GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21228
5455
5063
1438
1600
7336
6066
12975
1687

Online 12938 users

Užívateľ > Palikes > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |













Hru som dnes prešiel a zamerám sa predovšetkým na hodnotenie samotnej kampane..
Kampaň sama o seba dobrá prvé missie ma sakra nebavili dá sa povedať že pre mňa nezaujímavé no ku koncu sa to rozbehlo parádne a čo ma neskutočne potešilo, bolo že nám ukázali niečo aj zo starej 2sv. :) Tolko k tej kampani zbytočne to nebudem rozoberať, každý kto si zahrá urobí si sám mienku. Hra je ale aj tak sakra neoptimalizovaná hrané na GTX 980, i7 4790K, 8gb ram a nemohol som mať všetko na EXTRA pretože som mal neskutočné FPS dropy. Ak si to správne nakombinujete (ja som zvolil kombináciu HIGH/EXTRA) tak vám to pôjde bez jediného poklesu. Ďalšia vec čo je fyzika celkových postáv je zlá a nepáči sa mi. Príde mi to ako keby Activision mali na tú hru 2 týždne. Teda podla mňa riadili sa heslom vydať čím skôr a zobrať za to čo najviac prachov.










Hral som do kopy 9 misií a následne som to vymazal.. V celku som od tejto hry očakával podstatne viac no prišlo mi to ako vynovené Far Cry 3. Jedinné + je grafika.. Rozbehol som to na ultra a musím povedať že je to krása






Ak to dohráte v noci, pochopíte velmi rýchlo, prečo sa nedá zaspať :D
+Strach, napätie, aj tá hudba ktorá tam je mi naháňala zimomriavky...
- Asi žiadne len treba mať stíšený zvuk inak budete s tej stoličky viac krát vstávať ako ja ^^
Hra je v celku pekná, má krásnu grafiku taktiež sa mi páči multiplayer (veľa možností od vykrádania bánk až po prepadnutie pancierového vozidla atď...)




Tak aby som skapal, dámy a páni hra roku 2015 na svete

+grafika (tu nieje o čom, hral som to na ULTRA high a musím povedať že to bola bomba)
+hlavný príbeh (krása proste. avšak chcem len upozorniť nie spoilovať že dávajte si pozor na to ako jednáte s tou Ciri inak koniec príbehu pekný byť nemusí :))
+postavy (hnustné čarodejnice :D SPOILER: pekne ma odrbali na tej posteli keď ma o ňu priviazali :D idem to prejsť ešte raz a asi sa udobrím s Yennefer)

- NAVIGACIA (to bol otras ako keby ma maďar navigoval v Taliansku, inokedy zase nemôžem povedať že nepomohla, ale radšej som si zobrazoval mapu furt kde som mal ísť)
- V určitých veciach som by som sa rozhodol inak keby som vedel ako bude príbeh pokračovať, ale v tom má tá hra čaro :) u mňa bezkonkurenčne 100%



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |