IL-2 Sturmovik: 1946 | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 41521 users

IL-2 Sturmovik: 1946


Genre:Simulátor
Release Date:December 2006
Stránky hry:www.il2sturmovik.com
Developer:Ubisoft, Maddox Games
Buy Game IL-2 Sturmovik: 1946
Buy Game

Kompletný obsah titulu IL2-Sturmovik obohatený o 32 nových ovládateľných lietadiel (Il-10 Sturmovik, Mig-9, Arado Ar-234 Blitz), 4 nové neovládateľné AI lietadlá, nové mapy (oblasť okolo Kyjeva, Mandžuska, čínskej a japonskej okupácie Kórei a ďalších), deväť nových kampaní s 200 misiami hrateľných za Nemcov, Japoncov i Sovietov, tri alternatívne kampane a nové pozemné ciele.







IL-2 Sturmovik: 1946 - screenshot
screenshoty »



Game Rating
76%

Reviews
Tiscali Games70%
Vydatné pokračování série nabízí skalním příznivcům zčásti nový obsah a řadu nových bojových zážitků, které zaručí mnoho hodin zábavy. Možnost vyzkoušet si nástup proudového i raketového pohonu je rozhodně zajímavou možností. Sturmovik je však i v této „nové“ verzi svým programovým kódem i celkovým zpracováním na hony vzdálen soudobým grafickým i simulačním trendům (stačí se podívat na Flight Simulator X).


My Review
Post a review


Users
jakub132100%
super hra ma tam dake male chyby ale to nepokazi zažitok s hry ja tu hru vrele odporučam lebo mna tato hra bavila viac ako forgonten battles

Super85%
Na tento simulator som sa tesil ako male dieta a oplatilo sa na to pockat.Potesili ma nove lietadla(ta-183,ar-234,I-250,...),mapy a rozlicne farebne schemata lietadiel.Aj ked som cakal nieco lepsie je to to prave pre virtualnych pilotov.
karci22290%
Skvelá hra, no mne nefunguje joystick a tak je to ťažké nastaviť ovládanie.
Inak skvelá hra. Pre ľudí čo sa chcú hrať na esá sa hodí tiež (najjednoduchšej obtiažnosti vás zabije iba narazenie do domu, vybuchnutie bomby pri vás a zostrelenie. Fajn hra. Odporúčam.
cergina97%
Veľmi dobrá hra. Vynikajúce mapy hlavne Slovensko v zimnom aj letnom prevedení, len márne hľadám letisko okolo Nitry kde by sa dalo aj pristáť. Inde je to v pohode.

Vráťme sa k hre.

Realistická obtiažnosť- Nejde tu teraz o skúsenosti súpera nie. Teraz hovorím o celkovom teréne. Je to vynikajúce, že sa s tým pohrali a funguje všetko tak ako má a nič nezľahčujú. Len niekedy sa stane bug, že pristávam úplne v pohode a zrazu sa prevrátim... Stáva sa mi len na malých vrtulákoch. Veľké vrtuláky ako B-25 Mitchel,... sú v poriadku. Prúdové lietadlá majú samozrejme úplne iné ovládanie a taktiež aj pristávanie, preto nepristanete ak nezdvihnete predok (záleží od lietadla) Stačí jedna presná dávka a ste v keli, ale aj on :-)

Lahká nerealistická obtiažnosť- Odrážanie od mora/zeme,schopnosť vytáčať lietadlo v rýchlostiach ďaleko za povoleným limitom je dosť iritujúca a je to až príliš ľahké. Schytáte aj 500 guliek a stále žijete...

Suma sumárov: oceňujem vývojárov, že si môžte zapnúť mody aké chcete a obtiažnosť ponastavovať podľa všetkých možných faktorov (pr.: vypať komplikované zapínanie motorov vzhľadom k nedostatku tlačidiel na klávesnici, pohľad nemať len v kokpite)

Rozdiel obtiažnosti súperov

ACE - neprežijete pokial idete 1vs1 (je to Rebel a nedá vám šancu sa dostať ani ku kamikadze

AVERAGE- nemecký priemer.

Beginner - no comment
roborrrjf85%
Takže, moje hodnotenie hry: Hier (simulátorov) z obdobia 2. sv. vojny je naozaj veľmi málo, a preto človek nemá na výber a hrá to najlepšie z tohto žánru, čiže Šturmovika. Medzi plusy radím jednoznačne výber strojov, ktorý je navyše po nainštalovaní módov obrovský, každý si nájde to svoje obľúbené lietadlo, ktoré je navyše vymodelované do najmenších detailov ako navonok, tak zvnútra. Navyše model poškodenia je tiež veľmi pekný. A tá atmosféra bojov v desiatkach misií vás pohltí. Navyše je tu možnosť vlastného nastavenia obtiažnosti, takže ani nováčikovia sa nemusia obávať náročnosti hry. No táto hra má aj nejaké mínusy, kam patrí nesporne grafika, ktorá je na rok vydania výrazne zastaralá, ďalej fyzika mi príde trochu "nedorobená", ale to sa tejto hre dá odpustiť, a preto ju každému fanúšikovi simulátorov z obdobia 2. svetovej odporúčam. Preto dávam 85% (po nainštalovaní ULTRA PACKU v 3.0 pridávam 10%)
Basic80%
Il-2 Sturmovik 1946 je bezpochyby to najhranejšie v súčastnej dobe čo zo série Il-2 vyšlo. A ja v tom vidím predovšetkým 2 dôvody. Hra za tých pár rokov prešla vývojmi a je skutočne prepracovaná za skutočne minimálne systémové požiadavky, pričom vývoj skutočne pokračuje ďalej či už formom módov, módpackom a patchmi dnes už zo súkromných dielní a jednak to, že v počiatku predaja Cliffs of Dover bola hra ešte dosť nehrateľná a mala vysoké nároky na hardware. Il-2 Sturmovik 1946 vidím ako ešte niekoľko rokov dlhotrvajúcu vlajkovú loď. Dodnes to hraje ešte obrovské množstvo hráčov, obrovské fandom základne a pretvávajúci záujem o patche, módy na hru, ktorá dnes už pobeží na slabšom počítači.
niktodt190%
Naozaj perfektný simulátor z WW2.

Máte prístup k obrovskému množstvu lietadiel je ich viac ako 100 a pokiaľ si nainštalujete módy bude ich ešte o niečo viac. Väčšina lietadiel je úplne presná svojím reálnym predlohám po stránke vlastností, výzbroje a odolnosti.

Zalietate si nad veľmi významnými bojiskami WW2 ako Pearl Hrabor, Berlín, Kursk, Leningrad, Moskva,... Avšak niektoré veľmi známe tu chýbajú ako Bitka o Britániu alebo Stalingrad no módy to môžu nahradiť (sám som videl veľmi detailne spracovaný Londýn vďaka aktívnej komunite).

Grafikou vás neoslní ale zase tu sú módy, navyše to rozbehnete na dosť slabých pc.

Taktiež ma veľmi prekvapilo že si môžete zalietať za Slovenských pilotov. Navzše tam spravili aj Slovensko Maďarskú hranicu.

Rozhodne odporúčam skúsiť , a nebojte sa! Môžete to kľudne hrať aj na klávesnici bez joysticku, a je tam aj ľahká obtiažnosť, nemusíte sa učiť žiadne veci o aerodynamike.



All (11) »

Related Games IL-2 Sturmovik: Battle of Moscow
IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
IL-2 Sturmovik: Cliffs Of Dover
IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles: Operation Fall Blau
IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles: Ace Expansion Pack
IL-2 Sturmovik: Battle Over Europe
IL-2 Sturmovik: Operation Barbarossa
IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles
IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles Gold Pack
IL-2 Sturmovik: Eastern Thunder
IL-2 Sturmovik

Discussion IL-2 Sturmovik: 1946 Add a post
17.12.2016 18:46 - Nevedel by mi niekto poradiť ako sa vysúva hák a ako sa dá...
16.10.2015 17:18 - nevíte někdo jak bych mohl lítat s letadly např- B17 , Me-...
04.08.2015 14:32 - Mám nainštalovaný sturmovnik ale žiadny zvuk a neviem to s...
22.05.2015 20:58 - dakujem za radu
21.03.2015 13:28 - Prosím vás nevíte kde najdu plnou hru il-2 1946 ke stažen&...
...
View all posts (142) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |