Legendary | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21203
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 2109 users

Legendary


Genre:Akčná, Adventúra
Release Date:18. November 2008
Stránky hry:www.legendarythegame.com
Developer:Spark Unlimited, Gamecock Media Group
Buy Game Legendary
Buy Game

FPS s netradičným námetom, ktorý vypráva vymyslený príbeh zlodejíčka umeleckých diel Charlese Deckarda, ktorý si jedného dňa len tak ukradne Pandorinu skrinku. Keď ju otvorí, netuší samozrejme čo vlastne urobí, tak na svet vypustí hordy krvilačných netvorov a mýtických bytostí vrátane Vlkodlakov, Gryfonov a ďalších potvoriek. Moderný svet na všetky tieto zvieratá nie je pripravený a na Zemi sa teda rozhorí regulárna vojna človeka s mytologickými bytosťami, ktorá sa skoro skomplikuje vďaka zapojeniu tajných organizácií s podivnými cieľmi (LeFey a jeho čierny rád). Jedinou osobou, ktorá môže Pandorinu skrinku zavrieť a tým zachrániť ľudstvo, je pritom sám Charles Deckard za pomoci 12 druhov zbraní.




Alternate Titles
Legendary: The Box

System Requirements Legendary
Minimum Requirements
  • Windows XP SP2 / Vista
  • Intel Pentium D 2.6 GHz / AMD Athlon X2 3800+
  • 2 GB RAM
  • 9,5 GB miesta na disku
  • Grafická karta (Geforce 7600 GT / Radeon X1600)
Recommended Requirements
  • Windows XP SP2 / Vista
  • 2 GHz dual-core CPU
  • 4 GB RAM
  • 9,5 GB miesta na disku
  • Grafická karta (Geforce 8800 GT / Radeon HD 3850)

More videos »


Legendary - screenshot
screenshoty »



Game Rating
47%

Reviews
Tiscali Games30%
Velmi podprůměrná střílečka s naprosto tristním designem levelů, technickým zpracováním, množstvím nejrůznějších chyb a nevyužitým potenciálem. První bodík z celkového skóre si odnáší za občas zajímavé skripty, alespoň trochu zpestřujícím atmosféru hry. Druhý bodík je za zlotřilé létající skřítky a třetí bod za epický úvod hry. Pokud vám to zvědavost dovolí, Pandořinu skříňku v podobě Legendary však raději neotvírejte.
Sector.sk50%
Ak prepnete svoju šedú kôru do úsporného režimu a zbavíte sa potreby aspoň malej slobody, tak si pripočítajte jeden bodík k dobru. Keby bola hra kratšia a všetky tie dobré veci v nej, tak neváham a udeľujem 6/10, možno o málinko viac. Takto mi ostáva len zhodnotiť ako podpriemernú aj napriek tomu, že som sa pri nej aj celkom bavil. Už len za tú krásnu atmosféru, výtvarné cítenie v spracovaní zničených miest, zopár kvalitných súbojov, svetlých momentov a rôznej taktiky na nepriateľov si však tých 5 zaslúži.


My Review
Post a review


Users
immortalerik95%
Podla mna je to SUPER hra!!! Konecne hra v ktorej su vlkodlaci! A este minotauri, griffoni, kraken, no proste bajne mytologicke bytosti... Vyborne urobena apokalypsa vo velkomeste... Ma to slusny dej a celkom peknu grafiku :-) Werewolves 4ever!
turek199380%
Je to veľmi dobrá hra,dobrá grafika,dobrý dej,dobrá atmosféra a je v nej mnoho ďalších dobrých vecí ale je tam dosť málo zbraní,kreatúr a je dosť krátka ale v tejto dobe je veľmi málo hier z dlhou kampaňou.
Errico90%
Táto hra má celkovo dosť zlé hodnotenia, ale podľa mňa stojí za to. Je síce veľmi krátka, ale zasa nestihne omrzieť a v tejto dobe to je podľa mňa veľké +.
Netradičné a originálne mýtické stvorenia: ohniví draci, vlkodlaci, Gryfoni, kentauri, víly "Amálky", krvavé pavúčiky, golem a kraken a v neposlednej rade aj vojaci čierneho rádu. Práve golem a kraken boli nádhernou podívanou. Konečne niekto urobil po dlhej dobe hru s obrovskými monštrami aj na PC. Toto mi veľmi chýbalo.
kornik55250%
Tak v tejto hre je dost vela bugov a nedorobenych veci ale mna to bavylo celkom sa da ked sa nudite tak jej davam 50 dobra hudba a atmosfera je dsot dobra.
morbid21190%
pekna grafika, dobry pribeh a jednoduche ovladanie, ... vysledok je dobra hra ... tak nechapem ttie podpriemerne hodnotenia tuna ... .
FiFty_2275%
Konečne som sa dočkal hry v ktorej si môžem zastrieľať na vlkolakov:) a nielen ich. Nehľadiac na bugy a dĺžku hry je táto hra super hlavne tými mýtickými príšerami, ktoré su proste super! Je ich tu trochu málo, ale ak mám pravdu povedať mne by aj vlkolaci a grifóni úplne stačili:) Samozrejme, že nesmiem zabudnúť na Golemov a Krakena, ktorý sa mi tiež veľmi páčili. Žiaľ bugov je tu dosť a práve to má radikálny vplyv na výšku tohto hodnotenia.
Albi161680%
Táto hra je dosť skvelá nato, aby zaujala hráčov avšak si myslím, že veľa bugov, niektoré stereotypné misie a síce pekná ale nedokončená grafika ju zavádza iba do priemeru... Aj tak si myslím že je dosť podceňovaná... Nehrajem neznáme alebo zlé tituly ale táto hra stojí zato... Na jednu stranu keď som to prechádzal prvý krát sa mi nestal ani jeden z bugov (neprepadol som sa cez textúru ani raz atď.). Povedal som si že to ohodnotili zle ale keď som to prechádzal druhý krát tak som sa hneď v prvej misií prepadol cez textúru a nakoniec na nesmierne množstvo bugov som to odinštaloval...
+ príbeh
+ rôzne zaujímavé lokácie
+ zaujímavé menu, hudba a aj grafika (na niektorých miestach)
- množstvo bugov
- ľudských nepriateľov tam nemuseli dať
- spojenci mali veľkú tendenciu hneď umrieť
hugo258040%
+atmosféra v 2.polovici hry
+námet aký tu ešte nebol
+úvod hry
+občas zábava
+bossovia
+záver

-grafika
-opakujúce sa textúry s nízkym rozlíšením
-efekty
-linearita
-stereotyp
-nevyužitý potenciál
-opakujúca sa hudba

Chce to poriadny remake !
NORD_KING15%
-: bugy, UI, atmosféra, stereotyp, nuda, streľba, grafické chyby, filmové animácie, príbeh, nevyužitý potenciál, nenaplnené sľuby autorov, menu, obmedzené nastavenia hry, logické hádanky, dizajn, skripty, nepriatelia, plagiátorstvo
+: hudba, engine, epické scény
Verdikt: Legendary trpí Guttalax syndrómom, pretože autori tejto hry posrali a pohnojili takmer všetko čo sa dalo! Kde ostali ich vyjadrenia o epickom hernom zážitku? Ak mali na mysli občasné epické scény, tak je toho hanebne málo a všeobecne svoje vyhlásenia a sľuby nesplnili. Hra odštartuje naozaj epickým spôsobom po otvorení Pandorinej skrinky, ale už po necelej polhodine upadne do epického stereotypu. Negatívami sú bugy, absencia umelej inteligencie a zlé skripty. Tvorcovia tejto hry prezentovali svoju neschopnosť pracovať s Unreal enginom, z čoho pramení množstvo grafických chýb. Atmosféra hry upadá od momentu, keď hráč zdvihne zo zeme pištoľ a začne z nej páliť. Streľba je skutočne otrasná a pôsobí umelo. Príbeh hry podľa všetkého napísal nejaký stredoškolák ako domácu prácu. Negatívne pôsobí aj jeho podanie prostredníctvom filmových animácií, ktoré vyznievajú až komicky. Hra taktiež obsahuje multiplayer, ale o tom je zbytočné písať. Veď, kto by ho hral? Autori nenaplnili svoje sľuby, na základe ktorých sa od hry očakávalo veľa. Nakoniec ani niet divu, že z legendárneho potenciálu hry je legendárny odpad, ktorý priviedol Spark Unlimited, teda tvorcov hry až ku krachu.
trancentraal35%
Měl jsem snahu, ale tohle šílenství jsem fakt nedohrál. Sice je to střílečka, ale tempo má natolik hektické, že si jí ani pořádně nevychutnáte. A to grafické zpracování taky není žádný zázrak.
player-Veteran20%
ach bože

+atmosféra
+slušný začiatok

-nebudem to tu vypisovať do nekonečna. Jednoducho všetko. To čo bolo zlé v Turning Point je zlé aj tu.

malycauner50%
Ocekaval jsem prilis.Opravdu jsem se snazil prekousnout ty klicove chyby, ale neslo to.Nestoji davat energii tak nesystematicke herni technice, nelogicke rozmisteni checkpointu a nezazivnymi bosfighty.
Mrzi me, ze zrovna tak originalni namet musi mit tak zajebanou sestavbu.
buxo88860%
Mno takze tato hra nieje s tych lepsich ale na pobavenie sa celkom da.
Je ta celkom dobra grafika aj ked s velkymi HW narokmi (ak sa mam priznat tak mne to sekalo) ale nevadi... Nieje tam dost vela zbrani, aj ked tie co tam su vam na zabitie tych nie vela nepriatelov zo slabou AI uplne postacia.Pacilo sa mi ,ze sa tam dalo vysavat zo zabitych priser manu alebo co to bolo za blbost ,no proste dalovam to zivot a ked ste ho mali plmy tak vamto pridalo tu manu alebo co to bolo..
Sice som tuto hru celu nepresiel ,pretoze ako som vam vravel mi to sekalo a tasie okamihy v hre sa mi nedali prejst,tak som sa nato vykaslal a vymazal som ju..:D
Ale aj tak to nelutujem ,pretoze to neni dobra hra.
60%


All (22) »


Discussion Legendary Add a post
24.05.2015 16:01 - ja mam ten isty problem a mam win 8.1 ale ako vidim tak to neni chyba osmicky ...
10.05.2015 13:23 - http://www.stiahnito.sk/legendary-full-pc-game-part1-rar/30339696
16.04.2012 17:56 - Serial ?? Na túto hru nieje žiadny serial. Proste nainštaluje&#...
07.09.2010 15:10 - Vsetci co toto citate a chcete hrat legendary the box online napiste na moj im...
14.03.2010 11:01 - Strastne ale strastne zabugovana hra, ja som sa sekol 2 cekpointi pred koncom ...
...
View all posts (56) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |