Duke Nukem 3D | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 29087 users

Duke Nukem 3D


Genre:Akčná
Release Date:29. Január 1996
Stránky hry:www.3drealms.com/duke3d/
Developer:3D Realms, GT Interactive Software
Buy Game Duke Nukem 3D
Buy Game



Alternate Titles
Duke Nukum 3D

More videos »



Game Rating

The game is not yet sufficiently rated.

My Review
Post a review


Users
link994%
je super ta starši veze je tež dobrá 57 ale tahle eduke je super graficka o hodne lepší než v prfvnich dilech ale nematao na duke nukem zero heur,land of babes a time to kill
mates40097%
Duke Nukem 3D je fakt super hra vtipná dukenovi hlasky jsou skvělé a taky skvělí zbrojní arzenál grafika je na tu dobu perfektní
Altair100%
Najlepsia hra na hrach DuKe NUKEMA pribeh,nepratelia,zbrane,veci,bonusy,paroide na niektore filmy a vecy...Skoda ze uz nebude Duke Nukem Forever ale nikdy nehovor nikdy...Proste Duke Nukem 4ever...DN3D-100000%...Shake it baby!
Freeman100%
odomna jednoznacne 100% tato hra ma pritahuje aj dnes ... bola to prva fps co som kedy hral a hral som to permanentne dlhe roky kym neprisliel lepsi pocitac a lepsie hry ... jednoznacne kazdy by si mal zahrat tuto jedinecnu hru .. dnes je mozne zohnat aj v HI resolution packu s vylepsenym ovladanim a grafikou a je to mozne hrat bez akychkolvek dos emulatorov .. vrelo doporucujem ..
LogitechMomo93%
polícia??? chcem nahlásiť prepad... prepadla ma NOSTALGIA!!! aj takto sa dá opísať môj pocit po znovu nainštalovaní tohto hitu nášho mládí... prvá FPS pri ktorej som sa ako malý strašne nasmial, poľakal, a ktorú som hral den noc... až dokým mi moj starý PC nevyhorel:)... a som vďačný ľuďom za ten úžasný HI Resulotion Pack... aspoň si to možem zahrať aj teraz... proste bomba... len dúfam, že čoskoro vyjde aj DN Forever... NÁVRAT LEGENDY SA NEZADRŽATEĽNE BLÍŽI!!!
miso12388%
Skvela hra aj ked Duke Nukem moc nemusim toto som hral ked som bol maly a bavila ma.Na ten rok kedy visla naozaj skvela hra.
Hodnotenie:
+dej
+misie
+grafika na ten rok
+zbrane
-mozno som narocny ale tato hra je az prilis nerealna
Verdikt:Dobra hra aj ked stara pre milovnikov sci-fi Duke Nukem hier .
qwer92%
Pokračovanie legendárnej strieľačky vás konečne prenesie do 3D sveta. Hra je prekrásne spracovaná a celkom originálna. Podľa mňa sa jedná o (zatiaľ) najlepší diel série. Neskôr narodeným, odporúčam verziu Atomic Edition, ktorá zlepšuje grafiku a hrateľnosť.
Coldplaz85%
No neviem, ak si porovnáme hru Duke 3D s inými FPS, tak nebola ani taká revolučná ako Wolfenstein, a Doom ani s takou dobrou atmosférou ako Quake a nemá to ani taký dobrý príbeh ako Half-Life a možno to ani nie je tak technicky dobré ako Blood a Shadow Warrior, a nemá to ani tak dobrý multiplayer ako Unral Tournament. Tak prečo to podľa mňa (s výnimkou HL) je lepšia hra ako všetky ostatné FPS? Pretože Duke has the BALLS OF STEEL
marek1485%
duke nukem bola naozaj podarená hra ktorá po doomovi posunula tento žáner opät o niečo bližšie k relalite + bol použitý celkom dobrý build enigne,celkom dobré navrhnuté misie a tiež dukeho drsný humor bez ktorého by to nebolo ono. ale napriek tomu ma viacej bavil blood ktorý používal ten istý enigne a navyše chudáka dukeho tam nechali obesiť (pomusta za hrdinu z dooma ep1level3) :)
Airforce90%
Pre mna ikona FPS 90tych rokoch. Skoda len toho Duke Nukem Forever, podla mna to nemalo vychadzat, malo to ostat iba takou legendou a na celu Duke Nukem seriu by sa spominalo ako na najlepsiu seriu vo svojom zanri. Ale co uz, dnes je doba o komercii, bolo jasne ze sa toho dakto lapne a dosere to len kvoli zisku, kedze znacka Duke Nukem uz kurva nieco znamena.
Sintarandir100%
Emzáci, blonďatý anabolický nukleárny superhrdina Duke Nukem a shrink-gun... Emzák - Prasák schytá zásah zmenšovadlom a následne kvičí héliovým hlasom pripomínajúcim zmutovaného šmolka... Duková podrážka a zvuk pripomínajúci praskanie paradajky na ktorú dopadol buldozér...

Toto a ďaleko viac je kult medzi FPS strielačkami, ktorý bol revolúciou v revolúcii hier!

Nekonečné hodiny hrania na stále vyššej a vyššej obtiažnosti a hlášky typu : „Let's Rock!“, „Hail to the king, baby!“, „Shake it, baby!“, „It's time to kick ass and chew bubble gum... and I'm all outta gum!“, „I'm gonna get medieval on your asses!“, „I like a good cigar...and a bad woman.“, „I'll rip off your head and shit down your neck.“, „Come get some!“...

Kto z pamätníkov si nespomína??
NgeNious100%
Tomuto sa proste menej precent neda dat
Uz len za Duka musim dat stovku
Tie jeho hlasky a vobec vsetko su skvele
Najlepsia fps vobec ktoru neprekona nic
NORD_KING87%
-: postupne stereotypné hlášky, menšie bugy, príbeh, obmedzenia pre multiplayer (momentálne nedostupný)
+: grafika, audio, efekty, dizajn, zábava, zbrane, nepriatelia, herná doba, Duke, hudba, humor, animácie postáv, bossovia, atmosféra, easter eggy, lokácie a tajné miestnosti, videá
Vedikt: Damn I´m looking good! To si hovorí Duke Nukem a skutočne je tomu tak. Prechod z 2D do 3D mu jednoducho svedčí. Jednotlivé úrovne sú vymodelované na výbornú a decimovanie rôznorodých nepriateľov je nadmieru zábavné. K tomu slúži široké spektrum zbraňového arzenálu, čiže jednotlivé chody redukcie možno pripraviť na viacero spôsobov podľa chuti. Príbeh je primitívny, ale kto by čakal u takéhoto typu hier na vybláznenie niečo na štýl Kinga, ten by sa mal nechať vyšetriť. Hra si počas celého hrania udržiava nadštandardnú atmosféru. K tomu dopomáhajú aj časom otrepané, ale trefné hlášky hlavného hrdinu a miestami vtipné easter eggy ako dôkaz, že hru netreba brať vážne. Hra obsahuje multiplayer, no v dosť strohej verzii s mnohými obmedzeniami pripojenia a počtu hráčov. Duke ešte zopár chybičiek krásy, ale ani tie nemenia nič na tom, že sa jedná o poriadne namakaný virtuálny úlet.
trancentraal90%
Herní klasika, kterou snad hrál úplně každý, takže jakákoliv recenze je úplně zbytečná. Super hra, jen škoda, že grafika beznadějně zastarala.


All (33) »

Related Games Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour
Duke Nukem 3D: Megaton Edition
Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me
Duke Nukem Forever: Hail to the Icons Parody Pack
Duke Nukem Forever
Duke Nukem 3D: Reloaded
Duke Nukem: Manhattan Project
Duke Nukem: Manhattan Project - Total Mutant Mayhem
Duke Nukem 3D: Kill-A-Ton Collection
Duke: The Apocalypse
Duke: Nuclear Winter
Duke!ZONE II
Duke Nukem 3D: Caribbean Life's a Beach
Duke it out in D.C.
Duke Assault
Toolkit for Duke Nukem 3D
Duke Nukem 3D: Atomic Edition
Super Duke - Volume 2
Nuke It 1000
Duke!ZONE
Duke Nukem: Total Meltdown
Duke Nukem 3D: Plutonium Pack
Duke Nukem II
Duke Nukem Episode 3: Trapped in the Future!
Duke Nukem Episode 2: Mission: Moonbase
Duke Nukem Episode 1: Shrapnel City
Duke Nukem

Discussion Duke Nukem 3D Add a post
01.09.2014 14:55 - Sa najskor nauc pravopis. DN3D je super a Crisis je sracka
18.08.2013 20:53 - To je pekne odpovedat na otazku, ktora je 3 roky stara :-D
02.07.2011 16:35 - v jednej miestnosti je plagát zeny ktorým je zakrytá diera.Prej...
16.03.2011 14:36 - ale on ma pravdu
08.06.2008 11:12 - toto moze povedat niekto iba so srandy alebo ta crysis niak nastval ze ti nesi...
...
View all posts (7) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |