GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 35926 users

Walkthroughs > The Mark


Zobrazení:20727
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

Polská střílečka The Mark sice není žádným převratným dílem, které by udělalo díru do světa, ale rozhodně je hrou kvalitní a chytlavou a myslím si, že žádného hráče FPS neurazí. I když se autoři snažili o variabilitu úrovní, do určité míry je The Mark hrou stereotypní. Co však rozhodně potěší, je možnost hrát za dvě postavy. Na tom by nebylo zas tak nic neobvyklého, jenže obě postavy hrou nepostupují vždy společně, ale občas se musí rozdělit a pokračovat na vlastní pěst. Každá postava pak prochází jinými místy. Jsou zde dokonce některé levely, které jsou přístupné pouze pro jednu z těchto postav. Mimoto každá postava má své oblíbené zbraně, které při boji používá a každá má také jinou zvláštní schopnost. Fletch dokáže zpomalit čas (bullet time) a Hawke zase má schopnost zvláštního vidění, díky kterému můžete vidět skryté nepřátele. Navíc toto vidění zlepšuje viditelnost v temných pasážích. Možnost hrát za dvě naprosto odlišné postavy je rozhodně velmi dobrým tahem autorů, který podporuje znovuhratelnost hry. Dalším velkým pozitivem jsou zbraně. Jsou opravdu dobře vyvedené a arzenál sám o sobě je zajímavý a rozmanitý. Pokud budete hrát za Fletche, tak rozhodně nepodceňujte pistoli. Zatímco v jiných hrách je pistole spíš pro legraci, tady je velice účinnou zbraní vhodnou pro použití nablízko.


CHAPTER SIBERIA

Vostok 3 – The Beginning
Jděte na konec chodby. Počkejte, až jeden z vojáků umístí na dveře výbušninu a poté ustupte. Dveřmi pronikněte do hangáru. Spustí se animace, ve které se setkáte se svým parťákem. Pokud hrajete za Hawka, tak pro vás začíná hra až právě touto animací. Nyní musíte umístit nálože na dvě letadla. Dávejte pozor na vojáky, kteří vás ostřelují zhora. Pokud hrajete za Hawka, nálože neumisťujete a parťáka jen kryjete. Až budou nálože umístěny, hledejte šikmé prkno, po kterém se dostanete na vrchol jednoho z kontejnerů a poté na lešení, po kterém musíte vylézt až nahoru, až k místu, kde se dá přeskočit na horní plošinu. Jděte ke dveřím, načež se spustí animace a vy se přesunete do dalšího levelu.

Inside Vostok 3
Postupujte chodbou vpřed až ke schodišti, po kterém vyjděte nahoru. Vlevo od dveří seberte na regálu novou zbraň – samopal s optikou. Za dveřmi je chodba, kterou důkladně vyčistěte od nepřátel včetně přilehlých místností vpravo. V druhé místnosti na konci otevřte dveře. Před vámi je místnost s propadlou podlahou. Hoďte dolů pár granátů a poté dolů seskočte. Na stole dole můžete sebrat samopal a 4 granáty. Jděte vpravo přes chodbu do místnosti s jakýmisi cisternami. Projděte do vedlejší místnosti. Tady se dejte vlevo a na konci chodby vstupte do dveří. Nad vámi je schodiště, po kterém nyní musíte vyjít. Problém je, že zhora vás ostřelují nepřátelé a sami jsou zdola špatně zasažitelní. Nahoře vejděte do chodby a poté jděte vpravo.

Up the Tower
Projděte chodbou na konec. Vstupte do vnitřní dutiny věže. Vyjděte vpravo po schodech a vstupte do dveří. Za dveřmi vlevo je regál, který vám blokuje cestu dál. Na něm leží samopal, který můžete sebrat. Pokračujte tedy po schodech nahoru a otevřte dveře vlevo. Důkladně vyčistěte prostor vlevo pod vámi a následně sem seskočte. Vyvalí se nová vlna nepřátel. Vpředu na regálu můžete sebrat granáty a poté vyskákejte po povaleném regálu vpravo a vejděte do otevřených dveří. Za dveřmi vpravo jsou na regálu 2 samopaly s optikou. Vyjděte po schodech a na konci v úzké osvětlené místnosti seberte ze stolu Kalašnikov. Vraťte se do předcházející místnosti a vejděte do dveří vpravo. Octnete se opět ve vnitřku věže. Vyjděte po schodech opět o něco výš a zajděte do otevřených dveří vpravo. Projděte až do místnosti s dírou uprostřed. Vpravo na regálu seberte samopal s optikou. Seskočte dolů, projděte chodbou vpravo a vyjděte po schodech nahoru. Octnete se na druhé straně místnosti. Projděte dveřmi a vyjdete v pobořené, napůl zasněžené chodbě. Projděte až na konec a dalšími dveřmi vejděte opět do vnitřku věže. Za dveřmi vlevo můžete sebrat na sudech samopal. Vyjděte po schodišti. Nahoře nepřátelé vyrazí dveře. Projděte až do další pobořené chodby. Na konci vejděte do dveří a dostanete se zase do vnitřku věže. Pokračujte po dalším schodišti. Dveřmi úplně nahoře vyjdete na střechu. Musíte postřílet všechny nepřátele; teprve poté se spustí závěrečná animace.


IRAQ CHAPTER

Entering Birkin Mine
V této kapitole se budete setkávat se sebevrahy s výbušninami. Vždy když se takovýto sebevrah proti vám rozběhne, musíte ho rychle zastřelit, jinak vás následný výbuch zraní. Později se budete setkávat i se sebevrahy na motorkách, kteří jsou nebezpečnější díky tomu, že se rychle pohybují. Dále zde bezhlavě neplýtvejte náboji u vaší pušky s optikou, protože nepřátelé budou mít většinou Kalašnikovy. Používejte tedy pokud možno Kalašnikov, hlavně na blízkou vzdálenost. - Postupujte chodbou vpřed. Úplně na konci můžete sebrat další zbraň – granátometnou pušku. Na konci zajděte do místnosti vpravo. Tady cestu dál blokuje mina s laserovým senzorem. Minu z bezpečné vzdálenosti rozstřelte a projděte do vedlejší místnosti, do které vám mina zabraňovala vejít. Přistupte ke dveřím a spustí se video.

Who is Sandy?
FLETCH - - - Na bednách je granátometná puška. Postupujte tunelem stále rovně až na konec. Jděte do místnosti vpravo a pak do úzké chodby vpravo, ze které se na vás vyřítí několik sebevrahů. Projděte až do místnosti, kde se setkáte s Hawkem, avšak vaše cesty se znovu rozdělí. Po skončení videa se octnete v potrubí. Lezte vpřed. Na křižovatce pokračujte rovně a na konci vylezete v dalším podzemním tunelu. Pokračujte tedy dál tímto tunelem; u ohrady seberte na vlnitém plechu samopaly. Na konci zahněte vlevo na lávku se zábradlím a sejděte do dolního sálu. Pokračujte vpravo mezi kontejnery. Jsou zde opět miny. První dvě snadno zlikvidujete, třetí je na levé stěně a čtvrtá na pravé. Tady je špatně vidět, takže musíte střílet na místo, ze kterého vychází laserový paprsek. Až projdete mezi kontejnery, spustí se video.

HAWKE - - - Střelte do nástěnné miny, abyste si uvolnili cestu dál. Jděte vpřed až k místu, kde jsou na bedně položené samopaly. Na konci chodby můžete ještě sebrat 2 granáty. U bedny, kde byly samopaly, se dejte do dveří vpravo. Zlikvidujte nástěnné miny a pokračujte až do místnosti s bílým světlem. Tady zahněte do další důlní chodby vlevo. Jděte stále rovně, postranních místností si nevšímejte. Na konci seskočte dolů. Přeskakujte po bednách plovoucích ve vodě. Kontakt se samotnou vodou vám bude ubírat zdraví. Vyjděte po schodech nahoru a na bedně seberte 2 granáty a samopal. Vyjděte po schodech nahoru a pokračujte chodbou až k železnici. Spustí se video, ve kterém se setkáte s Fletchem, avšak vaše cesty se opět rozdělí. Projděte skrz kontejner. Na sudech vlevo jsou 2 granátometné pušky (je to špatně vidět). Pokračujte dál jedinou možnou cestou. Na jedné bedně vlevo můžete sebrat několik samopalů. Pokračujte dál až ke kontejneru, skrz který projděte na druhou stranu.

Underground Chase
Za vašimi zády je jedoucí bagr, který vás nesmí dohonit, jinak vás zabije. Musíte tudíž chodbou před vámi postupovat co nejrychleji. Na konci tunelu je most. Průchod na druhé straně vám však zablokuje kontejner. Vyjděte po schodech do domku vpravo a stiskněte páku na zeleně osvětleném pultu. U stěny jsou samopaly. Nyní jděte na most a počkejte si, až pod vás přijede kontejner. Skočte na kontejner a nechte se dovézt k dolnímu domku, kde seskočte. V domku na stole seberte samopaly a granáty. Poté stiskněte páku na stěně mezi okenními otvory. Tím si nahoře odstraníte kontejner za mostem a zároveň se vám na zadní straně domku otevřou dveře. Těmito dveřmi vyjděte ven a po venkovním schodišti vyjděte k hornímu domku. Uvnitř na žluté desce můžete sebrat samopaly. Nyní již můžete normálně přejít přes most na druhou stranu a tunelem pokračovat v další cestě. Po chvíli se za vámi opět objeví otravný bagr. Pokračujte až k mostu, na který váš parťák umístí bombu. Následný výbuch způsobí zřícení mostu a bagru do propasti. V domku vlevo nahoře můžete sebrat granáty a samopaly. Pokračujte dál až do tunelu. Tady pozor na dva sebevrahy na motorkách. Pokračujte dál ke světlu.

Birkim City
FLETCH - - - Postupujte ulicí vpřed až na jakési rozcestí. Vlevo na sudech jsou 2 granátometné pušky. Dávejte pozor na nepřátele na střechách; ti jsou nejnebezpečnější. Na rozcestí se tedy dejte vpravo a poté zase vlevo. Vlevo ve výklenku jsou lékárničky a další 4 granátometné pušky. Projděte otvorem ve zdi a dejte se vlevo. Po schodech vyjděte do místnosti, kde seberte bazuku. Sejděte dolů na velké prostranství, kde je vrtulník, který ohrožuje Hawka. Sestřelte ho bazukou a důkladně vyčistěte celé prostranství. Pokud vrtulník včas nesestřelíte, může se stát, že Hawk zemře a tím pádem končíte i vy. Přejděte prostranství na druhou stranu a projděte pobořenou zdí. Na sudech seberte speciální odstřelovací pušku s optikou s výbušnými náboji. Jedná se o velice účinnou zbraň. Jedinou její nevýhodou je pomalost střel. Počkejte až Hawke odpálí stožár. Za stožárem po poškozených vratech vylezte na ulici. Tady se konečně setkáte s Hawkem a společně pokračujte do dvorku s opřenou motorkou o stěnu. Projděte dozadu a vyjděte ven. Tady na vás zaútočí 4 velice nebezpeční příslušníci speciálních jednotek, kteří využívají výše zmíněnou odstřelovačku s výbušnými náboji. Jakmile je všechny zabijete, spustí se video.

HAWKE - - - Jděte vpřed a zajděte za domy vlevo. Seberte granátometnou pušku. Držte se vpravo. Na bedně na konci vpravo je detonátor, který stiskněte. Jděte k poškozené zdi a po prkně vylezte k otvoru a tímto otvorem prolezte na druhou stranu. Pokračujte po ulici vpřed. Počkejte až Fletch zničí nebezpečný vrtulník. Jděte na druhou stranu do vchodu, vedle kterého je opřená motorka. Jděte až ke stožáru, na který umístěte výbušninu. Projděte rozvalinami až na ulici, kde se setkáte s Fletchem. Následně postupujte přes dvůr, kde je o stěnu přená motorka, a vyjděte zadem, kde zlikvidujte 4 nebezpečné příslušníky speciálních jednotek.


ORLI TABOR CHAPTER

Orli Tabor Castle
Pobijte všechny nepřátele za mříží. Po chvíli se odblokuje první mříž a váš parťák zajde do místnosti mezi mřížemi. Odtud otevře druhou mříž. Nyní můžete pokračovat do nitra hradu. Projděte vpřed a zahněte do místnosti vlevo. Projděte detekčními rámy a pokračujte do zadní místnosti s bezpečnostními schránkami. Jděte až do chodby vzadu. Vlevo jsou záchody; tady můžete sebrat pár lékárniček. Projděte místností se šatními skříňkami. Vpravo vzadu je vstup do chodby. Vyjděte po schodech nahoru a octnete se v jakémsi minimuzeu. Jděte do zadní místnosti a pak do dveří vlevo. Projděte chodbou a sejděte do kulečníkové místnosti. O zeď jsou opřeny automatické pušky, které jsou novou zbraní ve hře. Jejich předností je vysoká kadence a účinné střelivo. Pokračujte další chodbou a brzy vyjdete nad vnitřním dvorem. Jděte až k zadním dveřím. Pokud hrajete za Fletche, umístěte na ně výbušninu a jděte se ukrýt. Po chvíli výbuch uvolní cestu dál. Pokračujte po hradbách a zajděte do místnosti na konci. Na zemi můžete sebrat další automatické pušky a granáty. Nyní sejděte po schodišti a dole přejděte přes dřevěný most. Na opačné straně pokračujte dlouhou chodbou. Přijdete do velké místnosti s ozdobnými mřížemi. Na konci vlevo zajděte do chodby.

Deep into Orli Tabor
Jděte chodbou, dokud nepřijdete do knihovny. Odtud pokračujte další chodbou. Brzy vyjdete nad dalším vnitřním dvorem. Zlikvidujte veškerý odpor venku a na dveře na konci umístěte bombu (pokud hrajete za Fletche). Vyjděte po širokém schodišti a nahoře pokračujte dlouhou chodbou s modrými křesly po straně. Po dalším schodišti sejděte dolů a octnete se v kartotéce. Dveřmi na druhé straně vejděte do chodby. Pokračujte až k místu, kde je v dřevěné podlaze otvor. Proskočte tímto otvorem. Zajděte do další chodby. Projděte až do sklepa, kde po prkně vylezte ke sklepnímu okénku a následně tímto okénkem prolezte ven na dvůr. Poté jděte do dveří na konci vlevo.

Saving Sandy (pouze za Fletche)
Jděte až do místnosti s mřížovanými dveřmi. Tady zaútočí členové jakési speciální jednotky, kteří jsou ve srovnáni s běžnými nepřáteli mnohem odolnější a nebezpečnější. Na regálu vlevo je velké množství granátometných pušek. Otevřte mříž a pokračujte chodbou. Dorazíte ke kanálu. Sejděte po schodech dolů. Vpravo je mříž, kterou zatím neprojdete, dejte se tedy vlevo a na konci prolezte dírou v mříži. Za mříží se dejte hned vpravo. V malé místnosti seberte další 2 granátometné pušky. Pokračujte po schodech nahoru. V chodbě zlikvidujte nástěnnou minu. Nahoře otočte kolem, čímž si otevřete mříž vlevo dole. Vracejte se stejnou cestou až k místu, kde jste slezli do kanálu. Pokračujte rovně nově zpřístupněným kanálem. Jděte až na konec a vlezte do úzké roury vlevo. Roura je zaminovaná, takže se postupně těchto min zbavujte. Vylezte na druhé straně a z regálu vpravo seberte další granátometné pušky. Vyjděte ven a nejprve zlikvidujte nepřátele vlevo za mříží. Poté zlikvidujte nepřátele na opačné straně mostu. Následně po tomto mostu přejděte na druhou stranu a tady opět zajděte do další chodby. Na bedně vpravo je další granátometná puška. Přelezte přes bedny. Na další bedně vpravo je opět granátometná puška. Na konci chodby otevřte dveře vpravo. Z regálu vlevo můžete sebrat větší množství granátometných pušek. Jděte do dalších dveří vlevo. Pokračujte jedinou možnou cestou dokud nedorazíte k výtahu. Po skončení animace vystupte z výtahu a jděte tunele stále vpřed.

Mad with Vengeance (pouze za Fletche)
Vyjděte z výtahu a pokračujte chodbou až do knihovny. Tady sejděte po schodech dolů. Dostanete se do jakéhosi malého átria. Pokračujte dál spodní chodbou a zakrátko se octnete ve sklepním baru. Na druhé straně vejděte do dveří a vyjděte po schodech nahoru. Pokračujte po hradbách a na konci zajděte do dalších dveří vpravo. Brzy dorazíte do knihovny, načež se spustí video.

Castle Escape (pouze za Hawka)
Jděte vpřed a na protější lavici seberte automatické pušky. Dveřmi vyjděte na dvůr. Postupujte přes dvůr a kryjte se před nebezpečným vrtulníkem. Na konci vlevo vlezte do sklepa. Sejděte po schodech, projděte do vedlejší místnosti a na druhé straně po dalších schodech vyjděte. Nahoře na stole jsou 2 granáty. Vyjděte ven a poté vlevo zajděte do další chodby. Sejděte po schodech dolů. Pokračujte chodbou až k dalšímu schodišti. Nahoře na bedně jsou 2 granáty a automatické pušky. Jděte dál jedinou možnou cestou až dorazíte ke schodům vedoucím k otvoru nahoře přiklopenému deskou. Pod schody seberte granáty a poté nahoře odsuňte desku. Octnete se v jakémsi kostele. Projděte na konec a zajděte do chodby vpravo. Vyjděte po schodech nahoru a projděte skrz hořící přístřešek na druhou stranu. Podlezte mříž a octnete se na hlavním dvoře. Probijte se až k bráně. Tady se spustí video, ve kterém nasednete do auta a odjedete.


CARRIER CHAPTER

Carrier Deck (pouze za Hawka)
Jděte jedinou možnou cestou vpřed až k žebříku, po kterém slezte dolů. Jděte rovně k otevřeným dveřím a pokračujte stále rovně vpřed. V místě, kde se paluba stáčí vpravo, vylezte po žebříku nahoru. O něco dál, u letadla, vylezte na horní palubu a na letadlo umístěte nálož. Vpravo u velké bedny seberte pušky s optikou a granáty. Nyní si povšimněte červených bodů na vašem radaru. Tyto body označují další letadla, na která musíte umístit bomby. Dávejte si zároveň pozor na vojáky s bazukami nahoře, kteří mohou pro vás být velmi nebezpeční. Až umístíte poslední nálož, dejte se vpravo až dojdete ke dveřím. Projděte jimi a v chodbě sejděte schody a dejte se vpravo. Za dveřmi sejděte další schody a jděte do dalších dveří rovně. Ve velké místnosti se setkáte s Fletchem.

Let´s Sink this Tub
Počkejte až váš parťák otevře vrata. Probijte se hangárem na druhou stranu. Po pravé straně je vstup do chodby. Na elektrické skříni jsou 2 granáty a samopal s optikou. Jděte chodbou a sejděte po schodech dolů. Na konci chodby jsou další dveře, kterými projděte. Pod schody nic není, jděte tudíž do chodby vpravo a na konci otevřte dveře. Vejděte do skladiště a umístěte zde výbušninu. Poté jděte do druhých dveří v té samé stěně, ze které jste vyšli. Jděte chodbou rovně, na nejbližším rozcestí se dejte vpravo a na křižovatce tvaru T otevřte protější dveře. V místnosti můžete sebrat na pultu 3 granáty a pušky s optikou. Jděte do druhých dveří vpravo a poté sejděte po schodech dolů. Dole pokračujte jedinou možnou cestou k dalšímu schodišti, po kterém tentokrát vyjděte nahoru. Octnete se v dalším skladišti se spoustou sudů. Vyjděte nahoru k ovládacímu pultu a aktivujte ho. Na pultu můžete sebrat granát a samopal. Sejděte dolů a umístěte na nádrže u stěny bombu. Pokračujte další chodbou. Jděte stále rovně; postranních místností a vchodů si nevšímejte. Na konci zdánlivě slepé chodby otevřte dveře. Vejděte do zeleně osvícené chodby a touto chodbou pokračujte dál. Na konci vejděte do dveří vpravo a následně sestupte po schodech dolů. Pod schody se dejte vpravo a brzy dorazíte do jakési strojovny. Umístěte na zařízení bombu a poté přejděte po schodech na druhou stranu. Tady jděte vlevo do dveří, nad kterými svítí zelené světlo.

Back to the Deck
Na začátku tohoto levelu se budete zčásti vracet stejnou cestou, jakou jste přišli. Projděte do strojovny a dejte se do chodby nad schody. Vyjděte v chodbě po dalších schodech a jděte do dveří vlevo. Octnete se opět v zelené chodbě. Projděte na druhý konec. Pokračujte vpřed přes několik dalších schodišť a chodeb až dorazíte do místnosti, kde na vás budou nepřátelé střílet z protější lávky. Jděte po lávce vlevo a poté chodbou vpravo. (Tady dochází někdy k dost nepříjemné věci. Stává se, že v této chodbě uchází pára či plyn, a jakmile do tohoto vstoupíte, zabije vás to. Touto chodbou s ucházejícím plynem se nelze dostat dál. V takovémto případě je nutné restartovat celý level a zkoušet ho procházet od začátku až k inkriminovanému místu. Někdy se stane, že pára tady neuchází a v takovémto případě rychle projděte chodbu do konce. Problém je, že když vás například zabijí a vy načtete poslední uloženou pozici, pára se v chodbě opět objeví). Sejděte schody a pokračujte rovně červenou chodbou. Na konci chodby otevřte dveře. Pokračujte po dlouhé kovové lávce a na konci vejděte do chodby. Po chvíli dorazíte do dalšího skladiště. Pokračujte dveřmi vpravo; vpravo na elektrické skříňce seberte samopaly. Po schodech scházet nemusíte, dejte se do chodby vlevo a na konci otevřte dveře. Vyjděte po dalším schodišti a pokračujte chodbou rovně.


TANKER CHAPTER

Tanker in the Dark
Jděte vpřed a projděte průchodem u kontejneru. Až postřílíte všechny nepřátele, zajděte dovnitř. Pod schody seberte granáty a samopaly. Vyjděte po schodech a nahoru a tady vyjděte dveřmi ven. Jděte až na konec kovové lávky a aktivujte pult. Vraťte se zpět do chodby a sejděte po pravém schodišti. Na papírových bednách jsou 2 granáty. Vyjděte ven a jděte na opačnou stranu prostranství. Otočte kohoutem, nad kterým svítí zelené světlo. Nyní buď podlezte pod potrubím na druhou stranu paluby, nebo se vraťte zpět do chodby, vyjděte po schodech nahoru, na druhé straně po druhých schodech sejděte dolů a vyjděte opět ven. Na této straně paluby jděte až na konec a podlezte zeleně osvětleným podchodem pod potrubím. Přejděte prostranství a podejděte visící kontejner. Vlevo vylezte po žebříku na kontejner a po bednách vyskákejte na vrchní kovovou lávku. Tady se dejte vpravo a na konci aktivujte pult, čímž si dole nastavíte jeřáb do jiné polohy. Jděte po lávce zpět a opatrně seskočte vpravo dolů. Po dlouhém žebříku vylezte na jeřáb, jděte na konec ramene a seskočte na malý hnědý kontejner dole. Opatrně seskákejte až na zem. Postupujte stále dál po palubě lodi. Až uvidíte po pravé straně schody s dveřmi nahoře, vyjděte po těchto schodech a vejděte do dveří.

In Search for a Missile
Sejděte po schodech dolů a poté vejděte zeleným průchodem do jídelny. Na druhé straně sejděte po dalším schodišti dolů do chodby. Pokud hrajete za Hawka, otevřete mříž ventilačky a prolezte dovnitř. Na druhém rozcestí se dejte vlevo a na konci seskočte do chodby. Zlikvidujte zde všechen odpor a otevřete dveře Fletchovi. Pokud hrajete za Fletche, čekáte v chodbě než vám parťák otevře a čelíte další vlně nepřátel. Pozor na svislou šachtu ve stropě. Je tu zaklíněný další nebezpečný voják. Projděte nově otevřenými dveřmi. V následující chodbě je opět zaklíněný voják nad vámi. Na rozcestí se dejte vpravo, poté ještě jednou vpravo a následně zahněte vlevo do červené chodby. Před vámi je svislá šachta s potrubím. Dostaňte se až úplně dolů, přičemž likvidujte nástěnné miny. Dole se spustí animace, ve které vám jeden z nepřátel hodí dolů světlici a dno šachty se vznítí. Rychle vylezte po žebříku o patro výš a dejte se do nově otevřených dveří. V chodbě vlevo je další nástěnná mina, kterou zlikvidujte zpoza roku. Rychle vběhněte do chodby. Nesmíte nechat vašeho parťáka vběhnout do chodby prvního, jinak se stane, že si na konci chodby sedne na bobek a chodbu vám takto zablokuje a vy kolem něj neprojdete, kdybyste se na hlavu stavěli. Na konci chodby vejděte do dveří vlevo, na nejbližším rozcestí zahněte vlevo a poté pokračujte bez odbočení stále rovně. V jednom místě jsou vlevo na sudu granáty. Brzy dorazíte do velké místnosti, kde na vás budou nepřátelé střílet z protější lávky. Jděte vlevo, ve vedlejší místnosti sejděte po schodech a dole jděte do levých dveří. Projděte na konec a zeleným tlačítkem si přivolejte výtah. Nastupte do výtahu. Stisknutím zeleného tlačítka se s vámi dá výtah do pohybu směrem dolů. Po chvíli se výtah zasekne. Přistupte k jiskřícím řetězům a uvolněte je. Poté s vámi výtah již normálně sjede až dolů. Dole projděte dveřmi a poté vejděte do dveří vpravo. Octnete se v obřím sálu. V otevřeném kontejneru vpravo najdete odstřelovací pušky. Projděte spodkem sálu až ke schodišti, po kterém vyjděte na kovovou lávku. Objeděte po lávkách sál kolem dokola až k místu, kde jsou trosky schodiště. Opatrně stoupněte na vyčnívající tyč vlevo, odražte se a skočte na středovou lávku. Po několika dalších schodištích vyjděte až k místu, kde je porušené zábradlí. Pokud hrajete za Fletche, snadno přeskočíte za použití zpomaleného času (bullet timu) na druhou stranu. Pokud ale hrajete za Hawka, tak touto schopností nedisponujete, takže se vraťte zpět k poslednímu schodišti. Povšimněte si, že zábradlí u schodiště je o něco nižší. Vyskočte na toto zábradlí a poté přeskočte vlevo na vyšší zábradlí. Opatrně přejděte po zábradlí až k místu, kde je třeba přeskočit. Stoupněte si na poškozený konec zábradlí a přeskočte na druhou stranu. Poté již jen vyjděte do horní části sálu.

Leaving the Tanker
Jděte vlevo až na konec. Přeskočte vpravo na poškozenou lávku. Opatrně přejděte na trám na druhé straně a odtud skočte na další část poškozené lávky. Za ní na druhé straně je špatně viditelný trám, na který skočte a z něj ke dveřím. Projděte do dlouhé chodby, poté vyjděte do dveří na druhém konci, vyjděte po schodech a zajděte do dveří nad schody. V chodbě se na nejbližším rozcestí dejte vlevo. U sudů jděte vpravo a na dalším rozcestí opět vpravo (pokud byste tady šli vlevo, můžete na konci slepé chodby sebrat samopaly s optikou). Na dalším rozcestí se dejte vlevo a na konci této chodby je mříž ventilační šachty, kterou váš parťák odklopí. Prolezte ventilačkou až na dno svislé šachty, kde předtím hořelo. Vylezte až úplně nahoru a jděte do dveří. V chodbě jděte nejprve vpravo a poté vlevo. Tady si opět dejte pozor na zákeřného vojáka nahoře ve ventilačce. Pokračujte až k místu, kde uniká v chodbě ze stěny pára. Jděte vpravo a poté hned do ventilačky vlevo. Prolezte až na konec do jídelny.

Chasing Rakov (jen za Fletche)
Čeká vás boj s velice nebezpečnými ruskými speciálními jednotkami Búrja. Jděte dolů a pak vpravo. Vyjděte ven a přebíhejte od skaliska ke skalisku, abyste se kryli před útočícím vrtulníkem. Na konci zaběhněte do jeskyně vpravo a skrčte se za bednami. Takto skrčeni a kryti před vrtulníkem zlikvidujte odpor v chodbě. Na jedné z beden můžete sebrat odstřelovací pušku. O něco dál na dalších bednách jsou Kalašnikovy. Vyjděte po schodech až na horní dvůr. Až zlikvidujete příslušníky Búrja, vejděte do dveří vpravo postupujte chodbou stále vpřed.

Chasing Fletch (jen za Hawka)
Tento level je identický s Mad with Vengeance, který se hraje za Fletche; jen nepřátel je tu o něco víc.

Clash of the Titans
Čeká vás závěrečný souboj s vaším parťákem. Vydrží nehorázně moc zásahů. Ať už hrajete za Fletche či za Hawka, souboj v podstatě probíhá stejně; jen Fletch toho míň vydrží a bude tudíž dřív vyřízený. Popis níž se tudíž vztahuje k Fletchovi, pokud za něho hrajete. - Po obvodu místnosti jsou rozesety lékárničky. Navíc v knihovnách jsou poschovávány zbraně včetně granátů. Perte to do protivníka co to jde. Pokud hrajete za Fletche, používejte zpomalení času a snažte se trefovat do hlavy. Velmi účinná je odstřelovací puška s výbušnou municí. Až protivník utrží určité množství zásahů, vyleze nahoru na balkón a na vás zaútočí několik členů speciálních jednotek. Pozabíjejte je, načež se váš bývalý parťák opět objeví na jednom z balkónů a bude vás odtud ostřelovat. Po určitém dalším množství utržených zásahů zaběhne dozadu a na vás opět zaútočí speciální jednotky. Toto celé se zopakuje ještě jednou a poté váš nepřítel seskočí z balkónu dolů. Následná přestřelka je už poslední a v animaci, která se spustí, váš parťák umírá. Pochopitelně animace je jiná u Fletche i Hawka. Pokud hrajete za Fletche, tak se ještě po skončení animace dejte nově zpřístupněnou chodbou a projděte až úplně na konec, načež se spustí další, tentokrát již definitivně poslední animace.

Related Games Hidden Target



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
94 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |