GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6064
12975
1687

Online 2007 users

Užívateľ > Daloslav > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Strašná SPROSTOSŤ!! má to jediný plus: tak nie, žiadne plusi to nemá!! ešte aj tá grafika je úplne nahouby! Hratejnosť skoro nulová! deju som dáko nepochopil...ešte raz: HNUS!!
Ja osbne som s touto hrou spokojný. Nevšimol som si žiadne večšie chyby pár bugov ako je napríklad ruka ktorá sa hýbe zaseknutá pod Izákovími nohami dávno potom ako bol mutant zabitý ( ale zároven to dodáve lepsiu atmosféru) a skoro žiadna rozhodnosť vo vývoji vecí a deja v hre.
Dead space 2 hodnotím velmi kladne.
+grafika
+dej
+atmosféra
+hratelnosť
-uvedené vyššie :)
Určite ma hra zaujala aj keď 2.pokračovanie sa mi zdalo o čosi akčnejšie, aspoň v singel player bo multi som nehral. Hru som ešte neprešiel no plánujem :D. Dosť ma naštvalo že som ja-ako v hre nie ten hrdina ktorý som bol v 1. a 2. časti. No, uvidíme čo sa to stane nakoniec.
Ako mínusi iného typu ako zmena hl. hrdinu som nepostrehol.
Ako plusi vydím: *grafika
*hraťelnosť
*ako obyčajne dej
*veľa vymožeností
*boj aj nablízsko
*nie príliš vela života (tým pádom je hra zaujímavejšia)
Výborná hra. Síce všade píšu že mutanti sa zabíjajú s pomocou celého zásobníka ale ja zvyknem zabiť až 2 mutantov jedným zásobníkom. Je dost problém ked mám lepšiu zbraň s nábojmi sa tažko hladajú. Niekedy je problém s filtrami ale pri pravidelnom prehladávaní mrtvol sa vždy dáke nájdu :). Ovládatelnosť je velmi dobrá a samozrejme aj grafika, ale niehedy mám problém z PhysiX bo po výbuchu dynamitu je dost problém. Niekedy mi dosť vadí orientácia v stanici ale to sa dá zvládnuť pomocou kompasu ktorý ukazuje smer kde mám ísť ( ako vo filme Piráti s Karibiku čo mal Jack Sparou :D) No...a to je asi tak všetko. Ešte doporúčam prečítať aj knihu. Ja čítam knihu a snažím sa zároveň hrať hru, deje sú velmi podobné az v tom že kto v nich vystupuje. Hru som ešte neprešiel ale som zvedavý ako skončí.
PLUSI: -grafika
-hraťelnosť
-akcia
-dej
MíNUSI:-PhysiX ( dá sa vypnúť)
-málo munície ( síce nevíhoda ale spôsobuje lepšiu akciu a náročnosť hry čo mám ja osobne rád :D)
_____________________________________________________________
(: Práve preto dávam 98%! :)
(: Odporúčam stiahnuť/kúpiť a hrať! :)
Ja osobne celkom rád hrávam hry tohoto žánru a samozrejme som hral aj predošlé verzie tejto hry a napriek tomu ma táto časť dáko extra nezaujala. Grafika je síce prepracovaná, ale hra ako celok má dosť veľa bugov (hádam to vyrieší nový patch) . Hratelnosť je ale veľmi dobrá a z náročnosťou hry som spokojný.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |