GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6064
12975
1687

Online 3715 users

Užívateľ > swetoku4 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |





vsetci sa stazuju na grafiku, akoze fakt? Vizual je ako z 2003/2004 ked mala hra povodne vyjst. Xbox verzia vysla v 2005, PC port o rok neskor. Uprimne podla mna vizual je furt super, vyzera to lepsie ako Silent Hill 2 napriklad co kazdy pritom ospevuje ako stale super vyzera.
Ano keby to vyslo na 360 alebo PS3 chapem graficky to mohlo byt lepsie.
Ale toto je hra na original Xbox. A PC port vysiel az o rok neskor.
Kazdopadne hra je absolutne briliantna, majstrovske dielo, vsetko uz bolo spomenute, jedine co je dost blbe v tejto hre su bugy, ale chvala bohu GOG vela z nich opravil.
Moonlight Productions sa tato hra absolutne vydarila. Neskutocne kvalitna grafika na rok 2005 (ano PC verzia vysla v 2006 ale original vysiel koncom 2005 na Xbox 360), co je ocakavane kedze to bol launch title pre Xbox 360. PC port vysiel o rok neskor. Atmosfera je v hre absolutne dychberuca. Ovladanie je velmi pomale, co mi uprimne trochu vadilo, ano dokazem bezat ale staminu (vydrz) mam malu. Neviem ci to bolo naschval na budovanie napatia, alebo pre vacsiu realnost. Pribeh sa mi pacil, velmi zaujimavy a koniec absolutne dychberuci! Ostatni v recenziach spomenuli stereotyp, no mne Condemned vobec neprisiel az tak stereotypny ako vsetci hovorili. Neskor je v hre dostatok variacii aby chcel hrat viac a viac. Dalsia vec co je na tejto hre briliantne. Hudba. Ambientna, navykova, atmosfericka. Hudba co hre absolutne sedi. Ked som pocul skladbu co bola na zaciatku opakovat neskor v hre, zimomriavky hned prisli. Sega vie, co je dobre, som rad ze tuto hru vydali. Boj z blizka v tejto hre je dobre zakomponovany, je brutalny, a to hre sedi. Vdaka tomuto chcem hrat viac a viac. Vyhladavanie odtlackov prstov a zhromazdovanie dokazov boli podla mna velmi zjednodusene, staci stlacit klavesu a sam ti vyberie co potrebujes na skenovanie, mne sa to uprimne pacilo, a nemusel som rozmyslat co vyberiem, len som si uzival hru. Najvacia nevyhoda tejto hry mi pride, ze nie je definitivna verzia. Na GOG bohuzial nie je, co podla mna fakt potrebuje. Steam verzia je absolutne nanic, a original fyzicka kopia, ktoru mam na DVD nejde na Windows 10! Cize nie je to jednoduche spojazdnit tuto hru, ked mate vyssi OS ako Windows 7. Kazdopadne, odporucam toto majstrovske dielo zahrat ked chces vyskusat kvalitny, strasidelny horror s dobrou atmosferou a super ovladanim.
K tejto hre mam silny vztah, uz len z nostalgickych dovodov. Ako 13 rocny som sa tesil na tento pocin. Sice stealth nepatri medzi moje top style, Absolution som si velmi uzil vdaka ulahceniam. Vyborna hudba, prezentacia aj vizual. Hratelnost je tiez celkom kvalitna. Optimalizacia na PC velmi slusna. No prekazal mi trochu bodovy system.


toto by mohla byt jedna z najlepsich hier, keby bola dokoncena. bohuzial sme dostali len 30 percent, a uprimne je to tak smutne, ze ta hra je aj tak briliantna aj ked nie je ani zdaleka dokoncena


Toto je absolutne umenie a cesky klenot!! A podla mna najlepsia hra co bola kedy vytvorena a absolutne nic to neprekona. Daniel Vavra je absolutny genius. Vsetko v tejto hre je absolutne na najvyssej urovni a mohol by som tu byt do rana, aby som vsetko opisal. Hudba tak dobra, ze ked zacnete hrat zabudnete na vsetky problemy a Django Reidhardt ti da len radost.
Pribeh je absolutne dokonaly, aj scenar. Hratelnost dokonala. Atmosfera tiez. Ked som tuto hru dohral, zistil som o com je zivot.
uzasna atmosfera, dokonala hratelnost na PC, perfektna ambientna hudba, dokonala hra. Manhunt si vzdy velmi uzivam. Moja 2. najoblubenejsia hra vsetkych cias.






Prosim?? Jeden clovek? Zijeme v dobe, kde jeden clovek spravi lepsiu hru ako EA, pred 20 rokmi by sa ti kazdy smial keby si toto povedal.
Medieval ale s dobrym ovladanim, dusa Jack and Daxtera, tato akcna platformovka ma fakt prekvapila, a toto si absolutne musite zahrat
Tento Resident Evil ma neskutocne prekvapil. Resident Evil moc ani nemusim, kamera a ovladanie v predoslych dieloch sa mi fakt nepacilo. Ale toto je krasa. Kvalitny pribeh, decentna atmosfera, unikatna hratelnost, skenovanie, strielanie, tato hra ma urcite nieco do seba unikatne. Na to, ze toto je povodne hra na 3DS je skutocne zazrak. Toto hrat na 3DS je fakt poezia. No aj na PC je toto krasa. A hudba? WOW
veľmi veľké sklamanie PC verzie. Na konzolách je to dobrá hra, ale PC verzia je absolútne nehrateľná, kvôli nedostatočnej optimalizácii. Kúpil som ju na steame za 30€, môj PC utiahne Battlefield 4 na Ultra a 60 fps, ale táto hra má 10-20fps, neovplyvňujú ani nastavenia. Keď sa na hru fakt tešíte, chodte si ju zahrať na konzoly.




jedna z najlepsich modernych hier. Atmosfera hong kongu je vyborna, hratelnost aj zabava v tejto hre urcite je.
neskutocna hra, majstrovske dielo ktore sa kludne vyrovna Streets of Rage 2. Hratelnost, hudba a vizual na najvyssej urovni, najprv som bol skepticky, ked som videl trailer pred 2 rokmi, no potom co som zacal hrat som sa nevedel odtrhnut, absolutne excelentny pocin. Digital Foundry spravili uzasne video, odporucam pozriet. Uprimne, asi moj najoblubenejsi Streets of Rage, aj po tom, co som hral dvojku na 3DS v 3D. Asi najlepsi brawler / beat 'em up co som hral. Som normalne prekvapeny, ze este nikto sem nenapisal recenziu. Nenechajte sa odradit 2D a skuste si to zahrat, hned sa vam hratelnost dostane do ruky. Uzasna hra!!





© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |