Dragonkin: The Banished | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21211
5455
5063
1438
1600
7336
6059
12961
1687

Online 29810 users

Dragonkin: The Banished


Genre:Akčná, RPG
Release Date:Február 2025
Developer:Eko Software, Nacon
Buy Game Dragonkin: The Banished
Buy Game

V hre Dragonkin: The Banished budeš putovať svetom zničeným krvou drakov, ktorí spôsobili príchod zlých kreatúr. Na lov dračích netvorov vyrazíš v koži niektorého zo štvorice hrdinov. Každý nepriateľ ťa o krok priblíži hlavnému cieľu: Nájsť a zlikvidovať dračích vládcov.

ŠTYRIA HRDINOVIA PRIPRAVENÍ K LOVU
Všetci hrdinovia majú na boj s drakmi vyvinuté svoje vlastné zručnosti a bojové techniky. V priebehu hry si môžeš rozvíjať a vylepšovať postavu, vybavenie, dráčika a Ancestral Grid.

(Barbar) Ľadový bojovník: Rovnako ako kedysi jeho otec aj on prežil požitie bielej dračej krvi a získal schopnosti vlády nad ľadom bez toho, aby prišiel o svoju ľudskosť. Prijíma rany ako skutočný barbar, zmrazuje nepriateľov a spôsobuje im obrovské poškodenie ničivou sekerou a kladivom. Jeho útoky sú o to účinnejšie, čím viac poškodenia utrpí.

(Čarodejnica) Dračia veštkyňa: Čarodejnica transformovaná krvou modrého draka, ktorá sníva o svete, v ktorom zvládnu draci a ľudia žiť bok po boku. Nepriateľov si udržuje od tela elektrickými dračími silami. Čarodejnica sa nepúšťa do boja zblízka a radšej si obďaleč nabíja kúzla a spôsobuje poškodenie na diaľku.

(Rytier) Vojak Rádu: Rytier strávil celý život bojovým výcvikom, a tak sa stal majstrom ohnivej kopije a štítu. Vďaka svojmu odhodlaniu a viere vo Večnosť dokáže odolať všetkým rozkladným dračím silám. Rytier so svojou smrtonosnou kópiou schopnou chrliť oheň nachádza ideálnu rovnováhu medzi útokmi zblízka a na diaľku.

(Lukostrelkyňa) Stopárska lukostrelkyňa: Ako najlepšia lovkyňa svojho klanu sa môže pýšiť vynikajúcimi schopnosťami. V jej arzenáli nechýbajú šípy, dýky, pasce a dračie toxické látky. Lukostrelkyňa sa prispôsobila boju na diaľku a dokáže okolo seba vytvárať otrávené plochy, aby si zaistila od nepriateľov odstup.

NEOBMEDZENÉ KOMBINÁCIE SCHOPNOSTÍ
Ancestral Grid je inovatívnou mechanikou slúžiacou na zvyšovanie úrovne hrdinu a dosahovanie jeho jedinečnosti. Získavaj schopnosti v rámci bojovej koristi a umiestňuj ich do mriežky vedľa širokej škály modifikátorov. Optimalizuj rozmiestnenie týchto prvkov, definuj tak svoj bojový štýl a buď ešte mocnejší. Každý hrdina má svoju vlastnú mriežku a nekonečné kombinácie schopností a modifikátorov.

SVET K PRIESKUMU
Bojuj s dračími monštrami a odhaľ príbeh šíreho sveta hry Dragonkin. Sopečné krajiny, zamrznuté pláne, starobylé ostrovy, toxické močiare a mnoho ďalších prostredí. Na svojom love objavíš všetko, čo ti svet môže ponúknuť. Každý región má vlastnú kultúru, tvory a zdroje.

MESTO, KTORÉ SI ROZVÍJAŠ PODĽA SVOJHO
V srdci hôr, v skryte pred drakmi a ich hlasmi, leží obrovské mesto, pevnosť ľudstva. Toto mesto rastie a mení sa v závislosti od tvojich rozhodnutí a objavov. Pri svojom putovaní sa budeš rozhodovať, na akú oblasť sa zamerať. Vylepšuj svoje budovy a hľadaj nových obyvateľov, vybavenie a ďalšie služby, či už osamote alebo s ostatnými hráčmi. Do rozvoja mesta môžeš zapojiť všetkých jeho hrdinov a odomykať nový obsah.

LOV V RÁMCI TÍMU
Na dobrodružstvo môžeš vyraziť v miestnej kooperatívnej hre v dvoch hráčoch alebo online až v štyroch. Svoj herný zážitok po dokončení príbehu môžete predĺžiť pripájaním do hier ostatných hráčov a odomykaním náhodných dračích lovov.




More videos »


Dragonkin: The Banished - screenshot
screenshoty »



Game Rating

The game has not been released yet.



Discussion Dragonkin: The Banished Add a post
No discussion posts.

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |