne vadilo, bol systém jednotlivých misií. Pre ortodoxných thiefov možno poctivá práca a kultová záležitosť, pre mňa len ďalší priemerný titul, ktorý je zbytočne veľmi preceňovaný.

-2 Dobré Zlé
+Zajímavé zpracování
+Celkem ucházející příběh
+Možnost zvolit si jak hru budete hrát

Velmi nadprůměrná hra

-2 Dobré Zlé
100%50andy
Duchovný pokračovateľ Thiefa a jeho herných princípov je "zázrakom" medzi dnešnými hrami. Úctihodou dĺžkou, dobrým príbehom, riešeniami misí, hudbou a mnohými inými pozitívami sa zaraďuje medzi moje top hry.
Obzvlášť oceňujem non-lethal prístup.
Dokonalosť sama.

-2 Dobré Zlé
Hra roka 2012
+ grafika
+ atmosféra
+ hudba
+ charakter mesta
+ 3 konce
+ príbeh a zvraty
+ záver
+ znovuhratelnosť

- nič

-2 Dobré Zlé
+grafika
+zbrane
+schopnosti
+vylepsovanie
+pekny velky svet
+dva rozne konce
+prejdenie hry bez zabitia (vyskusane ozaj je to tak)

-dlzka hry
-malo zbrani
-pri spusteny alrarmu pride armada vojakov

Ale celkovy dojem super svet vas pohlti a nepusti chcete ist dalej a dalej a dalej

-2 Dobré Zlé
Parádna hra,je v nej všetko.Podla mňa by toto mala byť hra roku 2012,zaslúži si to.Super Stealth,Príbeh,Misie.Fantázia...Moja NAJ HRA!

-2 Dobré Zlé
Čakal som bezduchú hru plnú krvi, a jej prelievania. No Dishonored Vám ponúka na výber. Je na vás, či sa vydáte cestou neľútostného vraha alebo zvolíte iné riešenia. Vždy sa nejaké ukážu. Čím viac stráží zabijete, tým viac sa bude v meste pohybovať nakazených ľudí. Bavilo ma hľadať skryté cesty do budov, lezenie po strechách a priznám sa že toto bol hlavný dôvod, prečo si ma hra získala. AI bola skvelá a nerobila žiadne veľké problémy. Dĺžka hry ba priam vyzýva zahrať si ju znova. Pre mňa umelecký pôžitok.

-2 Dobré Zlé
+propracované AI,délka příběhu,obtížnost,příběh,postavy a grafika
- občasné bugy ,konech hry zklamání a možnost vylepšení už dosti otřepané
Celkově:89 %

-3 Dobré Zlé
Dishonored je nečakaná pecka tejto nabitej jesene.Veľmi kladne hodnotená kritikou aj hráčmi.Ale mne na nej predsa len niečo nesedí.Proste steampunkoví svet mi vôbec nesedí.Príbeh bol jednoduchý priehľadný ale zaujímavý aj keď trochu neosobný (čo už býva zvykom u hier od Bethesda Softworks). Vyzdvihnúť treba súboje a možnosť realizácie sa v leveloch.Ale aj napriek mojím osobný výhradám je to jedna z najlepších hier tohto roku.

Výhody: Úchvatný steampankový svet (ale mňa zas tak neuchvátil),široke možnosti realizácie sa v súbojoch a leveloch (kombinácia steal-akcie,tvrdých súbojov a magických trikov).

Nevýhody: Steampunkové poňatie hry nemusí sedieť každému, paralely s inými hrami,jednoduchosť a priehľadnosť príbehu.

Možno bi si táto hra zaslúžila viac ako 85% ale je to len moje osobné hodnotenie.

Dávam 85%.

-3 Dobré Zlé
Víborna hra
Dobra optimilizacia ja som to pustil na 2 GB ram a 3 CPU a na AMD Anthlon II grafickej karte na najmenšom bez sekania .
Dobrá hratelnosť
Celkom je dlhá
Dobrý príbeh
Dobrá grafika
No mne sa nepáčilo že to nema multiplayer mne bi sa tam hodil .
85%

-3 Dobré Zlé
Skvelá hra. Začiatok bol pre mňa trochu chaotický, ale neskôr keď som sa oboznámi s prostredím a možnosťami začal som sa baviť. V hre sú veľké možnosti plnenia úloh, a vedlajšie úlohy okrem toho, že predľžia hernú dobu pomôžu aj v hlavnom queste napr. dostanete klúč alebo indicie k splneniu misie... Dej je taktiež dobrý, obsahuje aj niekoľko neočakaávaných zvratov. Darmo tu vypisovať možnosti, beže do obchodu a vyskušajte si to sami, nikto určite nebude sklamaní.

-3 Dobré Zlé
+Vyborna hra od mojich obludných firiem
+Super hratelnost
+Vela možnosti útoku
-Docela zla grafika(Pride mi ako kreslena)
-Obdobie ktorom mi hra moc nesedi
Vyhodnotenie 75%

-3 Dobré Zlé
2. hra od tvorcov titulu Dark Messiah of might & Magic - Arcane Studios je akoby kombinaciou viacerch znamich titulov (Dark Messiah, Bioshock, Half-life) a tymto sposobom si razi vlastnu cestu.
Klady:
-atmosfera Steampunkoveho mesta
-nelinearnost
-vizual
-hudba
-sloboda v rozhodovani
-sloboda v stylu hrania
-magia
-znovuhratelnost

Zapory:
-vizual nemusi sadnut kazdemu
-obcas AI
-technicke drobnosti
-okrem mesta neponuka ziadne ine prostredie

-4 Dobré Zlé
Dlho som takú dobrú hru nehral,velmi mi sadla grafika aj príbeh,skvelé ovládanie a možnosť rozširovať zbrojný arzenál.Určite odporúčam!


-4 Dobré Zlé
dobrý dej,grafika,schopnosti,arzenal,"bokovky" ,možnosti výberu počas hry,nutnost uvažovania (ak to chcete seriozne vyhrat)-ODPORUCAM :)

-4 Dobré Zlé
+grafika
+zbrane
+schopnosti
+vylepsovanie
+pekny velky svet
+dva rozne konce
+ stealth
+sloboda v rozhodovani
+sloboda v stylu hrania
+magia
+znovuhratelnost
+ hw naroky
zapory
-okrem mesta tam nieje žiadne iné prostredie
- grafika
- drobné technické chyby..
- kratke
hra je super. Odporúčam kúpit

-4 Dobré Zlé
Vynikajuca hra je to super
+Grafika (trocha ako kreslena ale to az tak nevadi)
+zbrane
+dej
Konečne vysla uz som ju cakal 1mesiac huraaa.

-4 Dobré Zlé
100%Defuse




100%misor

100%msior2






100%simak


90%hujo




100%misor2











95%Ben

100%kirito






100%sareth


























86%Lyra

80%vinc






80%Crew






90%puck



















100%Reacon





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |