GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 28534 users

Hry > Assassins Creed 2 > hodnotenie


Assassins Creed 2
93%

Moje hodnotenie - Assassins Creed 2





Recenzie - Assassins Creed 2

Príbeh je strhujúci a svižný spolu s rozmanitými príbehovými misiami. Graficky vás očaria Benátky, no ostatné mestá im so svojou architektúrou nezostávajú nič dlžné. Vaše uši budú tiež pomasírované balzamom anjelských vokalistiek ako aj zborom a orchestrom, kedy jemné trilkovanie prechádza do hrmiacich liniek. Akrobatické zručnosti som ospevoval už pri jednotke a tu boli ešte vylepšené. Ak vás teda neodradí Uplay ochrana, tak kúpením AC2 si pripravíte výborný zážitok.


Užívateľské hodnotenia - Assassins Creed 2

100%Fi52
Tak tato hra ma neskutočne prekvapila +grafika +zbrane proste vinikajuca hra a vyborny koniec neviem sa dočkat pokračovania

+30 Dobré Zlé
super hra skvělí příbeh a zbraně hra má dobré ovládání grafika je na pěkné
urovni mise jsou opravdu povedené je tam i spousta vedlejších misí no čo
dodat assassins creed 2 je opravdu povedená hra.

+13 Dobré Zlé
100%Cargon
Táto hra splnila moje očakávania. Superné vybavenie. Príbeh. Lachké ovládanie. Proste mýslím si že je veľmi veľmi dobrá hra. Tak isto je tam veľký počet zbraní a možností ako niekoho zabiť. Cool hra.

+11 Dobré Zlé
STRASNE dobra hra ,,,kupil som original aby som pdoporil ubisoft ,,, je to najlpesie co som dakedy hral davam tomu 100% zbrane garafiku owladanost setko splnilo moje ocakawanie,,,prajem wela hernych zazitkou :)

+6 Dobré Zlé
100%pato11
tato hra splnila vsetko co mala vinikajuca grafika perfektne zbrane super pribeh a hlavne ta hratelnost proste tomu davam 100% :)

+6 Dobré Zlé
Je to úžasná hra od Talianov, akože tých pár chýb a podobných vecí robia dole 5% a tie ďalšie tri dajte za následok nereálnosti a hra je trocha "uletená". Veľmi pekné oblečenie, zbrane, brnenia, zaujímavý príbeh, postavy, misie a všetko okolo toho vrátane nových možností a tak...

+5 Dobré Zlé
Assassins Creed 2 je podla mna najlepšie zo všetkých dielov AC.Dej je proste napinavy a veľmi pekný.Grafiku nemusím rozoberat je fakt skvelá,boj tiež, proste všetko,pekne veľké mesta a atd :)))

+4 Dobré Zlé
Určite je to najlepšie AC zatiaľ. Obsah hry z hľadiska možností prekvapil excelentne, z hľadiska vecí prekvapil tak isto veľmi dobré. Má to síce menšie obmedzenia, chyby, no úžasnú grafiku, dej a misie už nie sú také aké boli. Teraz od hry, trocha ma naštvalo, že tú hru na konzoly AC1 neviem čo, neurobili na PC.

+4 Dobré Zlé
nemám slov. skvelá hra. Kedysi som ju považoval za blbosť ale teraz keď ju hrávam nemôžem
uveriť že som niečo také mohol povedať.

Ezio is best!

+4 Dobré Zlé
Grafika, dej, hratelnost za vsetko davam + nemam pre tuto hru jediny minus :) kupil som si originalku lebo 1 bola super a chcel som mat istotu ze to budem mat bezproblemove hranie lebo toto som si chcel vyhutnat az do konca :) super jednonzane neskamali tesim sa na pokracovanie :)

+4 Dobré Zlé
Hra má fajn príbeh. Sú tam dobré postavy ako napr. Da vinci atď.. Sú tam skvelé spôsoby zabíjania rad nových zbraní a schopností ale aj trochu delikátne scény. Mestá sú krajšie a modernejšie ako v a.c 1. Odporúčam.

+4 Dobré Zlé
Úžasná!! Pokračovanie skvelej pecky Assassin's Creed... Príbeh sa rozvíja ďalej a všetko dobré z prvého dielu ostalo a pribudlo kopec vylepšení... Hra na plných detailoch vyzerá priam nádherne!. Po grafickej stránke nádhera. Priestorový zvuk je takmer v každom momente naprosto presný. Hudobná aj dabingová stránka skvelá. Výborný nápad je vlastné sídlo Monterigioni. Atmosféra oproti prvému dielu ohromne stúpla a chytľavosť a "návykovosť" je priam nebesky vysoká. Skvelé je aj ODHAĽOVANIE PRAVDY... Hľadanie 20 symbolov na budovách v hre... PROSTE PECKA HRA!!

+4 Dobré Zlé
je to skvelá hra,ktorá zasadená do stredoveku
+príbeh a dlhé dialógy
+grafika
+zvuk
+oproti Assasin Creed už autori konečne zmenili štýl a vytratil sa ten nudný stereotyp,ktorý tam bol
+vynikajúci systém súbojov
+dĺžka hry



+4 Dobré Zlé
Nejlepší díl a výborné pokračování. Je tu lepší příběh, hratelnost, délka hry, menší stereotypnost, zbraně a vše na co si vzpomenete. Navíc dvě nádherná velká města a tři menší. Opravdový skvost.

+4 Dobré Zlé
vie fantasticky skakat liezt ... su tam tažke ukoli a su zaimave... ma to dobru grafiku a td...
TATO HRA splnila moje najvedšie očakavanie. Je to najlepšia hra aku som kedi hral.Mate tam perfektne vibavenie.

+3 Dobré Zlé
Výrazné zlepšenie vrámci misií a premyslenosti deja oproti jednotke. Hra vás vtiahne na koniec 15. storočia a nebude vás chcieť pustiť. Hrateľnosť je rovnaká ako v jednotke, čo je tiež k dobru, ale to čo je naozaj uberá na kráse je grafika, ktorá sa od jednotky zlepšila, len o trochu, ale na úkor veľkého množstva grafických chýb u postáv (navyše, na tie hranaté ruky sa nedá pozerať). Našťastie sú tieto hry zastienené samotnou hrou, takže sa dajú odpustiť.

+hrateľnosť
+hudba
+príbeh
+autentickosť
+možnosť opakovani misií
+taliančina

-grafika postáv

+3 Dobré Zlé
Hra na dlhú dobu, s ktorou sa nudiť nebudete. Okrem drobných chybičiek (mám na mysli uplay) niet čo dodať.

+3 Dobré Zlé
assassins creed 2 je pecka.akurat som ju presiel...urcite je lepsia ako jednotka...pribeh je super..grafika je nadherna .trosku to bolo kratke ale inac super..akurat idem skusit dalsi diel som zvedavy ci bude lepsia ako 2..

+3 Dobré Zlé
Takže hra je super boj je veľmi akčný dej je dokonalý :-) grafika je super AC nie je len taka obyčajna hra vyrobcovia vedeli čo robia hra je veľmi zaujímavá dajú sa tam kúpiť nové zbroje meče,lieky,mapy,obrazy,jedy,...atd hru odporúčam každemu určite ho to bude veľmi baviť v Benatkach je veľmi pekná grafika a je to take nadherné najkrajšie mesto z celej hry ale ostané mesta su tiež veľmi super pačia sa mi všetke mesta v hre je veľke množstvo inšpiracie je to fakt super a pesničky su veľmi dobre až sa na nich da plakať!

+Grafika
+Dej
+Music
+Boj
+Obchody
+Obrovská Voľnosť
+Bonusy
+Akcia

hra ponúka všetky moje predstavy o hrach a určite budete na tom rovnako!

+3 Dobré Zlé
90%hifi
skvela hra , len je skoda ze nieje s CZ dabingom ako jednotka... 90% som dal kvoli ovladanaiu na PC z ktoreho ma ide slaktrafit :D

+3 Dobré Zlé
Takže Assassins Creed II je výborná hra. Vidno že tvorcovia hry si dali záležať na tejto hre a určite to každý ocení. Len jedno - preto, lebo sa mi tá príroda nepáči, je akoby odfláknutá, ale zase + za mestá ako sú napríklad Benátky. Veľmi pekná grafika, príbeh je super... všetko je super a preto 99% . Určite budú aj ďalšie diely Assassins Creed vynikajúce ako tento... BRAVO Ubisoft :)

+3 Dobré Zlé
Dlho som nemal záujem hrať túto hru,no nakoniec ma skoro rok po jej vydaní presvedčil bratranec nech ju skúsim a veru dobre mi radil.Je to jedna z najlepších hier aké som kedy hral.Perfektná v každom ohľade od grafiky,hrateľnosť,celkového konceptu,príbehu možnosti realizácie no proste pecka.Assassins Creed mal potenciál ale Assassins Creed 2 ho naplno využil.Čaká vás perfektné dobrodružstvo plné akcie a rôznych trikov v úlohe zabijaka a pomstiteľa vlastnej rodiny v krásne spracovanom renesančnom taliansku.
Škoda totu vypisovať to si treba zahrať oplatí sa.

Výhody:Prekrásna grafika a prostredie renesančného talianska,Perfektný príbeh (jeden z najlepších aký som v hrach videl),výborne spracovaný bojový systém a množstvo Comb+perfektné ovládateľná postava,skvele prepracované misie a množstvo ďalších veci oplatí sa skúsiť.

Nevýhody: Nenašiel som žiadnu podstatnú nevýhodu.

Dávam 99%.



+3 Dobré Zlé
Táto hra splnila moje očakávania. Superné vybavenie. Príbeh. Lachké ovládanie. Proste mýslím si že je veľmi veľmi dobrá hra. Tak isto je tam veľký počet zbraní a možností ako niekoho zabiť. Cool hra. Lepšiu hru som nikdy nehral.

+3 Dobré Zlé
100%jogi3
Druhy a naozaj velmi vydareny kus,kt. by si mal kazdy zahrat, upozornujem ze nikdy nie bez prveho dielu...

+3 Dobré Zlé
80% si táto hra zaslúži super zbrane grafika aj príbeh ale niečo mi tam chýba nejde mi to do hlavy ale super hra len je tam dosť fatálnych chýb ale určite lepšia od jednotky :D hra je super ale ACB je lepšia hoci sú aj tam nejaké chybyčky :D

+2 Dobré Zlé
Assassin's Creed 2 je opravdu úžasná hra.. Velkých plus oproti minulému dílu je tu hodně, pro někoho třeba i schopnost plavat.. Hra nabízí další nádherný příběh o Eziovi a o zradě jeho rodiny.. Assassin's Creed už pro mě není nejlepší hra, ale NEJLEPŠÍ HERNÍ SÉRIE..

+2 Dobré Zlé
Velmi dobrá hra,suprový příběh-dlouhý co u dost her nebývá a luxusní změny(v příběhu).grafika DOKONALÁ.
Už se těším na brotherhood

+1 Dobré Zlé
Dlho očakávaná hra, na ktorú som sa tešil pomaly viac ako malé dieťa na vianočné darčeky. Nebudem to tu všetko rozpisovať, každý vie že je to dokonalé, len dodám že najkrajšie mesto z celej série sú Benátky pri ktorých som totálne žasol, obleky, hudba, príbeh, dokonca aj tie dialógy tvoria neskutočné dielo, ktoré by si zaslúžilo ešte väčšieho ocenenia ako hociktorý iný film. Pre mňa je hranie assassins creed 2 zážitkom na ktorý nikdy nezabudnem. Myslím, že to je to najväčšia pocta ktorej sa mohli tvorcovia dočkať.

+1 Dobré Zlé
Dobra hra skvela grafika,hratelnos,rozhodne neni na skode si tuto hru koupit.Kapku stereotip ale hra je v celku dobra.

+1 Dobré Zlé
Tato hra je pre tych co si chcu vychutnavat dej a celkovo aj hru .Je to uz na mna velmi komplikovana a moc prepracovana hra.Preto davam iba slabych 85%.Grafika je dost slusna a vyhody su hlavne v zbraniach.Je ich dost a da sa pri tom zabavit.Presiel som aj prvy diel a pripadal mi lepsi ale aj tak treba vyskusat vsetko, odporucam zahrat si!

+1 Dobré Zlé
Ak jednotka bola uzasna.....Dvojka je totalne najlepsia hra na svete....Pribehovo skvele,skvela grafika,uzasny styl boja....Takto ma vyzerat moderna hra 21 storocia a hra roka.........

+1 Dobré Zlé
Jenoznacne najlepsia hra aku som hral.. Grafika fajn.. Ale ten dej je proste super aj hra je prerobena do kazdeho detailu az na to ze ked zabijete nejaky ciel napriklad ze ho zhodie zo strechy tak sa stale ukaze animacia kde ste ho akoze zabili cepelou..

+1 Dobré Zlé
Je to Bomba aj ked som to este nehral ale urcite to musi byt supa.... len nevem ci to pojdena XP SP2 :P dufam ze hej....100%

+1 Dobré Zlé
Assassin´s Creed 2 je jedna z najlepších hier aké som hral...podla mňa je AC2 najlepšia spomedzi všetkých assassins creed aj dlžkou hry ale aj dejom...

+mestá (hlavne Benátky a Florencia)
+dĺžka hry
+dej
+hlavná postava EZIO AUDITORE
+misie
+obchody
+hudba
+vedlajšie misie
+zbrane
+hladanie pečatí
+mapy s pokladmy

a tých kladných vecí je velmi vela...100% ale dal by som aj 1000% :D

+1 Dobré Zlé
super hra paradni grafika uzasny pribeh hodne zbrani dobre boje proste to je super hra.

+1 Dobré Zlé
Wooow , parádička :)
+Grafika
+Audio
+Nové schopnosti
+Nová postava
+Super dej
+Nové zbrane a lokácie
+Hrateľnosť
+Brnenia
+Prostredie
+Plávanie
+Dĺžka hry
+Nový fighting systém
+Odstránili stereotypnosť
+Vačšie prostredie na preskúmanie
+Využitie prostredia
+AI (ASPON PODLA MNA)
+Wanted (podplacanie knazov,strhavanie plagatov)
Ak to mate wanted na max. tak sa vam stazi misia :)

-Stále musíkm zapnúť titulky , neostanú zapnuté
Inak aj na túto malú chybyčku 100% , nemám tejto hre čo vyčítať , jednoznačne hra roka :)

+1 Dobré Zlé
Jednoducho fantastické!!! Tak by sa dalo opísať pokračovanie AC. Tvorcovia vychytali všetky možné chyby a to najmä opakovanie sa misii, ktoré poznáme z jednotky. Niet tomu čo dodať no možno iba, že miestami sa mi zdala hra zbytočne dlhá preto dávam 98%.

0 Dobré Zlé
Dávam 99 % lebo hra má veľmi dobré detaily a tak ďalej. Hra ma dobrý dej a konečne Desmond ušiel z ABSTERGA...... Ale to 1 percento som dal dole za to že keď zabili Eziovu polovicu rodiny bratov a otca tak jeho mama za 22 rokov nepovedala nič a tiež som sa chcel dozvedieť čo chcel PETRUTIO urobiť s tými perami t vtákov.

0 Dobré Zlé
Opravdu velmi dobre odvedena prace od UBIsoftu. Skvela hra jak prostredim tak grafikou tak hratelnosti. Spousta moznosti jak si tuto hru uzit je skvela zmena o proti prvnimu dilu ktery po par misich zevsednil. Opravdu skvela prace. Dal bych 100% ale to ja nedavam nikdy :D

0 Dobré Zlé
Už prvý Assassins Creed priniesol so sebou toľko nového, že hádam ani nikoho nenapadlo, že by sa z tohoto typu hry dalo dostať ešte oveľa viac. No AC2 to potvrdil. Priniesol so sebou kopu vylepšení v hrateľnosti, vďaka ktorým nesiaha prvý Assassin tomuto druhému ani po členky. Táto hra je jednoznačne najväčší triumf Ubisoftu. Veru nie je tu takmer nič čo by som jej vytkol. Pozitív hry je tak veľa, že negatíva zatieňujú. Snáď len ten DirectX 10 mi tu chýba.

0 Dobré Zlé
Grafika : 9/10
Zvuky : 9/10
Ovládanie : 7/10
Herná doba : 9/10
Zbrane : 8/10
Príbeh : 9/10

Plus ešte rozlahlé územie.

0 Dobré Zlé
Skvelo prepracovaná hra,menšinám sa podobá AC jednotke,ktorá mi na tretí pohľad nepadla do oka a stratila u mňa hlas...
Čo sa týka grafiky,je na takmer istom stupni ako je ovládanie...zistíte čo tým myslím.
A príbeh? Pohltil ma zo všetkého najviac.Hlavne finálny súboj.
Tato hra má všetko na to aby bola nominovaná na hru roku 2010...

Tie dve percentá som ubral kôli trochu zlému ovládaniu,hlavne na strechách.
A tiež kôli nerozvinutému príbehu.Niekomu na ňom vôbec nezáleží,no pre mňa to je jeden z hlavných rysov.

Veľa štastia v hre,tý čo hru nemajú-vrelo odporúčam...

0 Dobré Zlé
Tato hra je suuuuper. Bavilo mě to strašně moc a všem doporučuji.
Grafika=super
ovladatelnost=super
Postavy=super
Příběh=super
Všechno je prostě boží já k této hře nemám slov zahrál jsme ji asi 5x a mohl bych znovu. Oba palce nahoru a klobouk dolů před touto hrou a hlavně jejími tvůrci

0 Dobré Zlé
100%Andyno
Nečakane lepšie než prvý diel. Sloboda pohybu pripomínajúca sériu GTA je oproti predchádzajúcemu titulu veľkým plusom. Na grafike veľké zmeny nebadať, optimalizácia je tiež dobrá, rovnako ako v prvom dieli. Historicky sa zdá byť tiež všetko v poriadku, až na Leonarda, z ktorého spravili tvorcovia príliš "čulého" až excentrického človeka. :)

EDIT: Po rokoch strávených so sériou Assassin's Creed zvyšujem hodnotenie na plný počet, pretože toto je jednoznačne najlepší diel celej série!

0 Dobré Zlé
okračovanie populárneho simulátoru zabijaka Altaira z 12. storočia vo Svätej zemi, sa tentokrát bude odohrávať v Benátkách roku 1476. Hlavným hrdinom hry je tentokrát Ezio, ktorý bude vybavený sadou nových schopností ako plávanie, prezliekanie sa, či lietanie. Všetko naviac so sľúbeným menším stereotypom vďaka šestnástim unikátnym typom misií.

Ďalší diel Assassina bude doslova nabušený tonou nových zbraní – od sekier a kladív, cez palice, oštepy, až po rôzne typy mečov. To všetko vrátane nových útočných pohybov a akonáhle niekto zraní vás, bude treba vyhľadať pouličného lekára, ktorý vám vylieči rany a navráti vám bojaschopný status. Potom sa už budete môcť znovu pustiť do bitky s novými druhmi nepriateľov, medzi ktorých môžeme zaradiť ako rýchlych lukostrelcov, alebo ľahkoodencov, tak i tanky pripomínajúce kolosy s obojručnými mečmi a ťažkým brnením. Ďalšou podstatnou časťou hry bude tiež využívanie úkrytov, zakráda

0 Dobré Zlé
100%mpuco1
Super hra, graficky ma moc prekvapila.. trochu ma stve ta kratkost hry... ja som to dohral pred tyzdnom a este teraz ma to bavi.. mam dostavanu celu monteriggoni vilu vsetko prejdene.. vrelo doporucujem ci uz stiahnut alebo kupit...

0 Dobré Zlé
Grafika je výborná dej skvelý a zaujímaví. Toto sa im podarilo neni tam ten večný stereotyp ako v jednotke. Zaujímavé veci z histórie. Proste kto si to nezahrá príde o vela

0 Dobré Zlé
Je to najveca PECKA aku som asi hral . Ja ju stopercentne odporucak nech si ju kupite lebo grafika je suprova proste a jednoducho JE TO NAJ HRA

0 Dobré Zlé
Táto hra ma skutocne ocarila so svojou grafikou a ovladanie je tiez jednoduche. tesim sa na 3 diel. a ano mate pravdu chlapci. pripojit sa na net aby sme vedeli hrat :-D trapas. ale ja mam xbox takze si na tom nemusim byt pripojeny na net :-P

Moje hodnotenie: 99,9%

0 Dobré Zlé
100%Elax
Výborné a zajímavé pokračování prvního dílu. Moc se mi líbil jednak příběh a hlavní dějová linie a taky vedlejší mise, které velice zpestřily hru. Zaznamenal jsem hodně změn. Například peníze, na co navazuje obchod a pak i možnost kupovat nejen zbraně, zbroj a munici (nože a kulky), ale i obrazy, mapy, léky (zdraví už se samo uplně neregeneruje) apod. což zvýšuje hodnotu města, které máte na starosti. Se zvýšování hodnoty města máte větší příjmy (jak jsem pochopil v podobě daní) + slevy v obchodech ve vašem městě. Líbila se mi možnost najmout vojáky (dobře vyzbrojeni), zloděje (můžou vás následovat i po střechách) a jak jsem pochopil prostitutky (odvedou pozornost stráže, takže můžete bez problémů projít). Vylepšení technik boje je také výborné. A úrovně nepřátel. Už se nedají porazit tak lehce. Už se mi několikrát stalo, že jsem musel utíkat. Bezpečné zóny, které v prvním díle bylo většinou seno, můžeme si sami vytvořit tak, že prostě půjdeme do davu lidí. Možnost plavat po vodě, pod vodou i na loďkách v Benátkach. Nemůžu vystihnout všechna vylepšení hry. Můžu jedině velice doporučit. Je to hra, kterou se dá hrát i víckrát. Tak je zajímavá. Sám ji už hraju podruhé a pořád jsem stejně nadšenej :-)

0 Dobré Zlé
Pamatam si, ako som bol nedockavy, ked som dohral Assasins creed 1, co sa bude diat v dvojke. Dvojka urcite nesklamala ani po jednej stranke a renome Assasins creed si este vylepsila. Skvele misie, uzasny dej, zabavne bocne misie, nechutne krasne komba s dvomi vysuvacimi mecmi a opat som strasne nedockavy co bude v 3. Ja sa to uz dakedy hraval len preto, aby som vedel co bude dalej. Hru som si stiahol a pouzil som najnovsi fix, kde si raz staci napisat meno a heslo a dalej to hrate bez problemov. Nestretol som sa s ziadnym problemom v hre, jedine co by som vytkol by bolo, ze dakedy isiel zvuk(hlas) dopredu ako titulky, kedze sa to odohravalo napr. pri ohni, kde sa naroky zvysili a sekalo mi to, pritom hlas isiel dalej. Velmi vazne ma to tankovalo ale zvladol som to ;-). Toto je jedna z mala hier, ktoru si oplati dokonca za tych niekolko desiatok eur kupit, nie ako ti kokoti, ktori robili vancouver 2010 a pytaju si tolko isto :-/. Takze stahujte a kupujte!!!

0 Dobré Zlé
100%Sorcer
Je to super hra poradil mi ju kamarat a ked som si ju kupil tak som nemohol odolat davam 100% preto lebo ma peknu grafiku good dej proste Wau.

0 Dobré Zlé
Perfektná hra s dobrou grafikou (aj keď by mohla byť aj lešia), ale ten príbeh ma úplne dostal. Je jasné že bude aj Assassins Creed 3, len dúfam že mi pojde, fakt odporucam!!!

0 Dobré Zlé
Veľmi ľahké ovládanie.Dobrí príbeh ale veľmi sa to podobá na assasin creed 1.Veľké množstvo zbraní.Keď sa chceš ošetriť muíš si kúpiť lieky alebo zajisť k doktorovi.Ľudia sa daju okrádať tak docela super hra.

0 Dobré Zlé
AC je jedna z najlepších hier akú som kedy hral, v skutku rozmanitý dej, ktorý vám časom dá odpovede na všetky otázky..
+- Grafika
+Atmosféra
+-Hrateľnosť

0 Dobré Zlé
100%Andy87
Velmi pekna grafika dobra hratelnost a perfektny dej zacinajuci uz v prvom diely. Stoji za to si to zahrat a nelutujem ze som si kupil originalku.

Velky plus oproti jednotke: nebolo to monotonne a ani na sekundu ma to neprestalo bavit.

0 Dobré Zlé
Ako jeden z veľkých fanúšikov Assassins Creed trilógie musím hlavne spomenúť že tá hra bola vážne úžasná a páčilo sa mi na nej všetko okrem 3 malých ale aj veľkých chýb. za každú chybu ide jedno % hodnotenia dole. Začneme od najmenších. niektoré listy od Giovanniho ste si nemohli nikdy prečítať, lebo boli zapečatené. Nemohli ste si zopakovať nejakú sekciu ako v jednotke. Teraz keby som si chcel napríklad zahrať sekciu 14 musím ísť od začiatku hry?! A teraz tá čo ma asi najviac sklamala. Neviem či so mnou zdieľate názor, ale ten koniec úplne zničili. No prepáčte ale Assassins Creed sa mi zapáčilo hlavne kvôli príbehu. A hlavnou súčasťou príbehu bolo, že templári ohrozujú svet a vážne ma nezaujímajú nejaké hlúpe reči bohov o nejakom zániku sveta. Čo tam vlastne robili bohovia? Podľa mňa ako fanúšika to už nie je to pravé Assassins Creed, ktoré sa mi tak strašne páčilo.

0 Dobré Zlé
Mel jsem o teto hre pochyby protoze jsem nevedel co je to zac assassina 1 jsem totiz nemnel ale byl jsem fakt prekvapenej co to umi a podobne veci splnilo to moje ocekavani opravdu suprova hra :)Grafiva je vyborna ukoly jsou take dobre udelane.. moc se tesim na ac 3 hned jak to vyjde nebudu vahat a povalim do obchodu :))

0 Dobré Zlé
100%jordo
Táto hra splnila moje očakávania tým myslím:dej,grafika,výber zbraní a rozmanitosť miest.Naozaj luxusne popracovali na Benátkách.A taktiež bez pochýb nakupovanie oblečenia, jeho prefarbovanie za florinty bol veľmi dobrým prvkom pre túto hru. Zaslúži si 100% a teším sa na jej pokračovanie.

0 Dobré Zlé
Fakt najlepšia hra SÚČASTNOSTI!!! Narozdiel od jednotky je tu oveĽa lepšia grafika, hrateľnosť, nové schopnosti, skvelý dej, nové oblasti, ZBRANE, obchody, a ešte viac! Ale hlavné mínusy sú ohľadom internetu a krátkosti hry :( Mohli to spraviť dlhšie.. :)

0 Dobré Zlé
Takže tato hra je proste niečo neuveriteľné proste predčila moje očakávania.
Plus :
Strhujúci príbeh
Dobrá hratelnosť a grafika
Renovácie a zberateľke predmety
Obchody
Spôsob boja /nove scénky,dvojitá čepeľ, jedovatá čepeľ, pištoľ atď /

Mínus :
Občasne bugi

0 Dobré Zlé
Naozaj skvelá hra. Dej aj grafika sú super.Niekedy je to až moc ľahké. Ale aj tak odporúčam každému. Nejaké nedostatky tam sú, napríklad škoda že sa tam po skončení hlavného príbehu nedajú opakovať misie. Ale aj tak je to naozaj skvelá hra.

0 Dobré Zlé
+grafika
+hratelnosť
+dej
+prepracované prostredie


- nenašiel som, možno pár bugov ktoré su zanedbaťelné


0 Dobré Zlé
Assassins Creed 2 je ukázkovou hrou. Vytěžila na maximum ze všech aspektů jedničky, přidala ohromně dlouhou dobu a vyšla pro mě hra roku. Grafika není převratná, pouze hezká. Příběh je velkým tahákem AC 2, a tak se zde dostal náležitého prostoru. Každá mise je odlišná od té předchozí, a když už se najdou podobné mise, tak se odehrávají každá v jiném prostředí. Architektura měst je právě dalším z hlavních taháků, nebylo by místo, kde bych nebyl nadšen z prostředí, kde se hra odehrává. Někdy se mi, ale nelíbily souboje s bossy. Byli přespříliš silní, ale toto se dalo přejít. Také obyčejné bitvy s vojáky jsou myslím příliš zdlouhavé. Tady se mi zdály boje v jedničce lepší. Přesto je to velice kvalitní hra, a zaslouží si nejméně 95% -

+Příběh
+Dlouhá hrací doba
+Grafika
+Hratelnost
+Architektura měst
+Různorodé mise

-Souboje jsou trochu zdlouhavé

Silně doporučuji těm, kteří přešli AC I, a líbilo se jim, až na stále se opakující mise.

0 Dobré Zlé
Druhé pokračovanie série je ešte kvalitnejšie a prepracovanejšie ako jednotka. Ubisoft ukázal svoj cit pre detaily a schopnosť vytvoriť naozaj podarené postavy s ktorými už potom nie je problém vytvoriť kvalitný príbeh. Podobne ako v prvej časti aj tu sa vývojári značne opreli o reálne historické deje, postavy a tak podobne, čo len pridáva na "umeleckej" hodnote hry. Najväčší "ťahúň" celej hry je atmosféra a celkové spracovanie, Benátsky karneval, katakomby... jednoducho treba zahrať.

Prepracovaním bojového štýlu a "ekonomického systému" hry tvorcovia zaručili hráčovi stopercentnú zábavu počas väčšej časti hry, no ani tentokrát sa nepodarilo ochrániť pred občasným stereotypom. Na výber je v hre množstvo zbraní či brnení alebo môžte zbierať všelijaké sprostosti. Snáď jediné negatívum hry predstavujú trocha spomalené reakcie nepriateľov. Možno pre niekoho aj chýbajúci Multiplyer.

0 Dobré Zlé
Nemám slov. Perfektne spracovaný príbeh v ktorom sú zasadené kúsky histórie a vedľajšie misie. Taktiež zbieranie predmetov za určitú odmenu.
+95% príbeh
+30% vedľajšie misie; zbieranie predmetov
+20% nadväzovanie na 1. časť hry
+40% obrovské mapy (mestá)
-20% škoda že 2misie prejdete za 4hodiny (aj vedľajšie) skrátene: spomalené časti hry

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra. Pre každého sa tam niečo nájde či už historicky alebo len tak príbehovo. Najlepší bol pre mňa koniec pretože len z nevinného príbehu jedného assasína ktorí stratil polovicu svojej rodiny sa stal veľký zvrat a zrazu tu máme osud sveta v jeho rukách. Jediné čo mi na hre vadilo bolo hrozné ovládanie ktoré som si ani nezapamätal a dakedy som kvôli tomu mal problémy. Ale všetko ostatné bolo na hranici dokonalosti. Už sa teším kedy si zahrám Brotherhood a Revelations.

Plusy:
+Príbeh
+Veľmi dobré historické fakty
+Boj

Mínusy:
-Obtiažne ovládanie

Známka: 1
Doporučenie: Odporúčam si túto hru kúpiť

0 Dobré Zlé
Assassins Creed 2 je naozaj úžasná hra ktorá bez konkurencie vyhráva titul hry roka a to dokonca aj oproti DragonAge.Je to oproti jednotke obrovskí pokrok,je tu nový hrdina a nové možnosti:plávanie,prezliekanie,nakupovanie zbraní,zbroje a veľa ďalšieho,lietanie,nové kombá a asi dvadsať možností nových zabití.Teraz budete dostávať nové zbrane a vynálezy od legendárneho Leonarda da Vinciho,okúzli vás aj nádherná grafika,nové mestá jazda na karavane a ešte veľa ďalšieho.Takmer nič až na pár technických a grafických nedorobkov nevie pokaziť jedinečný zážitok z tejto hry

0 Dobré Zlé
Je to jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Když jsem ji poprvé zapnul, jen těžko jsem ji dokázal vypnout. Hra mne doslova vtáhla do děje, úžasný poutavý příběh,grafika,hratelnost, to vše se mi zdálo dokonalé. Vynikající postavy, krásné města. Líbilo se mi jak se Ezio postupně stával asasínem. Trilogie zaměřená právě na tuto postavu je epická série, kterou už žádný díl Asasína NIKDY nepřekoná. Tyto díly měly úžasný příběh plný dobrodružství a v té době jsem byl z hry opravdu nadšený.

0 Dobré Zlé
Na rozdiel od predchodcu je každá vražda v Assassin's Creed II dokonale vykalkulovaná a iná ako tá predošlá. Budete robiť prehliadku nedobytnej pevnosti a hľadať jej slabé miesto, potom zase s partičkou žoldnierov prepadnete vilu na vidieku, zosnujete sériu výtržností v meste a oslabíte tak obranu stráženého domu, zlodejom pomôžete odstrániť hliadkujúcich lukostrelcov alebo s malou pomocou Leonarda DaVinci sa preletíte na krídlach rogala a pristanete na inak nedostupnom mieste. Variabilita zachádza až do takých krajností, že nie každá musí skončiť smrťou, niekedy stačí len podozrivého prenasledovať a v ďalšej zakročiť.

Renesancia dala svetu nielen umenie, dokázala odvrátiť zrak od náboženstva a sústrediť sa na človeka, ale aj bankovníctvo. Ekonomický systém v Assassin's Creed II bol preto nevyhnutný, peniaze sa stávajú dôležité a sú silným motivačným faktorom. Jeho integrácia je bezbolestná a vynikajúco zapadá plánov Ezia. Sám pochádza z rodiny bankárov a vie, ako ľudia reagujú na cvengot mincí. Stačí ich pár hodiť na zem a strhne sa o ne bitka. Neďaleko postávajúce stráže sa dav snažia rozohnať, vo výnimočných prípadoch podľahnú a padajú na kolená a zbierajú cenný kov zo zeme.

0 Dobré Zlé
super hra fantasticky pribeh uzasna grafika jednoducho perfektne odporucam pre tych ktorych uz nudia strilacky c:

0 Dobré Zlé
100%CoXer
Tak vam poviem ze pre mna je Ubisoft najlepsi distributor hier na svete. Zoberte si hry ako Splinter Cell,Assasins Creed,Prince of Persia,Avatar a mnoho dalsich skvelych hier. Z nich je najlepsia asi tato Assasins Creed 2. Krasna grafika,nadherny pribeh a tak dalej. No proste "co dadat". Najviac sa mi paci meno Assasina. Sice aj z jednotky je pekne meno Altair,ale Ezio Auditore de Firenze je uplne nadherne.

0 Dobré Zlé
Assassins Creed 2 je kvalitná hra,o tom niet pochýb aj keď príbehovo veľmi obohatená hra,pre mňa časom dosť nudná.V skratke príbehy zasadené do minulosti nemám moc rád a aj sa to odrazilo na hodnotení.Samozrejme je tam veľa ďalších mínusov ktoré nemôžem prehliadnuť a to je hlavne nedotiahnuté ovládanie na PC,slabá grafika-hlavne tiene a k tomu tie vysoké HV nároky,dlhé trávenie pri bojoch na blízko atď atď.Veľa mínusov ale našťastie veľa plusov ktoré v hre prevládajú.Každopádne teším sa na ďalšie pokračovanie a dúfam že väčšinu bugov z predchádzajúcich častí opravia a hru vylepšia :)

0 Dobré Zlé
Velmi dobrá hra nabitá dobrými súbojmi velmi dobré grafické vybavenie hry a aj scenérie sú veľmi pestré. Hodnotím ako veľmi dobrú hru :)

0 Dobré Zlé
Superská hra. Najviac sa mi ľúbi že to je v Taliansku v Benátkach, Florencii a ostatných mestách. Strašne sa mi na tejto hre ľúbilo že tam spomenuli Leonarda da Vinciho. Od hry Assassins Creed 1 spravili veľký pokrok Ubisoft sú moji najobľúbenejší výrobcovia hier.

+ mestá
+ zbrane
+ hratelnosť
+ možnosť vedieť plávať
+ obtiažnosť hry
+ príbeh
+ grafika
+ ovládanie

- táto hra žiadny mínus nemá

Jedna z najlepších hier roka 2010! Odporučujem zahrať si ju. Ubisoft ma opäť nesklamali.

0 Dobré Zlé
Jednoznačne jedna z najlepších hier za posledný pár rokov,na hre som nenašiel jediný zápor,proste vynikajúca hra.

0 Dobré Zlé
lepsia nez brotherhood skoro to iste co brotherhood az na to ze je to o dost dlhsie nez brotherhood
takze asi tak

0 Dobré Zlé
Tato hra sa pre mna stala srdova. Graficky je na tom dobre,dejovo je to uzasne hlavne ako su spravene mesta.

0 Dobré Zlé
Assassins Creed 2 je nepochybně hra roku je výborně zpracovaná ,zábavná ,dlouhá a celkově hodně dobře udělaná . prostě nej a nic víc me nenapadá



0 Dobré Zlé
Ešte lepšie ako jednotka v grafike, príbehu, postavách, zbraniach, pohyboch a v ovládaní. Vlastne vo všetkom, konečne vie aj plávať, sú tam väčšie mestá a viac budov, viac možností, misií a nie je to stereotyp. Asi najlepšia hra zo všetkých, trocha viac krvi a bola by to ešte lepšia hra ako je.

0 Dobré Zlé
100%rOmI.
Velmi dobra hra,jedna znajlepsich co som kedy hral,vela vylepseni oproti jednotke ,napr.daju sa kupovat veci zbrane saty, da sa plavat clnkovat, aj dej ma podla mna lepsi

0 Dobré Zlé
100%OrkoCZ
Tato hra plní požadavky jak má vypadat opravdu realisticky a hodně dobře provedená hra. Doporučuju všem!

0 Dobré Zlé
Hra Assassins Creed 2 ma velmy zaujala kvoly jej priibehu a nie takeeemu stereotypu ako u jednotky ktory bol neznesitelnyy ... paačy sa mi slobooda v tomto priibehu. A hlavne to že si môžete vylepšit to svoje mesto. Kraastne zbierky ... skaakačky za petačam assassinov proste tato hra je s Dragon Age naj hra ake si hráč mohol zahrať.

+ Príbeh, sloboda, grafika, zvuk, zbierky vybavenia ...

- Jednotka dvojku kazý



0 Dobré Zlé
Tak minuly rok (2009) som presiel najlepsiu hru aku som za svoj zivot hral - Assassin's Creed (moja srdcovka). A asi tyzden na to som prave tu na abcgames.sk nasiel hru s nazvom Assassin's Creed II. Okamzite som vystartoval na UBISOFT stranku, kde som nasiel aj prvy oficialny trailer. Strasne ma to potesilo. Od vtedy presiel uz rok a Assassin's Creed II vysiel na PC. No nemohol som si ho kupit. Bol som smutny. Potom som to mal pozicane, no neslo to, lebo UBISOFT vyvinul novy ochranny system UPlay, ktory umoznuje kupenu verziu hry hrat len jednemu uzivatelovi. No ale stale mi nieco v hlave hovorilo, ze trpezlivym cakanim sa to dostane do mojich ruk. Trpezlivost sa vyplatila. Dostal som dar...dar od mojho bratranca. Dostal som krasnu originalnu verziu Assassin's Creed II. Jemu to dali na PC, lenze on uz to ma na PS3. Jednoducho akokeby boh vedel, ze niekomu to chyba. Teraz to hram a ma to uzasnu nadcasovu grafiku a tie suboje su proste skvele...a ten dej je uzasny (pomsta rodiny) dost ma to fascinuje. UBISOFT ma nesklamal. Vyrobil vec, ktoru by ina spolocnost nevyrobila...vyrobil pokracovanie na hru, ktora vo mne zanechala asi najsilnesie pocity a dojmy. Davam 100%!!

0 Dobré Zlé
Hra ma natchla a bavila do absolutneho konca, dej ma drzal v napati dokym som to nepresiel a zaroven chvalim reklamny tah (film, ktory vysiel pred hrou). Zaroven ma mrzi ze spravili nedokonceny ending... no co uz, drzia nas v napätí dokym nevijde dalsi titul :) Ja osobne sa nemozem dockat :P

+Grafika (Hlavne prepracovanie vody sa mi pacilo)
+Vylepsenia(strelna zbran, plavanie, rozne komba atd)
+Dej
+Minimalne prerusovanie deju v Anymuse
+Cele je to v mistickom duchu
+Ziaden Bug

-Nedokonceny dej:(

99%


0 Dobré Zlé
100%Kukki
Hral som jednotku ale toto sa nechyta tato hra je ovela lepsia ten pribeh ma strasne zaujal budovanie mesta,nakupovanie....atd proste krasa hrat kebyze sa da tak dam aj 200percent :)

0 Dobré Zlé
celkom super hra a grafika ale je veľmi krátka posledne kolo bolo super/ťažké
ale aj tak dobre tak preto dávam 97%

0 Dobré Zlé
100%Wako
Výborná hra, o proti prvnímu díluá to udělalo velkej pokrok, ale zase to má otevřenej konec. Takže bde pokračování.

0 Dobré Zlé
Takmer perfektná hra.. k 100% jej chýba veľmi veľmi málo. Grafika pekná no nie dokonalá, príbeh excelentný len ten koniec ma trochu zaskočil. Pokračovania budú zaujímavé, podľa mňa sa bude viac hrať v prítomnosti..

0 Dobré Zlé
Super hra ktora nema chyby podla mna fakt im vyšla odporúčan každému zahrat si to o mnoho lepsie ako assassins creed 1


0 Dobré Zlé
Velmi dobra hra +ovladanie + pribeh + nove zbrane saty a da satam zyskat aj altairov oblek :) - davam len trosku za to ze na niakych miestach dobre urobili tu grafiky ale na niektorych nekoncentrovali az tak napr. tiene na zaciatku hry .....:'(

0 Dobré Zlé
Od jedničky obrovský skok kupředu, lepší kooperativa s prostředím, pestřejší ukoly a hlavně celkový příběh s perfektním závěrem. Bezvadná akce a neustálé zabijení neomezilo ani na chvíli :-)

+ grafika
+ vila
+ souboje

- chtělo by to nejaké RPG prvky

0 Dobré Zlé
Assassins Cree 2 príbeh bol absolútne dokonalý. Grafika tiež, a ani moc nežiadala. Prepracovanie prostredia bolo super. V hre máte rôzne obchody a môžte si upravovať nielen vzhľad, ale aj zbrane, vaky a tak. To sa mi veľmi páčilo. Hre nemám čo vytknúť. Hra bola dobre ukončená a hlavne so záhadou, ktorá hráčov núti zahrať si pokračovanie. Na záver by som chcel ešte povedať, že sa mi páčilo ako to nadväzovalo z jednotky.

0 Dobré Zlé
Tento diel je jednoznacne velky krok vpred oproti jednotke, v grafike, v pribehu, v hratelnosti, skratka vo vsetkom. Taliansko sa mi strasne pacilo a vedel som ze bude vyuzite v nejakej hre ale vyuzit to v Assassin's Creed, to bol fakt velmi dobry napad. Cela hra je dobra ale ked ju uz prejdete nieje tam nic co by ste mohli robit a koniec bol fakt cudny.
Takisto ak ste odomkli Altairov oblek, tiez ste boli sklamany ako ja? :D vsak ten oblek nema co s Altairom ved Altair mal lahky biely oblek a nie cierne brnenie...

0 Dobré Zlé
100%PaloP
Plnohodnotné pokračovanie 1. dielu. Grafika perfektná, Hrateľnosť parádná. Hlavný hrdina Ezio je sympaťák a keď vysunie čepele tak vie aj čo s nimi. Assassin's Creed je jedna z mojich najoblubenejších sérií takže 100%

0 Dobré Zlé
Najlepsia hra aku som kedykolvek hral
+hratelnost
+kupovanie veci
+grafika
+pribeh
+dlzka hry
+hranie aj za Desmonda
+krasny rozmanity svet
-minusy ziadne som nezaregistroval proste vsetko co tam malo byt aj je tam

0 Dobré Zlé
Výborná hra, v podaní Ubisoftu.
V porovnaní s jednotkou je to oveľa viacej prepracovanejšie, krajšia grafika, oveľa menší stereotyp (v jednotke bol obrovský). Páči sa mi tam najmä kupovanie zbraní, brnení, máp s pokladami atď
Krásne prostredie dopĺňa úžasnú atmosféru, ktorú takú dobrú som ešte v žiadnej hre nevidel.
Vytknúť môžem len, že ten bojový systém je neuveriteľne ľahký; keď na vás zautočí 10 nepriateľov a vy ich zložíte za minútu, tak to je trocha čudné...
Je to druhá najlepšia hra akú som hral (prvá je Mass Effect 2).

0 Dobré Zlé
Dobra hra, lepsia nez jednotka v ktorej bol stale ten isty stereotyp, ... v dvojke naopak, je toho stereotypu menej, nove zbrane, nove obranne a bojove techniky, atd. Zaujimavy pribeh, hudba tiez usla ... niet co dodat.

0 Dobré Zlé
Urcite Najlepsia hra aku som hral. Proste najlepsia tie komba a hlavne sa mi zapasilo ze ked som na streche tak len stuknem na zabit a voala on nanho skoci. to je proste super. A pacilo sa mi to na konci ako bol Ezio v Rime. Od dalsieho Assassins Creed: Brotherhood sa da ocakavat len lepsie a lepsi. Proste AC2 prekonal OCAKAVANIA. A este sa mi pacilo ze napr. ked se Boli pri Leonardivi tak ste si mohli precitat o nom nejake to info. NO PROSTE TOTO JE NAJ HRA KTORUSOM HRAL.

0 Dobré Zlé
100%Trane
Je to výborná hra má aj celkom zaujímavý dej ,sú tam dobré zbrane a prekvapilo ma že si tam možete kupovať všelijaké blbosti odporúčam ju každému celkom sa podarila hra

0 Dobré Zlé
Tak takuto premakanu hru som nehral uz velmi davno.Naposledy som bol asi taky ohureny z hry ked som prvy krat hral mafiu 1 este ak by mala ta hra cesky dabing tak jednoznacne najlepsia hra historie aka kedy vysla.Dal by som aj 100 ale to si setrim na mafiu 2.Proste je to skvost medzi hrami a ak rozmyslate ci kupit alebo nie tak ani nevahajte a bezte do obchodu kym nebude pozde.

0 Dobré Zlé
Genialna hra oproti jednotke velky pokrok siroka skala roznych zbrani a vybavenia moznost plavania a lietania nepriatelov mozete zlikvidovat roznymi sposobmi proste bomba!!!!!!!!!!!!

0 Dobré Zlé
skvelá hra, perfektné pokračovanie prvého dielu, proste neda sa to vyjadrit slovami o tejto hre by som mohol spievat skvela akcia98%

0 Dobré Zlé
Autori doviedli Assassina takmer k dokonalosti, vylepšili všetko čo sa vylepšiť dalo. Pozitívne hodnotím strhujúci dej, vystupovanie historických faktov, audio, taktiež vylepšenia á la GTA s budovaním vlastnej základne, nezabudnime na rozšírený arzenál zbraní a oblečenia, množstvo questov... myslím, že ich je spolu 72 a zamestnajú vás na viac ako 20 hodín. Veľmi milo ma prekvapila absencia stereotypu, oproti prvému dielu je to naozaj neporovnateľné. Hlavný hrdina vás určite zaujme aj vylepšeným bojovým systémom, plávaním a dokonca aj lietaním vďaka Leovi, samozrejme :) No a teraz mínusy... jednoznačne Uplay, každý nech si to ohodnotí sám, ale podľa mňa si Ubisoft touto "dokonalou ochranou" nasral do vlastného hniezda. Záporne hodnotím aj slabšie technické spracovanie v porovnaní s X360 a PS3 verziou a zvláštne označenie akčných tlačítok v hre, ale aj napriek tomu odporúčam :-)

0 Dobré Zlé
99%Ades
Tato hra mě velmi mile překvapila a to mnohem vice nez jednicka. Hra nemela chybu do doby co jsem dodelal mise. Pote skončí zábava a nastavá nuda a bezdůvodné skakání po budovách proto nemohu dát 100%. Ale jinak urdšitě doporučuji.

0 Dobré Zlé
Mne sa táto hra veľmi páčila. Lepšiu hru som ešte nehral.Grafika bola veľmi dobre urobená a aj nové schopnosti sú super.

0 Dobré Zlé
100%Ezio
Super gamesa šak to len ubisoft može spravit. Lubi sa mi tam hlavne tie mesta a hlavne benátky toskánsko a florencia moje 3 oblubene mestá dufam ze ked bude trojka tak tam nebude uz volaka novsia doba lubi sa mi to taketo jak to je

0 Dobré Zlé
tato hra je super ten dej sa mi velmi paci a grafika je tam tiez velmi dobra moznosti na zabijanie je ovela viac ako v 1 a navise v 1 sa nedaju robit triky rukam takze podla mna nic lepsie ako assassin's creed 2 neni. :D :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

0 Dobré Zlé
Táto hra je proste klenot!!! Kto tvrdí opak, je úplný magor, iná možnosť nie je!!!!! Grafika, hudba, hrateľnosť, príbeh, to všetko spolu vytvára priam neskutočný zážitok z hrania. Uplne vas to pohltí. Je úplne jedno aký herný žáner preferujete, táto hra je povinnosť pre každého, kto si hovorí počítačový hráč!!!

0 Dobré Zlé
hra ma 100 % ale proste som si kupil jebnutý ubisoft čoš je najhoršia značka na hru aku poznam ma všetko na hovno originalku som skoro ani nepripojil ku učtu a to ešte furt my mrzol ten Uplay takže sa mi hry neukladali takže assassins creed 2 poznam na spamet lebo som ju musiel prejsť asi 1000000 krat

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra výborý príbeh krásna grafika veľmi dobra hratelnosť ... ja si myslím že je to najlepší diel zo všetkých som s tou hrou veľmi spokojný ale mohlo to byť aj dlhšie.

0 Dobré Zlé
vinikajuca hra je todobra ked som to pustil no toje upna sila sssssssssssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

0 Dobré Zlé
Všetky hry Assassins Creed sú najlepšie :) Lepšia hra neexistuje.

++Hlavne dej
+Všetko ostatné


0 Dobré Zlé
je to velmi dobré lebo ni je ako jednotka kde sa všetki missie opakujú len miesto je iné a dali tam aj kováča lekára maliara kde si možete nakupovat atd

0 Dobré Zlé
Myslím si že je to jedna z nejlepších her této doby a s výborným příběhem.Co dodat.Myslím si že je to jedna z nejlepších her této doby a s výborným příběhem.Co dodat.Myslím si že je to jedna z nejlepších her této doby a s výborným příběhem.Co dodat.Myslím si že je to jedna z nejlepších her této doby a s výborným příběhem.Co dodat.Myslím si že je to jedna z nejlepších her této doby a s výborným příběhem.Co dodat.Myslím si že je to jedna z nejlepších her této doby a s výborným příběhem.Co dodat.

0 Dobré Zlé
Vyborna hra, dej je prepracovany.....Si myslim, ze Assassins Creed je zaruka kvality :-D
+grafika
+dej
+triky v boji
+vylepsovanie svojho mesta a vily

0 Dobré Zlé
Tuhle hru naprosto miluju..dohrál jsem ji asi 10krát..znám všechny ukázky a rozhovory skoro nazpaměť. Ezio je supr. Supr HRA, JASNÝCH 100%!!

0 Dobré Zlé
Podľa mňa je to najlepšia hra aku som kedy hral . Perfektne to nadvezuje na AC 1 a ma to skevli dej akurat ma skalmalo to že nato nespravili CZ dabing ale aspoň že su titulky:)

0 Dobré Zlé
Tak toto je niečo fantastické! Od začiatku ma to privarilo k stoličke, a neopustilo až dokonca. Plné života, emócií, dich-berúcich scén, prekrásnej hudby, fascinujúci príbeh...Umelecké dielo :))

0 Dobré Zlé
Tejto hre nemám čo vytknúť. Krásna ale naozaj krásna grafika, úchvatný príbeh a skvelá hrateľnosť. Navyše hlavný hrdina je tak charizmatický, že nejde si ho neobľúbiť. 100% si nezaslúži žiadna hra ale pri tejto to nejde inak. Teším sa na pokračovania.

0 Dobré Zlé
hra splnila moje ocakavania grafika super ,lahke ovladanie pribeh fakt super ,najlepsie to je v benatkach fakt super hra

0 Dobré Zlé
Takže v prvom rade ma nadchol príbeh plný zvratov,čo zpríjemňuje hru, ďalej hrateľnosť jednoduchá, grafika myslím, že dosiahla pokrok oproti AC 1,možnosti vedľajších misií, taktiež možnosť obliekania atď. Zaujalo ma ,že môžete získať brnenie Altaira z prvej časti AC,čo som nečakal :) Ale Benátky ma trošku sklamali. Keď som videl ten trailer na AC 2 kde bol Ezio v Benátkach, tak to vyzeralo úžasne,a keď som to hral tak ma to moc nechytalo, no mohli pridať trošku viac misií počas Benátskeho karnevalu.Koniec hry bol veľmi zaujímavý a môžme sa tešit na AC 3. Keď ste prešli príbeh hry, tak sa dá ešte behať po mestách, dokončiť vedľajšie úlohy atď.
Ale aj mínusy tejto hry neuberú na mojom hodnotení, táto hra si zaslúži plnohodnotných 100% !!!

0 Dobré Zlé
Je to jedna z najlepších hier aké som kedy hral príbeh je úžasný mestá rozľahle množstvo zbraní a vylepšení veľa vedľajších misií je to prosťe pre mňa hra roka 100%.

0 Dobré Zlé
100%jazz81
Výborná hra...skvelý dej ,grafika.zbrane aj ovládanie celé som to prešiel a už sa teším na Brotherhood

0 Dobré Zlé
Oproti jednotke to je výrazný posun vpred. Vymizol všetok stereotyp čo bol v jednotke všadeprítomný, misie sú plné originálnych nápadov a vidno v nich kreativitu vývojárov. Čo sa týka enginu, viac-menej zostal nezmenený, čo mi celkom vyhovuje. Pôvodné bojové kombá ostali a dokonca ich rozšírili o množstvo exekúcií s viacerými zbraňami, ktoré môžete v priebehu hry hocikedy vymeniť. AI nepriateľov je tiež na vyššej úrovni ako bola. Príbeh je veľmi napínavý, nie len Eziov, ale aj Desmondov. A záver, tak ten mi vyrazil dych ako sa len dalo. Neostáva nič iné iba netrpezlivo čakať na Brotherhood a pokračovať v boji proti templárom. Maximálna spokojnosť :)...

0 Dobré Zlé
Vynikajúca hra, na ktorú som sa strašne tešil ... po super jednotke je tu nadupaná dvojka, ktorá je ešte lepšia !
Super grafika, zasa zaujímavý príbeh a nové vylepšenia v hre, ktoré v jednotke neboli. Hra patrí medzi moje najobľúbenejšie a najlepšie aké som kedy hral ! Každému odporúčam vysúšať ;)

0 Dobré Zlé
UAU!!Tato hra je fakt super prečkalo to všetky moje očakavania!Assassin je teraz vybavený úpne novými mega kúúl schopnostami plávanie,lietanie,prezliekanie sa,nové kombá,zbieranie zbraní po nepriateloch a mnoho daľšieho.Musím pripomenúť že je teda omnoho lepšia ako AC nevedel som sa od toho odtrhnúť,sice je niekedy potrebná malá prastávka ale to je snad pri kazdej hre.Ten soundtrack bol boží fakt bomba a ktomu nádherná grafika no príbeh je asi najväčším lákadlom Ubisoft sa fakt prekonal.Takže vzhľadom k môjmu hodnoteniu ak túto hru ešte nemáte hodiť na seba bundu zobrať si 34 eur a hned ísť do brlohu a kúpiť si túto hru.



0 Dobré Zlé
koli skakaniciam znizujem na 95%. Ale inac krasna hra. Hlavne ten pribeh a oreginalita. Kedze som studoval historiu bolo uzasne sledovat ako autori prepojili dejini s assasinmi :)

0 Dobré Zlé
100%Robus
Páčil sa mi dej,grafika(na dobu kedy hra vyšla a na žáner je dobrá),veľa nových vecí vrátane kupovania equipu...Proste 100%!

0 Dobré Zlé
Na túto hru som sa dlho tesil po prve kedy uz vynde a po druhe kedy na nu budem mat dostatok casu no co dodak je to, to najlepsie co som doteraz hral myslim hry ktore nemaju MP a su len cisto SP grafika nieje co vytknut... vieme ze ubisoft vie spravit pekne hry ludia ano parada maluju rozpravaju sedia predavaju zbieraju peniaze ktore im pohodite... straze boj sa nezmenil stale mozete prejst hru na Prave tlacitko mysi a lave.. misie su tiez stealth a action ubranovanie...sidiel utok na vily a ine.. zbieranie ako v kazdej single hre tu mozete zbierat kodexy odhalovat veze poklady skryte napisi,skryte pecate ktore vam otvoria altairov oblek a tiez vtacie pierka ktore podla mna tam nemuseli byt a celkovo sa hra konci v dost zaujimavej situacii a vrelo cakam na treti diel ktory nas urcite niecim prekvapi.. tak zdar a nezabudnite
"Nič nieje Pravda,Všetko je dovolene!"

0 Dobré Zlé
100%kr3w2
Skvela hra...rozmanitost pribehu je perfektna...aj ked zabitie otca som ocakaval ...Paci sa mi na tom otvorena hra = mozete sa na urcite miesto dostat viacerimy sposobmi ....najlepsie sa to hra na joysticku alebo gamepade ...tejto hre davam 100%

0 Dobré Zlé
95%Dado
Nedalo mi nezamyslieť sa - Ako je to možné, že prvému dielu hry o zabijakovi som dal také vysoké hodnotenie? Veď v porovnaní so svojím pokračovaním mi prvý diel pripadá len ako gýč s dobrou hrateľnosťou, no so stereotypným príbehom a ani zďaleka nevyužitým potenciálom. ACII má proste všetko, čo od kvalitnej hry hráči vyžadujú, to jest pekná grafika, skvele spracované prostredie miest na čele s Benátkami, vynikajúci príbeh bez stopy po stereotype a plne využitý potenciál núkajúci sa výrobcom. Všetky tieto veci navyše dopĺňa kvalitný český preklad, aj keď hráči so skúsenosťami z prvého dielu by iste nepohrdli dabingom. Medzi negatíva môžem zaradiť len hlúpu protipirácku ochranu a štýl ovládania vo forme symbolov, na ktorý si hráč musí zvyknúť. Napriek týmto drobným chybičkám krásy nevidím absolútne žiadny dôvod, prečo by ste si tohto horúceho kandidátu na titul PC hry roka 2010 nemali zaobstarať.

0 Dobré Zlé
Jedným slovo PARÁDA!! AC2 prečkal všetky moje očakávania a predchádzajúci diel je oproti dvojke "šmejd". Áno dvojke je jednoznačne lepšia ako jednotka. Oproti jednotke je tu krajšia grafika, lepšie ovládanie (i keď je u veľa recenzátorov veľmi kritizovaná, tak mne sa páči). Jedine čo sa mi nepáči je nezmyselná kamera, ktorá ma privádzala do zúfalstva najmä v Assassinsích hrobkách. Ale na koniec som si Altairov oblek odomkol. Príbech je asi najväčším lákadlom, pretože je perfektný a oproti jednotke dokonca zmyzli aj stereotypné vedlajšie misie. Nak majú novú ochranu!! Keď tá hra stojí za to, tak si ju rozhodne kúpim. AC2 za to stál a rád som si ho kúpil.
Verdikt:
Nemám slov!!
98%


0 Dobré Zlé
Luxusná hra. Grafika, hudba, inteligencia hráčov, všetko možné velikééééé PLUS. Aj keď myslím, že hra skončila tak, že do pol roka roka sa dostaneme ku AC III :)

Dostalo ma hlavne to, že Ezio sa za 26 rokov vôbec nezmenil okrem toho, že mu ku koncu narástli fúziky :)

Ináč ku koncu troška nechápem ale 99% si to zaslúži.



0 Dobré Zlé
Vynikajúca hra plná akcie a napätia s krásnou grafikou a užasne spracovaným prostredím s možnosťou navštíviť reálne miesta.Naozaj zaujímavý príbeh a množstvo zbrani a možnosti ako si poradiť s nepriateľom sú zárukou že hra udrží hráča pri PC za do konca :)

0 Dobré Zlé
Super toto som od assassins creed nečakal je to bomba
+
príbeh
nové veci
nové comba (taktiky boja)

Proste nemám na to žiadne mínusy
SUPER HRA

0 Dobré Zlé
Výborná grafika,skvelo vymyslené misie a boj,combá s obojručnými zbraňami.Vyborne vymyslené aby mal Ezio dva hydenblady a boj s nimi.Odporrúčam túto hru.

0 Dobré Zlé
Aj keď sa mi nepačili niektore ovladania postavy najmä pri utokoch a skokoch musim dať tejto hre jednoznačne 100%, pretoze vynikajuci pribeh, taky som este nikde nezazil v ziadnej inej hre, soundtrack ako ma byt, proste perfektná hra, ktorú si myslím len tak nic neprekona...

0 Dobré Zlé
Vo všetkých aspektoch lepší diel ako predchodca. Súboje boli značne vylepšené a sú viac dynamickejšie + tu máme masívnejšie bojové sekvencie ako v predchodcovi a tak vždy vidíme aj desiatky nepriateľov na obrazovkách monitorov. Príbeh (Čo sa týka historického obdobia) bol veľmi emotívny a hneď na začiatku vám Ubisoft uštedrí jednu nepríjemnú ranu. Celkovo sa mi nový asasín hral omnoho lepšie po všetkých stránkach a doba mi taktiež omnoho viacej sadla. Hra ma nepustila až pokým som neuvidel záverečné titulky.

0 Dobré Zlé
Dosť náročný gameplay. Kým sa do toho hráč dostane aby mu postavička neskákala tam kam nechce a zvládnuť šermiarske súboje chce veľa praxe. Potom je to ale už oveľa lepšie.
Skvelá dejová línia, prelínajúca sa so skutočnými historickými udalosťami a postavami. Na výber množstvo misií v otvorenom svete. Čo viac si môže taký kajšmentke ako ja želať?

0 Dobré Zlé
Jedná sa o hru. ktorú som prešiel niekoľkokrát. Dávam tejto hre 100 percent ako aj ine asassínke lebo si to primerane zaslúži. Grafika je veľmi pekne spracovaná, vidno že UnrealEngine je proste niečo iné v porovnaní s inými. Ovládanie je veľmi ľahké a rýchlo sa ho naučíte. Veľmi sa mi páči štýl boja, že máte primárne zbrane ako sú skryté čepele alebo meč. A potom si môžete kúpiť kušu, bez ktorej sa niekedy nezaobídete. Veľmi sa mi páčia motívy deja, aké sú napríklad, že osoba o ktorej si myslíte že je dobrá na konci zistíte že je zradca (Al Mualim). Templáry stále vyhrávajú, a niektorí asasíni sa pridávajú k templárom. Páči sa mi, že spolu so svetom minulosti musíte prejsť aj cestou prítomnosti ako Desmond- Asasín. Firma Abstergo Industries je jedna z najväčších firiem a ako celok patrí templárom. Ich cieľ je ovládnuť myslenie ľudí pomocou Rajského jablka. Pomocou Animusu- prístroj na čítanie spomienok uchovaných v DNA, ktoré patria predkom osoby napojenej na Animus

podľa mňa je táto hra reálna, aspoň v tých spomienkach, pretože by to mohlo byť možné aj v reálnom svete, ale nie presne takým istým spôsobom.
100 % pre Assassins`s Creed II a aj pre ostatné tituly, pretože si to zaslúžia

Nothing is true. Everything is permitted.

0 Dobré Zlé
100%XXX007
Tak Assassin´s Creed 2 je pre mňa najlepšia hra z tejto série...Proste výborná hlavná postava,najdlhšia hra z celej série,grafika,hudobný mód je úžasný a hlavne sa mi páčilo ako sa Ezio pomaly dostal medzi asasínov to bolo best ako 17ročný nevedel čo to je zač a chcel odísť ale napokon ostal a pomaly zisťoval prečo vlasne bol jeho otec zabitý...

+Dlhý SP
+grafika
+Zvuková stránka hry
+Mestá Florencie a Benátky sú úžasné (veľkosť,hist.pamiatky...)
+postavy Ezio Auditore,Mario Auditore,Katarina Sforza,Machiavelli,La Volpe
+hrobky v ktorých hladáte asasínske pečate k altairovej zbroji

Veľmi dobrá hra dávam jej 100%.

0 Dobré Zlé
Tato hra je výborna ktora ma výbornu grafiku hratelnost pribeh tiež zaujme
Assassins creed 2 by som odporúčal kúpit

+Hratelnost
+Grafika
+Ezio

-bugy ktore sa daju prehliadnut

0 Dobré Zlé
Mám rád tuto dobu..A jim se to povedlo zase...Skvělá hratelná hra s dobrým příběhem grafikouatd atd..Jediný co mě nebavilo bylo zase ono vyrušování Desmondem...

0 Dobré Zlé
Slová ťažko môžu opísať to, čo hra dokáže. Takmer dokonalý dej by si už zaslúžil 100%. Ale taká hra asi neexistuje. Assassin's Creed 2 je omnoho lepší než jeho starší rodinný príslušník. Ponúka toho viacej. Viacej možností zabitia, nové zbrane, atď. Soundtrack je tiež priam neskutočný a hre dodáva tú správnu atmosféru. Skrátka UBISOFT dokázal vytvoriť jednu z hier, o ktorej sa bude rozprávať po stáročia.

0 Dobré Zlé
No tak tato čast je podľa mna zo všetkych najslabšia kedže mam všetky časti okrem syndicate a unity no jednotka sa mi viacej pačila

0 Dobré Zlé
Dle mého názoru druhý nejlepší a emocionálně nejkrásnější díl celé série. Hlavní postava celé Hry Ezio je mladý kluk toužící po postě kvůli smrti svého otce a dvou bratrů. Skvělé je že nejste omezeni pouze na jednu lokaci ale můžete narazit na rovnou tři i více lokací které jsou skvěle propracované a strasně pěkně vymodelované. Bojový systém se zlepšil a nyní je spoustu možností eliminace cíle.
Hlavní hrdina je opravdu skvěle ztvárněný a já tento díl jen doporučuji.


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
+Veľa nových možností
Veľa nových zbraní
Jediný assassin z krásnym engine
-Starý tisíckráta využitý príbeh o pomste


0 Dobré Zlé
Ezio Auditore da Firenze - jméno, které snad všichni znáte. Pokud ne, musíte to napravit. Nepřekonatelný příběh, nádherná města, zrady, spiknutí, bratrstvo, zbraně, historická fakta a postavy - to jsou věci, které vám ACII nabízí. Jakmile začnete, nebudete chtít přestat. Navíc tento díl ještě nevyhrajete dvěma meči a mačkáním dvou kláves, pokud víte na co narážím. Pořád se tu klade důraz na "plížení" a nečekaná zabití.

Jsem skalní fanda AC, dohrál jsem všechny díly kromě AC Identity a AC Memories a tento je ze všech nejlepší. Ode mě nemůže dostat nic jiného, než 100%...

0 Dobré Zlé
Najlepší diel Assassins Creed, ktorý kedy vyšiel.
+ Grafika
+ Hrateľnosť
+ Príbeh
+ Ezio, Desmond, Lucy Stillman
+ Postavy, rozhovory
+ Soundtracks
+ Dlžka hry
+ Vylepšené prvky hrateľnosti skvelého prvého dielu (dymovnice, 2 skryté čepele atď.)
+ Florencia
+ Atmosféra

- Pár drobných chybiek
Tento soundtrack hovorí za všetko. Tí čo sme to hrali v dobe, keď to vyšlo nato nikdy nezabudneme :)
https://www.youtube.com/watch?v=FSVHx23ByhM

0 Dobré Zlé
Dal som 50% a to len pre to, že to malo dobrú hrateľnosť a grafiku... no príbeh 0 bodov... všetko zbytočne preťahovali a postupom času to začal byť strašný stereotip, ktorý nemal konca...

0 Dobré Zlé
+skvelý príbeh
+nádherné spracovanie talianskych miest a pamätihodností
+grafika
+svet je veľký, a nepôsobí prázdny
+hlavné postavy a aj historické postavy

-horšia optimalizácia
-u play

Herný sequel snáď nikdy nemohol byť lepší ako v AC2. Skvelá hra hodná zahrania spolu s Brotherhood a Revelations!


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
super hra skvelí príbeh a zbrane hra má dobré ovládanie grafika je na pekné
urovni misie sú naozaj podarené je tam aj veľa vedľajších misií no čo
dodať assassins creed 2 je naozaj podarená hra.

0 Dobré Zlé
super hra skvelí príbeh a zbrane hra má dobré ovládanie grafika je na pekné
urovni misie sú naozaj podarené je tam aj veľa vedľajších misií no čo
dodať Assassins Creed 2 je naozaj podarená hra.

0 Dobré Zlé
nejlepší díl série, renesanční itálie je opravdu pěkná, ve hře sem našel pár bugů, ale ty by vám němeli kazit zážitek ze hry.

0 Dobré Zlé
Najlepšia hra zo série Assassins creed ani AC 3 neprekoná AC2.Grafika je úžasná.Množstvo rozminitých misii a volnosti.Veľke mestá,kopec zbraní ...proste ideálne ..AŽ NA...Desmonda Milesa ten idiot z prítomnosti ma totálne sere kazí celú atmosféru hry.Napriek tomu dávam 90p. Zatial je to najlepšia
+grafika
+hratelnosť
+volnosť
+kopec vylepšení oproti AC1
_______________
-Desmond Miles

0 Dobré Zlé
Oproti prvému dielu dvojka zaznamenala obrovský skok ako v grafike,tak aj v celkovej hratelnosti.Ponúka množstvo napínavých úloh.

0 Dobré Zlé
assassins creed 2 je suprova hra lenže bi to chcelo lepsiu grafiku a viacej misii.inac je to v pohode .

0 Dobré Zlé
Super hra. Zaujímavý nápad,od začiatku ma to chytilo a nepustilo až do konca.
+príbeh ( dokonalý,aj ked nereálny )
+ovládanie
+veľké prostredie
+veľa vedĺajších misii a bonusov
+mnoho dalších na ktore si nemožem spomenut :)
-niekedy trocha stereotyp !!

0 Dobré Zlé
najlepšia hra neviem ani povedať ako som sa pri nej bavil,jedinečný zážitok z hry,dlhý príbeh,dobrá grafika,proste vsetko co má dobrá hra mať odporúčam každému fanúšikovi AC

0 Dobré Zlé
Lepšiu hru som nehral, grafika, misie super mohol som tam aj na koňovi chodiť meč som dostal parádny plášt som mal každý deň som si hrával po jednej alebo dvoch sekvenciach proste super hra odporúčam stiahnuť ja som tú hru stiahol len za 2,85 Gb a krásne hudby v hre.


0 Dobré Zlé
assassins creed 2 tvorci asasina proste virobili vimakanu hru proste ta krasna hudba vimakana grafika proste davam 100 percent

0 Dobré Zlé
proste BOMBA grafika hratelnost sviznost lezenie ohromujuce zvraty v pribehu vestko super 100 nedavam len kvoli tomu ze to si zase ziadna hra nezasluzi

0 Dobré Zlé
Táto hra sa tvorcom naozaj veľmi podarila. Skvelý príbeh s mnoho zaujímavo prevedenými misiami a výbornou grafikou. Celé prostredie hry je prepracované do detailov, všetky postavy v hre sa správajú inteligentne. Veľmi dobré sú aj nové útočné pohyby a zbrane s ktorými sa môžete prebíjať množstvom zaujímavých misií.



0 Dobré Zlé
ACII ma úplne fajnovo prekvapil a potešil. Oproti jednotke je to jednoznačné zlepšenie vo všetkých smeroch a to o poriadny kus. Ezio je oveľa zaujímavejší hrdina, než bo Altair. Prostredie renesancie nie je vôbec ohrané, čo je len dobre. Príbeh, no najprv to vyzeralo len ako obyčajná vyvražďovačka, no ten koniec bol dosť epický, opäť ostal úplne otvorený, takže už sa neviem dočkať pokračovania. Architektúra miest je krásna, najviac sa mi páčili Benátky, škoda len že sme sa nepozreli viac do Ríma. Inak hratelnosť tiež išla o kus dopredu, dual hidden blades na to nemám slov, používal som ich stále, tiež nové triky, ako air assassination atď na to som sa nevedel vynadívať. Odporúčam každému, určite jedna z najlepších her vôbec.

0 Dobré Zlé
viem ze by sa nemala hodnotit novsia hra zo starsiou ale II je lepsa nes revelation je tam dobra grafika aj dej ale funkcie nejdem porovnavat (gilda,padak ...) a dokonca menej chyb nes v revelation keby robili viac takychto assassinov :)

0 Dobré Zlé
Nebudem sa rozpisovať, hra sa mi páčila, rozhodne bola zaujímavejšia, ako prvá časť, či už po príbehovej alebo hernej stránke, páčili sa mi renovácie sídla, ktoré s pohľadu hráča mali aj nejaký ten význam, aj keď uznávam mohlo by tam toho byť aj oveľa viac, preto že po skončení hry sa mi zvýšilo vyše pol milióna, no je to len detail, závažnejším problémom by bol stereotyp či už príbehových alebo vedľajších misii, hlavne v strede hry, ale to je skôr len môj subjektívny názor. Samozrejme táto hra, tak ako žiadna iná nieje dokonalá, no v hernom svete je to unikát a rozhodne stojí za to...

0 Dobré Zlé
Zakoupil jsem v akci na UPlay rovnou celou Ezio Trilogy (AC2 + Brotherhood + Revelations) za necelých 250,- Kč a stálo to rozhodně za to! Skoro nemá cenu velebit a popisovat znovu to, co už tu napsalo mnoho lidí přede mnou - výborně zvolené dobové zasazení do renesanční Itálie, skvělé ovládání, nádherná grafika, rozsáhlé mapy, prolézání hrobek ala Princ z Persie, zvelebování vlastního sídla, desítky meziher a úkolů, rozmanitost pohybů a zbraní, obchody, sbírání uměleckých děl, encyklopedie památek, rébusy hledání pravdy a tuny detailů (např. města na noc zavírají brány a do rána se ven nedostanete, řemeslníci opravující domy apod). AC2 je téměř dokonalá hra, která se bude líbit drtivé většině hráčů. A Ezia, který začíná jako namachrovaný florentský floutek z dobře situované rodiny, co leze slečnám do oken a následně projde vývojem od totálního psance bez zázemí až po elitního zabijáka. Jedinými výtkami jsou houfy otravných bardů a zejména absence češtiny, která po poslední aktualizaci hry přestala fungovat (stav k 02/2020) a její obnovení distributor neplánuje. Kdo v angličtině úplně plave, může zkusit sehnat knihu "Assassin´s Creed - Renesance", která vás s Eziovým příběhem v hrubých rysech seznámí.

0 Dobré Zlé
Toto je hra aká má byť , dej vás priam pohltí , vobec sa vám nechce ísť preč od kompu proste to prežívate za Ezia . Nové veci ako napr: dve skryté čepele , všljake vymysli od Leonarda Da vinciho :D , starodávne Brnko od althaira adt , Grafika tiež velmi pekná . a sledovať ako ezio nič nevie a nakonec je zneho Prof Zabiják je fajn pretoze všetky triky ktoré sa nauči sa učíte sním .

0 Dobré Zlé
Tak tohle je něco, tato hra mě fakt dostala, hratelnost, grafika , a skvělý příběh, líbí se mí více než první díl, ani ten dabing mi nechybí,titulky mi stačí, fakt super hra.doporučuji

0 Dobré Zlé
-parádna hra sam som ju prešiel
-mámte tam svoju vilu vilepšujete mesto
-teším sa na dalšie časti


0 Dobré Zlé

+Rozlíšenie
+Grafika
+Príbeh zaujímavejší než ten prvý, ale sa spája
+Mestá Florencia, Forli, Benátky, Monteriggioni (keď ho prerobíš je prekrásne) a Toskánsko
Príbeh i rozlíšenie ma prekvapil tak isto ako grafika ale keď mám poradiť originál je lepši
e si kúpiť lebo máš viacej výhod a má to proti-pirátsku ochranu, ktorá robí problémy, keď si chceš hru stiahnuť.
Ja tomu dávam 96% a veľmi sa mi to páči.
Ako by som zabudol zbrane perfektné a dajú sa kupovať takže nemusíte čakať na to ako v prvej časti, kým prejdete sekvencie a dostanete od Al Mualima zbrane.

0 Dobré Zlé
100%Teeper
Unikátna hra a podľa mňa najlepšia z celej série Assassin's Creed. Desmondov príbeh naväzuje z jednotky a misie za Ezia sú naozaj skvelé. Od jednotky sa nimi jednoznačne líši, už to nie je stále jedno a to isté vyšetrovanie a potom zabitie, naopak je tu oveľa viac misií, ako už aj vedľajších tak aj hlavných. Celý príbeh je jedno obrovské epické dielo, do ktorého zapadajú nové výmoženosti, spomínané vedľajšie misie, The Truth či zbieranie pečatí. Odporúčam.

0 Dobré Zlé
Ach, čo by som mal povedať o tejto hre, ktorá spravila zo zaujímavej stealth akcie jednu z najväčších herných sérií súčastnosti? Treba povedať, že sa zlepšilo všetko, príbeh je úplne fantastický a nová postava tiež, máte tu veľa otvorených miest, ktoré sa síce postupne odomykajú a množstvo vedľajších úloh, namiesto vlajočiek zbierate pierka, poklady, codex stránky a pečate k silnému brneniu, okrem toho môžete kupovať veľa zbraní a obrazy.

0 Dobré Zlé
Tak toto je fakt super hra, je tam veľmi dobra grafika, viac zbraní, dobrý pribeh, a celkom dobra hrateľnost, mam originál hru a dávam 100% lebo je to fakt super hra a nenašiel som na nej žiadnu chybu :D

0 Dobré Zlé
skvelá hra proste nej assassins creed ktorý bol, pačili sa mi mestá napr. Benátky Florencia adt.
parkour sa zlepšil od jednotky, najať si skupinu zlodejov žoldákov kurtizán, villa bola tiež prepracovaná super hra

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
100%Acteny
Podľa mňa je to najlepší Assassín vôbec. Príbeh bol úžasný, hratelnost zrovna tak. Bolo tam pár bugov ale neboli závažné takže tomu dávam aj tak 100% :P

0 Dobré Zlé
Dokonale dokonalá hra asi nejlepší ze serie Assassins creed má taky bezva príběh já dohrál nedávno trojku a jedničku ta jednička byla docela dobrá taky mně to docela chitalo ale né jako tohle a trojka ta byla na konci dost na nic bojim se že nebude čtyřka.

0 Dobré Zlé
Jednotka, Brotherhood, Revelations, trojka, DLCčka sú perfektné. Akurát samotná dvojka je najslabšie. Grafika, ovládanie, dej, súboje, misie no proste nič ma nezaujalo.

-1 Dobré Zlé
Assassin's creed mě naučil spoustu slov anglických i italských (hlavně nadávky:D) a nic lepšího jsem nikdy neviděla. Stačí mi podívat se na obal, zaslechnout část soundtracku, a už se vezu. Assassiny beru už spíš jako náboženství, uctívám je a bez váhání se pouštím do hádek s trotlama, kteří ho pomlouvají- stejně jako pár fajn děcek z netu. A kdykoli se ve třídě mezi klukama ozve Assassin, jsem na místě a zapojuju se do debaty. Obdivujeme skryté čepele. Assassin's creed je prostě. . . no, když říkám hra, vlastně to celé urážím. Grafika, příběh, postavy, atmosféra, zbraně, zasazení do historie, všechno. . . a díky téhle hře jsme dokopali (já a bráška) naše ke ztrávení prázdnin v itálii. Bohužel jsme byli jen ve Veroně a v Benátkách, ale letos je dokopeme do Florencie, jindy do Říma a jindy do Monteriggioni. Zkrátka jsme naprosto propadli Assassinům, jejich víře a filozofii, všemu. A sérii AC jsem věrná už někdy od doby cca tři- čtyři měsíce před vydáním Brotherhoodu (dostal mě na to brácha) a od té doby jsem nenašla lepší hru nebo příběh. Vittoria agli Assassini!

-1 Dobré Zlé
Lepší príbeh, grafika, zbrane. No proste bomba. Táto hra keď niekoho chytí tak ho tak ľahko neomrzí. Čo iné ako 100%

-1 Dobré Zlé
Iné ako 100% sa nedá ani dať.
Grafika +++
Dej +++
Hratelnosť ++
Možnosti v hre +++
Dĺžka +++/i keď po čase to začne byť už kŕčovito dlhé :D...o takú hodinku menej a stačilo by :)/
AI ++
Odporúčam kúpiť stojí to za to :)

-1 Dobré Zlé
Zaslúži si to viac než som tomu dal, ale mne sa nepáčil jeden fakt na hre. Je to hra pri ktorej máte vždy čo robiť, neskáčete si už tak voľne ako pri jednotke. Musíte sa ponáhľať za jedným cieľom, zistiť čo je na konci, kto zomrie...Inač nádherné mestá, zbrane, oblečenie, misie, dej a iné možnosti a prvky hry.

-1 Dobré Zlé
100%Kapko
Jednoznacne jedna z najlepsich hier co som kedy hral , Ubisoft zase raz dokazala ze vje robiť najlepsie hry, grafika je nádherná hratelonosť super, kopec zbraní, nemozem dat ine hodnotenie ako 100%

-1 Dobré Zlé
Dramatická, dejovo dobrá, má dobré zbrane, oblečenie, mestá, misie sú menej stereotypné, má zaujímavého hlavého hrdinu, kopec iných dobre vybraných postáv a momentov. Super boj, bojové pohyby, pohyby všeobecne, možnosti, fyzika, zaujímavosť a hlavne skvelú grafiku - to je AC2.

-1 Dobré Zlé
Strašná hra, veď tam ani nie sú sekery ktoré môžu byť natrvalo a s metlou sa tam bije ako baba, ježiš to je trápne.

-1 Dobré Zlé
Hra pre hernych fajnsmekrov,hra sa oplati viac kupit ako stiahnut,je to vec aj taka zberatelska.hra prekrocila moje ocakavanie,kedysi by som jej dal tak 50-60% a teraz jej davam 98%
+
-grafika-takmer ako film
-pribeh,pribehova linia a dej-su akoby jeden velky 10-20hodinovy film(dlzka zavisi od hracovych schopnosti)
-schopnosti
-zbrane
-obchody
_
-miestami obtiazne(ale to sa ratat ako minus nemusi)

-1 Dobré Zlé
Moje nízke hodnotenie obhájim :
1.Ezio sa vedel biť už od začiatku keď mal 17 a to ani nevedel kto je jeho otec.
2.Hra je strašne ľahká po stránke hrania a ťažká po stránke pochopenia.
3.Nereálnosť, nereálnosť a ešte raz nereálnosť. Je to trocha blud...
Teraz k tým pozitívnym veciam, príbeh, postavy, zbrane, nové možnosti, oblečenie, Benátky, Florencia...

-1 Dobré Zlé
Táto hra je strašne pecková nemá skoro žiadnu chybu až na nejaké maličké ktoré sa oproti jej deju, grafike, prostrediu, mestu dajú velmi rychlo zabudnúť velmi sa my páči boj akym sa bojuje a prostredie ktoré je proste peckové nemám čo dodať proste treba to vidieť a hrať na vlastnej koži!

-1 Dobré Zlé
hra assassins creed 2 je najlepsia hra aku som kedy hral nechyba jej vobec nic akurat je tam chyba pri ochrane od ubisoftu ale hru by som urcite volil aj ako hru roka

-1 Dobré Zlé
100%tyvole
Je to paradna hra s velmi dobrym pribehom a paradnymi moznostami, kto nedal 100% neni kompletny [srandujem ;) ]

-1 Dobré Zlé
100%384007
Perfektne vyborne ZIADNA chyba ta hra je uzasna odporucam kazdemu ale je tu predsa len jedna chybicka...ked raz zacnes hrat uz neprestanes :D

-1 Dobré Zlé
100%McEnri
+Nádherná grafika
+Mesto
+Dlžka hry
+Obchodny systém
+Vedlajšie misie
+Dej
+Desmond
+Je tam aj Altair :)
+Hrdina:Ezio
mínusy: žiadne!

-1 Dobré Zlé
100%jipi33
je to paradna hra so skvelou grafikou

najviac sa mi v nej pacilo to ako zabijal protivnikou sekerou alebo hocicim je to proste parada odporucujem kazdemu

-1 Dobré Zlé
100%_X_
Táto hra je podľa mňa najlepšia hra roku 2010. Veľmi sa líši od 1 tým že sa tu dajú kupovať vylepšenia atď. Takto má vyzerať každá poriadna hra.

-1 Dobré Zlé
je to úplne super hra mass efect 2 môže ist do p*či porovnaní s assassins creed 2 spravili tam kopec zmien oproti jednotke a chyby tam hádam ani nie sú kto dá menej ako 100% tak nevie čo je dobré

-1 Dobré Zlé
Príbeh za 100%, je vyborny po vsetkych strankach.
Grafika je podstatne lepsia a krajsia ako v AC1 ale natrafil som aj na bugu (hlavne pri prebodavani nepriatelov). Pre mna velke + ze uz podporuje AA aj vo vyssich rozliseniach (AC1 malo len do 1680×1050)
Minus pre mna je aj nevyvazenost narocnosti - az po posledne opravene spomienky to bolo az moc lahke, tych asi 10 opravenych spomienok bol prilis velky skok, potom zase misia v Rime velmi lahka .
Zvuk - k dabingu nemam vyhrady, velmi podarena kombinacia anglictiny s talianskymi frazami. Zvuky prostredia su tiez na dobrej urovni, oproti jednotke , kde mali vojaci aj civilisti v slovnej zasobe 4 frazy, je to velke zlepsenie.
Ovladanie sa mi zdalo akesi nedokonale, nie vzdy postava reagovala tak ako som chcel, hlavne v blizkosti stien mala tendenciu na ne vyskakovat pri akomkolvek smere sprintu - ked som zastal ma isiel som sa rozbehnut.

-1 Dobré Zlé
Tato hra ma neskutočne oslovila ...zbrane ...pribeh ...technika boja ...a vela dalsich veci ...je to uzasna hra a prajem ju kazdemu si zahrat...uz sa strasne tesim na pokracovanie ... :D

-1 Dobré Zlé
celkom dobra hra pacia mi bocne misie ako napr. zbierat, kodex,pierka a citat znaky grafika je fakt vymakana videt im aj znamienka na tvary no nwm ako vam no mne sa zda ze suboje su lahke ale to prekryva silny pribeh ktory sa dnes uz moc nevidi

-1 Dobré Zlé
100%denox
Assassin Creed sa stal kultovou hrou, a u mňa je to jednoznačne najlepšia hra všetkých čias. Príbeh EPIC!!

-1 Dobré Zlé
100%Avard
Nemám čo dodať:)Cele som to prešiel dvakrát a nemohol som veriť je to ssupr hra,misie pripeh proste super.Nešiel som veľa chyb asi 6,7...Ale chválim Ubisoft.Dobra praca:)

-1 Dobré Zlé
Výborná hra nedá sa je nič vymnknúť ma veľa vylepšení, ale stále je to ten stary dobrý ASSASSINS CREED grafika je perfektná . 1% strhávam preto lebo sme museli na túto hru čakat tak dlho. Musim povedat ze tato hra je je 1. tohto roka .

-1 Dobré Zlé
100%Frcina
Je to fakt super hra z grafickej, dialógovej, hracej. Nevýhoda je na PC je protipirácka ochrana. Inač je to vakt dobrá hra.



-1 Dobré Zlé
celkom ok hra...zaciatok skvely nebavilo ma misie typu aby som bol v animuse a stale sa to opakovalo....posledna misia bola supa.... najlepsia zo vsetkych

-1 Dobré Zlé
Podla mňa je táto hra jedna z najlepších,mínusy nedávam žiadne a plusy nepíšem pretože by ich bolo veľmi veľa.Je dĺha,má veľa hlavných i dobrovolných úloch a i po prejdení hlavného príbehu sa hráč nebude nudiť.

-1 Dobré Zlé
Assassin creed má strašně dobrou grafiku a příběh je vynikající a hlavně je dlouhý což je velmi dobré a po dohrátí hry je pořád co dělat proto dávám 100%.

-1 Dobré Zlé
100%sparc0
Táto hra je veľmi výnimočná. Či už svojou prekrásnou grafikov alebo svojím dejom. Počas celej hry máte možnosť napríklad liezť do extrémnych výšok, skákať z domu na dom a samozrejme zmerať si sily s hocijakými nepriateľmi. Skupinové boje nie sú v tejto hre ničím výnimočným, nikdy nečelíte iba jednému nepriateľovi.Mestá a divočina sú posiate príležitosťami, ako si zarobiť, nehovoriac o tone rozhádzaných truhlíc s peniazmi alebo stovke vtáčích pierok. Všade kde sa pozriete Vám hra niečo núka. Hra nám prináša zaútočenie aj z vody a zabiť stráž nepozorovane. A k tomu ešte veľa ďalších vecí na ktoré prídete počas hrania sami.V hre je stále čo objavovať aj po dohraní.

-1 Dobré Zlé
100%bajky
nadupaná hra lepšiu som ešte nehral, parádny príbeh plný zvratov , super ovladatelnost , grafika , plno zbraní ,komba ešte lepšie ako v AC 1 dávam 100%

-1 Dobré Zlé
je to velmi dobra hra, urcite lepsia nez jednotka,aj pribech aj grafika,aj hratelnost, proste je to ovela lepsie, ubisoftu sa tento diel velmi podaril a dufam ze sa im aspon takto vidari aj dalsi diel: Assassins Creed-Brotherhood...
+grafika
+pribeh
+misie-uz to neni jednotvarne ako v jednotke


-1 Dobré Zlé
Vynikajúca hra!

Kúpa sa oplatí pretože hra ponúka zábavu na dlhé hodiny,ale aj nový protipirátsky systém U-play vďaka ktorému si hru nezahráte bez neustáleho pripojenia na internet.A navyše prelomenie tejto ochrany hackerom zaberie ešte vela času.Tu je krátke zhrnutie hlavných + a -
celej hry.

Hlavné + hry sú:

Grafika- všetko vyzerá reálne, prostredie,budovy,ľudia aj detaily sú
detailne prepracované,no záleží to do veľkej miery aj od
grafických nastavení,ja hrám na full.

Príbeh- taktiež vynikajúci, od hry sa je až ťažko odtrhnúť,celá hra je
tajomná s tými všetkými konšpiráciami a tajomstvami.Odohráva
sa v renesančnom taliansku v 15. storočí a hlavný je motív
pomsty Eiza Auditore di Firenze mladého syna významného
bankára za zradu jeho rodiny.

Hrateľnosť- výborná ,síce môže nahnevať inteligencia protivníkov ktorá
je dosť nízka ,ale to ostatné ako lezenie po strechách,
akrobatické kúsky a skoky z výšky je veĺmi chytľavé navyše
je tam obrovské množstvo spôsobov ako nečakane alebo v
súboji zabiť protivníkov aj hlavné cieľe.A každá vražda
spomínaných hlavných cieľov na rozdiel od 1.dielu je iná.
Nudiť sa určite nebudete.

Atmosféra-ak sa pohrúžite do hry budete sa cítiť skutočne ako v 15.-tom
storočí.A v

-1 Dobré Zlé
Výborná hrateľnosť, dostatok zbraní, vlastná vila, perfektný príbeh... nemám čo dodať... možno len by mohli byť číselné skratky aj na ostatné zbrane... pre pištoľ a vrhacie nože by sa mi to zišlo

-2 Dobré Zlé
Rozhodne jedna z najlepších hier akú som kedy hral.Je to proste bomba.Žiadne chyby.Proste všetko by sa dalo na nej hodnotiť ako vynikajúce.Fakt sa to Ubisoftu podarilo na jednotku s hviezdičkou.

-2 Dobré Zlé
100%Pitu97
Super hra ale slaby engine,ak by mal ubisoft lepsi engin ta hra je o triedu vysie.Ale inac vyborny a putavy pribeh ktory mi pripada byt originalny.

-2 Dobré Zlé
Super hra, najlepsia aku som kedy hral :) som velmy prekvapeny a spokojny, aj ked ju hram na otcovom nootbuku :)) ale je to fakt super hra.. a nwm ako vy ,, dufam ze pojde aj mne na pc :)

-2 Dobré Zlé
POvedal bych , assassins creed 1 na druhú . Proste úúplná špica . :-D Nebolo jedinej misiie , kt. by sa opakovala. Každá má inú tému , iné dejstvo , iný dôvod , iné prostriedky . Tým že si ju kúpite , nepremrháte ani jeden cent . (možno za poštovoné :-D ) Plusy tejto hry bych menoval asi do zajtrajška . A neviem ,čo všetkým vadí na stálom pripojení s internetom . Hru jendoducho nainštalujete a hráte . Žiadne opletakčy ako pri iných nemenovaných hrách (GTA 4 :-D ) A nemyslím , že ten , kto má počítač na túto hru , že nemá internet :-) .Strične a jasne , hra je 100% . Avšak 2% jej musím strhnúť .

1%- Prvé percento musím strhnúť , lebo dosť ma sklamalo , že jazda s vozom a let na " rogale" , že tieto 2 parádne dopravné prostiredky použijete iba raz .( ja som sa tolko tešil na plachtenie nad Benátkami :-D )

1% - druhé percento musím strhnúť za to , že táto hra je vysoko návyková . To mali napísať na obal od hry :-D . Ked túto hru komplet dohrám , určite nebudem váhať a niekedy nabudúce si hu určite rozohrám znova :-)

-2 Dobré Zlé
Perfekná náprava Assasin creed jednotky ... hlavne ta grafika nove zbrane a combat .. jenoducho skvelé

-2 Dobré Zlé
No k tejto hre len tolko lepsiu hru som asi ani nehral grafika - Vyborna, ovladatelnost - Vyborna, pribeh - Vyborny, vsetko na tejto hre je vyborne ved preto som si kupil aj Original hru :) uz aby bolo AC 3

-2 Dobré Zlé
uplne super hra asi najlepsia ak som kedy hral.grafika, zbrane,mesta,kupovanie vyzbroje,nove taktiky boja urcite milionkrat lepsia hra ako jej predchodca musim jej dat 100% ale dal by som jej aj viac


-2 Dobré Zlé
No takže táto hra ma príjemne prekvapilo absenciou stereotypu (ktorý som čakal). Príbeh je celkom zaujímavý. Páči sa mi ako tvorcovia dali do hry aj skutočné historické postavy. To dodáva hre šmrnc. Grafika a dizajn miest je úžasná, naozaj sa im podarila. Zo začiatku som si nemohol zvyknúť na ovládanie ale po čase som si zvykol. Lezenie po budovách je síce trochu nereálne, ale je to super keď si môžete vyliezť na kostolnú vežu a skočiť si do sena. 'Povolanie' Assassina je super a každému môžem túto hru len a len odporučiť.

-2 Dobré Zlé
100%andy6
Séria AC je mi velmi simpatická je to Je to niaké combo Gothicku FR atď. mňe sa páčí naj naj asi je Parkour na túto hru AC 2 som čakal 3 a pól roka a furt to na mám no ale to je jedno predčilo to moje očakávania

-2 Dobré Zlé
tak tato hra je jednoznacne najlepsie co som kedy hral grafika ako vo filme paradny pribeh ovladanie a ako uz jeden napisal takto ma vyzerat hra roka a hra 21 storocia


jedine minusi sa mi zdaju to ze je to dost lahke ked za 2 sekundy zabijete 4vojakov a este ten koniec riadne posrali si myslim ale inak najlepsia hra aku som kedy hral

-2 Dobré Zlé
Dokonalost sama o sebe. Autori to co naslubovali i splnili a s predoslich chyb sa narozdiel od inych poucili. Bolo toho pridaneho strasne vela ale co natom zalezi, pre mna nieje AC o simulatore zabijaka ale podlahol som mu vdaka jeho abnormalnemu pribehu ktory je tak dospely ako i celkova hra a dovedeny do takych absurdit ake mi neponukne ani jeden doterajsi film. Spolu s Dragon Age, The Witcher a Mass Effect sa u mna i AC tymto druhym dielom radi medzi hry s najlepsim pribehom aky kedy herny priemysel zazrel. Vyvrcholenie bude grandiozne nech dopadne ako chce natom nezalezi. Co sa hernych kvalit tyka nejde tu co vytknut, grafika je pekna, uzasny soundrack ktory sa v hrach az tak casto nepocuje, neskutocny uz spominany pribeh ktory je hlavnou avizou tejto hry, kopa novych moznosti, taktizovanie, velke mesta, RPG prvky a kopa malickosti ktore skutocne s AC2 robia jednu s najlepsich hier historie. Tretieho dielu sa uz neviem dockat. 95%

-2 Dobré Zlé
100%Mahan
Vyborna hra pekna grafika boje zbrane pribech dej a ties sa mi pacila postava ako oblek brnenie proste super

-2 Dobré Zlé
Super hra, ktorá má dobrý dej a tak isto aj grafiku, veľa možností ako niekoho zabiť, ale nepáčilo sa mi keď som získaval kamene aby som dostal altairovu zbroj, lebo mi to pripadalo strašne adventurovo, tým mam namysli že vyndeš až hore a ked spadneš, môžeš ísť od znova... inak všetko bolo super a aj dosť dlhé, už sa len tešiť a čakať na trojku.

-2 Dobré Zlé
100%mark27
ja to hram prva kraaat ale prvy dojem vynikajuci a preto davam 100%
zo zaciatku som to nechapal a nevedel so to ani ovladat ale potom som sa do toho dostal a som spojny , vyborne prepracovane lezenie po domoch bitka a tak dalej o tej hre by sa dalo rozpravat do nekonecna
v skratke najlepsia hra aku som hral

-2 Dobré Zlé
No prostě jeden z nejlepších dílů série AC.

+ Grafika a fyzika
+ Různá brnění, zbraně, munice, léky
+ Obchody
+ Vlastní město
+ Velmi velká volnost
+ Různé záhady, luštění, zajímavosti
+ Spustu vylepšení od AC jeničky s lezením po stěnách budov atd.
+ Obsáhlost různých komb, vojáků, triků a příběh
+ Konečně jsem se dozvěděl jak vypadá Abstergo i z venku
+ Propojení s inetrnetem (Savy, účet, Web-Battles, UPlay)

- Občas hra se vypne kvůli ochraně
- Konec byl zajímavý ale na můj vkus trošku více fantastický

Doufám že se vám moje názory líbí. :)

-2 Dobré Zlé
95%akto
+grafika
+nove vedlajsie ulohy
+upgradovanie postavy (brnenie, zbrane, ...)
+upgradovanie Vily Auditore
+2 vysuvacie dyky

-po dlhsej pauze od AC1 si treba zvykat na ovladanie
-dost vysoka obtiaznost vedlajsich uloh


-2 Dobré Zlé
100%D-cko
Hre dávam 100%, aj vzhľadom na to, že som to prešiel za 15 hodín, ale to len Story Mode, ešte je tam čo robiť.
Príbeh bol senzačný. Čo sa týka grafiky to isté, všetko perfektne do detailov prepracované, boje, budovy, ľudia...
Momentálne rozmýšľam nadtým ako dostať jednu pečať, keď mi viete pomôcť, tak mi napíšte, porozprávam vám ! :D

-2 Dobré Zlé
Strcne povedane:Tato hra ma tak zatiahla ze som ju hral v jednom kuse...Nemala chybu!!!!..Perfetkne.....Patri zatial u mn medzi naj naj hry...:)..odporucam stiahnut si ju:)

-2 Dobré Zlé
Assassins Creed 2 má nový nádych akcií v grafike a aj v mori.Príbeh je strhujuci a zaujímavý.Jediný problém je ten GAMEPAD XBOX360


-2 Dobré Zlé
takze tomuto ja hovorim pecka roku keby sme sa vratili k predchadzajucemu dielu videli by sme ze ubisoft sa z hry (Assassins creed) ktora predbehla dobu dostalo na vyssiu uroven je vydno ze ubisoft si presiel zoznam nedostatkou hry Assassins creed a spravili druhu cast ktora je nepochybne lepsia ako prva cast...no proste grafika 100% fyzika 80% a inak vsetko ostatne velmi dobre predpokladam ze sa nikto nedivy ze sa dostala na rebrik hry roku :)

-2 Dobré Zlé
Hra má strhujúci, trocha tragický dej, zaujímavé boje, zbrane a misie. Náročnosť na PC je dosť cítiť, hlavne na disk. Nereálnosť hry a mierna nuda, po čase...

-3 Dobré Zlé
Mne to pripadá len o malý kúsok lepšie ako jednotka a to sa mi nepáči. Určite je to skvelá hra, má zaujímavý príbeh, námet, zbrane, možnosti, no niečo mi tam chýba a ja hovorím, že Bratstvo je lepšie.

-3 Dobré Zlé
25% je hodnotenie za ktorým si stojím a nie som žiadne nadržaný chudák čo neskončili ani základnú školu. Obsahovo je to celkom dobrá hra, aj po grafickej stránke, má však veľa chýb. Nenáročným hráčom alebo hráčom dobrodruhom odporúčam túto hru ako prvú, no nie je na môj vkus...Mňa takéto čudné skákanie nebaví, hru som prešiel celú a po čase ma aj nudila, misie nie sú teda dostatočne vyhovujúce. Nereálnosť a strašné chyby. Inač skvelá hra.

-4 Dobré Zlé
Tato hra ma paradne pobavila na dlhe hodiny.Paradny pribeh, grafika je perfektna.Najviac sa mi zapačilo že, po dokončeni hry sa da ďalej hrať.
+grafika
+pribeh
+možnosť pokračovať v hrani po prejdeni hry
+jazda na koňoch
-občas zblbne kamera
-v niektorich miestach obtiažne ovladanie,

-4 Dobré Zlé
Mne sa hra páčila trocha viac ako jednotka, nízke hodnotenie dávam opäť za stereotypnosť a teraz keď načali s tými zbraňami, chýbajú mi delá a tak. Dúfam, že o mesiac sa od Bratstva dočkáme viac.

-5 Dobré Zlé
Je to dobré akurát v to, že je lepšie ako jednotka. Je to ako hra na mačku a myš, v tomto prípade som ja mačka. Zabijem celé mesto s päsťami, preskáčem celé mesto bez oddychu za ani nie štvrť hodiny. Hral som to len po tú časť keď zabil toho debila, čo mu zabil rodinu...

-5 Dobré Zlé
Je to hrozná hra, teda podľa mňa, nič ma na nej nezaujalo, prešla som ju celú a po poslednej misii som nemala veľmi príjemné pocity. AC2B je lepší...

-5 Dobré Zlé
Ach assassins cree II je uz zamnou bohuzial vedel by som pri tej hre stravit i mesiace,, proste vsetko dokonale ako sa na next-gen hru patry,, len som zvedavy ako spravia AC III podla toho konca si to nejdem radsej ani predstavovat vobec netusim ako to bude spravene a to sa mi paci takze AC II ma odomna 9/10

-8 Dobré Zlé
zezacatku ma to celkom bavilo haluz ale potom to behanie na cas lezenie cez domy uplne dosrate ovladanie tam je neodporucam kupovat tuto hru skoda penazi radsej stahnite a zahrajte dokim vas to bude bavit

-16 Dobré Zlé
je to super hra s dobrou grafikou a pribehom
len jedna vec ma sklamala je to proste velmi lahke , mala inteligencia vojakov aspon keby mali tie schopnosti ako v jednicke. Proste za 2 sekundy zabijem 4 vojakov . toto je moje ohodnotenie 75 %

-18 Dobré Zlé
AC2 je pre mna velkym sklamanim lebo je to velmi lahke v tej hre rozbijam 10 tych vojakov s pästami ale jednicka bola super hra sa mi velmi libila je to velky rozdiel jednicku by som rad aj 10 krat presiel ale dvojka obtiaznost pre male deti a to s tymi peniazmi to mohli dat inak lebo zo zaciatku mate nulu a potom ste zrazu skoro milionar

-33 Dobré Zlé
vzhladom k tomu ze na tuto tzv pecku som cakal tak dlho ma ohurila iba tym ze bola podstatne lepsia ako jej predchadzajuci diel. Ale dej som presiel pomerne rychlo, nieco cez 18hod... cize svojou obtiaznostou sa zaradila v mojej tabulke k menej cennym titulom... koniec je tiez poriadna davka scifi ked po trapnom boji s akoze bossom sa vas snazi ohurit neaky mimozemstan??? v tretom dieli asi tvorcovia zvolia prostredie hviezdnych vojen a hrdina sa bude volat Luke Skywolker... graficky parada,hratelnost v poriadku,dej az na koniec v pohodke no obtiaznost nulova... som zvedavy co prinesie treti diel a hlavne to kolko nan Pcckari budu este cakat...
PS:k pripojeniu na net pocas hry by som ludom z UBISOFTU rad odkazal - dajte sa liecit...

-47 Dobré Zlé


100%Sn4rk





100%Tomy77




90%juro


95%Ben






100%adamn



100%monco


100%Neo87




100%sareth

72%Lyra

100%evo50




100%joey








100%simak










100%hujo

100%Kratos










100%pabloy


100%puking

95%dvC


100%misor






















100%Kosot













95%Zyo






100%Reacon








100%Cebow

100%fito10







100%B3N

















100%micmar





100%Fedo












100%pacuta

100%misor2


















100%msior2










100%dia359







90%puck











| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |