GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21233
5455
5063
1438
1600
7336
6068
12981
1687

Online 16802 users

Užívateľ > m3lwin > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Niet čo dodať, HL1 v novom "drese", sám o sebe má HL1 perfektný príbeh, výborná akcia a teraz k tomu ešte skvelá grafika, hudba, nový engine ! ktorý je naozaj skvelo prevedený. Klobúk dole pred tvorcami, aj keď to nieje priamo od Valve Software, ale aspoň sa zas môžme vcítiť do role Gordona Freemane ;)
Musím povedať že som trochu sklamaný, čakal som od záverečného dielu MW niečo iné, niečo nové. Teraz to vyzerá ako keby firma Infinity Ward chcela rýchlo ukončiť sériu. Mínusy za krátky príbeh, grafika sa nijak nezlepšila, AI je na takúto hru katastrofálne, po celý čas sa iba musíte prebojovať z bodu A do bodu B a pri tom na vás útočia nepriatelia z každej strany a vaši parťáci stoja v strede poľa a pozerajú na vás. Pochváliť musím gameplay a boj na blízko ... v skratke, kto chce vidieť koniec "3. svetovej" hru mu odporúčam, ale kto chce vyskúšať niečo nové, tak v tejto hre to nenájde.


hmm CoJ malo dobrú povesť čo sa týkalo FPS hier na divokom západe, ale to to ... v skratke na hanbu! Po 10 min hrania som to musel vypnúť, vôbec ma hra nezaujala. Nevidím dôvod prečo Ubisoft a spol. upustili od akcie na divokom západe, (kvôli ktorej bola táto hra taká výnimočná), a prešli do kamenej džungle.


Sranda hra :D Síce má to úbohý príbeh, grafika trochu zaostáva, ale veľké plus robí co-op. V skratke ďalšie L4D, avšak tento raz na ostrove plnom zombíkov.




jednoznačne najlepší truck simulátor aký tu bol do teraz, skvelá grafika, perfektné ovládanie kamiónu, máte k dispozícii celú Európu plus Spojené Kráľovstvo (UK), môžte si rozvíjať svoju vlastnú firmu, väčšie a lepšie úpravy kamióna a kopec iných skvelých možností ... doposiaľ najrealistickejší simulátor aký tu bol, BRAVO !! :)















© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |