Beowulf: The Game | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 9185 users

Beowulf: The Game


Genre:Akčná, Adventúra
Release Date:13. November 2007
Stránky hry:www.beowulfmovie.com
Developer:Ubisoft
Buy Game Beowulf: The Game
Buy Game

Akčná adventúra, podľa filmu Roberta Zemeckise a od autorov Ghost Recon: Advanced Warfightera, ktorá vás postaví do role legendárneho severského bojovníka a dánskeho panovníka Beowulfa, o ktorom sa rozpráva, že vládne silou 30 mužov.

Ide o arogantného človeka, ktorý prahne po moci a sláve, čo mu skoro zlomí väz. Beowulf sa vydá so svojou armádou na dánsky ostrov, aby tam zastavil krvilačné príšery. Vo svojej arogancii si však neuvedomuje, že sa okolo neho motajú zlé sily, ktoré ho chcú pripraviť o dánsky trón. Nechá sa zlákať do pasti, z ktorej sa bude musieť s pomocou svojich verných bojovníkov presekať, aby zachránil svoj trón a aj svojich poddaných. Len tak Beowulf zistí, aký je vlastne v skutočnosti hrdina.

Do rúk dostanete šancu prežiť s Beowulfem 30 rokov jeho života a prežiť si situácie, ktoré nie sú vo filmu vyobrazené. Do boja proti mocným titánom a celej rade príšer a obyčajných nepriateľov povedie malinkatú armádu až 12 bojovníkov, ktorých však musí najskôr jedného po druhom zachrániť. Beowulf využíva enginu z Ghost Recon Advanced Warfighter 2, čo sa prejavuje nielen na pohľadnom audiovizuálnom spracovaní, ale aj na konceptu hry samotnej.




More videos »


Beowulf: The Game - screenshot
screenshoty »



Game Rating
50%

Reviews
Tiscali Games30%
Jako doplnění k lehce nadprůměrné filmové podívané docela dobré. Jako objektivně hodnocená hra se může Beowulf „pyšnit“ zastaralým enginem, nudou, stereotypem, neoriginalitou, linearitou, nezvládnutým ovládáním, trapnou umělou inteligencí,... Mám pokračovat? Že byste si zašli uvařit kávu, než tu ten seznam dopíšu.
Sector.sk50%
Pri hodnotení Beowulfa sa jednoducho nedá vyhnúť porovnávaniu s Conanom. Všetko, v čom Cimmerian vynikal, v prípade Dánskeho kráľa nefunguje, alebo je spracované úplne zle. „Novinky“ typu kultúrne vložky a lá Guitar Hero či neskutočne otravné ovládanie spolubojovníkov ešte viac v zápornom slova zmysle vplývajú na výslednú známku a tak sa netreba čudovať, že moje odporučenie pre všetkých záujemcov je krátke a myslím aj výstižné. Ruky preč! Možno, ale naozaj iba možno, by nad Beowulfom mohli rozmýšľať akurát majitelia PC, keďže na tejto platforme je sekačiek ako šafránu, no i oni by si mali prípadnú kúpu rozmyslieť a ušetrené peniaze radšej minúť inak.


My Review
Post a review


Users
FiFty_2255%
Bola by to parádna hra a skvelá náhrada za God of War. Bohužiaľ to ovládanie je neskutočne hrozné, ba až odporné a obtiažnosť je taká prehnaná, že koniec. Proste pri tejto hre som sa toľko vynervoval že až. A je tu tiež dosť bugov. Ináč grafika, príbeh a ostatné veci sú v pohode. Hrať sa to dá, ale treba si kontrolovať krvný tlak.
deapa80%
Beowulfovi sa jedná o bodaní a trhaní končatín rôznych nepriateľov po celom území. Chodíte vo 2 veľkých mapách zbierate rôzne meče alebo brnenia a zachraňujete ľudí alebo proste musíte zabiť rôznych bosov napr. morské hady, grendela, mŕtveho vlka, helu, draka. Ale bola tam aj občas vysoká obtiažnosť napr. dostať sa k grendelovej matke (pred jaskyňou), ochrániť panny buť v ich území alebo keď ich chceli obetovať, ochrániť kríž a občas bolo obtiažne stláčať zadané tlačítka... Ale teraz k dobrým: mohli ste naraziť na nových členov posádky a pomáhali by vám, taktiež tu boli dobré legendárne zbrane ktoré majú lepšiu výdrž, vylepšovať si buť stelesnenú zlosť alebo hrdinstvo a vyšlo to aj z grafikou na ten rok. Boli tu aj dve konce keby na vás spomýnali ako zabiják netvorov alebo hrdina to podla toho aké používate schopnosti. Mám sa priznať mne sa táto hra osobne okrem toho zlého páčila do konca...
drago75%
Keď som hral túto hru tak sa mi veľmi páčila skoro vo všetkom. No až keď som sa dostal ďalej tak to bolo pre mňa strašne ťažké napr. keď som mal 4 bojovníkov a išla po mne celá armáda nepriatelov alebo som mal ochrániť panny, ktoré stále žrali obry a mojich bojovníkov stále ovládali čarodejnice ba aj som mal ochrániť jeden kríž čo mi ho nepriatelia stále ničili a moji bojovníci sa na mňa rovno vykašlali a neposlúchali moje rozkazi a ani mi nepomáhali... a vždy keď som na konci kola, vypnem to tak zase musím ísť odzačiatku.
Tak som sa na túto hru tešil a takto to museli dať ťažké? Je tam aj druhá obtiažnosť ale ja to nezvládam ani na prvej. Hra sa mi veľmi páči ale tá obtiažnosť sa proste nedá urobiť. Mám zúrivosť čo je veľmi silné ale čo je na to najhoršie je to že môžem zabiť aj vlastných vojakov a toto je pre mňa strašný mínus... Ale musím pochváliť veľmi dobré vylepšovanie hrdinstva alebo stelesnenú zlosť čo sa mi lúbi.
Alebo sú tu aj bossovia - naštastie som zatial zo žiadnim nemal problém.
Ako spomeniem tak sa môžte rozhodnúť či budete zlím či dobrým ale má to aj chybu pretože ak chcete byť dobrý tak nesmiete moc používať zúrivosť...
Na túto hru nemám asi nič viac povedať. Dal by som menej percent ale dám tých 75.

Ak možno bude pokračovanie tak nech to prosím nieje také ťažké!!
francees92%
Asi sa pýtate že Beowulf je hovadina a že sa to nedá hrať, tak sa mýlite. Na prvý pohľad to vyzerá ako brutálna sekačka plná nezmyslu čo je pravda ale to sa mi na tomto najviac páčilo. Hneď na druhom kole som priplával k nejakému malému ostrovčeku. A čo nevidím tak sem prídu velké, nenásitné, strašideľné, jednoočné, morské príšery... no zbohom ako ich teraz zvládnem? O chvilku ma jeden buchol a padol som do vody... A nejaká panna prišla ku mne a dala mi prapodivnú silu. Od teraz som si hovoril BEOWULF a hurá na nich. Ale čo ma zaskočilo boly tie šípky. Strašne boly rýchle a nestíhal som... Ale urobil som. Na tej lodi som tiež nechápal čo mám robiť... Tiež som urobil. Bla bla blá, o chvilku boss... Ok... Ale od vtedy to bolo akože total ťažké. Nuž hrám ďalej. Račej tu nebudem písať moc veľa lebo bude po polnoci takže poviem rýchlo. Zvyčajne mi vadily tie zbrane lebo sa mi minuli a sčím mám teraz sekať?. Rukami. Koniec som zvládol (už som bol dedko). ALE JA CHCEM POKRAČOVANIE! Nuž nebude... ;-(
NORD_KING69%
-: technické chyby ako prechod zo súše do vody alebo bahna, stereotyp, AI, hracia doba
+: soundtrack, grafika, krvavý kúpeľ, interaktivita prostredia, kombá, lámanie kostí, atmosféra, vylepšovanie hlavného hrdinu
Verdikt: Je to surová krvavá akčná hra so slabou AI, technickými chybami, ale ako chvíľková záležitosť dokáže pobaviť, prípadne dobre poslúži na odreagovanie.
Krigi75%
BEOWULF je veľmi dobrá hra. Ak sa zdajú niektoré leveli ťažké treba sa nad nimi troch dosť zamyslieť.Hru mám ale som ju zatiaľ neprešiel.
Hero_29100%
Je to fakt super,myslím si že táto hra je veľmi dobrá je poriadne surová a brutálna
na niektorých miestach ale až moc. Po čase môže byť trochu stereotypná ale ja si myslím že táto hra je naozaj dobrá síce som ju ešte nedohral ale je to super.Táto hra mala niektoré prvky ktoré ma zaujali hneď napr. tá grafika alebo štýl boja no proste si myslím že je to veľmi dobré takže odporúčam a 100%.
lili-beer-_65----100%
Tato hra je super najlepšia na svete kúpte ju vždy keď môžete naozaj úžasné musíte ísť do obchodu a kúpiť ju musíte ju mať aj keby pršali žaby,meteory,oheň.


All (15) »


Discussion Beowulf: The Game Add a post
09.12.2012 16:12 - TO NEJDE AKO HOVORIS S TOU SKALOU TY SELIAK CO TU KLAMES VSETCI STE UBOHY ZE T...
25.07.2012 09:06 - Chcel som ísť na tút stránku ale nejde mi tak ti pí&#...
21.07.2012 22:36 - LUDA JA NEVEM PREIS TYCH TIENOVICH VOJAKOV prosim poradite my :D mozete my to ...
15.01.2012 14:50 - ty debil stukaj furt koliesko a w k tomu
15.01.2012 14:48 - Vyste uz *** ja uz som to presiel cele :-D ***
...
View all posts (86) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |