BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 39723 users

BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One


Genre:Akčná
Release Date:12. November 2013
Stránky hry:www.bioshockinfinite.com/burial-at-sea-ep1/
Developer:Irrational Games, 2K Games
Buy Game BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One
Buy Game

BioShock Infinite: Burial at Sea je príbehové rozšírenie rozdelené na dve časti, ktoré nás prenesú do Rapture na Vianoce roku 1958. Dostaneme sa tam s Bookerom a s už staršou Elizabeth. Obe postavy budú hrateľné a budeme s nimi čeliť nástrahám podmorského mesta.

Burial at Sea bude detektívny príbeh, kde bude Booker súkromný detektív, ktorého kontaktovala Elizabeth. Obaja sa v tejto realite nepoznajú. Ken Levine nechcel povedať prečo, ale vždy vraj budujú príbeh tak, aby sa hráči boli prekvapení tým čo sa okolo nich deje. Obaja sa následne dostávajú do Rapture presne v čase začiatku revolúcie.




Alternate Titles
BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 1

More videos »


BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One - screenshot
screenshoty »



Game Rating
75%

Reviews
Tiscali Games70%
Slibný rozjezd? Spíš opatrný. Návrat do Rapture se vyhýbá pocitům déjà vu, ale nestihne víc, než jen zjitřit fanouškovu zvědavost.
Sector.sk85%
Pozmenenými postavami umocnená noir atmosféra podmorského sveta sa prelína s krásnou utopistickou víziou neba v oblakoch v jedinečnom mixe, ktorý si vás na prvý pohľad získa a len tak jednoducho nepustí. Dva úžasne vymyslené svety Kena Levina sa stretávajú v jednom krátkom rozšírení a najväčšou výtkou tomuto DLC by mohla byť len jeho dĺžka a trošku vyššia cena. Príbeh prídavku plynie krásne, parádne graduje v druhej epizóde a prichádza so zaujímavým ukončením príbehu postáv, ktoré ste si minulý rok okamžite zamilovali. Ale chceli by ste to zažiť ešte raz. Burial at Sea tam dole pochová niečo z vás. Keby všetky DLC vyzerali takto, svet nás hráčov by bol hneď o niečo krajší.


My Review
Post a review


Users
Tomi100%
Burial at Sea je príjemné pokračovanie série Bioshock, ktoré sa nemá prečo hanbiť. Ponúka príbeh odohrávajúci sa v Rapture, ktorý podľa mňa nevyriešilo žiadnu z otázok Bioshocku Infinite, ale vytvorilo mnoho ďalších. Herná doba je okolo 3 hodín, ale vidno, že sa na nej hre autori riadne namakali a teším sa na Episode 2, ktorá vlastne celý príbeh Infinite a asi vlastne celú ságu Bioshocku ukončí.
mb185%
jediné negatívum je že je to velmi krátke bavilo by ma to hrať celé dni...takto som to prešiel za par hodin...už sa teším na episode 2
janlectro75%
Skvělé, ale neuvěřitelně krátké DLC. Vše v duchu Infinite, ale v prostředí Rapture. Velké plus za možnost používati více jak 2 zbraní.
Andyno80%
Skvelý prídavok, no príliš krátky na to, aby sa mohol nazývať plnohodnotným DLC-čkom. Za osobné plus by som spomenul práve prostredie podmorského dna, ktoré k Bioshocku sedí viac než prostredie v Infinite.
97michaela95%
Ja som z tohto DLC veľmi zmätená. Hneď ako Booker vyšiel z kancelárie a my sme prvý krát uvideli Rapture ešte pred občianskou vojnou, sa mi pustili slzy a mám pocit že som plakala ešte týždeň po tom ako som dohrala druhú časť dlcčka. Mám však pocit že to bolo ich plánom. Nacucnúť sa na našu lásku k Rapture a zarobiť na tom. Nuž vyšlo im to. Hratelnosť ako Bioshock Infinite, čiže podľa mňa slabšia ako v B1 a B2 ale príbeh z prostredia Rapture čiže 10/10. Nuž, podla mňa super krok od tvorcov, konečne nám všetko vysvetliť... pekne od začiatku.
Ace in the Hole.
Vito910%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
kerberos70%
Mierne sklamanie, co sa tika kvality serie a fakt, ze kombinuje prvky Infinite v prostredi Rapture z 1. Bioshocku. Pribehovo je hra postavena tesne pred dobu, kedy vypukla totalna anarchia v Rapture. Nova zapletka zahrna oboch hlavnych protagonistov z Infinite, ktory neskor zrejme doplnia povodny pribeh Bioshocku 1. Napriek tomu je prostredie stale neopozerane, hraje sa dobre, skumanie prostredia vas odmeni, no toto vsetko tu uz bolo predtym. Dufam, ze druha cast nedostatky opravy.
Klady:
-prostredie Rapture
-kombinacia Bio 1 a infinite
-atmosfera mesta sa nestratila
-tanec s Elizabeth

Zapory:
-relativne kratke
-vselmy rychly spad uponahlaneho pribehu
-prakticky nic nove
-nieje moznost menit druhy municie ako v Bio. 1


All (32) »

Related Games System Shock 3
System Shock 2: Enhanced Edition
System Shock Remake
BioShock: The Collection
System Shock: Enhanced Edition
BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode Two
BioShock Infinite: Clash in the Clouds
BioShock: Infinite
BioShock 2: Minerva's Den
BioShock 2: Protector Trials
BioShock 2: Sea of Dreams
BioShock
System Shock 2
System Shock

Discussion BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One Add a post
23.05.2014 17:08 - V menu choď na voxofóny a prelistuj si ich, tam to bude.
25.12.2013 12:06 - nazdar chalani aky je kod na te prve dvere te kde je ten ladovy krystal ci cot...
13.11.2013 22:01 - Super datadisk :).. velikost 10gb...gameplay 90 min :DD Je to nejspíš...
05.11.2013 18:26 - hra ako taká stand alone (samostatná).. je to celkom nový pr...
31.10.2013 09:04 - ahoj.to je datadisc,alebo uplne nova plnohodnotna hra?dik.
View all posts (5) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |