GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 30685 users

Hry > The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn > hodnotenie


The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn

Hra zatiaž nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn





Užívatežské hodnotenia - The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn

je to podareny datadisk. hlavny pribeh je pekne spraveny a okrem neho su tam zatial podla mna najputavejsie vedlajsie questy. prostredie ostrova je tiez pekne navrhnute. oplati sa zahrat

+1 Dobré Zlé
DLC Dragonborn je vynikajúcim doplnkom k čoraz úspešnejšiej a viacej zábavnejšej legende Skyrim.

DLC nám ponúkne nový kontinent, čo je viac menej príjemné spestrenia už aj tak veľkého sveta. Solstheim vám ponúkne množstvo hlavolamov, záhad a úloh, niektoré sa nezobrazia v denníku a ste nútený pátrať po odpovedi.

Hlavná línia nieje moc dlhá ale zábavná je dosť, úlohy sú rôznorodé čiže stereotypu sa nemusíte báť.
Absenciu krátkej hlavnej línie vám vynahradia desiatky nových oblastí a desiatky nových questov. Príjemné plus je taktiež možnosť vlastniť dom v Solstheime. Taktiež veľké plus sú tajomnstvá čiernych kních - každá nájdená kniha vám ponúkne nový skill / kúzlo.

Taktiež máme k dispozicií množstvo nového brnenia, čo ma prekvapilo pretože ich pridalo celkom dosť. K dispozicií budete mať aj nové veci na ukovanie.

Dosť ma aj prekvapila skupinka ľudí čo ma napadla na cestách v novom kontinente a potom sa premenili na medveďov. V Solstheime budete často narážať na tzv. Werebearov. Stať sa ním nemôžte no po splnení úlohy budete mať k dispozicií spoločníka, ktorý ním je.

A to najlepšie nakoniec, jazda na drakoch. Hra vám nedovolí ho ovládať úplne (čo je pochopiteľné, pretože neviem ako by výrobcovia vyriešili ak by hráči leteli z krajiny a preleteli by za hradby miest.) Uvidíme čím nás Bethesda prekvapí nabudúce.

+1 Dobré Zlé
Asi najlepší datadisk ku Skyrimu. Rozsiahly a zábavný, s množstvom vedľajších úloh a nejakými novými prvkami, z ktorých asi najvďačnejší je jazda na drakovi. Úmyselne som spomenul slovo "jazda", pretože pohyby draka nemôžete priamo ovládať (ako tomu bolo napr. v hre Drakan), čo je veľká škoda a tiež dosť veľké mínus. Hodnotenie samozrejme zahŕňa aj pôvodný Skyrim.

0 Dobré Zlé
-: bugy, umelá inteligencia, niektoré radikálne zmeny v dizajne ostrova Solstheim oproti datadisku TES3 Bloodmoon, ovládanie draka
+: grafika, hudba, efekty, dabing, atmosféra, herná doba, úlohy, nové zbrane a zbroj, noví nepriatelia, príroda, príbeh, zábava, audio, postavy, mapa, cestovanie, nové možnosti v rozvoji postavy, nové frakcie a kúzla, celkový obsah, cena, prvky z Morrowindu
Verdikt: TES5 Skyrim sa dočkal druhého rozšírenia v podobe datadisku Dragonborn, ktorý hráča tentoraz zavedie na ostrov Solstheim. U hráčov, ktorí hrali datadisk TES3 Bloodmoon sa dostaví nostalgia. Začnú sa vynárať spomienky na pevnosť Frostmoth, ľadový hrad Karsaag, Raven rock, nordskú dedinku a veľa ďalšieho. Ostrov prešiel v niektorých častiach až radikálnymi zmenami, ale celkovo si zachoval svoj charakter. Príroda je prekrásna a prechádzky po niektorých častiach ostrova sú pastvou pre oči. V rámci príbehu sa hráč môže dozvedieť aj o udalostiach z provincie Morrowind, kde to naozaj vrie. Herná doba a celkový obsah datadisku je minimálne o triedu lepší, ako v prípade Dawnguard. Napriek niektorým negatívam je Dragonborn kvalitným rozšírením TES Skyrim, ktoré by bola veľká škoda minúť.

0 Dobré Zlé


95%puck


100%misor2





100%simak

100%misor


| Spä |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |