GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21233
5455
5063
1438
1600
7336
6068
12981
1687

Online 18053 users

Užívateľ > eXcelQo > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Velmi dobra hra na odreagovanie od fps hier.. dobra hratelnost a pristupnost zadarmo cez steame.. Hra pohlti no casom je to stereotypne..
Jenoznacne najlepsia hra aku som hral.. Grafika fajn.. Ale ten dej je proste super aj hra je prerobena do kazdeho detailu az na to ze ked zabijete nejaky ciel napriklad ze ho zhodie zo strechy tak sa stale ukaze animacia kde ste ho akoze zabili cepelou..
Pre fanusika serie F1, co ja som.. Je to super hra, konecne poriadna hra o formulach, krasna grafika , dobre ovladanie ale 5 perc. strhavam za stereotyp.. Okruhy su tam perfektne spravene najma nocny zavod v Singapure sa mi pacil..
Predobjednal som si to uz davno a konecne som sa dockal.. super hra.. menim svoj nazor ze ac2 je hra roka.. toto to prekonava na plnej ciare..
+grafika, hratelnost, pribeh, radia, funkcie(zhasinanie,spustanie vody..), prezliekanie a ine ...
- kratka hra (okolo 10,5 hod.)
Hra ma úplne pohltila.. Najlepšie na tom je grafické spracovanie, je to zatiaľ hra s najlepšiou grafikou aku som videl aj keď je náročnejšia na hardwareové požiadavky a najvyšších nastaveniach mi trochu lagovala..
Tento rok to bolo velmi vyrovnane.. Tak ako FiFA tak ani PES nesklamal.. No u mna vitazi PES a to kvoli lepsiej komplexnosti hry a viac sa mi paci aj grafika , 5 percent dole za nedoladenosti... NApriek tomu super hra..
Hru hodnotím veľmi kladne, pretože, odkedy som ju zapol a začal hrať ma veľmi chytila .. Po čase sa však veľa veci opakuje ale aj tak to stojí za hranie. Grafika nie je zlá ale ani úžasná .. Podarené je že sa môžete kedykoľvek prezliecť do iného obleku alebo si zmeniť farbu mečov..



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |