GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 16188 users

Hry > F.E.A.R. 3 > hodnotenie


F.E.A.R. 3
80%

Moje hodnotenie - F.E.A.R. 3





Recenzie - F.E.A.R. 3

Povedená akce, hlavně když ji hrajete ve více lidech, která sice opět odděluje původní formuli od výraznějšího strachu, ale naštěstí ho nahrazuje zábavným a poctivým střílením. Pokud jste fanoušci prvních dvou dílů, nemůžete s trojkou šlápnout vedle, a pokud máte pocit, že vaše akční hry nejsou dostatečně temné a krvavé, pak určitě taky.
Celkovo je FEAR 3 potvrdením pomalého, ale istého úpadku série. Day 1 Studios, ktoré robilo konzolový port originálu, nemá na kvalitu Monolithu, takže z hodnotení 9.3 a 8.5 sa u nás séria prepadáva na 7.0. Problém je ako v hrateľnosti, tak aj v kampani, ktorá je len povrchná a viac zameraná na kooperáciu ako na príbeh a temnotu. Kooperácia a multiplayer však titul zachraňujú a dodávajú mu hodnotu.


Užívateľské hodnotenia - F.E.A.R. 3


Po grafickej stranke je hra dokonca o nieco lepsia nez som myslel. Musite uznat ze tie screeny a videa ktore vychadzali este pred samotnym uvedenim hry boli naozaj otrasne. Na druhu stranu to nie je az taky obrovsky skok or FEAR2 ale ako som povedal ... s grafikou a samotnym vykonom hry som spokojny. Na druhom PC (e6600@3ghz,4gb ddr2 800, gtx460GLH) bezi hra uplne plynule nastavena na max v rozliseni 1680*1050. Pouzite FXAA

Hratelnost je tradicne dobra by som povedal, niektore boje maju az taky MP nadych kedze UI je na relativne vysokej urovni a hlavne bez chyb. No oproti FEAR 2 sa ani po tejto stranke nekona ziadna revolucia.

Nestava sa mi to casto ale z istych dovodov sa nemozem rozhodnut ako ohodnotit pribeh a jeho celkove vsadenie do tejto hry. Miestami mi to pride ako datadisk a miestami ako pokracovanie. Akoby sa vyrobca sam nevedel rozhodnut a teda sa neviem rozhodnut ani ja ... no povedzme ze pribeh bol fajn no cakal som trocha viac.

Celkovo je pre mna F.3.A.R. nadpriemer no bohuzial nie je nicim specificky a to vzdy velmi ubera na hodnoteni.

Davam 75% ale s usmevom :)

+3 Dobré Zlé
Najprv sa vrhnem na klady:
+Vyborna hratelnost
+Vylepsena grafika
+Pomerne nizke graficke naroky
+Ja ako milovnik akcnych hier som si v trojke zastrielal najviac
+Celkom dlhy pribeh
+Vyborny coop a multiplayer (vo vypredaji sa oplati kupit tuto hru)
+Mnozstvo dalsich inovacii(boj na blizko, system krytia)
A nejake tie zapory:
-Hra je trosicku monotonna (miestami nudi) -Velmi malo zbrani(i ked kvalita dorovnava kvantitu) -Zopar chyb(bugov) v multiplayeri -Zastrasujuci faktor je len minimalny az nulovy(mne to nevadilo, ale vzhladom k jednotke to je ako supermario) -Niekedy az prilis narocna(ale to zavisi od hraca)
Celkovo hru hodnotim na 91% vzhladom k tomu ze hratelnost a grafika je uzasna a necakane zmeny celkovej hry FEAR nepokladam za minus... ak by sa drzali starsich fearov tak by to pravdepodobne skoncilo fiaskom (ako sa hovori 3x a dost)

+3 Dobré Zlé
Hra sa mi velmi páčila síce ani 1,2 som neprešiel ale 3 sa mi predsa len podarilo čo sa týka grafiky je to podla mna dobre spracované aj čo sa týka hratelnosti je to dosť dobré ale tá alma sa tam naozaj len pár krát objavila... náročnosť neni až taká velká síce potreboval som trochu grafiku pretaktiť ale stálo to zato - na pretaktovanie grafickej karty ASUS odporúčam program ASUS doctor smart 557 je to úplne bežný taktovací program ktorí má dosť vela výhod... samozrejme neodporúčam taktovať grafiku na plné ja som to skúsil a vela krát sa PC resetol alebo modrá obrazovka alebo ešte aj zrnenie... no newa odpočujem ale tak F.E.A.R. 3 je BEST hra...

+2 Dobré Zlé
No pravdu povediac som veľké nádeje do tejto hry nedával, ale hra ma veľmi pekne prekvapila hrateľnosťou, dobrým príbehom a podľa mňa celkom v pohode grafikou. AI je rozumná, čo sa odráža aj v taktike vojakov. Táto hra Vás proste chytí a nepustí, dokial ju nedohráte :) odporúčam každému milovníkovi FPS hier, ktorý ma rád hororovú atmosféru.

+2 Dobré Zlé
FEAR už si potřeboval trošku oprášit špatnou pověst, myslím že se mu to celkem povedlo. Hra sice není ničím převratná, ale nenudí. Vlastně nevidím žádný rozdál mezi "mega" hity typu Call of Duty, ve Fearu je navíc hutnější atmosféra, hororové prvky a nejste přerušování žadnými zbytečnými videi.

+ Grafika
+ Prostředí
+ Slušná AI a kooperace mezi nepřáteli
+ Lze se slušně krýt

- Omg jen 2 zbraně ??

+2 Dobré Zlé
100%dodush
No hral som zatial tie verzie co vysli velmi pekne spracovane asi najlepsie ovladanie a vyzualna stranka a vsetko ohladom strielania za poslednu dobu... davam 100 ale je tam jedna chyba mal som 2 verzie a v oboch nepriatelia su az prehnane silny a vy ako postava prehnane malo znesie jedna pasaz sa original neda prejst... (hned v prvom kole) dufam ze to len koli tym verziam je tak... ak toto neberem do uvahy tak davam 100%

+2 Dobré Zlé
Vynikajuca hra po vsetkych strankach podla mna lepsia ako predchadzajuce diely,miestami je to fakt horor nahanajuci strach,ale to Alma musi byt.Super ovladanie,zvuky SlowMotion efekt pri strelbe.
1% dole dam za niekedy prilis mnoho nepriatelov ale to nie je nic strasneho.
Odporucam

+2 Dobré Zlé
F.3.a.r. je fakt super presiel som ho dva krat a stale ma to bavi.hra ma atmosferu krv nadavky a alma je kazdym dielom strasidelnejsia.hral som to na ps3 cize ovladanie bolo super spomalovanie casu my vela krat pomohlo.hranie za robota je ceresnicka na torte.jediny minus hrozne lahky koniec ale zato urobeny na 4.dufam ze ju vydaju.

+2 Dobré Zlé
grafika : + (velmi slusna)
pribeh : + (ne velmi dobrej urovni)
AI : + (nemam co vytknut nepriatelia boli inteligentni,spolupracovali proste super :))
kratke : - (na moj vkus velmi kratke - hru prejst za 1 maximalne 2 dni??)
atmosfera : + (super atmosfera napinava,akcna a miestami adrenalinova :))
strasidelnost : - (davam minus pretoze oproti minulym castiam ovela menej Almy a prvkov
ktore dvihaju zo stolicky a privadzaju infarkt )
ovladanie : + (slowMo nema chybu lahka ovladatelnost nemozem povedat nic take zle)
celkovy dojem : + (som velkym fanusikom celej serie a musim povedat ze ma mi pacili vsetky casti ako aj F.E.A.R. 3 dufam ze bude este nejake pokracovanie :))

+2 Dobré Zlé
Plusy :
+Grafika
+Dej
+Strašidelnosť (aj keď sa mi zdala trochu slabšia oproti staršým dielom)
+Prostredie
+HW nároky
+Zbrane
+Hranie za obidve postavy
+Krv
+Multiplayer

Pár bugov , ale to sa dá v pohode prehliadnuť

+1 Dobré Zlé
SKLAMANIE! Ale nie je to až tak zlé... Po udalostiach vo FEAR 2 som čakal ďaleko viac hororu a hlavne oveľa desivejšie akcie. Alma je predsa len symbolom psy-apokalypsy a je voľná... Toto je v podstate číra strieľačka sem tam pretkaná nejakým tým poriadnym šokom. Ale psy-commander je geniálny! Mať proti sebe troch naraz, tak to by bolo čisté PEKLO! Vedel by som si predstaviť túto hru prešpikovanú momentami hororu striedanú momentami číreho survive a okorenenú exra haluz útokmi samotnej Almy, to by mala určite 100%, (za to beriem dole 10) ako to bolo vo FEAR 2... AI nepriaťeľov je však na takej úrovni, že by sa hra stala zrejme pre tých neskúsenejších nehrateľnou. Ďalších 5% dole je za to, že tvorcovia nedali možnosť hrať voľnejším štýlom a zabudli na kombinovaný boj oboch bratov... Fettela a Pointmana... Inak celkovo odporúčam.

+1 Dobré Zlé
Takze si to zhrnieme tato hra ma velmi milo prekvapila.Miestami mi to pripominalo Crysis 2 ale len miestami napr. to kolo na moste (Bridge) a ked som ovladal toho robota...no proste spica :D ale uz sa mi to nezdalo az take strasidelne ako predosle dieli ale to mi vobec neprekaza tak davam 99% a to 1% som strhol za to ze je to trosku zle optimalizovane ale pohodicka palec hore!

+1 Dobré Zlé
A tak dobru hru by tam mohla byt zretelne lepsia grafika pretoze ja ju hodnotim ako obycajny priemer...

+1 Dobré Zlé
+grafika
+brutalita
+atmosfera
+pribeh
+hra je dost dlha ked porovnate z dnesnym priemerom.
+nepriatelia a ich A.I.
+ked uz vam pride hra stereotypna tak vzdy pride nieco nove
- malo zbrani
Ine minus ani najst neviem ale stale tomu nieco chyba ale hra je vyborna ,kto hral fear 1 a 2 tak to je must have titul. Hre davam zasluzenych 85%.

+1 Dobré Zlé
tak na tuto hru som sa velmi tesil vsetky casti sa mi pacili je tam vela krvy to sa mi paci ze je to take realistickejsie...grafika je krasna...tak jednym slovom ma velmi postesila a ma umna 100%

+1 Dobré Zlé
F.3.A.R. ma naozaj prekvapil, myslím v dobrom. I keď už stratil tú hororovú atmosféru a naozaj sa tu už nie je na čom zľaknúť, priniesol zo sebou aj veľa nového. Je to síce veľmi priamočiara hra, no hrateľnosť je úžasná. Cover systém je skvelý, tiež chválim slow motion a súboje na blízko, co-op, možnosť hrania za Point Mana alebo Fettela. Brutalita tu neubudla a grafické spracovanie ma tiež dosť prekvapilo. Dĺžka hry je tiež dosť prekvapujúco dlhá. Takže tento F.E.A.R. ma sklamal len v jednej veci a to v tom, že to už nie je také hororové ako predošlé diely, no atmosféra je vynikajúca. Narazil som aj na nejaký ten bug, ale to nestojí za reč. Mňa si táto hra získala, záleží od Vás čo od tejto hry očakávate.

0 Dobré Zlé
Určite ma hra zaujala aj keď 2.pokračovanie sa mi zdalo o čosi akčnejšie, aspoň v singel player bo multi som nehral. Hru som ešte neprešiel no plánujem :D. Dosť ma naštvalo že som ja-ako v hre nie ten hrdina ktorý som bol v 1. a 2. časti. No, uvidíme čo sa to stane nakoniec.
Ako mínusi iného typu ako zmena hl. hrdinu som nepostrehol.
Ako plusi vydím: *grafika
*hraťelnosť
*ako obyčajne dej
*veľa vymožeností
*boj aj nablízsko
*nie príliš vela života (tým pádom je hra zaujímavejšia)

0 Dobré Zlé
+grafika nadpriemer
+slow motion
+super hratelnosť
+koordinacia
+A.I slušná
celkova spracovanosť dosť dobrá

-krátke
-stereotyp
-jednoduche

0 Dobré Zlé
Takže moje finálne hodnotenie znie...Krásne grafické spracovanie hry, max 2 zbrane čo sa mi páči (reálnejšie), veľmi dobrá bojová akcia (meel attack, prestrelky ), slušná obtiažnosť. DEJ: Totálne obyčajná strieľačka s menšími prvkami hororu , nudný príbeh (stále dookola to isté) nič pri čom by som mal fakticky strach...to znamená, že nič ako sa dialo vo F.E.A.R 2 (škola) v tejto hre neni ! Skonštatujem že v hre bolo fakticky asi len 3x možnosť sa zľaknúť. Som veľký fanúšik F.E.A.R.u ale toto som nečakal. Takže poviem toľko...keby sa ta hra volala inak tak by som to bral ako fakt dobrú hru ale oni to nazvali F.3.A.R ale toto je nuda a nie F.E.A.R! Fakt úplne pokašľaný dej...mne je jedno nech je tá hra spravená s ENGINOM z roku 2005 ale nech ten DEJ stojí za to...F.E.A.R 2 - krásna grafika (na ten rok) a neskutočne záživný DEJ...Jediné čo ma potešilo bol ako tak dlhší koniec a mal do seba aj nejakú tú obtiažnosť a podobalo sa to na F.E.A.R. Týchto 70% dávam hlavne za grafiku a obtiažnosť dej je pre mňa takých 10% z tých 70% .

0 Dobré Zlé
Celkom dobrá hra:
-super grafa...
-podľa mňa tam málo straší...skrátka,mohli to spraviť strašidelnejšie ...!! 90 % !!

0 Dobré Zlé
Grafika-80%
Textury-50%
Dej-50%
Postava-100%
Strach-40%
Ked som to hral mal som pocit že hrajem Call of Duty a naviac bola strašne krátka.


0 Dobré Zlé
100%SABS
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
90%S3aF
Nikdy som nebol nejakým veľkým fanúšikom F.E.A.R. série, a jediná časť, ktorú som hral bola len Project Origin. Po prvý krát ma hra nejak nenadchla, všetko mi prišlo povrchné, ale keď som hral dlhšie, začalo sa mi to viac a viac páčiť. Hra má prvky akčnej FPS a horrorovky, čo je v konečnom dôsledku veľmi dobrá kombinácia. Po grafickej stránke je veľmi dobre spracovaná, a zvukovo taktiež. Hrateľnosťou mi to pripomína skôr (pre porovnanie) nejaké Crysis alebo Far Cry, no prvky horroru tomu dodávajú vlastnú atmosféru a rozhľad. Oproti druhej časti to bol určite veľký pokrok.

0 Dobré Zlé
-: atmosféra, 3/4 SP, UI, občas nuda a stereotyp, žiaden strach, zoombie, zbrane, väčšina lokácií, menu, 50% MP, štýl hry, finálny boss, vykradnutie L4D, počet desivých momentov, zbieranie vecí a levelovanie, grafika, efekty
+: zábava v co-op MP, posledná 1/4 SP, ukončenie príbehovej línie, mechy, systém krytia, Paxton Fettel - dabing
Verdikt: Chcete potopiť dobré meno kvalitnej hernej značky? Nechajte jej pokračovanie na neznámom štúdiu... Smutne musím skonštatovať, že je to prípad práve tejto hry. Z názvom F.E.A.R. má naozaj málo spoločného. Namiesto desivých momentov, hra prináša skôr herné zdesenie. V kampani zbierate predmety pomaly ako v Crash Bandicoot-ovi ovocie a noc vystriedal krásny slnečný deň. Čo sa to stalo? Tvorcovia asi nevedeli o čom bol pôvodný F.E.A.R. a preto SP aj MP vykráda L4D. SP tématiku zoombie a MP štýl hry. Jediným pozitívom hry je co-op MP, resp. co-op kampaň. Tá dokáže na pár hodín pobaviť, ale to je tak všetko a hlavne málo. Tretí diel tejto série nie je vôbec dôstojným pokračovaním a už vôbec nie je dôstojným vyvrcholením, ale presne naopak... F.E.A.R. 3 je jedno veľké desivé sklamanie.

0 Dobré Zlé
100%Foren
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Neuer
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Neeuer
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
No tak keď mam ohodnotiť tuto hru tak nedavam veľmi veľa tak nebola to zla hra je to dobra akčna hra dobre sa zabavíte. Pribehovo to nebolo veľmi poriešené ani sa mi nezdalo že ma nejaký príbeh je. Hra pre takých ktorí majú radi horor strieľačky, krváky. Tak dávam 70%.

0 Dobré Zlé
+grafika
+hratelnosť
+singleplayer bol zábavný
+konečne dobrý level dizajn to malo
+finále bolo epické hlavne v coopu
+coop super
+obe postavy
+multiplayer bol super
+super mapy
+serveri
+módy
+ovládanie

-nie je to fear jak si ho pamätáme
-mohlo to byť dlhšie

Multiplayerové hlavne pokračovanie mne vyhovovalo viacej jak dvojka. Bolo zábavné...a proste super no.

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Paco17
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Buzna7
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Kane88
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Saad20
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Keith2
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Walt10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Suva10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Nice10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Denis6
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Rode18
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Rio10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Lio10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Tony9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Luco10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Finch
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Reese
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Boris9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Bramir
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Randy9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Bill10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Brad10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Tom9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Linc9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Clay9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Dosť som sa bál o túto hru, keďže ju robilo 1 Day studios a nie Monolith, no nakoniec si myslím, že to nedopadlo až tak zle. Ide určite o najhorší FEAR z trilógie, no stále je to nadpriemer. Hororu a príbehu je stále menej a menej, a akcie a nepriateľov stále viac a viac, ak to takto pôjde ďalej, bude z toho ďalšie CoD. Grafika je dosť slabá, to prvý FEAR ju mal možno lepšiu. Audio v pohode, akcia ako má byť, je jej veľa, maximálna brutalita, no strach sa z hry už takmer úplne vytratil. Single by som hodnotil 6tkou, coop je zábavnejší, za Fettela sa tiež dobre hrá, to by som hodnotil 8čkou. Škoda tiež krátkej hracej doby, aj pri pomalom hraní sa to prejde pod 10 hodín. Teším sa na pokračovanie a dúfam, že sa do hry už konečne vráti nejaký STRACH, inak tú hru budú musieť premenovať.

-1 Dobré Zlé
Hovorí sa že séria FEAR vás má naladiť na tú hororovú atmosféru. To sa však o 3. pokračovaní tohto skvostu určite povedať nedá. Grafika je taki skreslená, často som si myslel že hrám nejakú komiksovú hru. Príbeh Almy a jej dvoch synov ma strhol do perfektných misií kde nechýbal ani starý dobrý robot z Rebornu. Multiplayer je perfektný kde potrebujete achivementy zo SP. Coop je taktiež prepracovaný a plný nepriateľov ktorí čakajú kým si túto FPS-ku nekúpite. Dúfam v datadisky ale na hru roka ako som si myslel táto hra nie je hodná. _maybe another year :/

-1 Dobré Zlé
Podobne ako to už býva s väčšinou úspešných herných sérií, F.E.A.R. 3 je na tom rovnako - tvorcovia už len "varia z vody". Nehovoriac o tom, že v tomto titule vidno niekoľko ďalších hier, predovšetkým Doom 3. Obtiažnosť je veľmi diskutabilná - na jednej strane sú pasáže, ktoré prejdete aj so zatvorenými očami, na druhej strane tie, pri ktorých si pekne zanadávate (ešte šťastie, že to loadovanie tak dlho netrvá). Presne tento nevyvážený aspekt je hlavným dôvodom, prečo hra klesá do lacnej arkádovosti. Ako výnimočné plus spomeniem kvalitné grafické spracovanie s nízkymi hardverovými nárokmi, ktoré zvláda aj môj staručký počítač a to samozrejme nespĺňa ani minimálne požiadavky pre grafickú kartu (hra bežala dosť plynule aj na vysokých detailoch).

-1 Dobré Zlé
evlmi vydarena cast ale ma jednu malu chybu ktora byt nemusela je strasne kratka ale co sa tyka grafiky a vsetkeho ostatneho 100% stoji za to vyskusat si ju...

-1 Dobré Zlé
Jednotka sa stala kultovou ukážkou skĺbenia hororového a FPS prvku. Svojou atmosférou si dokázala podmaniť každého. V dvojke už to "pravé orechové" čo nám robilo fľaky na trenkách postrádame, ale autori nám prvotriedne pripomenuli, že F.E.A.R je nielen hororom, ale aj výbornou strieľačkou. Trojka je, v porovnaní s predchádzajúcimi dielmi, už spomínaným fľakom na trenkách. V singleplayeri (ak ho hráte sám) vás nemá čo nadchnúť. Hra totiž v tomto prípade dáva nový význam slovu lineárny, správnu cestu bojiskom by zrejme nenašiel len úplny idiot. Obohatením a čiastočným vyslobodením zo stereotypu tejto KRÁTKEJ akcie sú len roboti, ktorých z času na čas osedláte a kooperatívny mód. Inač nenadchne dej ani grafické spracovanie. Za každým rohom vás čaká niečo čo ste už videli niekde inde. Z úcty k prvým dvom dielom dávam hre aspoň 70 %. Kto nehral predchádzajúce hry, nech si odráta 10%.

-1 Dobré Zlé
pekne spracovana hra s peknou grafikou , najviac co musim pochvalit je podla mna Co-op , je to fakt zabava , taktiez dost krvava hra ,a tiez tie momenty ked sa zlaknes atd. ,podla mna dobre povedena hra ,vyrobcovia vedely ako spravit aby si sa lakol

-1 Dobré Zlé
Výhody
-Výborná hratelnost
-Vynikající systém krytí
-Dobrá grafika
Nevýhody
-slabší inteligence nepřátel
-Dost Bugu

-2 Dobré Zlé
Oproti predošlým dielom menej strachu, akcie, slabší dej, Alma sa tiež takmer vôbec nerealizovala, grafická stánka na dnešnú dobu tiež zaostáva (to už máme rok 2011 ??!!), na AI sa snáď vykašlali, atmosféra nič moc, akurát posledný level to trochu potiahol. A s hlavnými postavami som sa skoro vôbec nespriatelil.

-2 Dobré Zlé
Priemerna strielacka, vela tuhyh nepriatelov, frustrujuce. Ale zabalene v peknej grafike, celkom slusnej atmosfere a neviem preco ale chcel som to dohrat az do konca. I ked je fakt ze pribeh bol dost o nicom, moznosti v hre tiez, linearne, stereotypne a kratke. Proste FEAR3, nic ine sa cakat ani nedalo. 70%

-2 Dobré Zlé
Priznám sa, neviem čo by som mal k hre povedať. Je taká nerozhodná, tvári sa ako horor, no pritom je to iba tupá FPS. Je zameraná na príbeh ? Hrateľnosť ? Je to hra, ktorá absolútne nevie čo chce a kam by mala smerovať. Drží sa nového trendu, čím tmavšie, tým lepšie. A ja môžem len nešťastne ísť rovno a dúfať že je to správna cesta pretože nič nevidím. Nemám sa ani čoho báť. Snáď tmy ? Mám sa báť aj keď zavriem oči ? Od začiatku mám pocit že hrám Call of Duty, stále len samý nepriatelia a ja strieľam a strieľam a som nesmrteľný a stále strieľam. najviac som očakával po grafickej stránke. Hneď na začiatku je vidno, že tá grafika za veľa nestojí. Úbohé tiene, slabé nasvietenie, stereotypné prostredie. Ale najviac som bol zarazený, keď som vyšiel na "ulicu". Áno, čítate správne, FEAR na ulici ?! To mi k hre vôbec nesedí. Tiež sa tu ukázala pravá tvár grafiky. Ak som sa mal niekedy zľaknúť, tak vtedy. Takú zastaralú grafiku som vôbec nečakal. Ďalej sú v hre pridané niektoré tie novodobé sr*čky čo len kazia hrateľnosť a nebudem ich ani spomínať. Celkovo F.E.A.R a jeho význam úplne zaniká a uberá sa neznámym smerom. Za chvíľu si už nikto nebude ani pamätať, čo to F.E.A.R. vlastne znamená. Mnohý píšu aké sú dnešné hry skvelé, ale výrobcom ide iba o zisk a hráči sú natoľko zblbnutý marketingom, že pomaly nechápu význ

-2 Dobré Zlé
79%F3AR
Hra už nie je taká strašidelná, dejovo vyspelá, grafika je dobrá, no strašne vysoké požiadavky na procesor a pamäť, veď ja mám troj-jadrový 2,73 a 3GB RAM, no a hral som to na strednom...Celkom fajn hra.

-2 Dobré Zlé
Objektivne ohodnotit? Totalny prepadak, ale ani sa necudujem ked to tak urychlili, graficky no co ja viem, hral som teda KAZDE FEAR-KO mam aj zakupene FEAR 2 a vsetky datadisky, ale toto sa nepodoba nicomu... som asi v 9 misii a koncim s tym lebo strach som este nemal a najviac sa smejem ked beham po vonku... FEAR NA DENNOM SVETLE? to ako coho sa mam bat? Je to trapna strielacka a este k tomu aj s hroznym enginom a tie prisery su teda totalne smiesne. Vysoke hodnotenia davaju tí, ktorí asi predosle hry nehrali. KATASTROFA a nehovorte ze tomu nie je tak.
A este som zabudol porovnanie zbrani ked je to uz taka kuca paca strielacka. keby som to mal zhodnotit ako v skole, podam trestne oznamenie, ze uz nikdy nemozu vkrocit na pozemok skoly na celom svete. nerealne hluposti.

-9 Dobré Zlé











100%bobi




100%Tomy77















70%BooM


85%colo









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |