GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 27179 users

Walkthroughs > Emergency 4: Global Fighters for Life


Zobrazení:94503
Autor návodu:Livien

Návod zatiaľ nie je kompletný, bude postupne dopĺňaný.
(Posledná aktualizácia: 24.6.2006)


Neříkáme, že naše řešení je to nejjednodušší! Víme že mise lze dělat více způsoby, někdy i jednoduššími :-)



MISE 1 - Pád jeřábu na kostelní věž

Stavební jeřáb spadl na střechu kostela - několik osob bylo zraněno! Kostelní věž a lešení jsou silně poškozené. Je nebezpečí dalšího zhroucení!

Úkoly:
  • Přepravte všechny zraněné do nemocnice
  • Uhaste všechny ohně
Provedení:
Zavolejte si jedno hasičské auto se třemi hasiči a dvě sanitky. Hasiči odveďte dva muže postávající poblíž hořícího sudu a sud uhaste. Po uhašení hasičem nadzvedněte kus lešení leží na jednom dělníkovi (jakmile lešení položíte spadne další kus na již uhašený sud).Pošlete doktory aby ošetřili zraněné a odvezte je do nemocnice.



MISE 2 - Požár ve skladu pneumatik

Na místě je několik zraněných osob! Zamezte rozšíření požáru na okolní budovy. Pozor!!! Na místě je silný štiplavý kouř způsobený hořením pneumatik.

Úkoly:
  • Přepravte všechny zraněné do nemocnice
  • Uhaste všechny ohně
  • Zamezte rozšíření požáru na další budovy
Provedení:
Zavolejte si dvě hasičská cisternová auta (postačilo by možná jen jedno, ale pokud chcete mít jistotu) s hasiči vybavenými dýchacím zařízením a tři sanitky. Posádku jednoho hasičského vozu nechte hasit pneumatiky hořící venku a druhou skupinu vyšlete s hasícími přístroji do budovy. Jednomu hasiči dejte místo hasicího přístroje sekeru, kterou se prosekáte ke dvěma osobám uvězněných v budově. Obě osoby vyneste k připraveným sanitkám a přepravte je do nemocnice. U převrhnutého vysokozdvižného vozíku je ještě jeden zraněný. Toho také přeneste hasičem k sanitce.



MISE 3 - Zatčení drogového dealerů

Je naplánovaný fingovaný prodej drog. Zajistěte okolí a snažte se být nenápadní. Dealera musíte zatknout hned jak proběhne transakce.

Úkoly:
  • Nepřibližujte se do vyznačeného prostoru
  • Odvezte zraněné nebo mrtvé
Provedení:
Připravte si obrněný policejní vůz. Do vozu posaďte odstřelovače, vyjednávače, technika a volná místa osaďte zásahovou jednotkou. K předávce dojde na náměstí u fontány po vypršení časového limitu. Gangsteři přijedou v bílém osobním autě, to zaparkují u náměstí. Policejní vozidlo postavte nedaleko náměstí v blízkosti podchodu, pozor nesmíte žádnou policejní složkou zasahovat to vytyčeného pole červenými čarami, jinak nedojde k předávce.
Jakmile se bude uskutečňovat obchod přiletí televizní helikoptéra která vyleká dealery a ti postřelí tajného policistu. Poté utečou do blízké budovy. Nyní máte dvě možnosti. Buď se rozhodnete s teroristy nevyjednávat, obklíčíte budovu, policejním technikem si jí odkryjete, vběhnete do budovy a s odstřelovači rychle, opravdu rychle dealery zastřelíte. Nesmíte dopustit aby zranily rukojmí. Jestli se rozhodnete vyjednávat, nejprve zajistěte vůz dealerů ostnatým pásem ve směru k fontáně. Pak s policejním vyjednávačem dojděte k budově a pokuste se vyjednávat (ikonka megafonu). Dealeři požadují vyklizení území a volnou cestu. Stáhněte se s jednotkami, připravte odstřelovače a čekejte až vyběhnou z budovy. Buď se vám podaří dealery zastřelit než doběhnou k vozu, nebo počkejte až se jejich vůz zastaví o zátarasy. Poté dealery zastřelte. Dejte si pozor ať před odstřelovači nikdo nestojí, jinak zraní nevinné. Zavolejte záchrannou službu a mrtvé přepravte do márnice. Nezapomeňte také na zraněného tajného agenta.



MISE 4 - Nehoda při Monster-Truck-Show

Po nehodě zůstal jeden řidič uvězněn v Monster trucku. Je vysoké nebezpečí požáru!

Úkoly:
  • Přepravte všechny zraněné nebo mrtvé do nemocnice
  • Uhaste všechny ohně
Provedení:
Připravte si hasičské auto s nářadím, protože budete muset vystříhat dva zraněné, jedno cisternové vozidlo, 4 sanitky, jeřáb a dostatek odtahovek abyste mohli odtáhnout auta ještě před výbuchem. Jeřábem odtáhněte pneumatiku, která leží na jednom z diváků. Jakmile ji odstraníte odešlete okamžitě jeřáb domu. Vystřihejte zraněné a odtahejte vraky i ostatní auta. Snažte se mít na místě neštěstí co nejmíň aut. Jakmile doošetřete zraněné začne hořet vylitý benzín. Na tento okamžik máte připravené cisternové vozidlo s hasiči tak rovnou začněte hasit.



MISE 5 - Drogová razie na nádraží

Zatkněte drogové dealery ve městě.

Úkoly:
  • Zatknout dealery
  • Odvést zraněné (pokud budou)
  • Uhasit všechny ohně
Provedení:
Připravte si policisty(5) podél přerušované čáry co nejblíže dealerům. Dále potom dva hasičské vozy do pravé části mapy. Až bude vše připraveno, pošlete policisty zatknout dealery. Jeden zapálí dům ale ten se vám podaří dvěmi připravenými auty uhasit. Pokud budou zranění, odvezte je do nemocnice. Dejte pozor, aby vám žádný neotekl!



MISE 6 - Ochrana svědka

Teroristická skupina má zájem na zabití jednoho svědka, kterého hlídá tajná policie někde v lesích.

Úkoly:
Připravuje se!

Provedení:
Připravuje se!



MISE 7 - Tragédie v povrchovém dole

Pád rypadla způsobil požár a poranil několik osob.

Úkoly:
  • Uhaste všechny požáry
  • Ošetřete všechny zraněné nebo mrtvé
Technika:
  • 1 vůz hasičů s nářadím – posádka 2 hasiči, potápěč
  • 4 vozy hasičů s nářadím i vodou – posádka 4 hasiči
  • 7 sanitek (neposílat autobus, vyjde to dráž)
  • 1 vrtulník s technikem
  • 1 jeřáb
Provedení:
Nejdříve pošli vrtulník s technikem, aby dal zelenou vlakům. Vlak nejblíže kontejnerům, ale už hoří, takže neodjede.



Průběžně zachraňuj raněné.







Začni hasit požáry, ale pozor, ať nejsi blízko ohně!
Snaž se uhasit vlak, aby mohl odjet.

Ochlazuj doutnající náklaďák, vyprosti řidiče z dalšího náklaďáku.
Vylov potopené auto a znej vyprosti řidiče.



Najdi,vyprosti a zachraň všechny raněné. Odvez všechny zraněné do nemocnice a máš vyhráno.



MISE 8 - Protržená přehrada poblíž velkoměsta

Po dlouhých deštích tíha vody protrhla přehradu. Pozor! Do vody spadl stožár vysokého napětí! Voda smetla plno harampádí, které se mohou stát pro vaše jednotky nebezpečné!

Úkoly:
  • Vytáhněte všechny osoby z vody
  • Přepravte všechny zraněné nebo mrtvé do nemocnice
Provedení:
Hned si zavolejte pontonový most, technika v autě a technika ve vrtulníku. Potom si zavolejte dvě hasičská auta s člunem, hasičské auto s nářadím, ve kterém budou dva potápěči a 3 sanitky. Nechte postavit pontonový most a zatím vysaďte technika z vrtulníku u elektrárny a vypněte přívody proudu. Hned se vraťte a naložte technika z auta a začněte evakuovat osoby z domů (nejlepší bude pracovat s techniky na přeskáčku tzn. jeden vypíná jeden přívod a druhý zatím vytahuje jednoho člověka). S vytahováním začněte u zraněné ženy na střeše. Když dostavíte pontonový most přejeďte s čluny na místo kde se dají vypustit. Do každého naložte jednoho potápěče a povytahejte lidi z vody. POZOR! Musíte před tím vypnout všechny vypínače u elektrárny! Potápěčem vytáhněte tři osoby pod vodou (poznáte to tak, že na tom místě jsou bublinky). Vrtulníkem evakuujte lidi z domu, který má na sobě praskliny, protože za chvíli spadne (obr. 1). (je blízko vypouštěcího místa člunů). Jako druhý evakuujte dům do kterého narazí utržený vagon (obr. 2). Potom už jen evakuujte ostatní lidi.

Dům 1 Dům 2



MISE 9 - Hacker způsobil totální kolaps

Fanatický hacker odpojil celé město od proudu! Ve městě propukla panika a stalo se několik nehod.

Úkoly:
  • Přepravte všechny zraněné nebo mrtvé do nemocnice
  • Uhaste všechny ohně
  • Zajistěte hackra
Provedení:
Jako první jsem se postaral o havárii nákladního auta. Poslal jsem tam stříkačku ať ho chladí zatím jsem ošetřil lidi a vystřihal z aut u první bouračky kde je asi 6 aut to nevím přesně. Hned jak jsem vystříhal ostatní z první bouračky (6 aut) tak jsem vzal hasiče s nůžkami a převezl ho v technickém voze ke kamionu. Vystřihl jsem zraněného a ošetřil. To jsem stihl v limitu asi 4 min. Potom mi zůstal čas tak jsem si připravil 5 sanitek k hotelu, který se nachází v pravé časti obrazovky. Hned jak přijela 5. sanitka tak to bouchlo. Hned jsem všechny ošetřil, upozorňuji začít ošetřovat z kraje protože jak začnete ošetřovat spadne druhý výtah. To jsem stihl za 2 min. Potom mi zbyl čas a odtáhnul jsem všechny vraky aut.. Potom jsem zavolal ještě 4 stříkací auta a rozmístil je okolo banky v pravé horní části mapy. Samozřejmě jsem zavolal i tu první stříkačku u kamionu a umístil vedle banky. Potom jsem zavolal policii v combíku a ten co vystřihával raněné z auta tak jsem mu dal do rukou sekeru. A šel jsem na Hackera. Ten hacker se nachází v levé části mapy - na kruhovém objezdu je rodinný dům se satelitem. No a tam se šel, vysekl jsem dveře tím technickým autem s hasičem a bez odporu jsem hackera zatkl nebránil se takže nedojde k zranění. No potom jsem zavolal 3 dodavky speciální jednotky. A čekal kdy vypukne chaos a začnou rabovat obchod. Rozmístil jsem je ale stale byli v aute. Vypuklo to. nejdřív jsem čekal co se stane počkal jsem si kdo kterým směrem uteče. A potom jsem vyrazil na akci. Musíte jich chytit přesně 8 když ne tak někdo chybí. Mezi tím jak zasahujete policií tak vypukne požár v bance, ale nestarejte se o to když máte rozmístěné stříkačky. Je po problému. Už jenom dochytat všechny výtržníky a odvést. Popřípadě když se někdo zraní při zásahu ošetřit a je po misii.



MISE 10 - Výbuch v továrně na ohňostroje

Připravuje se!

Úkoly:
Připravuje se!

Provedení:
Připravuje se!



MISE 11 - Srážka na letišti

Připravuje se!

Úkoly:
Připravuje se!

Provedení:
Připravuje se!



MISE 12 - Požár těžební plošiny

Připravuje se!

Úkoly:
  • Uhasit všechny ohně
  • Přepravit všechny raněné nebo mrtvých do nemocnice
  • Dekontaminujte všechny osoby
  • Odstavit čerpadla na plošině
Provedení:
V první řadě je za potření tam poslat hasičské lodě asi dvě nebo tři podle financí, a hlavně zabránit aby se požár nerozšířil na celu plošinu. Potom technika ve vrtulníku, který vypne čerpadla na plošině dva na boku a jeden hlavní ( vypínače blikají takže si jich všimnete). Mezi tím poslat dvě velkokapacitní sanitky s personálem, jeden hasičský člun + hasiče s dýchacími přístroji ( asi tak šest) . Technik s vrtulníkem může sebrat zraněné kteří jsou na plošině a postupně odvážet na molo na které si připravíte doktory a sanitky. Hasiče vysaďte na vrtné plošině a dejte za úkol hasit vzniklé ohně. Mezi tím s člunem posbírejte zraněné jsou asi 4 co plavou ve vodě (bude třeba člun otočit na dvakrát protože kapacita je jen 3 osoby). Na mole je ošetřete, a převezte do nemocnice.

Když nestihnete všechny evakuovat z oblasti, která je ohraničena takovým plotem, tak se kontaminují unikající látkou a v tomto případě je dobré je převést s technikem ve vrtulníku a přistavit dekontaminační hasičské auto, a někde dále sanitku aby se nekontaminoval personál a postupně odnášet odkontaminované na ošetření a do nemocnice. Nakazí se i technik z vrtulníku ale toho normálně pošlete do dekontaminačního auta a je to. Potom uhaste všechny ohně vypuklé na vrtné Plošině..Odvezte všechny zraněné do nemocnice.



MISE 13 - Zřícení dálničního mostu

Po nárazu lodi do dálničního mostu se most z části zřítil. Je nestabilní a může spadnout celý!

Úkoly:
  • Přepravte všechny zraněné nebo mrtvé do nemocnice
  • Vytáhněte všechna potopená auta
Provedení:
Budete po potřebovat 14 sanitek (raději je posílejte po dvojicích aby jste si neucpali příjezdové cesty) a záchranářský vrtulník. Dvě hasičská auta s nářadím - nezapomeňte do jednoho posadit potápěče, auto s hasičským člunem, jeřáb a pontonový most. Nejprve vyprostěte 2 osoby z nabouraných aut na mostě ošetřete a odvezte. Záchranářský vrtulník nechte přistát na druhé straně mostu a ošetřete zraněného. Potom pošlete pod most auto s člunem a jedno auto s nářadím a potápěčem. Potápěče nechte hledat pod pravým jízdním pruhem. Mezitím zachraňte člunem dva topící se lidi dříve než je unese proud. Potom převezte dva hasiče na nabouranou loď a zachraňte tam 4 osoby. Až potápěč objeví dvě auta vytáhněte je jeřábem a vyprostěte uvízlé cestující. Nyní můžeme postavit pontonový most, ale POZOR jakmile most dostavíte zřítí se zbytek mostu a do vody spadnou další dva lidé a dvě auta. Na druhém břehu zbudou ještě dvě auta s raněnými. Proto mějte připravená auta s nářadím a okamžitě po dostavění mostu je pošlete společně s jeřábem na druhý břeh. Potápěčem objevte dvě potopená auta. Vytáhněte je vyprostěte řidiče a odvezte je do nemocnice. Nezapomeňte vytáhnout člunem dva topící se!



MISE 14 - Vykolejení rychlovlaku

Dálkový autobus sjel z mostu a spadl do cesty rychlovlaku. Vlak po srážce vykolejil a spadl do řeky. Na místě zbylo rozmetáno plno zraněných.

Úkoly:
  • Přepravte všechny zraněné nebo mrtvé do nemocnice
Provedení:
Zavolejte si 2 hasičská auta s nářadím (do 1. auta dejte 3 hasiče a pošlete ho nahoru k troskám autobusu, do 2. auta dejte 2 hasiče a jednoho potápěče a pošlete ho dolu k vagonům), plošinu s jedním hasičem, hasičské auto s člunem, jeřáb, pontonový most, 6 sanitek pošlete nahoru k troskám autobusu, záchranářský autobus pošlete dolu k vagonům. Hned jako první co musíte udělat je s jedním hasičem vyprostit lidi z balancujícího vagónu, protože za chvilku spadne. Nechte všechny ošetřit. Potom musíte povytahat topící se lidi než se dostanou k vodopádu. Tím hasičem, kterým jste vyprošťovali lidi z balancujícího vagónu, pošlete přes most na druhou stranu, kde je další vagón. Z toho vyprostěte 1 raněného a doneste ho blíže k lékařům. Mezitím vytáhněte napůl ponořený vagón a začněte ze všech vagónů vyprošťovat raněné. Plošinou sundejte visícího cestujícího. Postavte pontonový most a s jeřábem, hasičským autem s potápěčem a hasiči a se 2 sanitkami přejeďte na druhý břeh. Potápěčem najděte potopený vagon, jeřábem ho vytáhněte, hasičem vyprostěte pasažéry a nechte je ošetřit. U trosek autobusu je jeden cestující zavalen kusem autobusu. Stačí vzít hasiče a odtáhnou kus někam dál. Vyprostěte všechny lidi z vagónů a převezte je do nemocnice.



MISE 15 - Pumový atentát na schůzce vysoké úrovně

Po výbuchu bomby umístěné pod tribunou, kterou tam umístila teroristická skupina je na místě sjezdu OSN plno zraněných.

Úkoly:
  • Uhaste všechny požáry
  • Ošetřete všechny zraněné nebo mrtvé
  • Zlikvidujte členy teroristické skupiny (zabijte nebo zatkněte)
Provedení:
Budete potřebovat 17 sanitek, asi 4 "stříkačky", auto s nářadím, vysokozdvižnou plošinu, obrněný transportér se 3 odstřelovači a s pořádkovou službou a jeřáb. Hned jakmile přijedete nechte hasiče uhasit všechny ohně. Teroristé se ukrývají v jedné budově napravo od zničené budovy. jakmile se k baráku přiblíží jakýkoliv policista, teroristé začnou utíkat naskočí do připraveného temně modrého terénního auta a začnou ujíždět. Proto jim zataraste cestu hřebíky. nenechávejte žádnou jednotku před vozem aby jim neublížil. Jakmile teroristé vystoupí zastřelte je snipery, nebo zatkněte pořádkovou jednotkou. Odešlete policii pryč aby nezabíral místo teď už ji nebudeme potřebovat. Vysokozdvižnou plošinou vyneste hasiče do levého křídla budovy kde jsou dva zranění. Sneste je dolu a nechte je ošetřit. Jeřábem odstraňte spadlý strom, který leží na jednom vojákovi vpravo od budovy na silnici a potom kus střechy před pravou částí budovy. Hydraulickými nůžkami vystřihejte dva řidiče z černých limuzín.



MISE 16 - Požár při open-air koncertu

Připravuje se!

Úkoly:
Připravuje se!

Provedení:
Připravuje se!



MISE 17 - Výbuch polární stanice

Explodovala polární stanice. Plno lidí je kontaminováno chemickou látkou. Několik lidí zůstalo uvězněno v kopuli.

Úkoly:
  • Přepravte všechny zraněné nebo mrtvé do nemocnice
  • Dekontaminujte všechny osoby
  • Obnovte dodávky proudu
Provedení:
Do letadla naložit 1 dekontaminační voz, 2 autobusy záchranky, bagr, jeřáb, helikoptéru pro technika.

Co se týče osoby: 1 technik, 2 policajti se zbraní, 2 lékaři, 2 dekontaminační hasiči, 2 s nosítky, vyhledávací pes.

Tak ze začátku jsem si vzal dekontaminační auto a ty dva hasiče a vrhl jsem se na dekontaminování všech nakažených osob myslím ze jsou 3. Potom jsem je ošetřil s lékaři a naložil do autobusu. Jako druhu věc jsem udělal to, že jsem s bagrem vzal všechny sudy, které byli dostupné a odnesl někam daleko od místa výbuchu. Potom jsem začal s jeřábem vytahovat všechny zaklíněné pod troskami. Potom jsem se pustil do vedlejší budovy kde byli 2 jeden je raněný takže dělej rychle, aby se nezhroutila budova a aby ti nezabilo toho raněného a toho druhého neranilo. Samozřejmě mezi tím jak jsem to všechno dělal tak jsem všechny kteří byli propadnutí do ledovců tak s technikem povytahoval, aby se nepřepadli do vody, ale dělej rychle. Zapamatuj si ze na okraj ledovce s technikou nesmíš jet jinak hrozí propadnutí a když zůstanou dlouho ležet ty na okraji a na ledovcích tak se propadají. Mezi tím jsem vysvobodil ty dva s té budovy a ošetřil toho Raněného.. Když máš všechny sudy pryč můžeš vypustit pátracího psa mezi trosky. Pes sám hledá a ty se můžeš zabývat s dalším raněným který je obklopený ledními medvědy. Vezmi jednoho policistu a jdi směrem k medvědům když se přiblížíš půjdou po tobě. Mezi tím jak je odlákáš tak vezmi helikoptéru s technikem a leť vytáhnou toho raněného a přemísti ho do bezpečné zóny kde nejsou medvědi. A ošetři ho. Potom střílej na medvědi zabij ji Všech.. Protože na tebe mohou zaútočit. Mezi tím už pes našel Raněného.. Je opět na okraji ledovce a jeřáb nemůže přes ty položené sudy. Takže seber bagr a odstraň ty modré sudy aby mohl jeřáb projet. Když už bude moct jeřáb projet tak vyprosti raněného spod panelu nebo nějaké trosky. Seber ho hasičem a odnes k lékaři. Ošetřil si už všech ale misie nekončí. Ještě tu zůstala práce pro technika. V jedné poškozené budově je generátor, který je poškozený. (generátor je vidět skrz díru v budově) Musíš vzít jeřáb a odstranit dvě trosky aby se ke generátoru dostal technik a opravil Generátor. Potom ještě zůstala poslední úloha. Ta budova s kopulí (takové iglú ale veliké) tak tam ve vchodu je stroj, který bliká červeně tak ten musíš opravit a tím i otevřeš dveře do budovy (kopule). Tak a misie je konečně zdolaná. Jestli jsi konal rychle máš to na 100% když ne tak nevadí hlavně si předešel katastrofě.



MISE 18 - Únos letadla

Teroristická skupina unesla letadlo plné lidí. Hrozí, že vyhodí letadlo do povětří.

Úkoly:
  • Přepravte všechny zraněné nebo mrtvé do nemocnice
  • Uhaste všechny ohně
  • Odpojte cisterny od letadla
Provedení:
Do letadla si naložte: 4 hasiče, 3 pořádkové jednotky, snipera, 2 záchranné autobusy, 2 doktory, 1 nosítka, technika s autem, 2 stříkačky, obrněný transportér.

Přijeďte s technikem a všemi policisty k letadlu z pravé strany(jakoby ve směru letu). Sniperem sestřelte jednoho ze dvou teroristů, kteří stojí u schodů. Nechte technika aby odpojil cisternu. Hned jak začne pracovat vyrazí druhý terorista technika zneškodnit. Vy ho sestřelte sniperem a okamžitě vyražte s pořádkovou jednotkou do letadla. Zatkněte dva teroristy. Jeden z nich zahodí granát a raní několik lidí. Odpojte technikem i druhou cisternu a stříkačkami začněte chladit letadlo. jeden terorista vám utekl. Nasedněte se sniperem do obrněného transportéru a sestřelte ho. Jakmile ho zabijete letadlo vybouchne. Pošlete dva hasiče aby vynosily zraněné a 2 aby hasili uvnitř letadla. Ošetřete všechny zraněné a naložte je do autobusů.



MISE 19 - Nehoda v dálničním tunelu

Připravuje se!

Úkoly:
Připravuje se!

Provedení:
Připravuje se!



MISE 20 - Zemětřesení

Připravuje se!

Úkoly:
Připravuje se!

Provedení:
Připravuje se!

Related Games Emergency
Emergency 20
Emergency 2017
Emergency 2016
Emergency 5
Emergency 2014: Meteor Rescue
Emergency 2013
Emergency 2012 Deluxe
Emergency 2012
911: First Responders
Emergency 4: Deluxe Edition
Fire Department 3
Emergency 3: Mission Life
Fire Department 2
Firefighter 259
Fire Chief
Fire Department
Emergency: Fire Response
Emergency 2: The Ultimate Fight for Life
Emergency: Fighters For Life
Emergency Rescue: Firefighters



Diskusia Príspevkov: 75 Hodnotenie
947 hlasov

100
60
20

80
40
0
60
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |