GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21199
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 24946 users

Hry > Renegade X: Black Dawn > hodnotenie


Renegade X: Black Dawn

Hra zatiaž nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Renegade X: Black Dawn





Užívatežské hodnotenia - Renegade X: Black Dawn

Skláňam úctu pred týmito ľuďmi.Keby hru vydalo ubisoft tak by som jej dal hodnotenie max 10% ale títo ludia si zaslúžia 80%.Prečo?Lebo nemajú žiadne vydavateľstvo a spravili to zadarmo, takže ta hrá sa da stiahnuť zdarma.Škoda že takých ľudí nieje viacej.

0 Dobré Zlé
Úžasný remake 3D akcie Command & Conquer Renegade.A nie je to mrtvé plus komunita je úžasná ochotná a proste táto hra je awesome a zadarmo !!

0 Dobré Zlé
Pozerám, že pri tejto hre sú uvedené nesprávne informácie v popise. RenegadeX: Black Dawn totiž nie je multiplayerová hra, ale krátka čisto singleplayerová kampaň o deviatich misiách zo sveta C&C Renegade, ktorá je postavená na Unreal engine a je k dispozícii na stiahnutie úplne zadarmo.
Existuje aj multiplayerová hra, ktorá nesie názov RenegadeX. Rovnako je k dispozícii na stiahnutie úplne zadarmo.
Sú to ale dve úplne samostatné a nezávislé hry, ktoré sa sťahujú, inštalujú aj hrajú samostatne a nezávisle jedna od druhej.
V RenegadeX: Black Dawn sa znovu stretneme so starými známimi postavami s pôvodného Renegade-a od Westwoodu na čele samozrejme s Havocom.
V RenegadeX si vyberáte s piatich postáv s rôznym zameraním (Strelec, Sniper, Inžinier,...) a samozrejme môžete medzi nimi prepínať prostredníctvom ovládacieho pultu v Barracks.
Toľko myslím stačí, aby som uviedol dezinformácie o týchto hrách na pravú mieru. Obe hry môžete sťahovať z ich oficiálneho webu www.renegade-x.com
Ešte dodám, že tu zverejné screenshoty sú zo singleplayerového RenegadeX: Black Dawn, zatiaľ čo video je z multiplayerového RenegadeX. No a tak isto nesedí ani dátum vydania. RenegadeX: Black Dawn bol vydaný niekoľko rokov pred vydaním RenegadeX. V tu uvedenom termíne bol vydaný RenegadeX.

0 Dobré Zlé



| Spä |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |