GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6064
12975
1687

Online 16829 users

Hry > Brutal Legend > hodnotenie


Brutal Legend
65%

Moje hodnotenie - Brutal Legend





Recenzie - Brutal Legend

Pokud jde jen o styl a atmosféru, je Brütal Legend úžasná sonda do hloubi metalistovy duše. Jako hra už však tak geniální není - stereotypní mise, nepříliš doladěné ovládání a hlavně lehce skřípající herní mechanismy zabraňují výtvoru Tima Schafera vystoupat na metalový Olymp. Ve své podstatě ale vše funguje a titul při hraní pobaví. A to je to hlavní.


Užívateľské hodnotenia - Brutal Legend

-: ovládanie auta, citlivé ovládanie ružice sól, opakujúce sa úlohy, bugy, občas kamera, hlavná postavička nevie skákať (okrem nasadania do auta)
+: grafika, atmosféra, audio, soundtrack, zábava, humor, hracia doba, príbeh, odomykanie predmetov, vylepšenia, ostrov, postavy, originálne menu, efekty, jednotky, frakcie, nepriatelia, počasie, pamätihodnosti, gitary, lokácie, animácie príbehu (legendy), tour book, finále, dizajn, dokonale zakomponovaná rodičovská ochrana, dabing
Verdikt: Temný metalový svet so štipkou humoru... Presne to je Brutal Legend. Má originálnu atmosféru a príbeh. Herný svet predstavuje ostrov rozdelený na viaceré časti, ktoré sa odomykajú v rámci hlavnej dejovej línie. Postupom hry sa sprístupňujú aj vylepšenia auta, zbraní a taktiež výzoru hlavného hrdinu a mnoho ďalších vecí. Naopak negatívami hry sú ovládanie, hlavne auta a opakujúce sa úlohy. MP obsahuje iba jeden mód hry, s ktorým sa hráč oboznámi v SP. Napriek tomu, ak hráč dokáže akceptovať tento fakt, Brutal Legend mu ponúkne metalové dobrodružstvo.

0 Dobré Zlé
Hra je rozhodně originální a pro lidi, co poslúchajú metalovou hudbu je to rozhodně zážitek. Ale to ovládání kazí celý zážitek ze hry. Díky tomu sem hru ani nedohrál, protože se to prostě nedalo hrát. Příběhově je to parádní, možnostma solidní, ale ovládáním to potápí samo sebe.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |