The Elder Scrolls 3: Morrowind | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 29693 users

The Elder Scrolls 3: Morrowind


Genre:RPG
Release Date:2. Máj 2002
Stránky hry:elderscrolls.com
Developer:Bethesda Softworks
Buy Game The Elder Scrolls 3: Morrowind
Buy Game

Morrowind je obrovským bublajúcim kotlom, v ktorom sa bežne budete stretávať s intrigami, korupciou, otvoreným i skrytím rasizmom, náboženským fanatizmom, zločineckými syndikátmi, tajnými spoločnosťami a s otrokárstvom a je až neuveriteľné, ako realisticky sa podarilo všetky uvedené aspekty do hry začleniť a simulovať. Na každom hráči je, ako sa k jednotlivým problémom postaví a s kým sa rozhodne spolupracovať alebo bojovať, i keď samotná hlavná dejová línia, ktorá posúva udalosti na Morrowinde ďalej, je celkom lineárna.
Morrowind je každopádne prvý off-line RPG, ktorú nebudete hrať, ale prežívať v fantastickom a pritom reálnom a fungujúcom svete. Okrem dych berúceho audiovizuálneho spracovania (meniace sa prostredie, rôzne architektúry, dynamická hudba, modely postáv a príšery, striedanie dňa i nocí, zmeny počasia, efekty kúziel), hra ponúka veľké množstvo ďalších prvkov, ktoré Vás doslova priklincujú k monitoru. Môžete byť s kýmkoľvek a kdekoľvek a ako dlho budete chcieť.




Alternate Titles
The Elder Scrolls III: Morrowind




The Elder Scrolls 3: Morrowind - screenshot
screenshoty »



Game Rating
90%

Reviews
Tiscali Games93%
Neotřelý fantastický svět, který vám umožní realizovat téměř všechno.


My Review
Post a review


Users
Saruman88%
Ja som prv hral Oblivion, az potom Morrowind, ale myslim, ze kazdemu koho zaujal Oblivion sa bude pacit aj Morrwind. Nie po grafickej stranke, ale z hladiska hratelnosti, pribehu, misii a sveta vseobecne je TES 3 aspon tak dobra, ak nie lepsia hra ako TES 4.
WaweSurfer90%
Na rok 2002 je to veľmi veľmi pekná grafika, veľmi veľa úloh pre rôzne frakcie a zaujímavo riešený dej. A veľmi realistické je aj to, že to kam má postava ísť, nie je zaznačené na mape, a potom že postava môže zabiť aj hlavnú postavu bez ktorej nie je možné dokončiť hru. Veľmi realistické.
Zaerp100%
pri tejto hre som stravil minimalne 500 hodin, ked som dohral tak v denniku s ulohami som bol na strane 817 a moj level bol 187, najdokonalejsia RPG aka kedy vznikla
RazorX95%
Tak ta to hra je Fantasy-RPG v pravom slova zmysle.Obrovské a rôznorodé prostredia kde si na plno môžte užiť úlohu dobrodruha a hrdiny.Hrá ponúka veľa možnosti sa realizovať,veľa úkolov,obrovské množstva zbraní a vybavenie.Hra naozaj ponúka množstvo hodín zábavy v rôznych prostrediach a úkoloch.Na svoju dobo je to hotový unikát a perfektná hra.
Keď sa povie slovo RPG (Fantasy-RPG) tak prvé čo ma napadne je Elder Scrolls asi najznámejšia značka medzi RPG (Fantasy-RPG).

Výhody: Obrovské herné prostredie (na svoju dobu až neuveriteľné),veľke množstvo miest a obchodníkov,veľa úkolov a postáv (postavy ktoré vás môžu trénovať alebo vám zadávajú úkoly),veľké množstvo zbraní,výbavy a magie (možnosť tvoriť vlastné zbrane a magie) a množstvo iných detailov.

Nevýhody: Nie veľmi zaujímavý hlavný príbeh (na hrách mi to veľmi vadí ale paradoxne na Morrowinde ani trochu),v hre sa môžte ľahko stratiť či už v úkole alebo v prostredí.

Dávam: 95%.

Markey96%
Morrowind som presiel aj zo vsetkymi jeho datadiskami (mam specialnu ediciu) a musim uznat ze ma to dost bavilo. Aj ked prvi som hral Oblivion, vela hracov mi radilo skusit aj Morrowind a bavil ma o nieco, ale len fakt o nieco menej pretoze sa tam neda presne spravit postava ako v Oblivione. No cest Bethesde za tuto ich prvu hru v novom 3D engine, zvysili latku hier o dost policok vyssie.
Sintarandir100%
Naprostý KLENOT medzi RPG hrami, ktorý nemá vôbec žiadne nedostatky a po všetkých stránkach je dotiahnutý k naprostej dokonalosti. Hra, ktorá ani po desiatich rokoch nestratila ani zrniečko svojej jedinečnosti a s nekonečným zástupom pluginov a updateov, TES:Construction setom, ktorý umožňuje komukoľvek vytvárať, alebo upravovať herné dátové súbory sa z TES:Morrowind stala v podstate "opensource" offline MMORPG hra, ktorá nemá v hernom svete doteraz žiadnu obdobu a jej technické spracovanie ešte aj dnes prevyšuje mnohé RPG tituly.
C_LOC100%
Toto je najlepšie RPG aké som hral.Je tu peckový vívin postavy,zaujímavý príbeh,dobré úlohy a po niekoĺkých vylepšeniach aj grafika.Zlá tu je trošku umelá inteligencia.
Frcina100%
Je to dobrá hra, dá sa tá grafika na to z akého je to roku, je dobrý príbeh aj ovládanie je dobré, mestá sa od seba lšia aj to sa my na tom páči
gangstar8497%
Super hra, len to že možno niekoho prestane po čase baviť ako napríklad mňa (po 2r.) :D ale má dobré spracovanie príbehu a najdete tu veľa zábavy :)
NORD_KING90%
-: množstvo bugov, ozvučenie priestorov, chýba mi jazda na koni, sústavné prepadávanie sa cez podlahu
+: príbeh, grafika, originalita, hracia doba, veľkosť sveta, obchodovanie, zábava, atmosféra, dabing, hudba, architektúra miest, súboje, levelovanie, efekty, hracia doba
Verdikt: Morrowind je krásny herný svet, ktorý však trpí veľkým počtom chýb. Hra má hutný príbeh s úžasnou atmosférou, chytľavé súboje a zveľaďovanie si postavy ma naozaj bavilo ako aj plnenie questov, ale všetko to padá na bugoch, ktoré nemuseli byť. Hracia doba je nadštandardná. K pozitívam hry patrí aj prekrásny soundtrack. Všeobecne ak sa hráč prenesie nad niektoré bugy, Morrowind mu dokáže poskytnúť unikátny herný zážitok.
Brisingr100%
Morrowind je dobrá hra najprv som hral jeho staršieho brata Oblivion ale brat mi doniesol Morrowind tak som sa pustil aj do neho dufam že ho prejdem ako Oblivion.
xardas10175%
The Elder Scrolls 3 Morrowind bola najlepšou RPG v roku 2002, aj teraz ju niektorí fanúšikovia hrajú. Ale teraz mi ide o hodnotenie tejto hry. Hra ma dosť prekvapila, keď som ju hral po prvý krát, grafika nie je najhoršia, na ten rok je celkom pekná. Teraz by som chcel niečo napísať o hrateľnosti tejto hry. Je tu veľa zbraní a mečov, čo ma na tejto hre skoro najviac zbožňuje, je tu veľký svet, veľa úloh, čo ma prekvapilo a príbeh je výborný. Jediná vec ktorá ma sklamala je ten boj. Ten sa mi vôbec nepáči, keď máte Short Blade napríklad na 20, tak je menšia šanca že svojho protivníka udriete, neviem prečo to pokazili, alebo prečo to tak dali, ale mali to dať tak, že uberiete menej, ako keď budete mať napríklad na 50 short blade. Ďalej lukostreľba je tu zlá, to isté ako v boji, tak v lukostreľbe, že keď chcete streliť nepriateľa, šíp cez neho prejde, proste toto pokazili, škoda, ale inač je to dobrá hra. Dávam tejto hre 75% viac nemôžem kvôli boji a lukostreľbe.
THENEO100%
Hru s názvom Morrowind som spoznal u kamoša keď vymenil svojmu kamošovi nejaku sci fi strielačku práve za Morrowind a chcel by som sa mu za to podakovať . Morrowind je síce stará hra no po piatich rokoch :) ma stále baví .
Popis : Podľa starého proroctva pride clovek bez rodicov , bez datumu narodenia , bez minulosti ( to ste vy :) ) ktorý pohltí dušu dávneho bojovníka a hrdinu Neravara , stane sa Nerevarinom .Z červenej hory sa totiž šíri smrtelná choroba Corprus a posledný člen 6-teho rodu Dagoth Ur našiel najmocnjší artefakt , Lorkhanove srdce ktoré mu dodáva nesmrtelnosť . Ur chce za pomoci Akuhlana , robota ovládaného ,tým, srdcom oslobodiť Morrowind od Imperiálnej nadvlády . Lenže už ho ovládli zlé úmysly a chce si podmaniť zvyšok sveta . Vašou úlohou je zničiť srdce ( je aj zdrojom nesmrtelnosti bohov ) a zastaviť ho . Osud sveta je vo vašich rukách ...
+ príbeh
+ grafika ( na tú dobu )
+ herné prvky ( na tú dobu )
+ tvorba postavy ( na tú dobu )
+ bossovia a boss fights
+ svet , interiéry a exteriéry
+ DLC ( tribunal a bloodmoon )
+ mágia ( enchanting , alchímia ( tvorenie lektvarov ) , kúzla a ich výroba )
+ zbrane a brnenie
+ príšery
+ dungeony a ruiny ( a artefakty )
+ volnosť
+ frakcie
+ editor
- občasné bugy
- krytie ( štítom ) a lukostreľba
Mne osobne tieto mínusy nevadili ( možno preto že som najprv hral Morrowind a až potom Oblivion a zvykol som si na morrowindský bojový systém ) . Morrowind je moja najoblúbenejšia hra , dokázala ma do seba tak vtiahnuť , ako ma ešte žiadna hra do seba nevtiahla . Proste SUPER ...
Parm180%
Tahle hra mě nezasáhla stejně jako Gothic, i když se držela starých principů. V té době člověk chtěl nějakou inovaci. Ale co by za to dal dneska:)
Tiber180%
The Elder Scrolls III:Morrowind (TES 3 Morrowind) bola v roku 2002 najlepšia RPG hra. Dneska to hrajú tí, ktorí majú buď slabý PC, alebo ich to proste stále baví. Mňa už to vzrušenie tejto hry prešlo a dneska ohodnotím túto hru, pretože má nejaké chyby. Grafika bola na ten rok dobrá, tú nechajme bokom. Hratelnosť tejto hry. No najprv začnem tým chybným bojom, ktorí mi tak pokazil hru, dokonca aj lukostreľba je chybná, do detailov už nebudem siahať, proste keď niekoho trafíte, šíp cez neho prejde a trafí ho iba vtedy, kedy sa mu zachce, tak isto aj s mečmi. Zbraní aj lukov je tu veľa, s tým som spokojný, aj zbroje je tu dostatok, najviac sa mi páčila sklenená. Príbeh bol super, ten sa mi tiež páčil. Akurát ten svet Morrowind, ako je to veľký svet to je dobré, proti tomu nič nemám, ale je tam smutno. Keď som išiel po ceste, žiadna príšera, iba sem tam spoza kríkov niečo na mňa vyskočilo, toto ma tiež sklamalo. To by bolo k hodnoteniu všetko. Jedna otázka pre tých čo túto hru idú hrať prví krát a chcú si ju kúpiť, ja by som odpovedal:Nie, radšej stiahnuť, neoplatí sa na starú hru vyhadzovať peniaze. Po chvíli vás aj tak omrzí, buď tým, že je nudná, alebo ten boj. To je všetko


All (39) »

Related Games The Elder Scrolls VI
The Elder Scrolls Online: Gold Road
The Elder Scrolls: Blades
The Elder Scrolls Online: Necrom
The Elder Scrolls Online: High Isle
The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversary Edition
The Elder Scrolls Online: Blackwood
The Elder Scrolls Online: Greymoor
The Elder Scrolls Online: Elsweyr
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Morrowind
The Elder Scrolls: Legends
The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Orsinium
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Imperial City
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Anthology
The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn
The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard
The Elder Scrolls 5: Skyrim
The Elder Scrolls IV: Oblivion (5th Anniversary Edition)
The Elder Scrolls 4: The Shivering Isles
The Elder Scrolls 4: Knights Of The Nine
The Elder Scrolls 4: Oblivion
The Elder Scrolls 3: Bloodmoon
The Elder Scrolls 3: Morrowind - Game of the Year Edition
The Elder Scrolls 3: Tribunal
The Elder Scrolls 3: Morrowind - Collector's Edition
The Elder Scrolls Adventures: Redguard
An Elder Scrolls Legend: Battlespire
Daggerfall
The Elder Scrolls 2: Daggerfall
The Elder Scrolls: Arena

Discussion The Elder Scrolls 3: Morrowind Add a post
31.03.2013 13:31 - Ahoj Kúzlo si vytiahneš klávesou ´´R´´, ak ...
25.03.2013 15:26 - prosím vás ako sa čaruje?? viem blbá otázka ale nevie...
25.03.2013 15:22 - je to pomerne stará hra a ťažko sa zhána. a mimochodom u&#...
27.09.2012 20:40 - NEPIS SEM ***NAS TY DEBIL *** NAJLEPSI DIEL JE OBLIVION TY DEMENT PRASIVY CO C...
08.09.2012 15:06 - je to najlepsi diel z tejto serie :)
...
View all posts (134) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |