GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 2658 users

Hry > RACE 07 > hodnotenie


RACE 07
78%

Moje hodnotenie - RACE 07





Recenzie - RACE 07

Zejména nové online funkce a rozšířená nabídka tratí i vozidel v Race 07 ještě o stupínek vylepšuje dobrý dojem, který zanechal minulý ročník Race 06. V dnešním skromném portfoliu licencovaných simulátorů na PC je tak Race 07 velmi příjemnou jízdou. Nicméně pro majitele předchůdce nenabízí vedle několika pěkných vylepšení žádnou větší přidanou hodnotu, kvůli které by měli zbystřit pozornost.
Celé toto majstrovské dielo je o krok ďalej ako jeho predchodcovia a SimBin zase prekonal sám seba, ale treba si uvedomiť, že tento simulátor nie je pre každého. Ak nepatríte medzi ľudí fascinovaných čo možno najvernejším realizmom, nevlastníte volant a okruhové preteky nie sú pre vás to, čo vám zrýchľuje tep, hľadajte radšej inde. Na druhej strane, ak máte dobrý volant spedálmi (nutnosť), vášeň pre rýchlosť, závodné autá a obľubujete naozaj realistické okruhové preteky, tak je Race 07 presne to, čo vaše závodnícke srdce potrebuje a nie je o čom ďalej rozmýšľať.


Užívateľské hodnotenia - RACE 07

Mno takze Race 07.
Vyvojary tejto hry ma dost prekvapili,pretoze sa dost vyhrali z grafikou,velkym vyberom aut a samozrejme prostredim a detajlami trati.
Potesilo ma aj ze tak dali aj znamu a novucicku trat v Brne (Ceska Republika :D:D).
Ale vzdy je to tak ze na prvy pohlad dobra hra ma aj dake zapory a tak je to aj pri tejto hre.
Fakt nedoladena AI nepriatelov (ja osobne som na strednej obtiaznosti presiel jeden pretek tak ze som druheho presiel o kolo).
Aj ked by asi kazdy zavodny fajnsmejkr mal mat tuto hru vo svojom sufliku,pre ostatnych to neodporucam aj ked je to celkom dobre hratelna zavodna hra,ale nak sa rozhodnu sami co si to kupia alebo nie:D
85%


0 Dobré Zlé
-: jazdný model, trápny model poškodenia, hudba, úzka podpora grafických kariet, bugy
+: počet súťaží, trate a ich počet, multiplayer, grafika, pohľad z kabíny, počet automobilov a jazdcov, licencie, menu, možnosti úprav a autorský update, emócie počas pretekov
Verdikt: Race 07 je vskutku rozporuplný projekt. Jadrom závodných hier je jazdný model. Ten je v tejto hre fakt divný. Nie je ani arkádou a ani simuláciou. Je jednoducho divný. Slabinou je taktiež model poškodenia a občasné bugy. Naopak Race 07 exceluje svojím obsahom. Obsahuje extrémne veľký počet automobilov, tratí a súťaží. Príjemným aspektom hry sú detaily počas pretekov ako signalizovanie rozhorčenia z cockpitu iným pretekárom. Hra obsahuje multiplayer, ktorý bude určite naplno využitý aj vďaka silnej komunite, ktorá sa vytvorila okolo hry. Autori taktiež prisľúbili postupné zveľaďovanie obsahu. Race 07 je hra, ktorá má v sebe potenciál do budúcna a od prevalcovania konkurenciou ju zachránila práve silná komunita.

0 Dobré Zlé






100%Bramir

100%Mike9


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |