GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 13377 users

Hry > Loki > hodnotenie


Loki
68%

Moje hodnotenie - Loki





Recenzie - Loki

Loki nevypadá špatně, svět plný starověkých legend je prostě fajn. Škoda však, že se autoři nedokázali vymanit z naprosté neoriginality a nepříliš přesvědčivé hratelnosti.
Na prvý pohľad bežná hra, ktorá vás čoskoro oslní svojimi inováciami a vzápätí rozčaruje početnými nedostatkami. To je Loki. Tento titul je vo viacerých aspektoch lepší ako Titan Quest, lenže vďaka často zbytočným závadám a kazom, sa vám postupne odcudzí a zanechá rozporuplný dojem. No, čo sa nepodarilo dotiahnuť do úspešného konca v pôvodnej hre, mohlo by sa v pokračovaní. Pre priaznivcov hack and slash titulov je v každom prípade Loki priam povinnosťou.


Užívateľské hodnotenia - Loki

Fakt super ale neviem kolko uloh musim splnit abz som bol hrdina :P ale inac je to dobre a s patchmi to je lepsie

0 Dobré Zlé
Loki je dobrá hra dobrá grafika dobré postavy sem-tam ťažké prechádzanie ale inak dobrá hra lacná (len keby na to bolo viac cheatov autory tiež mohli dať tak aby na to boly aj hacky) ale aj tak tam treba ešte vychytať nejaké muchy ale ja si myslím že na 100% to určite stačí.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
70%easy
dobra hra, perfektna grafika, aj hratelnost ale zo zaciatku tazke, obcas nudne a niekedy straaaaaaaasne dlhe ze sa chcete na to vykaslat. tuto nekupujte za viac ako 20€

-1 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |