SAND | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21245
5455
5063
1438
1600
7336
6074
12997
1687

Online 31185 users

SAND


Genre:Akčná, Online
Release Date:2024
Stránky hry:sand-game.com
Developer:tinyBuildGAMES, Hologryph, TowerHaus
Buy Game SAND
Buy Game

Sand je kooperatívna a kompetitívna online sandboxová first-person akcia. Sami, prípadne s posádkou budete pilotovať Trampler. Ide o masívnu kráčajúcu loď, ktorá je navrhnutá na prekonanie rozsiahleho suchého oceánskeho dna, ktoré sa zmenilo na púšť. Posádky Tramplera cestujú medzi opustenými mestskými „ostrovmi“ a hľadajú zdroje na vylovenie a poklady na obchod, pokiaľ ich môžu bezpečne vyťažiť.

Váš Trampler bude nielen prostriedkom, ako sa pohybovať po piesočnom mori, ale vašim domovom. Trampler je vysoko prispôsobiteľná a vylepšiteľná pevnosť na masívnych železných nohách. Práve vylepšenie bude dôležité, aby ste prežili smrtiace toxické zóny v pustatinách. Zabudnúť by ste ale nemali na ďalšie pláty a delá, aby ste sa mohli stretnúť s konkurenčnými posádkami.

Každá výprava do tohto sveta bude iná, pretože púšť je procedurálne generovaná a plná nepredvídateľných hrozieb. Ostrovy sú však ručne vytvorené a navrhnuté tak, aby boli vzrušujúcim a náročným prostredím, ktoré sa môžete naučiť preskúmavať a bojovať v ňom.

Čo sa príbehu týka, ten sa odohráva v alternatívnej verzii histórie roku 1910. Ľudstvo vďaka objavu nových zdrojov energie výrazne pokročilo v prieskume vesmíru. To Rakúsko-Uhorsko viedlo v dobývaní iných planét, ale planétu Sophie postihla záhadná ekologická katastrofa, ktorá donútila jej osadníkov narýchlo opustiť kedysi na zdroje bohatý svet. Motivovaní zúfalstvom sa teraz najodvážnejší a najchudobnejší jedinci z ríše vydávajú na planétu Sophie, aby objavili skryté bohatstvo vo vyprahnutej pustatine a zásadne zmenili svoj život.




More videos »


SAND - screenshot
screenshoty »



Game Rating

The game has not been released yet.



Discussion SAND Add a post
No discussion posts.

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |