GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6064
12975
1687

Online 1018 users

Hry > Marvel's Midnight Suns > hodnotenie


Marvel's Midnight Suns
63%

Moje hodnotenie - Marvel's Midnight Suns





Recenzie - Marvel's Midnight Suns

Midnight Suns je přebujelým molochem, který po vás vrhá další a další dávky superhrdinské parády. Taktické souboje jsou na nejvyšší možné úrovni, poutavého příběhu má hra na rozdávání a právě vyprávění hraje prim. Jen škoda té velmi zastaralé grafické stránky, která dělá vyloženě ostudu.
Keď som bol dieťa, mal som veľmi vrúcny vzťah ku komiksovým hrdinom, dokonca som ja sám nejaké komiksy kreslil. Postupne môj záujem do značnej miery upadol, možno aj preto, že teraz je toho už všade akosi priveľa. No práve Midnight Suns vo mne prebudil opätovný záujem o túto kultúru a jej špecifické postavy, s ktorými som sa vďaka tejto hre veľmi zblížil a rád sa k nim znovu vrátim. Simulácia základne „Marvelovcov“ so sociálnou interakciou dobre funguje a ladí s taktickými a originálne poňatými bojmi. Aj keď niektorí hráči by z toho chceli len tú strategickú zložku. Po obsahovej stránke tomu nie je veľmi čo vytknúť. Ale zlá optimalizácia, kolísanie snímkovania a nekonečné nahrávanie zamrzí. Preto so zaťatou Hulkovou päsťou a vystrčenými pazúrmi Wolverina autorov upozorňujeme, že chceme nápravu čo najskôr (vraj už na tom pracujú). No vzhľadom na to, že je to jedna z najlepších hier roka, pri hodnotení sme napokon prižmúrili oko.


Užívateľské hodnotenia - Marvel's Midnight Suns

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |