GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 8165 users

Hry > Final Fantasy XIV > hodnotenie


Final Fantasy XIV
64%

Moje hodnotenie - Final Fantasy XIV





Recenzie - Final Fantasy XIV

Žáner MMORPG sa dostal skutočne do nezávideniahodnej pozície. Nikto nechce kopírovať World of Warcraft, aj keď je najúspešnejší. Lebo hráči sa ho už sčasti presýtili. Tak sa skúšajú nové cestičky. Ale akoby mnohí nepochopili čaro a podstatu WoW – a najmä nie Square-Enix. Nestačí byť iba iný. Nestačí nasilu nemať rovnaké ovládanie, systém questov či obchodovania. Mám nepríjemný pocit, že Square-Enix si zobralo všetku kritiku WoW k srdcu a rieklo si, že s ním nebude mať FFXIV spoločný ani jeden element. Ani tú zábavu. Všetko funguje inak, hrá sa inak – ale čo je najpodstatnejšie, vytratil sa pocit dobrodružstva, vývoja postavy a spolupráce s ostatnými. Toľká investícia a toľké sklamanie. Square-Enix by mal celú MMORPG schému vyraziť a urobiť radšej nové príbehové RPG vo svete, čo si toľko piplal. A potom by malo zmysel všetko, aj to bombastické samoúčelné 7-minútové intro.


Užívateľské hodnotenia - Final Fantasy XIV

Po WoW tu bol Aion a teraz je tu FFXIV. Nehral som zatiaľ žiadnu hru z FF série, pretože som čakal na, kým bude na pc slušná grafika (keby len slušná, neuveriteľná).

+1 Dobré Zlé
mam final fantasy 13 na ps3 a x-box 360 a musim povedat ze urobili velky skok medzi stylmi ale urobili dobry skok. grafika je super a pribeh je ako vzdy super a tentoraz ma nesklamali

0 Dobré Zlé
100%FFXIV


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |