GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 35407 users

Hry > Might & Magic Heroes VI > hodnotenie


Might & Magic Heroes VI
78%

Moje hodnotenie - Might & Magic Heroes VI





Recenzie - Might & Magic Heroes VI

Výborné pokračování, které opět přiživuje slávu legendární série a dodává jí tolik potřebnou novou energii. Heroes VI je důstojná poklona tomu nejlepšímu z celé série, a už proto stojí za to si ji zahrát.
Heroes VI sa na rozdiel od spiatočníckej päťky nevyhýba inováciám. Nie všetci hráči prehltnú zmeny a úpravy, ktoré sú niekedy viac, inokedy menej praktické. Určite však nezaškodia, inak by séria zostala sterilná a archaická. Silnou stránkou, ale paradoxne aj najväčšou slabinou Heroes VI, sú kampane. Komplexné a s dynamickým príbehom, lenže zle vybalansované. Pripútajú si vás a v niektorých momentoch nalomia a privedú do mimoriadne náročných situácií. Hravý multiplayer, online podpora a rozvoj dynastie vás však prívetivo pohladia. Hrdinovia sa vrátili s upraveným názvom aj obsahom, ale stále je to svet sily a mágie, do ktorého sa oplatí vstúpiť.


Užívateľské hodnotenia - Might & Magic Heroes VI

Ako veľký fanúšik celej série už od počiatkov či už v podaní samotného Heroes of Might and Magic alebo "nemenej" kultového Might and magic som zostal veľmi príjemne prekvapený. Veľké pozitývum je návrat pochmúrnej atmosféry a temnoty ktorá predošlému dielu chýbala.
Napriek tomu že hra sa postupom času mení len minimálne a dostáva len nové "šaty" fanušíka dokáže zaujať, a dokáže aj priľákať aj nový priaznivcov.

Som nadšený 90 %

+1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
100%shade
skvele pokracovanie serie. tento diel priniesol mnozstvo inovacii v peknej grafike a perfektnov hratelnostou. jedine minus je velke mnozstvo bugov ktore brania 100% zazitku hry, ale niaky ten patch to casom vyriesi tak zatial 95%
v patch 1.2 opravil vacsinu hracich bugov, hra terfaz perfektne funguje (na par drobnejsich bugov, ale tie nestoja za rec), upravujem svoje hodnotenie na 100%

-6 Dobré Zlé
M&M, 100%? nie ale až taká hra, zla nieje, má dobrú grafiku,hratelnost ale 82% uplne stačí... :-) By, som klamal že ma hra nezaujala.

-6 Dobré Zlé
Nové vynovené pokračovanie tejto úžasnej hry. Prináša nové veci a tým oživuje ešte viac ako predošlé vydania. Čo sa týka hratelnosti nedá sa čo vytknúť až nato ,že zatým strávite množstvo času oproti starším verziam. Myslím si že každý nadšenec HEROESa neodolá.

-6 Dobré Zlé
Ja osobne celkom rád hrávam hry tohoto žánru a samozrejme som hral aj predošlé verzie tejto hry a napriek tomu ma táto časť dáko extra nezaujala. Grafika je síce prepracovaná, ale hra ako celok má dosť veľa bugov (hádam to vyrieší nový patch) . Hratelnosť je ale veľmi dobrá a z náročnosťou hry som spokojný.

-6 Dobré Zlé
90%dobo



















100%RHO








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |