GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6064
12975
1687

Online 17898 users

Hry > Blasphemous 2 > hodnotenie


Blasphemous 2
65%

Moje hodnotenie - Blasphemous 2





Recenzie - Blasphemous 2

Blasphemous 2 má všechno, co by správná metroidvanie měla mít, a ještě něco navíc: Nesmlouvavou obtížnost, údiv z objevování, epické souboje s bossy a bezkonkurenčně imaginativní svět. Takže vlastně ani nevadí, že nejde o zásadní evoluci od předchozího dílu.
Blasphemous 2 sa nesie vo veľkej vlne svojho predchodcu a využíva všetky jeho pozitíva, ktoré boli v prvej časti pevne nastolené a plne fungovali. Fanúšikov tejto pixelovej platformovky potešia 3 rôzne druhy zbraní a ich využitie, nové útočne predmety a systém sôch v inventári, ako aj pokračovanie príbehu kajúcnika v novom, veľkolepom svete plnom bizarných scenérií. Avšak Blasphemous z roku 2019 by som dal 9 z 10, druhej časti musím pol bodu odobrať. Recyklovaná grafika, recyklovaní nepriatelia, ako aj lokácie vás síce o skvelý zážitok z hry nepripravia, ale skôr poukazujú, že tvorcovia prišli s malým počtom noviniek a sústredili sa na jemné rozvinutie pevného jadra predošlej časti. Blasphemous 2 však rozhodne stojí svojím obsahom pri nákupe za plnú sumu.


Užívateľské hodnotenia - Blasphemous 2

vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |