Spider-Man 2: The Game | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 9707 users

Spider-Man 2: The Game


Genre:Akčná
Release Date:29. Jún 2004
Developer:Activision, Treyarch
Buy Game Spider-Man 2: The Game
Buy Game

Dva roky uplynuli od doby, keď Peter Parker po prvý raz spriadal svoje pavúčie siete v New Yorku a bojoval proti všetkým druhom zločinu v úlohe pavúčieho muža - Spider-Mana. Teraz sa Spider-Man vracia, aby vybojoval svoju zatiaľ najťažšiu bitku proti mechanizovanému nepriateľovi s chápadlami, ktorý si hovorí Dock Ock. Ten mu má čo vracať, Dock Ock bol kedysi brilantným nukleárnym fyzikom menom Dr. Otto Octavius, ktorý sa po strašnej nehode premenil na odpornú príšeru a vinu za túto nešťastnú udalosť dáva práve Spider-Manovi.

Hra Spider-Man 2: The Game ponúka solídne spracovaný model Manhattanu, v ktorom sa v úlohe pavúčieho muža môžete pohybovať po svojich tenkých a pevných nitkách. Scenár hry je postavený na filmovom scenári a umožnil tvorcom navrhnúť nelineárnu štruktúru misií s množstvom povinných aj vedľajších úloh. Veľkú pozornosť tvorcovia venovali súbojovej časti, ktorá pripomína klasickú bojovku a ponúka množstvo chvatov a špeciálnych úderov. Pre priaznivcov komiksu aj filmu je tento titul viacmenej povinnosťou.




More videos »


Spider-Man 2: The Game - screenshot
screenshoty »



Game Rating
43%

Reviews
Tiscali Games38%
Veskrze podprůměrná pseudo-akční hra, kterou jde projet za pár hodin a i během nich se unudit k smrti. Ruce pryč.
Sector.sk40%
Absolútne nerozumiem, ako mohol vôbec niekto poslať tento hnusný humus do lisovne. Hra, ktorá neoplýva žiadnymi kladnými stránkami a ešte k tomu má slúžiť ako propagačný materiál k naozaj výbornému filmu, mala byť zničená už v štádiu vývoja. Keď ešte k tomu pripočítam aj to, že majitelia konzol sa môžu tešiť z neskonale lepšieho pokračovania Spider-Mana, napadajú ma len dve slová. Ruky preč!!!


My Review
Post a review


Users
kontrafaktr36%
no tak ma to dost zlu grafiku je to kratke lahke no co dodat 1 vydanie malo sice trosku horsiu grafiku ale bolo lepsie
Toomy1220%
Zniceny titul znicena dobra hra a zniceny su aj fanuskovia spider mana.
Ani pohybovat sa neda dobre ani siete vrrhat kam chcem ani bojovanie nie je nic moc takze preto len 20% za solidne spracovany New York
lajno5542%
Podľa mňa na to aka je stara je normalna hrateľnosť ale keď ju človek viacej hraje je to proste nuda.
Sqean38%
Na začiatku sa mi hra celkom páčila,zlá grafika mi až tak veľmi nevadila.No potom hra zacala byť nudná.Zmlátite všetkých creepov a následuje bossfight.V meste nemáte žiadnu slobodu.Stále len same misie za sebou.Žiadna voľnosť,žiadne vedľajšie úlohy.Mesto vyzerá zle.Textury tiež nevyzerajú najkvalitnejšie.Sú tam ešte neprepracované súboje a animácie.Hra je strašne krátka.Dá sa prejsť za pár hodin.Príbeh sa odohráva presne podľa filmu,len občas má hra nejaké odchýlky.Celkovo hra dosť zosmiešňuje vývojárov,pretože je to najhoršie hodnotený Spider-Man.Ale na svoju dobu sa to celkom dá.Preto my až tak ta zlá grafika a animácie až tak nevadia.Ale neviem čím by som mohol hre dať plus.Hre môžem dať 38% len za to že sa dá hrať.Videl som aj horšie hry.
SALERTY50%
CELKOM DOBRA HRA PREšIEL SOM TO ZA 2 HODINY ALE SPIDERMAN 3 JE LEPšIE NEž SPIDERMAN 2
xmxmxm91%
je to dost slabeeeeee oproti spiderman the movie tato hra ma vobec neoslovila ani grafika nieje bohvieco a misieeee nooo zriedka sa tam obra msia nasla ale cakal som viac aj grafiku lepsiu aj prepraovanejsie misie
Mr.Carnbey21%
Mňa Spider-man hrozne baví, keď vyšla jednotka (film) tak som stále skákal zo schodov a hral sa na Spider-mana. Keď vyšla hra Spider-man : The Movie (odporúčam - skvelá hra ) tak som bol úplne puf, proste to bolo niečo úžasné ! Grafika, zvuk, to mesto, misie no proste všetko, síce trošku ťažké ale aj tak to bola super hra a tak som čakal na dvojku. Keď sa dostala do kín tak som tam hneď bežal a tiež bola skvelá . Už som len čakal kedy konečne výjde aj hra. Na vianoce som ju konečne dostal do rúk a behom inštalácie som sa skoro urobil. Ale potom to prišlo - spustil som to a to som sa skoro rozreval. Najprv som polhodinu stál na jednom mieste lebo som nechápal tomu systému húpania sa na pavučine... až potom mi došlo že sa to dá len na predom určených miestach - 2 veľké sklamanie (prvé bola tá grafika ). Potom tie misie - to bola hrozná nuda , ešte pred každým nepriateľom mi naskočila tabuľka kde bolo popísané (v obrázkoch ...) ako ho mám poraziť. No ja som bol s toho vedľa. Hral som to asi hodinu a pol (a to som sa už poriadne kopal nudou do zadku ...) keď tu zrazu prídu záverečné titulky. Ja len pozerám že to čo je ?!! No proste hrozná hra (Activision a Treyarch - toto je asi vaša najhoršia hra), hrozná grafika,hrozný zvuk,hrozné jednoduché ovládanie(len šípky a ľavé a pravé myšítko), hrozne ľahká hra, no proste hrozné ! Na to že to vyšlo v roku 2004 je to obrovské sklamanie - ako povedali Tiscali : RUKY PREČ !!!
Chester_110%
Spider-Man odflaknuta hra
+je to podal filmu

-grafika
-hratelnost
-IA nepratelov
-tak na 1 hodku hrania
-vlasne vsetko cela hra je velky omyl
emil12380%
Podla mna celkom dobra hra neviem preco sa nikomu nepaci. Je to nieco ine ako strlielacky. Kto ma rad spidermana tak sa mu hra bude pacit
miso12377%
Je to strasne lahka hra a najma kratka co som neocakaval no ale da sa to hrat a mozno po nejak case si ju oblubite hlavne deti.


All (21) »

Related Games Marvel's Spider-Man 2
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Marvel's Spider-Man Remastered
The Amazing Spider-Man 2
The Amazing Spider-Man
Spider-Man: Edge of Time
Spider-Man: Shattered Dimensions
Spider-Man: Web of Shadows
Spider-Man: Friend or Foe
Spider-Man 3
Ultimate Spider-Man
Spider-Man: The Movie
Spider-Man
Venom / Spider-Man: Separation Anxiety

Discussion Spider-Man 2: The Game Add a post
16.10.2011 17:48 - kde seženu security key v tý bance nevim jak na to
26.03.2011 11:58 - kde mam stiahnut spider man 2 ?? :D
18.03.2011 14:24 - poslite mi niekto crack ... alebo mi napiste kde by som si ho mohol stiahnut
11.02.2011 14:59 - mislim si ze tam budem skakat po strechachz a mesto bude plne lupicov a zlodej...
12.12.2010 15:05 - ako mam vlastne za tou pumou vliest do tej klietky?? :-/
...
View all posts (26) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |