GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21215
5455
5063
1438
1600
7336
6059
12961
1687

Online 2720 users

Užívateľ > LukasB > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Velmi pekne spracovana hra, pekna grafika, nenarocnost na hardware, lahke ovladanie, ktore padne do ruky snad kazdemu, zaujimave sposoby vrazdenia :P, kazi to len postupny stereotyp a slabe prvky zlepsovania. Inak velmi dobra hra
Ti co dali 100ku tomuto by sa mali trosku zamysliet, hra slusna, grafika pekna, umela inteligencia na bode mrazu, hudba na urovni, ako oddychovka dobra.
Vskutku dobra hra, pochvalil by som grafiku, hratelnost, nove jednotky a zaujimave schopnosti, zkritizoval by som len nevyvazenost urovni
a problemy so spustanim na niektorych compoch(tie vsak vyriesil patch - odporucam 1.03), skoda ze mi to pripomina prevleceny C&C: Generals ale inak pekne
Tejto hre sa da len malo vytknut vdaka nadhernej grafike, ktora prakticky nema obdoby, takmer filmovemu spracovaniu, inovativna technologia (nanosuit), volnost, zamrzi snad len spravanie sa AI(ktore prilis neopravil ani patch) a na moj vkus trosku lahka obtiaznost. Hra ale rozhodne stoji za kupu.
Tak pri tejto hre som presedel minimalne par tyzdnov, proste chyti si vas a nepusti az do konca, vedlajsie questy tak dobre ako hlavne, pekne skripty, grafika, hudba (Oldies :P), AI na vysokej urovni, vynikajuce prvky RPG, zaradujem ju medzi naj RPG co zatial vysli. Pre mna to bolo ako hrat TES 4: Oblivion a S.T.A.L.K.E.R.a ale 5x lepsie. Stoji za kupu
Hra nudna, samy stereotyp, niektore inovativne veci potesia, grafika na vysokej urovni ( najlepsi ohen co som zatial videl!), dost lahke. Od Crysis to ma veeeelmi daleko.
Ako uz bolo pisane na tiscali, kto to chce hrat ako singleplayer tak nech zvazi kupu, pretoze je tam jasne zameranie na MP, i ked da sa to hrat aj s botmi (ti su ale bohuzial prilis dobry). Grafika zaujimava (nemozem povedat skvela), AI vynikajuca na FPS, atmosfera bola najbrutalnejsia v prvej lokacii No mercy, potom uz trosku stracala na sile, pri single som sa dostal po takej hodinke do stereotypu bohuzial, ale ako odpocinkova hra vynikajuca :)
Hral som už desiatky hier ale toto...
Podľa mňa najlepšia hra tohto roku a len veľmi ťažko ju niečo môže prekonať. Tá hra má všetko čo si hráč môže priať, Dobrá práca Bioware. Hra vás drží a nepustí až do konca (ktorý je mimochodom fenomenálny), tú hru treba mať!
Nadherna grafika ( i ked prehnany motion blur to trosku kazi), hudba mi nejak nesadla, bohuzial postupny stereotyp, prakticky nic inovativne hra nepriniesla, prilis jednoduche( oproti tomu zavody na dialnici extremne tazke).
Pre mna zatial asi najlepsi a najzaujimavejsi z Princeov. Zaujimava grafika ( i ked polokreslene postavy nemusia kazdemu sadnut), male naroky na HW, orientalne ozvucenie :-), navykova hratelnost, a bonus : velmi vtipne niektore rozhovory Princa s Elikou :D:D (ak rozumiete dobre po anglicky), zamrzi snad len prilisna jednoduchost a nutnost vracat sa na uz prejdene lokacie, nic ine sa snad vytknut neda :)
Pekne podana hra podla kniznej predlohy, nadherna grafika, zaujimavy nepriatelia, zaujimavy sposob bojovania, len myslim ze sa tvorcovia trosku mohli pohrat so samotnym prevedenim bojoveho stylu. Ako RPG u mna velmi dobre zabodovala :)



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |