Wolfenstein: The New Order | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 22675 users

Wolfenstein: The New Order


Genre:Akčná
Release Date:20. Máj 2014
Stránky hry:www.wolfenstein.com
Developer:Bethesda Softworks, Machine Games
Buy Game Wolfenstein: The New Order
Buy Game

Wolfenstein: The New Order - V PREDAJI!

Nový Wolfenstein: The New Order sa bude odohrávať vo fiktívnom roku 1960 po tom, čo nacisti vyhrali II. svetovú vojnu. Hráči sa vžijú do známeho amerického vojnového hrdinu s menom B.J. Blazkowicz, aby vykonali nemožné, zahájili protiútok proti nacistickej moci, ktorá ovláda celý svet. Pozrieme sa do Európy, kde prenikneme do nacistickej pevnosti a budeme bojovať proti légiám nepriateľov. V tom všetkom nám budú pomáhať superzbraně, bez ktorých by to bolo určite nemožné.




System Requirements Wolfenstein: The New Order
Minimum Requirements
  • 64-bit Windows 7 / 8
  • Intel Core i7 / AMD ekvivalent
  • 4 GB RAM
  • 50 GB miesta na disku
  • NVIDIA GeForce 460 / ATI Radeon HD 6850

More videos »


Wolfenstein: The New Order - screenshot
screenshoty »



Game Rating
87%

Reviews
Tiscali Games80%
B. J. Blazkowicz je zpět a ani prvotní vítězství nacistů jej nedokázalo zastavit. Wolfenstein: The New Order předvádí, že neexistuje problém, který by se nedal vyřešit s dostatkem munice a energie pro futuristické zbraně. Zároveň hra nabízí příběh, který zahanbí většinu žánrových souputníků. Jděte do toho, čeká na vás hora mrtvých nácků a spousta zábavy.
Sector.sk90%
Celkovo MachineGames ponúklo doteraz najlepší mix všetkých kvalitných prvkov FPS akci. Nesnaží sa o posun vpred, nesnaží sa kopírovať štýl COD, skôr naopak, ukazuje smer, ktorým by sa mohli automatické "jednotlačidlové" moderné akcie uberať. Mali by sa obzrieť do svojej minulosti a nabrať odtiaľ veci, ktoré v honbe za nenáročným publikom poodstraňovali. MachineGames je v tomto ohľade priam dokonalé. Možno oldschoolový systém nesadne každému a nutnosť zháňania lekárničiek a manuálne zbieranie nábojov bude niekoho otravovať, ale toto je spôsob hry, v ktorom sa musíte snažiť prežiť, nie štýl, v ktorom sa o vás hra stará tak, aby ste ani raz nezomreli. Wolfenstein: The New Order to celé uzatvára jedinečnou atmosféru, príbehom, hrateľnosťou a nádejou v ďalší návrat do tohto netradičného sveta.


My Review
Post a review


Users
manager7292%
+ dobrá hrateľnosť
+ grafika je fajn
+ veľké množstvo zbraní

- skoro žiadne a ak tak mi trochu vadí, že vždy si musím stlačiť M mapku aby som videl kadiaľ mám ísť

+- neviem či mám toho obrneného psa zaradiť do plusov, alebo mínusov, lebo je celkom psycho, ale po čase ma už otravuje... :-)
virtual83%
Wolfenstein The New Order je hra ktorá v tomto priemysle nemá čím prekvapiť. Silné tromfy ako id Tech engine a legenda herného priemyslu nemôžu stačiť na to aby som hru označil ako výnimočnú. Strielačka má peknú grafiku /začiatok je najhorší/, celkom v pohode príbeh, zvuky sú podľa mňa nevyvážené. Je to velmi dobrá zábava, ale stále som mal pocit že ludia ktorý hru vytvorili si prácu ulahčovali kde sa len dalo. Na tolko skvelých titulov som si pri hraní inej hry určite ešte nespomenul. Nového Wolfa každopádne odporúčam, ale okrem príbehu netreba čakať žiadnu originalitu.
Novalinko97%
Bethesda naozaj nesklamala a priniesla nám super titul. Už od prvých minút hry ás pohltí skvelý príbeh , sympatické ale aj nesympatické osobnosti, mimika tváre vzhlad ale aj dabing je perfektný , má to tú pravú atmosféru. Graficky je hra na dobrej úrovni s rozumnými požiadavkami. Videá v hre sú taktieť dobre spravené , stealth systém , možnosti zbraní , rambo mod všetko je tak akurát . Ako mínus by som dal že strašne blúdim po mape pretože prakticky neviem kde ísť
netmenko100%

Dlho som čakal na hru od posledného Wolfenstein. Super hra.
Čestina na to asi ani nebude , ale hra myslim češtinu asi ani nepotrebuje.
Andyno85%
Priznám sa, že pred hraním som mal voči tejto hre dosť predsudky, no teraz mám o to väčšiu radosť, že boli neopodstatnené. Aj keď sa síce žiadna revolúcia nekoná, ide o dosť nadpriemerný titul. Grafika je skvelá, no podobne ako u hry Rage, aj tu nájdeme neduhy v podobe "vyskakujúcich" textúr. Hrateľnosť je svižná, misie dosť rôznorodé na to, aby ste neboli ani na chvíľu znudení. Príbeh nie je tiež až také klišé, ako som si myslel, hlavne ak započítam koniec, kde si autori nenechali otvorené dvierka, čo je samozrejme veľká škoda. Medzi mínusy by som zaradil občasné miznutie mŕtvol a trochu slabšiu optimalizáciu, ale pevne verím, že budúce patche to spravia...
Avjeckin85%
Celkom fajn hra. Miestami ma velmi bavila a sem aj trosku nudila. Pestrost misii bol od tvorcov hry velmi zaujimavy prvok ktory urcite vyhovel viacerim hracom. Tuto hru hodnotim celkom pozitivne aj ked nemala v sebe tu zahadnost ktoru ja na hrach mam tak rad. Zbrane boli zaujimave a bolo ich dost, takisto sa dalo vselico pozbierat. Myslim ze najviac sa mi pacili misie ako napr. ta s Anyu a jej starymi rodicmi alebo to vo vlaku ked som prvykrat stretol Frau Engel.

+pestrost a siroka skala zaujimavych postav
+zbrane
+zaujimavy pribeh
+boj a graficke spracovanie mrtvol
+kampan ktorej dlzka bola celkom v pohode

-spomalene nacitavanie textur -5%
-spomalene cutsceny a tym padom aj posunuty zvuk -5%
-chaby koniec, vobec neviem co sa stalo s Angelou Merkelovou :D tzv. Frau Engel -5%
tuffy_90%
Je to velmi pekna velmi dobre spracovana páčila sa mi mohla byť sice trochu dlhšia ale to nevadi aj tak jej davam 90 a odporučam zahrať.
maros9485100%
Ubudla dlhaa doba od prveho Wolfa ale oplatilo sa cakat.
Urcite sa oplati minut nejaky cash aj na originalku!
CoDmanik90%
Bethesda nám svojimi propagandistickými trailermi toho nasľubovala dosť. Nová časť Wolfensteinu to však do bodky splnila hlavne kvôli vráteniu sa k oldschool hraniu (ručné zbieranie potrebných nábojov/lekárničiek/brnenia/dokumentov a pod.) a opäť kvôli dychberúcemu príbehu, kde nechýba krviprelievanie, čierny humor, smútok, erotika, pomsta. id Software taktiež bezdôvodne neprekombinovali postavy, v hlavnej úlohe (dnes už legendárny) William J. Blazkowicz a nemenej známy záporák, Deathshead a mnohí iní. Útržky z novín, dialógy s ostatnými plus nejaké tie flashbacky vám pomáhajú zorientovať sa v tom, ako vlastne nacisti vyhrali vojnu a prebrali kontrolu nad takmer celým svetom. Pokrok od poslednej časti z 2009 je náramne obrovský. Bethesda nezaostáva s modernými hrami, obnova zdravia (funguje spolovice), možnosť výberu medzi stealth akciou alebo mayhem (ala Rambo... Ehrm, pardon, ala B.J.) a nechýbajú ani jumpscare scény ako to je u tejto sérii obvyklé dopĺňané podľa mňa jedným z najlepších herných soundtrackov. Zvukové efekty sú proste na nezaplatenie, atmosféra je tvorená zväčša z nich, pri stupňovaní deja máte po tele zimomriavky. Hra funguje okrem scriptov postáv na novom idTech 5 engine a tu je ten zádrhel. Vplyv na hraní negatívny kvôli enginu nie je, ide o grafické detaily, ktoré sú na každom kroku. Smutné, keďže tomuto skvostu inak nechýba nič. Odporúčam prehodnotiť kúpu. Zarytý fanúšik má deja vú, ostatní herný zážitok na veľmi dlhú dobu.
occultus80%
Ja som sa pri hraní pobavil, hra ma v podstate nejak zvlášť nesklamala. Už dlho nevyšla takto dobrá strielačka.

+ grafika
+ dĺžka hry
+ hrateľnosť
+ množstvo zbraní
+ dabing

- zdĺhavé načítavanie
- prostredie
- neprekonáva hrateľnosťou Return to Castle Wolfenstein
abyss1595%
Na túto hru som sa veľmi tešil a musím povedať, že ma nesklamala. Vynikajúci príbeh, dobré spracovanie, výborná hrateľnosť, široký výber zbrani a slušná grafika. Hra od začiatku vtiahne do deja a nechce vás z neho pustiť avšak miestami to kazí nezmyselné blúdenie a neustále pozeranie sa do mapy kam treba ísť bo prostredie je trochu chaotické a chýbajú akési podvedomé orientačné body. Ako mínus zhodnotím asi aj záverečné dejstvo kde bez pomoci internetu by som asi nikdy neprišiel na to, jak toho típka zabiť. Celkovo hra vôbec nesklamala, ale ani neprekvapila a je to slušné FPS na zabavenie sa :).
smejkokiller95%
Takuto dobru klasicku strielacku som si uz davno nezahral... Grafika nebola taka ako som cakal, ale ne kazda super graficky spravena hra je aj super a o tom to je ja davam:

+dej
+akcia
+dlzka kampane
+videa

- pomale nacitavanie textur

tie textury su asi jedina vec co musim vytknut ale myslim si ze nejaky ten patche to spraví
:)
maco5490%
Jednoznačne, hra ktorá sa mi veľmi páčila. Nabitá akciou a adrenalínom super, na výber zbrane, ktoré sa dali kombinovať buď do oboch rúk alebo do jednej. Zaujímavý pribeh aj keď s blbým alebo divným koncom. Grafika je velmi pekná a dobre spracovaná, zvuky mohli byť a dačo lepšie. Jednu výčitku mám však na obtiažnosť hry, ktorá je aj pri najťažšej obtiažnosti v pohode zvládnuteľná, samozrejme boli tam také časti že som sa nešiel cez ne prebojovať a už ma to prestávalo baviť ale nakoniec sa 10x sa mi to vždy podarilo. Po grafickej stránke velmi pekná hra a zaujímavá.
Sintarandir100%
Wolfenstein: The New Order hodnotím presne tak, ako pradeduška (prvá 3D akcia vôbec) Wolfenstein-a 3D z roku 1992. Totálny "boom"... Bomba! Séria Wolfenstein jednoznačne už celých 22 rokov (celú generáciu) potvrdzuje svoju absolútne TOP pozíciu na poli čistej 3D FPS akcie.

Graficky dokonalejšie ako Crysis 3, atmosféricky lepšie ako FEAR2, príbehovo vychytanejšie ako celá séria Dead Space! Nový Wolfenstein mi potvrdil, že peckové 3D akcie sa stále dajú vyprodukovať. Absolútna nutnosť hrať pre každého (aj toho najmenej fandiaceho) fanúšika čistej 3D akcie. Bethesda potvrdzuje svoju TOP pozíciu na poli herného byznisu.

10% strhávam za občasné dosť hrubé "seky" od AI aj na "Über" obtiažnosti, ale zároveň pridávam 10% za doteraz najlepší scenár, celkovú atmosféru a "in game cut-scenes" v akčnej hre.

NUTNOSŤ HRAŤ!
minuteman100%
+ grafika
+ pribeh, zacatek hry je docela famozni
+ docela dlouhe cutscenes, ale jsou pro pribeh dulezite, jsou dobre udelane
+ spousta zbrani a dual wield vseho, co strili
+ prostredi
+ system expeni
+ soundtrack
+ cely napad a pribeh
+ moznost zahrat si stareho wolfensteina prostrednictvim "nightmares" ve 3. patre ukrytu

- velikost


All (97) »

Related Games Wolfenstein: Youngblood
Wolfenstein: Cyberpilot
Wolfenstein II: The Deeds of Captain Wilkins
Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death
Wolfenstein II: The Adventures of Gunslinger Joe
Wolfenstein II: The New Colossus
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein
Wolfenstein: Enemy Territory
Return to Castle Wolfenstein: Special Edition
Return to Castle Wolfenstein
Wolfenstein 3D & Blake Stone: Aliens of Gold - Companion Edition
Wolfenstein 3D: Spear of Destiny
Wolfenstein 3D (Shareware)
Wolfenstein 3D
Beyond Castle Wolfenstein

Discussion Wolfenstein: The New Order Add a post
29.06.2020 20:37 - Tak som ju nainstaloval. Den trvalo pokial som ju spojazdnil na 3d vision. 3D ...
13.02.2020 13:29 - nemužu doskočit do helikoptery toho vojáka jsem zabil a s ty pl...
30.12.2017 18:43 - Pouzi zrychlenie (stlac lavy joystik dole a do predu) a potom skok (X)
30.12.2017 18:39 - Prosim o radu ako ziskam otvaranie (vylomenie) zamkou napr. v kupelni kde Blaz...
28.12.2017 19:54 - Poradí prosím někdo, wolfenstein the new order na PS4, pře...
...
View all posts (162) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |