GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 46338 users

Hry > Postal: Redux > hodnotenie


Postal: Redux
56%

Moje hodnotenie - Postal: Redux





Recenzie - Postal: Redux

Postal Redux je podprůměrný remake průměrné hry z poloviny 90. let. Nemá jediné eso v rukávu, kterým by vás přesvědčil, že stojí za to jej hrát. Raději si znovu zahrajte druhý díl.
Ako teda ohodnotiť Postal Redux? PC verzia mi pripadala na ovládanie lepšia, konzolová trpí na nepresné ovládanie o čosi viac. Nech však vylepšíte čokoľvek, pridáte do hry všetky mapy, dovolíte hru upravovať, stále to bude len Postal. Iba priemerná, brutálna a krvavá arkáda. Nič viac. Krátkodobý pohľad do minulosti nám jasne ukazuje, že nové verzie starších titulov prichádzajú nezávisle od kvality predlohy. Ak nepatríte medzi fanúšikov pôvodnej hry, Redux verziu ignorujte. Ak ste o hre počuli, ale nikdy ju nehrali, je iba na vašom zvážení, či chcete vyskúšať ako vyzerali a ako sa hrali priemerné hry pred 25 rokmi. Inak zbytočnosť.


Užívateľské hodnotenia - Postal: Redux

22 lokalít predošlých vydaní v lepšej grafike! Navštívite vlakové nádražie, farmu, baňu, zábavný park, obchod, zbohatlícky rezort, vojenskú základňu, a pod. Hlavné úlohy sú jasné: nedrž sa len jednej zbrane počas svojho výjazdu, porozdávaj zopár ohnivých darčekov, najlepšie nástroje ležia pri poli – nájdi ich a použi, a pod. Ešte zaujímavejšie zneli zadania vedľajších úloh, ktoré boli v podobe achievementov: vyhoď do vzduchu hudobný sprievod, vyhlaď odporcov hier v Ghette, vykonaj 13 popráv, zabi 4 alebo viac ľudí jednou strelou z raketometu, zabi 30 ľudí plameňometom, keď vzbĺkneš zapáľ niekoho tým že na neho nabehneš... Najväčšou šialenosťou je čistenie obchodu Ez Mart (zabezpeč padajúce ceny, padajúcich zamestnancov, padajúcich zákazníkov, riadené strely a kaluže krvi). V každej lokalite pobehuje 50 – 100 ľudí, na ktorých sa dá vyskúšať samopal, brokovnica, automatická brokovnica (spray cannon), raketomet, plameňomet, granátomet (napalm launcher), revolver, plus granáty, molotovove koktaily, míny, časované míny a šrapnelové míny. Jednoduchosť nadovšetko.

0 Dobré Zlé
60%qwue



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |