Burnout Paradise | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21199
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 17184 users

Burnout Paradise


Genre:Racingovka
Release Date:3. Február 2009
Stránky hry:criteriongames.com/games/burnout-paradise/
Developer:Electronic Arts, Criterion Games
Buy Game Burnout Paradise
Buy Game

Konverzia piateho dielu jedného z najúspešnejších a neobyčajne deštruktívnych automobilových závodov na konzole sa odohráva vo fiktívnom novom meste Paradise City v 18-tich rôznych častiach, rozmiestených v 5-tich štvrtiach. Celé mesto navyše máte plne prístupné už od prvej minúty hrania, vrátane všetkých skratiek, skrytých trás a pod.

Medzi novými obchodmi pribudli „chop shops“, obchody so súčiastkami z kradnutých áut, benzínové pumpy so speed boostami a tiež myčky. V tých sa budete môcť zbavovať prachu a nečistôt, ktoré sa budú s pribúdajúcim časom postupne nabaľovať na povrch áut.

Systém úloh je pre tentoraz omnoho miernejší než v predošlom diely, aby ste neboli dlho nútení robiť to isté. Úplnou novinkou je zavedenie vodičského preukazu. 5. diel Burnoutu by sa rýchlo ohral, keby ste mali i tie najlepšie autá od samého začiatku. Preto bude hra starostlivo hodnotiť vaše vodičské schopnosti (v singleplayeri i on-line) a postupne vám pridávať body, podľa ktorých sa následne bude určovať, ako ľahko zvládnete kontrolovať rýchlejšie modely.




More videos »


Burnout Paradise - screenshot
screenshoty »



Game Rating

The game is not yet sufficiently rated.

My Review
Post a review


Users
Mahan100%
Super hra katastrofy havarie nicenie auta super hra bez chyby grafika proste super duper hra. Je dokonca lepsia ako Fllatout.
1911Razor89%
Hra je dobrá a hlavne sranda. Dá sa hrať s priateľmi tzv. "party" kde máte na výber z 3 možností. V SG máte veľa možností závodov. Od špeciálnych závodov len pre určitý druh auta až po drsné búračky. Čím viac závodov a búračiek vyhráte, tým máte šancu, aby ste dostali nový vodičský preukaz rôznych tried, a potom už musíte zdolávať viac a viac závodov aby ste dostali ešte novší typ vodičského a k tomu aj nejaké extra auto. Na výber sú aj motorky, takže si vyberte či chcete driftovať diaľnice, alebo na zadnom kolese jazdiť po dedinách.
EDDIES97%
je to dobra hra ale je tiez dobra ako flatout..nwm ale asi flatout je lepsia hra ale aj toto je velmi dobraaa hra grafika ale tie havarie :D:D tie nemaju chybu ale ajtak asi sa mi viac paci flatout
qwer87%
Táto hra prináša deštruktívne poňatie pretekov. Je graficky výborne stvárnená. Mesto v ktorom sa hra odohráva je otvorené, geniálne spracované a plné možností. Ak sa vám páčil Flatout, tak si tento titul nenechajte ujsť.
CoDmanik90%
Burnout predbehol všetky posledné diely BP. V meste a na vidieku+diaľniciach na Vás čakajú skoky a achievementy to jest: ploty cez ktoré sa musíte prebúrať aby ste dostali body a tie minuli na tuning áut apod. v Multiplayeri. Grafika je normálna, autá taktiež. Keby mal vyjsť ďaľší diel BP tak by tam mohli pridať policajtov. Základ podobný NFS a achivementy podobné FlatOut-u. Vytvára sa z toho pekná rally-ovka voľného typu.
jb110150%
Hodnotenie dávam preto lebo ma to vôbec nezaujalo .... jedine ak graficky je to pekné ale vôbec to nie je hra pri ktorej by som mal nejaký herný zážitok.


All (11) »

Related Games Burnout Paradise Remastered
Burnout Paradise: Big Surf Island
Burnout Paradise: Cops and Robbers
Burnout Paradise: Legendary Cars
Burnout Paradise: The Ultimate Box

Discussion Burnout Paradise Add a post
20.12.2015 18:33 - Pro všechny po kterých to chce pořád registrační...
20.12.2015 18:27 - Hej tak to jsou kódy pro instalaci.. boha, ne pro registrační k...
22.01.2015 17:22 - TY *** vies co je registracny kod a cd key ??
26.04.2013 22:23 - daj mi link odkial si to stiahol či máš cd?
14.04.2013 15:12 - Diky pomohol si mi :)
...
View all posts (168) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |