Cold Fear | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 3272 users

Cold Fear


Genre:Akčná
Release Date:Marec 2005
Stránky hry:www.coldfeargame.com
Developer:Ubisoft, DarkWorks
Buy Game Cold Fear
Buy Game

Tom Hanson je len jedným z rady chlapcov, slúžiacich u americkej pobrežnej hliadky, keď jeho loď dostane záhadný rozkaz, požadujúci, aby sa posádka, uprostred zimnej búrky, vyplavila na riskantnú záchrannú misiu. Čím ďalej, tým viac sa vzdúvajú vo vlnách, neskôr objaví Tom opustenú ruskú veľrybársku loď. Potom čo vstúpi na ich palubu zistí, že je opustená iba od ľudí. Na palube je niečo, niečo strašného. A Hanson je skoro jediným, kto to môže ešte zastaviť. Spoločne s posledným prežitým členom posádky, musí Hanson bojovať proti tejto hrozbe a pozbierať všetku odvahu a postaviť sa nebezpečenstvu, ktoré by mohlo mať veľmi zlé dôsledky pre celé ľudstvo.




More videos »


Cold Fear - screenshot
screenshoty »



Game Rating
73%

Reviews
Tiscali Games75%
Nebýt dokonalé bouře, byl by Cold Fear jen lehce nadprůměrným akčním hororem. Být splněny všechny sliby autorů, byl by Cold Fear bombou tohoto jara. Na kdyby se ale nehraje, takže je to něco mezi.
Sector.sk75%
Cold Fear je hororovou akciou vybavenou ľahkým príbehom, ktorá sa krčí medzi velikánmi vo svojom žánri. Skrytý potenciál poveternostných podmienok zostal uväznený a úplne ho pochovala druhá lokácia, vrtná plošina. Pocit strachu a samoty sa ku koncu vytráca a do hry sa začína vkrádať stereotyp opakujúcimi sa úlohami a prechádzaním rovnakých miest po tretíkrát. Hororovému debutu nezachráni kožu ani solídne technické spracovanie sprevádzané kakofóniou zvukov a pôsobivými grafickými efektmi. Ak máte chuť na horor v európskej réžii a chcete prežiť najlepšiu búrku v dejinách hier, rozhodne choďte do Cold Fear. Pozor však na krkolomné ovládanie, ktoré sa nezlepší ani po pripojení gamepadu.


My Review
Post a review


Users
BRANKO1280%
Prečo 80 % ?
+Zbrane
+Nápad
+UI
+Prostredie
+Občasné zahriatie mozgu

-Chýba my tam aspon minimapa
-málo zbraní
-a Potom už obyčajne detaily

Ale inak si doporučujem tuto hru zahrat,čeština sa da najst na roznych stránkach,stačí hladat :)
Brass80%
Pekná grafika (na tie časy...), béčkový príbeh, hrozné ovládanie postavy a kamera (zachraňuje to pohľad cez rameno), zbrane a ostatné vecičky fajn, dobrá hra tieňov a svetla, príšery "obyčajné" ale pár krát som sa fakt zľakol, atmosféra super - dokonalá búrka, dosť mi chýbal preklad lebo som tomu moc nerozumel a STRAŠNE tam chýba nejaká mapka alebo kompas alebo dačo také ... Ak sa chcete báť a nemáte po ruke nejaký horrorový film alebo Doom III tak hrajte, oplatí sa.
Andyno80%
Pamätám sa, že som túto hru (v čase, keď bola novinkou) porovnával so sériou Resident Evil. Graficky to bol určite krok vpred, aj atmosféra by sa dala v určitých momentoch krájať. Ak máte radi survival horory, určite si tento prírastok do rodiny nenechajte ujsť.
Habib1020%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


All (12) »


Discussion Cold Fear Add a post
04.11.2012 18:29 - Asi preto lebo mas Windows7 je to starsia hra a toto je novy program takze na ...
15.08.2012 17:15 - Je v cold fear multiplayer ?
08.05.2010 17:00 - Ahojte ludia,mam na Cold fear češtinu a funkčný crack :) s...
17.04.2010 14:46 - mne to tiez robi a mam Windows 7 Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz 2 Gb RAM 320 Gb HDD...
04.11.2009 18:22 - kde se da sehna cestina :-/
...
View all posts (36) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |