Dyna Blaster | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 44631 users

Dyna Blaster


Genre:Akčná, Arkádovka
Release Date:1992
Developer:Ubisoft, Hudson Soft
Buy Game Dyna Blaster
Buy Game

Hra Dyna Blaster vás uvedie do deja krátkou animáciou, kde Čierny zloduch unesie na drakovi dcéru svojho stvoriteľa. Ten, aby ju zachránil, pošle Bieleho hrdinu do hradu, aby jeho dcéru priviedol späť.

Musíte prejsť osem levelov o ôsmich úrovniach. Prvý level začína na hradbách pred vodnou priekopou hradu, keď sa cez neho dostanete, čaká vás tŕnistá cesta cez vodnú priekopu a potom už môžete konečne do hradu. V každom bludisku, v ktorom sa ocitnete, máte jasnú úlohu – zabiť všetky príšery. Keď ich do poslednej vybijete pomocou bômb, ktoré pokladáte čo najšikovnejšie tak, aby vám príšera vletela do pasce a vybuchla spoločne s bombou, tak sa vám otvorí vchod do ďalšieho kola. Príšer stretnete naozaj veľké množstvo a každá má iné schopnosti, jedna vie lietať naozaj rýchlo a ďalšia vie prechádzať múrom. Našťastie, v každom kole sa ukrýva nejaká vylepšená vlastnosť aj pre vás. Pokiaľ sa vám podarí dôjsť až k Čiernemu zloduchovi, čaká vás veľmi náročná práca. Musíte totiž zabiť veľa jeho nohsledov a to nie je nijako jednoduché a až potom môžete začať odpaľovať bomby do samotného Čierneho zloducha, ktorého chráni nepriestrelný štít, ktorý treba zničiť.

Čím bližšie ste vášmu cieľu, tým viac je príšer, ktoré majú viac zákerných vlastností a tým väčšie sú bludiská, v ktorom sa pohybujú. Žiadna príšera sa vás nesmie dotknúť a nesmiete sa dostať do cesty výbuchu vašej bomby, inak stratíte život a s tými treba šetriť.

Hru je možné hrať aj v multiplayeri, ktorý je veľmi podobný ako pri hre Atomic Bomberman. Môžete hrať až v štyroch, pričom najprv pomocou bômb odhaľujete, čo sa skrýva za rozbitnými kockami. Pod množstvom z nich sú bonusy, ako je dlhší plamienok, rýchlejšia chôdza alebo viac bômb. To všetko vám pomôže zabiť vášho protihráča.




Alternate Titles
Bomberman

More videos »


Dyna Blaster - screenshot
screenshoty »




Related Games Super Bomberman R 2
Super Bomberman R
Bomberman Collection
Bomberman Pocket
Bomberman World
Atomic Bomberman
Mega Bomberman
Bomberman '93
Bomberman 2

Discussion Dyna Blaster Add a post
23.05.2012 11:47 - Že "nekousala" :-D Ke stáhnutí zde: http://thepirate...
03.07.2008 21:42 - PROSÍM-MÁM INTERNET XP NEJDE MI NA NĚM DYNA BLASTER DOKUD JSEM ...
View all posts (2) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |