GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6064
12975
1687

Online 17855 users

Užívateľ > large > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Na to že táto hra bola vydaná roku 2004 má vynikajúcu grafiku a fyziku, taktiež možnosti, zbrane, herný svet. Veľmi som si obľúbil, no už som ju prešiel a znova sa do nej nehrniem, možno inokedy :)
Dávam 90 %
Hre som dal 70 %. Prečo práve toľko a nie viac alebo menej ? ... Hra sa mi veľmi páči, ale má aj značné rezervy. Tak si to zhrnme : tá grafika, je síce výborna, ale pôsobí na mňa tak, že keď dlhšie hram,musím vypnúť a rozhliadnuť sa po "veselších" farbách, tá grafika unavuje a to doslova, je moc matná. Jedno veľké plus dávam fyzike, zbraniam. Fyzika je super, šírenie ohňa napriklad. Čo sa zbrani týka, nesznášam, ked sa zasekne, alebo "zhorí" ... mám s toho nervy a musim opäť kritizovať vývojarov hry : vystrielam pol zásobniku a až vtedy protivník padne, ťažko sa zabíjaju... A ideme opäť na pozitíva :D Dalsie pozitívum sú auta, pekne prepracovaný interiér, dobre čitatelné tzv. budíky.
Far Cry 2 mám celkom rád. 70 % :)
Hra ma zaujala jedine grafikou, fyzikou, realnosťou niektorých vecí. Príbeh je o ničom, možnosti v hre nieje veľa. Vývojari tentokrát "strielali" asi len po grafike a fyzike. Dúfam že GTA 5 bude podobné ako GTA San Andreas : rozloženie grafika, fyzika - herný svet, príbeh možnosti.
GTA IV som už prešiel a viac sa mi nechce.
Ale ináč sa celkom dá.
50%
Túto hru somprešiel toľkokrát že to nespočítam a stále ma baví. Je to asi najlepšia hra na tejto planéte ! :)
Vzľadom k aktuálnym priemerom je možno grafika trocha slabšia, uznajme nemá na GTA IV. Ale predsa : žiadna hra vo mne nvyvolala emócie ako GTA San Andreas. Uznávam sú tam aj zápory a je ich dosť : slabšia gtafika, fyzika tiež nenapreduje, lebo sa prevrátite s autom na strechu a horí a podobne. No napriek tomu tú hru milujem ! Prečo ? Zoberte si napríklad ten príbeh, je neuveritelne prepracovaný, dokáže hráča držať v napetí,
máte svoj gang (+),
vela priatelov, oddadných priatelov (+) až na pár ktorý vás sklamú. Herný svet (+), same lesy, dedinky, rozmanité polia, cesty, púsť, tri velké mestá.
Veľa misii (+), niektoré su zauimavejšie, niektoré menej
Povedal by som až extremne množstvo dopr. prostriedkov (+)
Výučba bojových umení (+), akurát mínus dávam tomju že ked sa učite v "Cobre", máte len dokopy k dispozicii 4 kopy (-)
Mohol by som písať donekonečna a dávať pluska, minuska. Takže toľko k hodnoteniu. Táto hra je pre mňa malým bohom, aj teraz po rokoch čo ju hrám.
100 %
Hra je to vynikajúca, vôbec mi nevadí, že nehrám za hlavneho : Michaela Scofielda...o to je to zaujimavejšie, som nasadený agent. :)
Som veľmi spokojný, aj s tým ako jeto do detailu prepracované (čo sa príbehu týka)...
Mínus dávam tomuže celú hru som mal prejdenú za deň. A ešte jedno mínus za málo možností pri boji. Všetko čo som mohol bolo uder, tvrdý uder, kryť a tak...žiadne tvrdé kopy, páky. Myslím že toto mohli obohatiť, lebo predsak väzenskému životu patria bitky a keď už tak poriadne ! :)
Ale ináč hre dávam 100 %
NESKLAMALA :)
Túto hru som hrával ešte ako malý chlapec :D Veľmi ma chytila a doteraz mám na ňu krásne spomienky . Samozrejme na dnešné pomery je grafika aj fyzika slaba, ale predsa je to hra ktorá mi ostala navždy v srdci :)
Minule som ju stiahol, môj počítač ju rozbehol a po chvili sa vypla (?) a tomu nechápem, takže tento komentár je zároveň aj otázka, ktorú mi dúfam niekto zodpovie, že prečo ? Prečo mi ju môj počítač nedovolil hrať aj ked je tak výkonný že bez problémov mi idú novučke hry.
Hre dávam 100 % :)
Hru som hrával už dávno, no dávno jak dávno, asi dva roky. Veľmi, veľmi ma bavila, bol som s ňou nadmieru spokojný aj napriek slabšej grafike :)
Hre dávam aj napriek mnohým záporom až 90 % :)



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |