Alien: Isolation | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 18299 users

Alien: Isolation


Genre:Akčná
Release Date:7. Október 2014
Stránky hry:www.alienisolation.com
Developer:SEGA, Creative Assembly
Buy Game Alien: Isolation
Buy Game

Spoznajte skutočný význam slova strach v Alien: Isolation, hre žánru "survival horror" zasadenej do atmosféry neutíchajúcej hrôzy a smrteľného nebezpečenstva. 15. rokov po udalostiach z filmu Votrelec sa Amanda, dcéra Ellen Ripleyovej, vydáva zistiť pravdu o zmiznutí svojej matky, a tým začína jej vlastný zúfalý boj o prežitie.

V úlohe Amandy sa budete pohybovať v neuveriteľne nepriateľskom svete, obklopení zúfalými a spanikárenými ľuďmi a ohrozovaní nepredvídateľným a nemilosrdným votrelcom. Bez špeciálnej výbavy či prípravy musíte hľadať improvizované riešenia najrôznejších situácií, používať svoj dôvtip a okolité predmety a zariadenia. Nielen preto, aby ste vo svojej misii uspeli, ale aby ste vôbec zostali nažive.




Alternate Titles
Alien Isolation

System Requirements Alien: Isolation
Minimum Requirements
  • Windows 7 / 8
  • 3.16 GHz Intel Core 2 Duo E8500
  • 4 GB RAM
  • 35 GB miesta na disku
  • 1 GB, DirectX 11 grafická karta (AMD Radeon HD 5550 / Nvidia GeForce GT 430)
  • Širokopásmové pripojenie na internet
Recommended Requirements
  • 64bit Windows 7 / 8
  • AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz / INTEL Core 2 Quad Q9650 3.0 GHz
  • 8 GB RAM
  • 35 GB miesta na disku
  • 2 GB, DirectX 11 grafická karta (AMD Radeon R9 200 séria / Nvidia GeForce GTX660)
  • Širokopásmové pripojenie na internet

More videos »


Alien: Isolation - screenshot
screenshoty »



Game Rating
90%

Reviews
Sector.sk90%
Alien Isolation má možno trochu rozpačitý úvod, ktorý môže menej trpezlivých hráčov odradiť a pomýliť. Je to survival akcia s dôrazom na zakrádanie a stealth prvky, ktorá sa nikam neponáhľa a všetko vám dá pekne pomaly vyžrať. V istých chvíľach sa odviaže a dovolí vám užiť si dynamické prestrelky, ale potom vás znovu prinúti schovávať sa a nevystrkovať hlavu. V príbehu, ktorý je poctou prvému Alienovi, nájdete aj povedomé prvky z iných sci-fi filmov, ale aj hier. Môže vám pripomenúť Gravitáciu so Sandrou Bullock, schovávanie v skriniach oživí Outlast a centrálny mozog Apollo vyvolá nostalgickú spomienku na Shodan zo System Shocku. Alien Isolation väčšine hráčov zachutí. A Amandu Ripley môžeme pasovať za novú kultovú hrdinku videohier a radi by sme ju opäť videli v ďalšej naháňačke s votrelcom.
Tiscali Games90%
Stealthová hra nedělá filmu Vetřelec ostudu a vychutná si ji, s nepatrným přimhouřením očí nad příběhem, fanoušek vetřelce i jeho zuby nepolíbený hráč.


My Review
Post a review


Users
Andreas_SK100%
100% asi prvý krát v živote :D

Veľa výrobcov hier sa v dnešnej dobe snaží investovať viac času, úsilia a vynaliezavosti do reklám a propagácie svojich hier. (česť výnimkám ako napr. Ubisoft a Bethesda)
Creative Assembly - nováčikovia na pôde tohto FPS//Horrorovo/Akčného žánru dvihli latku pomerne vysoko keď sa od Total War snažili s veľkým množstvom predsavzatí dosiahnuť úspech v úplne iných vodách. No a vo výsledku nakopali rite všetkým nenažraným hyenám. Niečo takéto som ešte v hernom priemysle nevidel.

Atmosféra sa dá krájať a aj by som si odkrojil a šiel kade ľahšie len mi v tom bráni mimozemský tvor ktorý má na svedomí nejeden pocikáný paplón z môjho detstva :D A nikdy by ma nenapadlo že nejaký stratégovitý "mumák" upletie z hovna bič :D
Ono tých Alien hier od 80 rokov vyšlo viac ako bohov v Indií ale všetko to boli prevažne smeti. Nech sa do toho obul ktokoľvek nikdy to nemalo " ani cici ani rici " A nakoniec po takmer 30tich rokoch je to tu. Moja nočná mora z detstva v interaktívnej podobe. A aj som už pár krát stlačil ALT+F4 ale stále mi to nedá. Chcem ,ba dokonca musím poraziť svoju nočnú moru. Ale nie dnes v noci. Zajtra doobeda keď bude svietiť za oblokom slnko :D

+ Atmosféra
+ Grafické spracovanie
+ Optimalizácia (vzhľadom na graf. detaily je to takmer zázrak)
+ Zvuky
+ Hudba
+ Príbeh
+ Ineraktivita prostredia (stlačíš "pupček" na stene a niečo sa naozaj zapne/prepne/vysunie/uzavrie alebo zapne a prepne a vysunie naraz :D
KYBERTOP100%
+Grafika
+Hratelnosť
+Prostredie
+Hudba
+Inteligencia
+Crafting
+Horror

-Bugy
inak nič je to super horrorová hra ! :)
LukePN75%
Vzdy sa mi pacila hra AVP uz od prveho dielu. Po prepadakovy ako bol Alien Colonial Marines sme sa konecne dockali poriadneho ALIENA.

Avsak podla mna je tato hra spravena neskutocne dobre hororova atmosfera je priam uzasna no zial jedno co fakt v tejto hre chyba a premna je to nezmysel co tvorcoia hry spravili je to ze Alien sa neda vobec zabit... Pre niekoho to je mozno fajn sa len potichucky plazit v hre a prechadzat z levelu do levelu bez zabitia aliena... Skoda cakal som ze v hre ktora je uz konecne narocna si clovek trosku aj uzije a potrabi sa ako zastrelit toho aliena ale nie zial neda sa zabit. Preto tato hra umna stratila vela bodov nie som fanusikom hier ktore treba hrat sposobom ako je OUTLAST.

+:
Grafika
zvuky
videa
atmosfera
pribeh

-:
Godmod pre Aliena
clovek si tu ani neuzije ako toho aliena moze odprasknut aspon keby tu bola nadej ze je potrebe vypalit 2 zasobniky naboj ale nie je to nemozne
killercz100%
+Grafika
+Optimalizace
+Atmosféra
+Příběh
+Hudba

Super hororová hra. Pokud máte slabé srdce nebo svěrač, tak si hraní této hry pořádně promyslete ;-)
hacker1000100%
spravny horor v tvare outlastu vam dava poriadne zabrat uz len to ze votrelec nie je debil a pojde za vami kludne aj do sachty . grafika dobra a od segy je to perfektna oprava od minuleho dielu . konecne poriadny alen za posledne 4 roky pretoze dolezite nie je strielat ako vypusteny z retaze , ale prezit je v tejto hre tou jedinou sancou pre cloveka . v hre viete pouzit aj zbrane co v outlaste nebolo mozne , mate navyber niekolko skrys , nuz tieto skryse niekedy na votrelca neplatia . pribeh je zamerany na niekolko sektorov v ktorych bojujete proti ludom (posadke) , androidom a niekde aj s votrelcom.zaver neviem este som nedohral .

P.S.:niektore pasaze s votrelcom vam daju velmi zabrat a niekedy vam zoberu aj pol dna .
DeadSkySVK99%
Nemám čo dodať..Táto hra sa podarila!! Konečne niečo kde musím chodiť a hľadať a nie že GPS mi ukáže kam mám ísť. Síce som len na začiatku ale páči sa mi tá hra veľmi :)
Bejo95%
+GRAFIKA
+ATMOSFERA
+INTELIGENCIA POSTAV
+AUDIO

-BLUDISKO

Odporučam super hra po dlhej dobe hororova atmosfera čo nahrádza Amnesia The Dark Descent
virtual85%
Alien Isolation si berie príklad z hier ako doom, f.e.a.r., alebo dead space, ale na týchto velikánov nemá. Schovávačka typu Outlast v nič moc grafike skrytej do divadla s tieňmi nebude asi pre každého. Pokial nieste fanúšik hier ako Amnesia alebo Outlast bude vaše prijatie hry asi vlažnejšie. Nevravím že by mi za nič nestála, ale nie za viacej ako ju hodnotím. Škoda že nespravili niečo originálnejšie, alebo aspoň niečo nevylepšili.
tutanxamon100%
na tuto hru som sa velmi tesil ale s rezervou... a to preto, lebo na Colonial Marines som sa tesil snad este viac a bola pre mna sklamanie.. dohral som ju ale len preto ze som fanusik votrelca. No nastastie pri Alien Isolation to nemusim dohrat len koli tomu ze som fanusik votrelca, ale koli tomu ze ta hra ma snad vsetko co ma poriadna survival horrorova hra mat :) jednoducho povedane pre mna najlepsia hra s votrelcom aku som hral. urcite odporucam vsetkym fanusikom votrelca a horrorovych hier. Uz teraz mi je smutno ked to prejdem a budem len dufat ze pride pokracovanie :)
lujdzi95%
ako... hej, parada, nikdy som aliena nehral, videl som dva filmy, ale povedal som si že pre vysoke hodnotenie si to zahram a...pekný zážitok, trošku nervy asi dvakrát ked som blúdil ale... krásna grafika, dobre spravený dej, čakal som že keď to je na lodi, tak sa budú opakovať oblasti dookola, ale aj interiér rozmanitý, oplatí sa zahrať :)
dodush100%
Prekvapilo velmi som myslel ze to bude nieco ako daylight no tamto je totalna **!@#%!@** takze toto 100 bodov dufam ze to nebude po case stereotyp
kerberos97%
Kto si este spomina na jednej z NAJ horrorov a vobec NAJ filmov do Ridleyho Scotta ? Ani nie hromadou krvy alebo kadejakymi bestiamy a vizualnymi efektmy ale desivou klaustrofobickou atmosferou, strachu z neznama a pocitom bezmocnosti je to stale jeden z najlepsich filmov! A prave toto sa nam posnazili vyvojary z Creative Assembly prepracovat do hernej formy. A nahodou tentokrat to aj funguje!!
Klady:
+vyzualne stvarnenie retro-scifi prostredia
+spomienka na Nostromo
+nenarocna grafika
+hudba a zvuky z onoho filmu
+nervy drasajuca atmosfera
+neustaly pocit prenasledovania, samoty a bezmocnosti
+hra na schovavacku
+kraftovanie a manazovanie zdrojov
+dlha hratelnost
+survivor mod
+Amanda Ripley
+Votrelec a jeho UI
+DLC Crew Expendable

Zapory:
-mozno nie najzaujimavejsi pribeh
-ovladanie klaves./mysou mohlo byt lepsie
-nie kazdemu hra sadne
-niekedy posoby stereotypne
-niekomu moze vadit absencia co-opu alebo Multiplayeru
orisis199%
Ten jeden jediný vetřelec, na kterého budete narážet, je nezničitelný. Svým chováním vás tlačí do kradmého pohybu, prolézání ventilačních šachet a čekání pod stolem či ve skříních. Pomalým a opatrným pohybem naplňují hodiny hraní termín thriller, tedy napínání nervů až po okraj. kto ma rad tuto tvar votrelca nech sa paci ... pekne urobene ,,,,ti co amju radi 20 ton nabojov a hr na ne si asi neposmaknu ...
sixon8685%
No keď to všetko zhrnieme, tak sa dá povedať že hra od spol. SEGA nastavila latku pomerne dosť vysoko. Hra je dosť kvalitne spracovaná, veľmi sa mi páči hrateľnosť, grafické spracovanie, zvuk. efekty, dejová línia ktorá sa rozbieha dobre aj priebeh je dobrý len dosť ma sklamal koniec.
Náročnosť je v skutku dosť vysoká takže ozaj len a len pomaličky sa premiestňovať z miesta na miesto :)

+Grafika
+Hrateľnosť
+Zvuk
+Dej -koniec
+Hracia doba
+IN votrelca
+Za každým sa niečo zomlelo ako vo filme.

-Možno len ten koniec, nemám čo iné vytknúť
minuteman50%
+ grafika, optimalizace
+ kvatlitne zpracovane prostredi
+ pribeh
+ dobre udelany first person

- debilne dlouhe videosekvence
- zabiju typka s pistoli, ale tam moje pica ji proste nezvedne! asi jsem jeste v pribehu nepokrocil natolik, abych mohl strilet! to me fakt vytaci


All (63) »

Related Games Aliens: Dark Descent
Aliens: Fireteam Elite - Pathogen Expansion
Aliens: Fireteam Elite
Predator: Hunting Grounds
Alien: Isolation - The Trigger
Alien: Isolation - Lost Contact
Alien: Isolation - Safe Haven
Alien: Isolation - Trauma
Alien: Isolation - Corporate Lockdown
Aliens: Colonial Marines - Stasis Interrupted
Aliens: Colonial Marines
Aliens vs Predator: Bughunt Map Pack
Aliens vs Predator: Swarm Map Pack
Aliens vs Predator
Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt
Aliens vs. Predator 2
Aliens vs. Predator: Gold Edition
Aliens vs. Predator (1999)
Aliens vs. Predator (Bundle Version)

Discussion Alien: Isolation Add a post
25.04.2017 19:15 - wh0cd3006088 <a href=http://buycialis2017.com/>cialis by mail order</...
04.06.2016 17:38 - Prosím o radu...zkoušel jsem vce verzí a u každé mi t...
01.03.2015 12:53 - ked zapnem hru ide uvodne video tak mi to sekne a nic sa nedeje,viete niekto c...
27.01.2015 02:03 - Tak hra bola super. Najviac sa mi nepáčilo že to bolo zbyto...
16.12.2014 20:07 - nejde nejako zväčšiť písmo (myslím titulky? Je p...
...
View all posts (82) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |