GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21231
5455
5063
1438
1600
7336
6067
12981
1687

Online 17227 users

Užívateľ > MatoMan > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Bola to asi tak moja prvá vojnová hra, na tie roky výborne spravená hra aj po grafickej stránke. Myslím si že kto ju ešte nehral nech si ju stiahne, dávam 95.
Štvrtá časť série sa podarila, výborná grafika, misie super, skvelý multiplayer, nieje čo k tomu viac dodať
Je trošku horšia od predchádzajúcich častí, ale to nevadí. Výborne prostredie hra plná napätia a mnoho viac.
Podľa mňa Call of Duty Modern Warfare 2 je najlepšia hra akú som doposiaľ hral. Výborná grafika, prepracovaná hra nieje čo k tejto hre čo dodať. Za plný počet. Už sa teším na ďalšiu časť.




Táto Fifa sa dá poriadne hrať iba s gamepadom, nehovorím, že s klávesnicou je to zlé ale sú tam rôzne kombinácie. S gamepadom je to jednoduchšie a určite väčší zážitok. A teraz k hre. Ako hra je veľmi dobrá, prepracovaná grafika dobrá, nové triky. Takisto sú tam ligy z celého sveta, vrátane českej.
Hodnotenie 100.


slabota, bugy v hre, odpiska penaltu pritom bola lopta hrana, totalny odpad posledna fifa kupena jebem nato, 2 rozjebane gamepady, este pridem o nervy jebem nato.
Čakal som od "dvojky" trošku viac. Je tam nedokončený dej, krátke misie, oproti jednotke sa to nedá porovnať.
Prvý pocit z nového NFS som mal dobrý, ale po chvíľke hrania to opadlo. Podľa mňa je to dosť nereálne policajné autá sú vybavené takými vecičkami, že to ani nieje možné. Ďalej snažím sa ako snažím ale niektoré misie nedokážem niekedy prejsť ani na "bronze" nie to na zlate. Najhoršie je to že "rýchly postreh" alebo tak nejako. Nové NFS ma sklamalo. A ešte by som spomenul akceleráciu vozidiel, nech robím čo robím vždy ma ... do zábradlia a keď nie to tak ma stočí o 180 stupňov alebo narazím do oprotiidúceho vozidla. Neviem či si toto hodnotenie zaslúži táto hra.
Keď som kukal ten trailer, povedal som si: "veď to musí byť riadna somarina", no ale opak je pravdou. Keď som ju začal hrať hra ma príjemne prekvapila.

+ grafika
+ rôzne štýly boja
+ bijú sa biely proti čiernim
+ skvelé misie

- zápory by som ťažko hľadal



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |