GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21215
5455
5063
1438
1600
7336
6059
12961
1687

Online 8589 users

Užívateľ > Chosepedro > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Od tejto hry som povodne ocakaval viac,nez som dostal. Clovek sa poriadne zoznami s ovladanim hry danej rasy a takpovediac je koniec kampane. Ja osobne som mal kazdu prejdenu do cca 2 hodin,co ma dost zarazilo. Samozrejme, ze Multiplayer je fajn,ale nemozu na tom postavit celu hru (pritom ak ma skoro 15GB). Grafiku asi ani hodnotit nebudem,pretoze nepatrim velmi medzi hracov,ktorim na tomto segmente velmi zalezi. Ide mi skor o hratelnost a tam to u mna najviac dokopal ten single.A to patrim medzi skalnych fanusikov Aliens, Predator a aj AVP
Takze moje hodnotenie:
+Hratelnost
+Atmosfera
+MP
+Grafika (Ked uz musim hodnotit)
-Dlzka SP
-Velkost hry (15GB takpovediac len na MP??)
-AI je blbe ako vedro gitu
Osobne by som zaradil DS medzi revolucionarov vo svojom obore ako bol pred par rokmi napr. F.E.A.R. Nie je co vytknut, mozno akurat ten casom narastajuci stereotyp, ktory vsak ja ani pri "peckovej" hre nedokazem prehryzt a takpovediac som hru ku koncu prechadzal akoby z donutenia. No zas to vylepsovanie obleku na siesty lvl ma donutilo prejst hru este raz s ocakavanim,ci po prejdeni bude aj lvl 7 :) No som sa neskutocne na***al ked som zistil,ze ziadny 7 lvl nie je >.< Teda aspon mne sa ho nepodarilo ziskat o.O No na zaver, jedine co mozem povedat, je to, ze aj napriek drobnym nedostatkom nelutujem, ze som si hru kupil :)
Tato hra je proste pecka.Hodnotil som ju na 90%,pretoze je trosku nudnejsie prechadzat tie iste misie s Dantem.Ale kedze som zdatny "DMC-ckar",tak som sa tym prehryzol :P No mne osobne tam chyba najma suboj Nero VS Dante,kde by bola moznost hrat za Danteho. Takze vysledok:

Plusy:
+grafika
+perfektne soundtracky
+pocet modov (Blood Palace je moja srdcovka)
+znovuhratelnost (viz priklad - ME :D )
+zostrihy medzi hrou su tiez celkom slusne
+v LDK celkom slusna kopa nepriatelov
+bossovia

Minusy:
-spominane "znovuprechadzanie" levelov s Dantem
-je to konzolovka,takze niekomu robi problem hrat to na klavesnici
-19 misia je zbytocne natahovanie casu (raz som sa s touto misiu drbal 3,5 hodky - proste nepadalo a nepadalo :D )
-suboj Nero VS Dante by tam bol (dokonca 2x),ale co tak naopak?

Zaver:Hra,ktora dokaze neskutocne chytit a nepustit ;) Vrelo odporucam
Nepatrim medzi hracov,ktory by si velmi vsimali a vedeli nejako finalne vyjadrit pozitivne herne zazitky,no negativa si vsimnem vzdy.NFS seriu poznam ako svoje boty a The Run patri medzi nie velmi vydarene kusky.Vlastne som sa ani nemohol donutit ju dohrat celu,pretoze kampan bola neskutocne nudna,ovladanie aut dost blbe (resp nie take, na ake som zvyknuty). Grafika potesi,ale nato,ake to ma poziadavky,by sa z nej dalo vyzmykat,myslim,ovela viac. Dalsia dyka do chrbta bola,ked som zistil,ze namiesto pobehovania po meste a unikania pred policiu "po svojich" len mackam blbe klavesy,ktore sa mi zobrazuju na obrazovke. Neostava mi nic ine,len dufat,ze dalsi diel NFS uz bude ten,na aky som zvyknuty a aspon hratelny.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |