GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 17887 users

Hry > WRC 7 > hodnotenie


WRC 7
66%

Moje hodnotenie - WRC 7





Recenzie - WRC 7

WRC 7 je důstojná, ale zakřiknutá rallye hra, ve které aby se novinky hledaly lupou. Došlo pouze ke kosmetickému vylepšení dojmu z jízdy na dobrých tratích, ale jinak je to pořád ta samá písnička o šedi a nudě.
Pri hraní WRC 7 sme sa bavili. Nie, že nie. Je to však len ďalší ročník do zbierky, po ktorom môžete, ale nemusíte siahnuť, lebo je tu aj stále kvalitná šestka. Rovnako dobrá, zábavná a vlastne aj vizuálne strohá ako táto novinka. Nič to nemení na fakte, že má WRC 7 na to, aby sme si ju zapamätali ako jednu z tých lepších rally hier s oficiálnou licenciou, ktorá nás za posledné roky navštívila. Ak chcete nové rally preteky, nie ste príliš hardcore a v Dirt Rally vám to veľmi nejde, lepšia alternatíva ako WRC 7 vlastne momentálne asi nie je.


Užívateľské hodnotenia - WRC 7

-: slabá kariéra, absencia tímového manažmentu, miestami respawn, pololicencia, absencia bonusov, navigátor
+: grafika, audio, zábava, atmosféra preteku, pocit z jazdy, trate, jazdný model, model poškodenia, nastavenia medzi simuláciou a arkádou, nastavenia automobilu, menu, multiplayer
Verdikt: WRC 7 je oficiálnou hrou rovnomenného šampionátu, no hneď v úvode treba podotknúť, že licenciu nevyužíva naplno. Hra ponúka relatívne nezaujímavú kariéru, v ktorej absentuje tímový manažment alebo vývoj novej technológie, ako to môžeme vidieť u konkurencie. Naopak, ak sa hráč zaujíma výhradne o preteky, tak je na správnom mieste. Trate nie sú licencované, no odvíjajú sa od predlohy. Celkovo možno jazdiť v 13 oblastiach s rôznymi podmienkami. Klasické časovky dopĺňajú špeciálne preteky v meste alebo na okruhoch. Hráč má možnosť sa postupne prehrýzť jazdeckými kategóriami a to Junior WRC, WRC 2 a WRC. Počas pretekov dokáže nahnevať nevyvážený respawn s časovou penalizáciou a taktiež často zmätený navigátor, ktorého je lepšie ignorovať. Súčasťou je aj multiplayer, ktorý nehrá mnoho hráčov. Trochu zamrzí absencia lepšieho bonus obsahu, ako sú legendárne automobily alebo trate. WRC 7 má čo hráčom ponúknuť, no v porovnaní s konkurenciou, to na bedňu nevyzerá.

0 Dobré Zlé







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |