GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 37661 users

Walkthroughs > Batman: Arkham Asylum


Zobrazení:168561
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť


1. Intensive Treatment

Intensive Treatment
Potom, čo získate kontrolu, zabite pár nepriateľov. Po ich porážke sa objaví druhá várka. Je to jednoduché, máte si tu len natrénovať boj, takže ich hravo porazíte. Potom chvíľu čakajte, kým sa Joker vykecá a uvoľní vám prechod pred vami. Evidentná pasca, ale čo už, nemáte inú možnosť.
Než odídete z miestnosti, všimnite si ešte naľavo od schodov, nad ktorými je komisár Gordon, v stene vetraciu šachtu. Vytrhnite mriežku, vlezte dnu a nájdete Riddlerovu trofej. Potom pokračujte otvorenou cestou. Zatiaľ máte prístupné profily pre postavy Batman, Joker, riaditeľ väznice Quinci Sharp. Teraz sa vám sprístupní aj komisár James Gordon. Za získanie prvej Riddlerovej hádanky tiež získate jeho profil, Edwarda Nigmu.
Prejdite miestom, kde bolo silové pole. V miestnosti naľavo sú 3 x Jokerove zuby. Sú úplne neškodné, ale za ich zničenie získavate body.

Processing Corridor
Pokračujte chodbou k mŕtvemu strážcovi. Pri ňom sú 1x Jokerove zuby. Pokračujte chodbou na rázcestie, kde vás napadnú dvaja nepriatelia. Naľavo sú 1x Jokerove zuby. Ich zničením otvoríte výzvu „Intensive Treatment“. Na konci ľavej strany je strážca Eddie Burlow, s ktorým si môže pohovoriť. Pokračujte na opačnú stranu chodby. Cestou sa vám ozve Veštkyňa, Gordonova dcéra, vaša spojka a získate zároveň jej profil Barbara Gordonová. Pokračujte dverami ďalej.

Patient Pacification Chamber
Pri chodbe stoja strážca a Zach Franklin. Pohovorte si s nimi. Zsasz zajal strážcu a zabije ho, ak uvidí niekoho prichádzať. Prejdite poza nich a vyjdite hore schodmi. Hore sú ďalší dvaja strážcovia, ktorých môže osloviť. Získate profil Victor Zsazs. Potom aktivujte detektívny mód (X) a prezrite si miestnosť. Zameriate sa na sochy na stenách. Na tie sa môžete vyšvihnúť (F). Vylezte na sochu pri vás, na susednú a na tretiu za Zsazsom. Počkajte si, kým zastane a skočte na neho (automatická akcia, keď ste na sochách). Len ho zvalíte, tak ho chyťte a omráčte (Ctrl a pravé tlačidlo myši), než sa preberie.
Potom sa vám ozve Harley Quinn a uvidíte, že zajali riaditeľa. Získate jej profil, Harleen Quinzel. Teraz opäť skúmajte miestnosť detektívnym módom. Na stenách pri zemi nájdete dve ventilačné šachty. Tá pri východe z miestnosti ukrýva Riddlerovu trofej. Druhá je cesta preč. Prelezte šachtou. Pri východe je Riddlerova trofej. Nemôžete ju minúť. Vysuňte kryt a zlezte dole. Bežte za strážcom, ktorý vybehol dverami.

Decontamination
Za dverami sú na zemi 3x Jokerove zuby. Uvidíte za oknom stráže, na ktoré vypustil Joker plyn. Pozrite sa nad seba, je tam otvor. Vylezte hore pomocou háka a hore vlezte do ventilačky. Prelezte ňou von. Na plošine kde ste, zachráňte strážcu visiaceho na okraji. Vidíte pod sebou plyn, ktorý sa k vám hore nedostane, no ani vy nemôžete bezpečne dolu. Preskočte na plošinu oproti (stačí byť rozbehnutý so stlačeným medzerníkom). Vylezte hákom na plošinu povyše vás, kde zachráňte druhého strážcu visiaceho z okraja. Potom sa zneste (plachtíte tiež držaním medzerníka) na poslednú plošinu na konci miestnosti. Tam môžete zachrániť visiaceho väzňa. Zapnite detektívny mód a poobzerajte sa. Rovno v malej miestnosti oproti plošine, na ktorej ste, je na stene ovládací panel, ku ktorému vedú káble. Trafte ho Batrangom (pravým tlačidlom myši) a tým zapnete ventiláciu. Skočte dole a bežte naspäť k Eddiemu Brlowovi, ktorý vám poďakuje. Cestou k nemu sú 3x Jokerove zuby. V hale je malá miestnosť, do ktorej sa nedostanete, lebo dvere blokuje silové pole. Pri miestnosti je v hale na zemi mŕtvy strážca a za ním je na podlahe pokop. Vlezte do šachty a nájdete Riddlerovu trofej. Potom prejdite von dverami na opačnej strane haly.

Transfer Loop
Hneď za dverami s 1x Jokerove zuby. Cesta je tu priamočiara. Stačí nasledovať šípky na zemi. Cestou porazte dvoch nepriateľov a pred ďalšími dverami sú 1x Jokerove zuby. Za dverami vás čaká niečo ako prvý boss. Na obra pozor, nepribližujte sa k nemu. Hádže po vás mŕtvoly a zblízka je silný. Občas sa na vás rozbehne. Vtedy mu hoďte do hlavy Batrang a uskočte mu z cesty. Narazí a chvíľu je z toho mimo. Vtedy mu môžete dať pár rán zblízka, ale nie je to potrebné. Toto zopakujte, kým nepadne. Potom zistíte, že Batman je ďalší pako, ktorý má na rukách krv všetkých strážcov, aj ostatných obetí Jokera, pretože nevie spraviť to, čo je správne a to zabiť darebáka.
Keď vyhráte, strážca v kabíne vypne silové pole. Choďte najprv do susednej kabínky, kde je Riddlerova trofej. Potom choďte za strážcom a pohovorte si. Uvidíte scénku, v ktorej zradný strážnik Frank omráči komisára Gordona a toho unesú. Musíte ho zachrániť. Vydajte sa naspäť, odkiaľ ste prišli. Cestou sa vám ozve Barbara a získate aj profil Frank Boles. Vráťte sa na rázcestie. Napravo je cesta do Decontamination, odkiaľ ste prišli predtým. Choďte naľavo k Holding Cells. Táto cesta bola predtým uzavretá. Bežte chodbou až k dvom nepriateľom pri mŕtvom strážcovi. Zabite ich a pri tele strážcu prejdite dverami.

Holding Cells
Vojdite do miestnosti, kde bol zajatý komisár Gordon. Dajte si detektívny mód a sledujte miestnosť. Na zemi zbadáte fľašu. Zamerajte sa na ňu a analyzujete alkohol (potvrďte podržaním medzerníka). Pil ho Boles a podľa výparov, ktoré za ním zostávajú, ho môžete sledovať. Stačí ísť pomaly chodbou a v detektívnom móde automaticky zameriate stopy alkoholu vo vzduchu. Prejdite teda chodbou rovno na koniec. Pri recepčnom stole pri dverách sú 3x Jokerove zuby. Prejdite dverami.

Secure Transit
Za dverami je strážca Henry Smith. Zachránite ho pred výťahom, ktorý na vás zhodí Harley Quinn. Po scénke ho môžete osloviť. Vybehnite za výťahom hore schodmi do pracovne, kde je nahrávka Harley Quinn 1. Potom sa vráťte dole. Naľavo od výťahu vylezte hákom dvakrát hore. Odtiaľ preskočte pred vás a zachyťte sa rímsy. Prerúčkujte doprava a vylezte do šachty. Prejdite ňou a opäť sa vyhákujte hore. Preskočte, pokračujte lineárne. Hore sa zachyťte rímsy a rúčkujte dookola haly. Vylezte na plošinu. Z nej sa vyhákujte opäť vyššie. Prejdite na koniec a budete pri kamennej doske, uprostred ktorej je nejaký skarab. Zamerajte ju sledovacím módom (X) a získate prvý diel tajnej histórie Arkhamu, Arkham Chronicles 1. Odtiaľto sa vyhákujete ešte vyššie, kde je skupina nepriateľov a 1x Jokerove zuby. Porazte ich a sledujte opäť stopy oparu alkoholu. Vedú k zamknutým dverám. Napravo od nich je šachta, prelezte ňou a dostanete sa za zamknuté dvere.

Cell Block Transfer
Za rohom sú nepriatelia so zbraňami. Sledujte ich detektívnym módom a upravíte ho, aby vám zobrazoval ozbrojencov. Zamietate priamy prístup, takže na to treba ísť šikovne. Vyhákujte sa na sochu nad vami. Prehákujte sa za nepriateľov, zlezte, preplížte sa za nich a pomaly ich jedného po druhom potichu vyraďte (priplížiť sa a pravé tlačidlo myši). Potom pokračujte a napravo nad schodmi počujete nepriateľa komunikovať s Jokerom. Keď dohovoria (ak sa vám chce čakať), tak ho zložte. Prelezte šachtou v stene.

Intensive Treatment Lobby
Dostanete sa do veľkej haly. Prvého nepriateľa môžete dostať hneď potichu, stojí pred vami. Zvyšných dvoch si vystriehnite a vyraďte. Keď ich dostanete všetkých troch, prídu ďalší traja. Tiež ich potajme vyraďte.
Keď všetkých vyradíte, môžete preskúmať halu. Zatiaľ len choďte do centrálnej miestnosti a vezmite si z nej nahrávku Harley Quinn 2. Potom choďte na plošinu na opačnej strane haly, ako ste vošli. Je tam mŕtvola Bolesa. Joker zrejme zistil, ako ho sledujete a zabil ho. Takže táto stopa tu končí. Tiež sú pri jeho tele 3x Jokerove zuby. Potom sa vám ozve Edward Nigma a povie vám, že vás vyzýva poraziť ho v intelektuálnej hre. Musíte nájsť všetky skryté predmety a poplniť jeho hádanky. S prvou začne hneď.
Don´t Cut yourself on this Sharply observed portrait.
Je to ľahké. Na stene pri vás si všimnite portrét riaditeľa podniku, Quinciho Sharpa. Zamerajte ho detektívnym módom a splníte hádanku a získate aj prístup v menu k prehľadu hádaniek. Väčšinou musíte nájsť otáznik (vždy v detektívnom móde) a postaviť sa predeň tak, aby ste s ďalšou časťou z prostredia videli kompletný otáznik aj s bodkou. V tejto hale je ešte jedna hádanka.
A puzzle has many sides. But only some are visible.
Choďte do centrálnej miestnosti v strede. V jednej časti je veľký rozbitý televízor. Oproti nemu sú tri okná. Pozrite sa na ne v detektívnom móde. Na prostrednom okne je otáznik. Na stene oproti oknu je veľký kruhový vetrák. Pod ním je bodka. Nasmerujte sa tak, aby bola pod otáznikom a potvrďte prieskum (X). Vyriešené.
Potom choďte za strážcom Williamom Northom, ktorý vyšiel z dverí po scénke, keď ste našli telo Bolesa a splnili prvú hádanku Riddlera. Pohovorte si s ním a potom pokračujte chodbou za ním. Tu vás čaká tretia hádanka.
You don´t know Jack about Gotham. Tune in to find out.
Ako pôjdete chodbou, začujete zvuk. Prídete k rádiu, v ktorom počúvate vysielanie reportéra Rydera. Zametajte ho detektívnym módom a potvrďte (treba sa dobre zamerať, inak dostanete len text o tom, že objekt je príliš malý). Tým splníte hádanku a zároveň aj získate profil Jack Ryder. Pokračujte ďalšími dverami. Prejdite ventilačnou šachtou. Vylezte von a vyhákujte sa na skalu nad vami. Prejdite Ďalej a ste von.


2. Arkham Outside

Arkham East
Oproti vám je Sídlo (Arkham Mansion) a pred ním sa rozlieha nádvorie východného krídla. Môžete ho preskúmať, pozbierať bonusy a pozhovárať sa so strážcami. Vaša cesta ale vedie do Arkahm East, pretože sa o chvíľu ozve Joker, ktorý vyzýva všetkých darebákov, aby vám zničili váš Batmobil, ktorý ste si odparkovali v Severnom krídle.
Pred budovou Sídla je socha riaditeľa Sharpa. Choďte od jej chrbta k vode a na móle je Riddlerova trofej.
The legacy of this Island has been well and truly buried.
Potom choďte oproti (naľavo od budovy Sídla) a nájdete cintorín. Je tam jeden otvorený hrob. Na náhrobku je Amadeus Arkham. Zamerajte detektívnym módom truhlu a splníte túto hádanku.
Na cintoríne je aj malá chatrč s truhlou. Vnútri je na stole Riddlerova trofej. Za chatrčou choďte na koniec cintorína a v tráve pri hroboch pod bralom je Riddlerova trofej.
Oproti prechodu do Arkham North (kam musíte ísť kvôli úlohe zachrániť vaše auto) sú dve strážne veže. Vyhákujte sa na tú naľavo a v nej nájdete nahrávku Joker 1. Vyhákujte sa potom na tú napravo a na jej streche je Riddlerova trofej.
Choďte naľavo pri budove Sídla (medzi budovou a cintorínom). Tam prelezte múr a choďte do malej záhrady. Keď ste chrbtom k bráne, napravo je na stene medzi stĺpikmi kamenná doska a teda Arkham Chronicles 2. Na stene oproti bráne vidíte malú terasu. Vyhákujte sa na ňu a na nej je za stĺpom Riddlerova trofej. Potom sa odtiaľto vyhákujte až na strechu Sídla. Na streche, nad terasou s predošlou trofejou, je Riddlerova trofej. Nad touto trofejou sa týči veža. Vyhákujte sa na ňu (dvakrát, až úplne hore). Tam je Riddlerova trofej.
Gotham Greatest family tower over the city.
Taktiež sa pozrite na mesto za morom. Vidíte v ňom týčiť sa vežu vašej spoločnosti Waynovcov. Žiari na nej veľké W. Zamerajte túto vežu v detektívnom móde (najlepšie v priblížení „Z“, aby ste ju dobre videli) a potvrďte (X) a splníte túto úlohu.
My challenge appears to those with the correct position in life.
Prejdite na opačnú stranu veže, stále na tejto najvyššej časti. Odtiaľto vidíte dve strechy, medzi ktorými (v detektívnom móde) je otáznik. Na podlahe, kde stojíte je bodka. Nasmerujte teda pohľad tak, aby tvoril otáznik s bodkou a potvrďte (X) a splníte túto úlohu.
Potom zleťte dole k tým strechám, na ktorých bol nakreslený otáznik. Poniže nich je medzi strechami niečo ako terasa, z troch strán krytá strechami a z jednej kovovým plotom. Na tejto „terase“ je Riddlerova trofej.
Po prieskume choďte k bráne vedúcej do Arkham North. Pri bráne môžete osloviť strážcov a ďalšieho vnútri pri sanitke. Za múrom čakajú nepriatelia. Neukazujte sa im cez mreže a radšej vylezte zboku hore na múr. Skočte za nich dole a potichu ich vyraďte. Prejdite dverami do severnej časti.

Arkham North
Pred vami vidíte skupinu nepriateľov ničiacich vám auto. Porazte ich. Potom si za auta vezmite výbušný gel. Ten môžete nastriekať kamkoľvek a odpáliť, ale hlavné využitie má na rozbiteľné steny, čím môžete ochromiť nepriateľov stojacich za nimi, alebo sa dostať do inak neprístupných častí.
Teraz opäť máte pátrať po komisárovi Gordonovi. Dajte si detektívny mód a obzerajte sa po okolí. Bližšie preskúmajte fajku na zemi a pre jeho sledovanie môžete stopovať detektívnym módom zvyšky dymu. Sledujte ich a dovedú vás k zamknutým dverám vedúcim do západnej časti. Dvere sú zamknuté, takže musíte nájsť iný vstup. Než sa za ním vydáte, môžete preskúmať túto oblasť.
Parkujete pred budovou Intesive Treatment (z ktorej ste nedávno vyšli na východné nádvorie). Vyhákujte sa na strechu nad vchodom a tam je Riddlerova trofej. Keď ste chrbtom k tejto budove a čelom k vášmu autu, tak vidíte dve strážne veže. Preskúmajte oboje. V tej naľavo je nahrávka Joker 2. Na jej streche je Riddlerova trofej. Potom vylezte aj na strechu tej napravo. Pred vami (stále ste chrbtom k budove) vidíte skalnú plošinu, na ktorej je Riddlerova trofej. Stačí sa tam zniesť plachtením. Pod strážnymi vežami sú dve malé strážne búdky. Tu si môžete vyskúšať výbušný gel. Na zemi pri tej naľavo je preraziteľná podlaha a na streche búdky napravo je tiež preraziteľná časť (obe vidíte v detektívnom móde). Nastriekajte na ne gel a odpáľte ich. V diere na zemi je Riddlerova trofej a v búdke napravo je Riddlerova tajná mapa. Choďte na ľavú stranu (kde sú aj zamknuté dvere, kam vedie vaša stopa) a tam obďaleč je zničená rozpadnutá budova. Vojdite do nej zboku. Na prízemí pri vás je Riddlerova trofej. Oproti nej sa vyhákujte na poschodie a tam je kamenná tabuľa a teda Arkham Chronicles 3.
Now I see it, now you don´t!
V tejto zničenej budove, v ktorej ste našli trofej aj chronicles, je oblúkovitý vchod. V detektívnom móde si ho pozrite zospodu a na oblúku vidíte otáznik. Postavte sa chrbtom k vonkajšiemu priestoru a čelom k budove a na strope miestnosti za vchodom je bodka. Nastavte sa teda tak, aby tvorila bodku pod otáznikom na oblúkovom vchode a zamerajte to. Tým splníte túto hádanku.
Tweedledum and Tweedledee SAW it, can you SEE it?
Oproti vášmu autu je na opačnej strane nádvoria zamknutá brána. Pri nej je hojdačka. Zamerajte ju v detektívnom móde a vyriešite tým túto hádanku. Získate za ňu aj profil dvojičiek Tweedledum a Tweedledee.
Na záver ešte choďte naľavo k budove Intesive Treatment. Prelezte múr pri zamknutej mrežovanej bráne. V záhrade za múrom vbehnite do jaskyne a vyhákujte sa na prvú plošinu. Na nej je kamenná tabuľa, Arkham Chronicles 4. Odtiaľto sa vyhákujte ešte vyššie a prejdite dverami. Prebehnite chodbou v jaskyni a na konci v miestnosti si v detektívnom móde všimnite rozbiteľnú stenu. Odpáľte ju výbušným gelom a za ňou je Riddlerova trofej. Vráťte sa do záhrady vonku pred jaskyňu a vyhákujte sa na plošinu nad vchodom do jaskyne. Je tam tiež vchod do jaskyne, ale zablokovaný. Pred drevenou blokádou je Riddlerova trofej.
Teraz pokračujte v príbehu. Choďte podľa stôp tabaku k zamknutým dverám vedúcim do Západnej časti. Vedľa nich napravo je rozbiteľná stena, ktorú odpáľte výbušným gelom. Prejdite dierou a za rohom prejdite dverami.

Arkham West
Keď vyjdete von, uvidíte dvoch nepriateľov niečo majstrovať na bráne. Oboch ich môžete potichu vyradiť, sú prekvapivo slepí. Potom sledujte v detektívnom móde zvyšky tabaku. Dovedú vás na opačnú stranu tohto krídla ku skupine nepriateľov. Porazte ich. Sú tu pri nich aj 3x Jokerove zuby. Cesta pokračuje do Lekárskeho centra, ale ešte môžete preskúmať oblasť.
Vyhákujte sa na strechu Lekárskeho centra. Choďte doprava a tam na susednej streche pravého krídle centra je Riddlerova trofej. Na ľavej strane, na ľavej streche môžete odpáliť výbušným gelom časť strechy a umožniť si tak alternatívny vstup do budovy. Choďte k mólu pri vode. Je tam malá drevená chatka. Vnútri je nahrávka Joker 3. Na streche chatky je Riddlerova trofej. Pred chatkou sú schody a vedľa nich je na stene malá plošina s polooblúkovým oknom. Odpáľte ho výbušným gelom a za ním je medzi sudmi kamenná tabuľa, Arkham Chronicles 5. Neďaleko vás je jediná strážna veža na tomto nádvorí. V kríkoch priamo pod ňou je Riddlerova trofej. Vráťte sa k bráne, ktorou ste sem vošli. Vyhákujte sa nad bránu a na nej je Riddlerova trofej. Vedľa brány je vodopád. Zneste sa dole k jeho spodku a tam je na skalách pri riečke ďalšia Riddlerova trofej.
Do you see what I can see? No? Then maybe I am in a stronger position.
Zájdite k budove Penitentriary a k vstupu s nápisom Cell Block. Vyhákujte sa na terasu nad ním. Na terase pod vami (pred dverami) je otáznik. Na zábradlí pri vás je bodka. Nakombinujte ich do kompletného otáznika, potvrďte a vyriešili ste túto hádanku.
Keď ste skončili s prieskumom, tak vojdite do lekárskeho centra. Vchod je zablokovaný, chvíľku si pokecáte s Harely Quinn a musíte sa vrátiť. Vyjdite von a vylezte na strechu medicínskeho centra. Choďte naľavo a k porušenej časti strechy (už som to písal vyššie, ak ste ju ešte neodpálili výbušným gelom, spravte to teraz). Vojdite dierou v streche dovnútra.


3. Medical Facility

Medical Facility - Maintenance Access
Prelezte plot pred vami a skočte do miestnosti. Napravo je ventilačka, do ktorej vlezte. Lezte šachtou až na rázcestie. Tam sa dajte najprv doprava a dostanete sa do klietky, v ktorej je Riddlerova trofej, tá ktorú ste videli pred chvíľou. Vezmite ju, vráťte sa do ventilačky a pokračujte ňou ďalej.

Sanatorium
Šachtou sa dostanete až do haly, v ktorej vidíte nepriateľov, ako zajali doktorov. Vojdite dnu a zbavte sa ich. Máte tu stenu na odpal, sochy na hákovanie sa, takže možností je dosť. Po boji oslovte dvoch doktorov. Povedia vám, že ešte treba zachrániť troch ďalších doktorov, ktorých uniesli.
To za chvíľu, teraz prehľadať halu. V kancelárii oproti zachráneným doktorom je nahrávka Riddler 1. Na južnej strane, na najspodnejšej úrovni sú 3x Jokerove zuby. Naľavo od nich je rozbiteľná stena, za ktorou je Riddlerova trofej. Napravo od nich je niečo ako generátor. Zohnite sa a prejdite popri ňom k poklopu v podlahe a vlezte do šachty. Smerujte šachtou vpred. Po chvíli ju otvorte (ešte kým máte stále pohľad z prvej osoby. Keď už vidíte Waynea celého, tak môžete tiež vyliezť, ale už len opäť v hlavnej hale) a vyleziete v uzavretej časti, kde je kamenná tabula, Arkham Chronicles 6. Zohnite sa a vlezte naspäť.
Tick! Tock! News Flash! Someone is not getting out of here alive.
Pokračujte a vylezte von. Ste pri miestnosti s reťazami, kosťami a lebkami (dostanete sa sem odkiaľkoľvek, je voľne prístupná). Zamerajte ich v detektívnom móde a splníte túto úlohu. Získate tým profil Killer Croc.
A question can only be answered from a new perspective. Don´t you agree?
Vyhupnite sa na poschodie, rovno nad vás, kde ste splnili predošlú hádanku. Tu je časť rozbiteľnej podlahy. Odpáľte ju a v detektívnom móde sa pozrite na dieru. Na stene je otáznik a na podlahe pod vami je bodka. Skombinujte ich a splníte úlohu.

Upper Corridor
Vstúpte do dverí na južnej strane. Je tu rázcestie, tri chodby vedúce k trom doktorom. Najprv bežte rovno. V chodbe narazíte na troch nepriateľov. Len pokračujte až do miestnosti s Röntgenom (X-Ray).

X-Ray Room
Vojdite do miestnosti a začujete rozhovor. Doktorku Youngovú držia ako rukojemníčku a ak sa niekto objaví, tak ju majú zabiť. Takže ich musíte vyradiť naraz a nebadane. Dajte si detektívny mód a vidíte nepriateľov aj rozbiteľnú stenu pred vami. Dajte na ňu výbušný gel, ale ešte ju neodpaľujte. Obíďte si stredovú miestnosť dookola, pri oknách sa zohnite, aby vás nevideli. Zozadu vidíte druhú rozbiteľnú stenu. Dajte aj na ňu gel a odpáľte obe naraz, čím vyradíte všetkých nepriateľov. Potom si pohovorte s doktorkou Penny Youngovou. Po rozhovore ešte vylezte na strechu tejto centrálnej miestnosti (zvonku, nie pri doktorke) a hore nájdete Riddlerovu trofej.

Upper Corridor
Vráťte sa do chodby a vracajte sa na vstupné rázcestie. Cestou narazíte na balíček od Jokera. Môžete sa priblížiť a nechať ho vybuchnúť, alebo ho odpáľte Batrangom. Z balíčka vyskočia 3x Jokerove zuby. Vráťte sa na rázcestie a pri mŕtvom strážcovi postupujte chodbou. Buď ešte pred schodmi vedúcimi na rázcestie sa vyhákujte do ventilačky, alebo do nej vlezte pri okne neďaleko mŕtveho strážcu. Obe vstupy vedú do tej istej šachty, v ktorej je Riddlerova trofej. Pokračujte na ďalšie rázcestie. Dajte sa doľava do Observation. Na konci chodby pred dverami sú dvaja nepriatelia. Porazte ich a vstúpte.

Patient Observation
Za dverami sú dvaja ďalší nepriatelia, ktorých vyraďte. Za oknom vidíte strážcu Casha a doktora, ktorého máte zachrániť. Vonkajšie miestnosti zaplnil Joker svojim toxínom, takže im musíte pomôcť. Vyhákujte sa na potrubie ventilácie nad vami. Vlezte do ventilačnej šachty a dostanete sa do miestnosti s plynom. Choďte napravo a pozrite sa na plošinu poniže vás. Vidíte tam 1x Jokerove zuby. Môžete ich zničiť Batrangom odtiaľto a zároveň hoďte Batrang aj do ovládača na tej plošine, čím odsajete časť toxínu a jeho úroveň klesne. Choďte na ľavú časť plošinu a zneste sa plachtením na plošinu oproti vám. Preskočte o dve plošiny ďalej. Obráťte sa a v rohu sa pozrite na plošinu pod vami. Sú tam 1x Jokerove zuby a ďalší ovládač. Oboje zasiahnite Batrangom a zase o časť znížite úroveň toxínu. Skočte na poslednú prístupnú plošinu v rohu. Vedľa vás visí na lane zločinec. Nemajte s ním zľutovanie a Batrangom mu preseknite lano. Padne dole a prerazí strop miestnosti pod ním. Tým dovidíte na posledný, tretí ovládací panel, ktorý zasiahnite Batrangom a vypustíte všetok toxín z haly. Tým ste zachránili doktora Kellermana a stránižnika Casha, s ktorým si môžete pohovoriť. Získali ste aj profil Aaron Cash. V miestnosti, z ktorej vybehli, si vezmite nahrávku Riddler 2. Na streche miestnosti, v ktorej boli zavretí, stráca a doktor sú 1x Jokerove zuby.
Was this Firefly too hot off the press?
Zájdite do miestnosti, do ktorej ste zhodili zločinca visiaceho na lane. Na dverách skrinky sú novinové strany. Zamerajte ich detektívnym módom a splníte túto úlohu a zároveň získate profil Firefly.

Upper Corridor
Vráťte sa na chodbu. Tak ako po zachránení doktorky Youngovej, aj teraz vás tu čaká balíček, v ktorom sú 3x Jokerove zuby. Potom už len pokračujte posledným smerom, ktorým ste ešte nešli, na operačnú sálu. Žiadni nepriatelia, len krátka chodba.

Surgery Room
V kresle vidíte pripútaného doktora. V scénke ho oslovíte a zosypú sa nepriatelia. Pobite ich a potom vysloboďte doktora Adriana Chena. Tým je úloha splnená.
Shhhhsshh! Rumors persist that Tommy Elliot operates in Arkham Asylum. Can it be true?
Ešte pred odchodom sa vyhákujte hore na terasu, z ktorej k vám poskákali nepriatelia. Na stene tam vidíte rozpis operačných služieb aj s menom T.Elliot. zamerajte si tento rozpis v detektívnom móde a splníte túto hádanku. Tiež získate profil Hush - Tommy Elliot. Vráťte sa von.

Upper Corridor
Na chodbe vás čaká balíček, tak ako po záchrane prvých dvoch doktorov, no teraz z neho vyskočí aj nový nepriateľ s nožmi. Nemôžete ho napadnúť priamo, pretože vykrýva vaše útoky. Musíte ho napadnúť omračovacím útokom a keď vám vyjde, tak potom ho môžete zložiť normálnymi údermi. Po jeho porážke ešte zničte 3x Jokerove zuby z balíčka. Potom sa vráťte do sanatória.

Sanatorium
Po vstupe do sanatória sa výťahom vráti pár darebákov. Doktorov pošlete sa ukryť a vy sa o nich postarajte. Keď ich porazíte, tak choďte k výťahu. Zničte pred ním 2x Jokerove zuby. Nastúpte do výťahu a zvezte sa. Zasiahne vás nejaký plyn.

Secure Access, Maintenance Access, Morgue
Keď vyjdete z výťahu, uvidíte ďalšie zabíjanie. Choďte naľavo od okien a odpáľte výbušným gelom stenu. Pokračujte lineárnou cestou a len prekonajte pár prekážok. V miestnosti, z ktorej uvidíte komisára, vyjdite ventilačnou šachtou von. V hale nájde náš červenooký Batman Gordonove telo. Pokračujte chodbou do márnice. Nič tam nie je, tak vyjdite von. Ako vyjdete von, vojdete opäť do rovnakej márnice, akurát sú v nej tri vrecia s telami, ktoré sa aj hýbu. Otvorte ich. V treťom nájdete vášho nepriateľa.

Morgue - Scarecrow
Preberáte sa v odlišnej márnici. Rozbehnite sa vpred a preskočte dve diery. Tam nasleduje scénka, v ktorej sa objaví Scarecrow. Aby ste ho porazili, musíte ho obísť a nenechať sa chytiť. Bežte vždy, len keď k vám bude chrbtom. Prebehnite doprava hore schodmi. Keď sa otočí, zoskočte na plošinu pod vami. Je na nej nízka stena a celú ju naraz neprebehnete, tak sa posuňte len o kus a zohnutý sa skryte za stenou. Keď sa otočí, opäť prebehnite a preskočte na susednú plošinu. Vylezte na plošinu nad vami. Zachyťte sa rímsy nad vami a prerúčkujte na voľnú plošinu, kam môžete vyliezť. Vylezte, len čo sa otočí, prejdite za nízky múrik, zohnite sa a ukryte. Keď sa zas otočí (ak to stíhate nemusíte čakávať), preskočte na susednú plošinu, k múru s troma búchajúcimi dverami. Vedľa vás je stena, ktorú môžete odpáliť. Použite výbušný gel a odpáľte ju. Keď ju odpálite, vráťte sa ukryť za stenu s troma búchajúcimi dvierkami. Scarecrow si totiž ten výbuch všimne a začne sliediť. Len čakajte a keď sa viac nahne z ľavej strany, tak vy bežte doprava cez prebúranú stenu a preskočte na ďalšiu plošinu a znej na schody. Vybehnite po schodoch hore a aktivujte reflektor. Tým ho porazíte a vraciate sa späť bez účinkov toxínu. Získavate profil Scarecrow.

Morgue
What silent killer of the ocean can be found in tiny jar?
Ste v márnici, teraz už ste v poriadku. Sú tu dva malé vozíčky. Na jednom z nich je nádoba s roztokom a pár plávajúcimi zvyškami niečoho. Je na nej nápis Veľký Biely Žralok. Priblížte si ju radšej približovacím módom, aby to bolo istejšie a zamerajte ju detektívnym módom, čím splníte hádanku. Získavate profil Great White Shark.

Lower Corridor
Vráťte sa na chodbu. Tam nájdete telo a zistíte, že to teda nebol komisár, ako vo vašich halucináciách. Prejdite k dverám s Jokerovou tvárou a spoza nich sa vyrútia traja nepriatelia. Za nimi pokračujte chodbou ku schodom. Tam sú 3x Jokerove zuby (jedny pod schodmi, jedny nad nimi a jedny vedľa v miestnosti s dverami). Prejdite dverami.

Experimental Chamber
Ozve sa vám Joker. Za oknom vidíte Harely Quinn. Majú tam komisára a Joker vás vyzýva, že ho nechá žiť, ale len ak vyradíte jeho mužov v miestnosti tak, aby si to nik nevšimol. Proste potichu. Vojdite do miestnosti a všimnite si stôl naľavo. Je na ňom Riddlerova tajná mapa.
Is this bear the Bane of his life?
Pri Riddlerovej mape je aj medvedík bez ucha. Zamerajte ho detektívnym módom a splníte túto úlohu. Zároveň získate profil Bane.

Potom vlezte do ventilačnej šachty. Dovedie vás do haly, kde držia komisára. Vyleziete priamo pri prvom nepriateľovi, tak ho potichu vyraďte. Vlezte do šachty oproti a prejdite ňou. V nej je aj Riddlerova trofej. Dovedie vás k druhému nepriateľovi, ktorého vyraďte. Ešte sú tu ďalší dvaja. Jeden sa prechádza po hornej plošine a druhý obchádza celú spodnú časť. Vystrihnite si, keď pôjde okolo vás, zbehnite dole a vyraďte ho. Dole čakajte pod zábradlím schovaný, kým ten hore neprejde popri vás, vybehnite hore a tiež ho vyraďte. Potom choďte ku schodom na opačnej strane miestnosti. Vyjdite nimi hore. Vchod je blokovaný silovým poľom. Vyháknite sa hore nad dvere. Je tam aj Riddlerova trofej. Je tu aj sklenená časť, pod ktorou vidíte komisára Gordona a Harley Quinn. Môžete na ňu rovno použiť skokový útok, čím prerazíte sklo a vyradíte ju. Nasleduje scénka, v ktorej oslobodíte Gordona, no Joker na vás vypustí Banea.

Boiler Room - Bane
Čaká vás súboj s Baneom. Bojuje podobne ako prvý podobný nepriateľ na začiatku hry. Hádže po vás kusy skál, ktorým sa musíte vyhýbať. Neútočte na neho priamo, počkajte si, kým sa na vás rozbehne. Keď to spraví, hoďte po ňom Batrang, čím ho oslepíte a on narazí do steny. Toto zopakujte dvakrát, keď narazí do steny druhýkrát, bude chvíľu mávať okolo seba omámený rukami. Vtedy ho napadnite a automaticky mu odpojíte jednu z troch hadíc, ktoré ho napájajú. Hneď potom udrie do zeme, čo vás zasiahne aj v tesnej blízkosti, tak rýchlo od neho odstúpte. Potom k vám dobehnú bežní nepriatelia, aby Baneovi pomohli. Bežne nie sú problém, ale je ich dosť a musíte dávať pri boji s nimi pozor aj na Banea. Nemusíte ich všetkých poraziť, môžete sa im aj vyhýbať, podstatný je Bane. To, čo ste spravili prvýkrát, musíte ešte dvakrát (čiže dvakrát ho oslepiť a nechať nabúrať do steny a keď bude omámený, odpojiť mu druhú hadicu, opäť to zopakovať a odpojiť mu aj tretiu).


4. Arkham Outside

Arkham West
Po boji s Baneom ste opäť v Západnej časti ostrova Arkham. Pri budove oproti je skupina nepriateľov, ktorých si podajte. Ešte si môžete odskočiť na jedinú strážnu vežu v tejto oblasti. Pri mŕtvole strážcu sú 2x Jokerove zuby. Potom prejdite do severnej časti. Choďte tou istou trasou, akou ste prišli, čiže k bráne (druhá brána je stále zavretá) a bočnými dverami. Za prvou bránou sú cestou k dverám 3x Jokerove zuby.

Arkham North
Choďte k budove (Intensive Treatment). Pred ňou je skupina nepriateľov, ktorých porazte. Choďte z ľavej strany budovy a tam sa prehákujte za plot a vlezte do záhrady. Pokračujte do jaskyne (dvakrát sa vyhákovať, prejsť dverami a chodbou. Už predtým, keď ste boli v severnej časti, tak som vás sem v návode viedol kvôli trom bonusom), kde je (bola) rozbiteľná stena. Odtiaľ vyjdite von na bralo. Mohli ste sem zájsť aj predtým, no nikam to neviedlo. Teraz na brale automaticky v rámci príbehu Batman preletí do svojej tajnej základne na ostrove.

Batcave
Prejdite chodbou a preskočte na centrálnu plošinu. Tam automaticky spustíte počítač a prezriete si záznamy doktorky Youngovej. Zistíte, že robila pokusy na väzňoch s látkou, akú používal Bane. Jej vzorec chce získať Joker a tomu musíte zabrániť. Získate aj profil Doktorky Penny Youngovej. Tiež získate Batclaw, harpúnu, ktorou môžete zahákovať prekážky, kryty ventilácií a aj nepriateľov. hneď ho môžete vyskúšať. Pri plošine je most, ktorý blokujú tri debny. Zachyťte ich Batclawom a stiahnite bedne z mostu. Potom, keď je cesta voľná, tam preskočte a prebehnite chodbou von. Ste pri kanáloch. Na stene nad vami je ventilačná šachta. Batclawom vytrhnite kryt a vyhákujte sa do nej. Prejdite šachtou.

Old Sewers
Vojdite do kanálov. Pri vás sa jeden nepriateľ zhovára s Jokerom. Môžete ho potichu vyradiť. Za vami je pri priepasti kamenná tabuľa Arkham Chronicles 7. Pokračujte chodbou a narazíte na šesť nepriateľov, ktorých porazte. Za nimi je pri mŕtvole nahrávka Croc 1. Nad telom je ventilačka. Batclawom vytrhnite poklop, vyhákujte sa dnu a vezmite si Riddlerovu trofej. Tu máte rázcestie. Napravo je cesta uzavretá, môžete skúsiť otvoriť dvere, no nikam sa nedostanete, len uvidíte, na čo sa môžete tešiť. Choďte doľava. V chodbe sú 3x Jokerove zuby. Pred prvými zubami je naľavo rozbiteľná stena, za ktorou je Riddlerova trofej. Potom prejdite dverami na konci chodby.

Main Sewer Junction
V tejto hale starých kanálov sú steny naozaj staré, takže nemôžete použiť hákovanie. Ak to skúsite, len vám to Bruceov komentár potvrdí. Choďte doprava a vylezte na podstavec. Odtiaľ preskočte na kovovú ochodzu pred vami. Z nej skočte doľava na kovovú ochodzu pod vami a z nej ešte o jednu doľava. Tam je za rohom stĺpu Riddlerova trofej. Vráťte sa na prvú kovovú ochodzu, kde ste začali a skočte doprava. Tam preskočte na plošinu pred vami.
Na ďalšej plošine pred vami sú 2x Jokerove zuby. Ešte k nim neskáčte. Zachyťte sa rímsy na stĺpe vedľa vás a prerúčkujte dookola. Vytiahnite sa hore a máte tu Riddlerovu trofej. Spustite sa a prerúčkujte naspäť na plošinu. Odtiaľ skočte na plošinu pred vami, kde boli (sú) Jokerove zuby. Prejdite po padnutej stene na plošinu povyše vás.
Skočte na plošinu pred vami. Vylezte o jednu vyššie a skočte opäť na plošinu pred vami, na tú po ktorej preteká voda. Za ňou jasne vidíte ešte jednu, na ktorej je Riddlerova trofej. Skočte tam, vezmite ju a vráťte sa na tú s tečúcou vodou. Odtiaľto vybehnite po ďalšej padnutej stene ešte vyššie. Na tejto plošine je na stĺpe opäť rímsa. Skočte na ňu, prerúčkujte dookola stĺpu a vylezte hore. Je tu Riddlerova trofej.
A pozzle has many sides, but only some are visibles.
Keď ste pri tejto Riddlerovej trofeji, tak si dajte detektívny mód. Na stĺpe obďaleč za stenou pri vás je otáznik. Na stene pri vás je bodka. Skombinujte ich do otáznika a potvrďte pre vyriešenie tejto hádanky.
Potom sa vráťte po rímse, prerúčkujte a zlezte na plošinu pod ňou, z ktorej ste prišli. Skočte na plošinu oproti a z nej už len bežte k dverám. Cestou k dverám vás čakajú 3x Jokerove zuby. Prejdite dverami.

Surface Access
Na krabiciach hneď naľavo od dvier je nahrávka Croc 2. Potom len pokračujte na koniec chodby. Tam odpáľte výbušným gelom rozbiteľnú stenu, preskočte dieru a vyjdite von dverami.

Arkham North
Ste opäť v severnej časti komplexu. Opäť sú tu nepriatelia. Tentokrát sú aj na strážnych vežiach dvaja ostreľovači. Proste sa vyhákujte na veže, zachyťte sa okraja, počkajte si, kým bude strážca chrbtom k vám, vylezte a potichu ho vyraďte. To isté spravte aj na druhej veži. Pre takýchto nepriateľov máte ešte ďalšie možnosti. Môžete sa zachytiť na okraji veže pod nimi a počkať si, kým nebude nepriateľ priamo nad vami. Vtedy môžete vykonať automatický útok, ktorým ho vyradíte. Tiež môžete použiť Batrang, buď obyčajný, keď vás nepriateľ nevidí (no to môžete použiť aj tiché vyradenie), alebo ak ste si kúpili, môžete použiť diaľkovo ovládaný Batrang a tak ho dostať a rýchlo ho prísť doraziť. Tiež sa môžete pokúsiť zachytiť ich Batclawom a zhodiť dole.
Zneste sa dole k štyrom nepriateľom a vyraďte ich v boji. Potom choďte k prechodu do východnej časti. Pred bránou sú 3x Jokerove zuby. Prejdite bránou, v ktorej čakajú ďalší traja nepriatelia.

Arkham East
Aj tu sú noví nepriatelia. Na dvoch strážnych vežiach sú dvaja nepriateľskí ostreľovači. Vyraďte ich tak, ako dvoch v predošlej oblasti. Poslední dvaja sú na strieške nad vstupom do Sídla. Nechoďte tam priamo, aby vás nezbadali, obehnite si to zboku cez cintorín. Dostaňte sa pod striešku. Vyraďte ich. Jeden stále stojí na mieste, druhý sa prechádza. Môžete si vystriehnuť, vyliezť hore a dostať ich oboch potichu. Môžete si prerúčkovať pod jedného, zhodiť ho a schovať sa (druhý by vás zbadal) a potom to zopakovať.
Pred vstupom do Sídla sú 2x Jokerove zuby. Naľavo od vstupu do Sídla, pred bránou záhradky (neďaleko cintorína) je malé nádvorie, kde si v detektívnom móde všimnite rozbiteľnú časť podlahy. Pod ňou je Riddlerova trofej. Pod cintorínom je vstup do budovy Botanická záhrady. K vstupu vedú schody. Pod schodmi je v stene rozbiteľná časť, za ktorou je kamenná doska, Arkham Chronicles 8.
Potom vstúpte do Sídla. Zistíte, že vám cestu blokuje silové pole, tak sa vráťte von a vyhákujte sa na striešku nad vchodom, kde boli dvaja ostreľovači. Na stene nad vami je ventilačka, tak Batclawom vytrhnite poklop, vyhákujte sa do nej, vlezte do miestnosti za ňou a prejdite dverami.


5. Arkham Mansion

Mansion Entrance Hall
Pod vami sú v hale traja nepriatelia. Vyraďte ich. Dole pod schodmi (pri silovom poli blokujúcom hlavný vchod) je pod schodmi ventilačná šachta. V nej je Riddlerova trofej. Dvere vedúce ďalej sú zamknuté, tak sa vyhákujte na ventilačné potrubie nad nimi. Nad vami je na strope ďalšia ventilačka. Batclawom vytrhnite kryt a vyhákujte sa tam. Výbušným gelom odpáľte stenu, ktorá vám blokuje prechod. Tam je kamenná tabuľa, Arkham Chronicles 9. Odtiaľto pokračujte šachtou ďalej a vypadnete v ďalšej miestnosti.

Main Hall
V hale pod vami je skupina nepriateľov. Prostý boj, vyraďte ich. Potom sa tu poobzerajte. Pod sochou v centre haly je ventilačný kryt. Vytrhnite ho Batclawom, vyhákujte sa tam a je tam Riddlerova trofej. V zadnej časti haly sú dve malé búdky. Pri jednej sú 3x Jokerove zuby (dva sú pred búdkou, tretie sú vnútri, treba vytrhnúť ventilačný poklop). V pravej je nahrávka Scarecrow 1. Treba vytrhnúť tiež ventilačný poklop, aby ste sa dostali dnu.
Who is the main man in the main hall?
Pri východných dverách (je tam mŕtvola strážcu) je medzi dvoma podstavcami na stene obraz komisára Gordona. Zamerajte ho v detektívnom móde a splníte túto úlohu.

West Corridor Wing
Po vstupe vidíte ako nepriateľ so zbraňou ohrozuje dvoch rukojemníkov. Potichu ho vraďte. Nasleduje krátka scénka s Jokerom. Nepriateľ mal na sebe monitorovací obojok a jeho vyradenie informovalo ostrahu, v tomto prípade Jokerových ľudí. Pokračujte z miestnosti ďalej.

Arkham Records Room
Tu vás čaká šesť ozbrojených nepriateľov. Všetci majú monitorovacie obojky, takže ak nejakého aj dostanete potichu, hneď to ostatní zistia. No nič vám nebráni vykonávať štandardné postupy tichej likvidácie a vešať ich na sochy, či na nich skákať a omračovať ich. Keď všetkých vyradíte, osloboďte Aarona Casha a Zacha Franklina.
Na južnej strane je prechod blokovaný silovým poľom. Naľavo od neho je na stene ventilačka. Vytrhnite kryt Batclawom a vyhákujte sa tam. V miestnosti za ventilačkou je nahrávka Scarecrow 2. Vráťte sa ventilačkou späť. Na západnej strane je na konci haly len veľké okno. Naľavo do neho je tiež ventilačka. Kryt vytrhnite, vyhákujte sa tam a v miestnosti za šachtou je Riddlerova trofej.
Nad zachránenými v centre miestnosti, na severe sú dvere. Prejdite nimi.

North Corridor
Prejdite až k ďalším dverám, ktoré sú však zamknuté. Pri nich je ventilačka. Vytrhnite kryt a prelezte do miestnosti (do cely) za ňou. Tam sú 2x Jokerove zuby.
Did Amadeus go mad, or was he just dizzy?
Sú tu pri vás aj dve cely. V jednej sú zvláštne kruhy tvorené nejakým nápismi. Zamerajte sa na tieto kruhy a vyriešite hádanku. Vráťte sa.
Z miestnosti pred týmito dvoma celami je hore na stene ďalšia ventilačka. Vyhákujte sa do nej a dostanete sa na plošinu pod stropom. Na jej konci je Riddlerova trofej. Na ľavej strane je ventilačná šachta, ktorá vás dovedie do pracovne doktorky Youngovej.

Dr. Young´s Office
Dole pod vami sú traja nepriatelia, vyraďte ich.
It´ll be a cold day in Hell when Ghul rises again.
V kancelárii sú aj márničné boxy. Jediný je otvorený a na nohe z neho trčiacej je lístok s nápisom Ra´s Al Ghul. Zamerajte ho v detektívnom móde a splníte túto úlohu a aj získate profil Ra´s Al Ghula. Na stene pri boxoch je ventilačka. Vtrhnúť Batclawom poklop a vyhákovať sa dnu. Prelezte na koniec, vyrazte kryt a ste priamo v pracovni doktorky Youngovej.
How do you mask your feelings without losing control?
Na stene jej pracovne je maska. Zamerajte ju detektívnym módom, splníte túto úlohu a získate aj profil Black Mask.
Potom si prezrite miestnosť v detektívnom móde a nájdete odtlačky doktorky (na trezore, na stole a na dverách). Podľa nich ju budete sledovať, keďže ste videli na zázname bezpečnostnej kamery, že to ona vzala poznámky o látke.
Vráťte sa cez ventilačku do predošlej miestnosti s boxami. Zo susedných dverí prídu štyria nepriatelia. Porazte ich. Práve vám vytvorili skratku. Vojdite do dverí, zo stola si vezmite nahrávku Scarecrow 3 a prejdite ďalšími dverami do chodby, z ktorej ste začínali púť za záznamami.

West Wing Corridor, Main Hall
Ste naspäť v západnej chodbe. Pred vami je balíček od Jokera. Len ho rozbite a máte v ňom 3x Jokerove zuby. Sledujte ďalej stopy odtlačkov prstov doktorky Penny a dovedú vás do Hlavnej haly. Tu sú ďalší dvaja nepriatelia. Pokračujte v sledovaní k juhovýchodným dverám.

South Corridor
What does a bird need in the rain?
Krátko po vstupe si všimnite na ľavej stene vitrínu v ktorej je Tučniakov klobúk a dáždniky. Zamerajte ich detektívnym módom a splníte túto hádanku a získate profil Penguin. V chodbe pred vami sú 3x Jokerove zuby.
This friendish puzzle literally appears out of thin air.
Prejdite ešte kus chodbou k dvom vitrínam. Oproti nim je pri pravej stene ďalšia vitrína a nad ňou vidíte v detektívnom móde otáznik. Vyháknite sa na ventilačné potrubie nad vami. Na ňom je bodka. Nasmerujte sa teda, aby tvorila s tým otáznikom na stene pod vami komplet a splníte túto hádanku. Tiež je tu hore za vami rozbiteľná stena, ktorú odpáľte výbušným gelom a za ňou je kamenná tabuľa, Arkham Chronicles 10.
Vráťte sa dole a choďte k rohu chodby. Za rohom stojí vojak so zbraňou čelom k vám. Tu vám hra poradí taktiku. Zohnite sa (ctrl), schovajte sa za roh (medzerník), pripravte si Batrang (pravé tlačidlo myši) a hoďte ho. Tým omráčite nepriateľa a môžete zaútočiť. Porazte oboch nepriateľov pri dverách. Obráťte sa, na stene oproti týmto dverám je ventilačka. Vytrhnite Batclawom kryt, vyháknite sa tam a nájdete Riddlerovu trofej. Potom prejdite dverami.

Library
Po vstupe do knižnice porazte skupinu nepriateľov. Oproti vstupným dverám je ventilačka. Vytrhnite kryt, vyhákujte sa tam, vnútri je Riddlerova trofej. Vydajte sa dolu schodmi. Sú tam 3x Jokerove zuby. Jedny hore, jedny na medziposchodí a tretie dole. Dole uvidíte, že má Joker dvoch rukojemníkov a hrozí, že k nim za chvíľu vypustí plyn. Musíte ich zachrániť. Vráťte sa do vstupnej haly a vyhákujte sa na druhé poschodie. Tam je ventilačka. Vytrhnite kryt a vlezte dnu. Postupujte zadnými časťami a ešte dvakrát sa vyhákujte nahor. Prelezte ventilačkou pri vás a dostanete sa na tretie poschodie, kde je vrch veľkého lustra. Hoďte na lano držiace luster Batrang, luster spadne a prerazí podlahu. Skočte dole a cez dieru v podlahe sa dostanete priamo k rukojemníkom. Deaktivujte balíček pri nich a zachránite ich.
Vráťte sa ešte naspäť hore na tretie poschodie, kde ste odrezali luster. Je tam ešte jedna ventilačná šachta. Otvorte ju, je v nej Riddlerova trofej. Potom sa vráťte dole k zachráneným rukojemníkom. Preskúmajte miestnosť v detektívnom móde a nájdete odtlačky doktorky Youngovej na jednej knihe. Preskúmajte ju a získate poznámky, po ktorých šiel Joker.
Vydajte sa naspäť do veľkej haly. Keď budete opúšťať knižnicu, tak sa nadýchate výparov a po prechode dverami sa ocitáte inde.

Wayne Manor
Prejdite chodbou, kde sa vám odvíjajú scény a zážitky z detstva. Keď dôjdete konečne na jej koniec, prejdite dverami. Čaká vás tu opäť „súboj“ so Scarecrowom. Je podobný ako predtým, no trochu náročnejší. Preskočte dieru a vybehnite hore schodmi. Tam sa už objaví Scarecrow a neotáča sa dookola ako predtým, ale len sa obracia sprava doľava a naspäť.
Keď sa pohne doprava, prebehnite za stĺp obďaleč. Tam použite Batclaw a zhoďte krabicu povyše vás. Prebehnite a schovajte sa za ňu. Zhoďte ďalšiu krabicu a prebehnite za ňu. Potom už len prebehnite na koniec a postupujte popri stene. Tu sa objaví pár kostlivcov. Porazte ich. Pokračujte k ďalšej priepasti. Keď sa Scarecrow nepozerá, preskočte ju a zachyťte sa rímsy. Prerúčkujte dookola, vylezte hore a keď sa nepozerá, opäť preskočte na susednú plošinu. Tam vylezte o dve plošiny vyššie a preskočte opäť na plošinu napravo. Tu si to načasujte dobre, pretože tam musíte rýchlo vyskočiť na rímsu a rúčkovať dookola, nech vás nezbadá. Na zadnej strane stĺpu čakajte, kým sa neotočí a prerúčkujte opäť nad podlahu, spustite sa dole a schovajte za kus steny. Potom prebehnite hore za stenu, kde opäť porazte pár kostlivcov, tentokrát väčšiu skupinu. Pokračujte v behu ďalej. Na konci sa vyhákujte hore na plošinu nad točiacim sa kolesom. Preskočte na rímsu oproti, prerúčkujte na plošinu pri vás. Tu musíte preskočiť cez dve plošiny, no musíte si dávať pozor na Scarecrowa aj na kyvadlo, ktorá sa vám kýva v ceste. Keď preskočíte, vylezte hore a prikrčte sa za múrom. Keď odvráti zrak, bežte po ceste k poslednej plošine. Vyčkajte si, kým sa otočí a dobehnite k reflektoru, ktorým ho zničte.

Main Hall
Ste opäť v hlavnej hale, ale vo veži so zvonom. Batrangom preseknite lano zvonu, ktorý dopadne dole. Zoskočte dierou dole. Nad sochou je balkón. Môžete naň dopadnúť pri páde, ak nie, tak sa naň proste vyhákujte. Je tam kamenná tabuľa, Arkham Chronicles 11. Dopad zvonu prerazil blokádu, ktorá vám predtým znemožňovala prístup do východnej časti. Teraz prejdite voľnými dverami.

East Wing Corridor
Vstúpte a napadne vás nový typ nepriateľa. Nemôžete na neho útočiť priamo. Keď vás napadne, musíte ho preskočiť, dostať sa za neho a kým je k vám chrbtom, tak ho napadnite. Prípadne ho môžete skúsiť zhodiť Batclawom.
A game of cat and mouse can be painful.
Po porážke nepriateľa si všimnite vitrínu oproti dverám, ktorými vošiel. Sú v nej okuliare a mačacie drápy. Zamerajte ich detektívnym módom a splníte túto hádanku. Získate tým profil Catwoman.
Poniže je ešte jeden nepriateľ, stojí nad telom strážcu a chrbtom k vám, takže ho môžete potichu vyradiť. Potom prejdite dverami, ktorými vošiel nepriateľ.

Warden´s Office
Po vstupe do pracovne správcu väznice uvidíte ako Zsazs drží doktorku Youngovú za rukojemníčku. Dajte si detektívny mód, aby ste ich lepšie videli za roh. Pritisknite sa k rohu (ctrl, medzerník), pripravte si Batrang a zamierte. Uvidíte, ako sa Zsazs rozpráva s Jokerom a kryje sa za Penny. Len čo vykukne, zameriavač vám zozelenie a vy vypáľte. Omráčte ho. Nasleduje scénka, kde prídete o chúďa Penny a unesú vám aj správcu.
Porazte štyroch nepriateľov pri vás. Máte vystopovať správcu. Dajte si detektívny mód a zamerajte sa na správcovu paličku. Sú na nej stopy správcovej krvi. Podľa nich ho môžete sledovať.
Než vyrazíte, vezmite si zo stola Riddlerovu tajnú mapu.
Isn´t this warden too old for a puppet show?
Vedľa stola s mapou je vitrína s bábkou. Zamerajte ju detektívnym módom a splníte túto hádanku. Získate aj profil Scarface.
Vyjdite do miestnosti pred touto. Napravo je kancelária, v ktorej je Riddlerova trofej. Potom choďte naľavo, tam je miestnosť s dverami vedúcimi von. Než odídete, pozrite sa hore, je tam ešte jedno podlažie nad vami. Sú tam 3x Jokerove zuby. Dve sú za radom skriniek a jedny sú vo výčnelkoch týchto skriniek. Vráťte sa dole a vyjdite von dverami.

East Wing Corridor
Len sa prebehnite chodbou. Pred dverami do hlavnej haly je balíček, v ktorom sú 3x Jokerove zuby. Prejdite do hlavnej haly.

Main Hall, Mansion Entrance Hall
V hale sú traja ďalší nepriatelia so zbraňami. Vyraďte ich. Vhodné mi prišlo spustiť sa za najzadnejšieho pri bráne. Vradiť ho potichu. Rýchlo sa preplížiť k druhému a vyradiť ho potichu, než sa ozve Joker. Potom dostať tretieho, napríklad ho načať Batrangom. Ak nestihnete, tak sa po prvom vyradenom zvyšní presunú k nemu. Stačí sa spustiť na schody zo striešky nad nimi a dostať ich potichu.
Potom sledujte ďalej stopy krvi, prejdite do vstupnej haly a z nej prejdite von na nádvorie.


6. Arkham Outside

Arkham East, Abandoned Tunnel, Arkham West
Na východnom nádvorí len sledujte stopu krvi v detektívnom móde. Prebehnite popri soche a vojdite do opusteného tunela. Vyhákujte sa na prvú bránu, pokračujte tunelom a vyhákujte sa na druhú bránu. Pod vami je pár nepriateľov, dvaja sú ozbrojení. Môžete použiť multi Batrang (ak ste si kúpili vylepšenie), alebo jedného zraziť kopom a druhého rýchlo odzbrojiť. Porazte ostatných. Potom si napravo od nich všimnite plošinu. Vyhákujte sa na ňu a na podlahe výbušným gelom odpáľte rozbiteľnú stenu. Skočte dnu a vezmite si Riddlerovu trofej. Prejdite tunelom. Dostanete sa priamo na západné nádvorie.
V strážnej veži je ozbrojený nepriateľ. Je sám, tak ho dostaňte známou stratégiou. Potom sledujte stopy k vstupu do Penitentiary. Je tam skupina nepriateľov. Porazte ich a pohovorte si so zachráneným doktorom. Potom choďte k dverám s nápisom Cell Block. Napravo od dvier je v stene ventilačka. Vytrhnite Batclawom kryt a vnútri je Riddlerova trofej. Potom prejdite dverami do budovy.


7. Penitentiary

Cells Access
Hneď na začiatku je na stole pri vás nahrávka Zsazs 1. Pred vami sú traja nepriatelia, jeden ozbrojený. Keďže stoja chrbtom, môžete ho hneď odzbrojiť. Sledujte stopy krvi, vedú k mrežiam. Obíďte si to dookola a dostanete sa za mreže cez šatne. Narazíte na telo strážcu pri ktorom sú 3x Jokerove zuby. Pokračujte k dverám. Ešte si odbehnite poniže na toalety. Naľavo je v jednom záchode Riddlerova trofej.
How do you reflect on your success and failures, Batman?
Pri záchodoch napravo je zrkadlo. Zamerajte ho v detektívnom móde tak, aby ste v ňom videli aj svoj odraz a splníte túto hádanku.
Potom prejdite dverami ďalej.

Main Cell Block
Len sledujte ďalej stopy, ignorujte väzňov za mrežami a pokračujte k ďalšiemu východu. V centre sa vyhákujte hore na plošinu nad väzňami. Naľavo sú 3x Jokerove zuby a na stole je nahrávka Zsazs 2. Pred schodmi pod dverami je naľavo rozbiteľná stena. Odpáľte ju výbušným gelom a za ňou je Riddlerova trofej. Potom pokračujte dverami do ďalšej miestnosti.

The Green Mile
Opäť zatiaľ len prechodová miestnosť. V jej centre je zavretá Poison Ivy. Prehodíte s ňou pár slov a získať profil Poison Ivy. Sledujte stopy a prejdite od ďalšej miestnosti.

Security Control Room
A case of mistaken identity?
Po vstupe do haly choďte na opačnú stranu. Vidíte tam za priehľadnou stenou Aarona Casha. Zamerajte ho v detektívnom móde a splníte túto hádanku. Je to Clayface a získate aj profil Clayface. Po vašom rozhovore so správcom bude mať podobu správcu.
Ak si zapnete detektívny mód, vidíte stopy krvi vedúce ku schodom do centrálnej pozorovateľne. No ani to nepotrebujete, keďže už odtiaľ správcu počujte. Vybehnite hore a zachráňte Quincyho Sharpa. Tiež uvidíte, ako Harley Quinn oslobodí Poison Ivy. Od správcu dostanete šifrovaciu kartu, s ktorou pomocou vášho vlastného zariadenia môžete deaktivovať silové polia, ktoré vám doteraz toľkokrát blokovali cestu. Musíte to spraviť aj teraz. Nad schodmi je ovládací panel, použite naň váš dešifrovač a vyraďte ho, čím si otvoríte cestu.
Vybehnite schodmi nad celu s Clayfaceom. Hore je rozbiteľná stena, za ktorou je Riddlerova trofej. Smerujte k východu a pri ňom ešte vybehnite ďalšími schodmi nahor. Je tam cela, v ktorej je Riddlerova trofej. Pred celou je ovládací panel, na ktorý použite dešifrovač a celu otvoríte. Potom sa vráťte do predošlej miestnosti.

The Green Mile
Videli ste, ako Joker a Quinn vypustili Ivy a väzňov. Takže cely sú otvorené. V piatej cele naľavo je Riddlerova trofej. Vyjdite von. Cestou vás napadne jeden väzeň. Ak na vás skočí, tak ho musíte zhodiť. No môžete na neho skočiť vy a to ho zhodí a môžete ho normálne doraziť. Vráťte sa do hlavného bloku ciel.

Main Cell Block
Po vstupe aktivuje Quinn elektrinu v podlahe. Neváhajte a hneď sa vyhákujte hore k jej poskokom. Zamerajte sa najprv na toho napravo pri vás a naľavo ďalej od vás. Obaja sa totiž rozbehnú do skriniek po zbrane a to by vám nebolo milé. Ak aj zbraň vytiahnu, tak ich rýchlo spacifikujte. Porazte túto skupinu nepriateľov a potom ešte jednu, ktorú na vás pošlú. Dávajte pozor, aby nejakého nenapadlo dvíhať strelná zbrane zo zeme. Keď ich porazíte choďte do miestnosti naľavo a použite váš dešifrovač na ovládací panel na stene a vyradíte elektriku v podlahe pod vami.
Two people, one voice, no gun?
Pred miestnosťou s ovládacím panelom je na stene nápis „Mors Certa, Hora Incerta“. Pod nápisom je vitrína so samopalom. Zamerajte ho detektívnym módom a vyriešite túto hádanku. Získate tiež profil Ventriloquist.
Môžete ísť odtiaľto ešte napravo a tam nad schodmi vyradiť dešifrovačom silové pole pod schodmi. Tým si skrátite cestu k východu, no brána je momentálne zamknutá. Vráťte sa do haly, kde ste deaktivovali elektrickú podlahu. Tu môžete dešifrovačom vyradiť aj silové pole vedúce do „The Green Mile“, no opäť márne, lebo dvere sú zamknuté. Prejdite do susednej miestnosti s celami. Tam pozor na dvoch bláznov, ktorí chcú tiež na vás skočiť. V tretej cele naľavo (od vstupu z miestnosti s elektrickou podlahou) je Riddlerova trofej.
This room is the end of days for even the most celebrated killer.
Prezrite tu cely a jedna (prvá napravo od vstupu s elektrickou podlahou) je plná strán z kalendára. Je nimi celá oblepená. Zamerajte ju v detektívnom móde a vyriešite túto hádanku. Získate profil Calendar Man.
Napokon len prejdite schodmi do ďalšej miestnosti.

Guard Room
Prejdite chodbou do dverí pred vami. Ste v hale, kde sú dvaja strážcovia priviazaní v celách a pod nimi je zelektrizovaná voda. Treba ich zachrániť.
Prometheus, Arkham Guards most wanted and most hated.
Než sa pustíte do záchrany, môžete splniť túto hádanku. Oproti druhému visiacemu strážcovi sú skrinky a medzi nimi je na stene plagát muža s mečom a text „Wanted by G.C.P.D.“ Zamerajte si plagát v detektívnom móde (v priblížení, je dosť malý) a splníte túto hádanku. Získate tiež profil Prometheus.
Potom sa pustite do záchrany. Naľavo, aj napravo od skla, za ktorým je Quinn, sú ovládacie panely. Vyraďte dešifrovačom jeden a vypnete elektrinu pod jedným strážcom. Tým sa odhalí bomba v balíčku pri ňom a spustí sa odpočet 2 minúty do vypustenia plynu. Preseknite lano, na ktorom strážca visí Batrangom. Potom vyraďte druhý ovládací panel (po vyradení prvého už voda pri ňom nie je zelektrizovaná), čím vypnete elektrinu pod druhým strážcom. Aj toho odseknite. Bez ohľadu na to, koľko ste ešte mali času vám Harley teraz zníži časomieru na 30 sekúnd do odpálenia plynu. Bežte k východu a tam tiež použite dešifrovač na ovládací panel. Len čo otvoríte dvere, vyjdite von.
Pohovoríte si s Louie Greenom. Na chodbe sú 3x Jokerove zuby. Prejdite so strážcami do vedľajšej miestnosti. Na spisoch je tam nahrávka Zsazs 3. Oproti tejto miestnosti je na stene ventilačka. Vytrhnite Batclawom kryt, vyhákujte sa tam a na jej konci je Riddlerova trofej.
Prejdite naspäť do predošlej časti s celami.

Main Cell Block
Medzi celami vás čaká ďalší blázon, čo chce na vás skočiť. Vyraďte ho a choďte do miestnosti s elektrickou podlahou. Pred prechodom sú 3x Jokerove zuby. V tejto miestnosti choďte k východu na západe. Pri dverách sú tiež 3x Jokerove zuby. Prejdite dverami.

Controlled Access
What has four walls, two sides and one ex-DA?
Prejdite pomedzi cely, vybehnite hore schodmi a v prvej cele napravo vidíte plagát „Vote Dent“. Zamerajte ho detektívnym módom, čím vyriešite túto hádanku a získate aj profil Two Face.
Na konci chodby je nad vami v strope ventilačka. Vytrhnite kryt a pozor, hneď odtiaľ vypadne blázon. Omráčte ho. Potom sa vyhákujte hore a zo stola si vezmite nahrávku Zsazs 4. Oproti stolu je na stene ovládací panel, na ktorý použite dešifrovač. Jeho vyradením odpojíte silové pole pod vami. Ešte vybehnite na kovovú ochodzu, kde spacifikujte blázna. Na pravej strane sú tri rozbiteľné steny. Môžete opáliť všetky tri, dve z nich vedú do prázdnych ciel a tretia vedie do cely, v ktorej je Riddlerova trofej. Potom sa vráťte hore a prejdite dverami za silovým poľom, ktoré ste zrušili.

Extreme Incarceration
Pred vami sú tri elektrizujúce plošiny. Keď tam prídete, napadnú vás nepriatelia a plošiny sa aktivujú. Vždy sa aktivuje len jedna a aktivácia sa presúva zľava-doprava a naspäť. Keď sa začne plošina aktivovať, nepriatelia prelezú na susednú a to by ste mali aj vy. Takže s nimi bojujte a pomaly sa presúvajte. Stačí byť na stredovej plošine a len sa uhýbať. Nepriatelia dostanú niekoľko posíl, takže je to o to náročnejšie, že ich musíte všetkých dostať na jeden život. Po víťaznom boji nasleduje scénka, kde konečne spacifikujete Harley. Zameriate sa na jej odtlačky prstov obsahujúce aj stopy chlorofylu. Bola totiž v Botanickej záhrade.
All alone in your cell? Why don´t you break the ice with the most dangerous prisoners?
Vidíte tu pár ľadovcov a za nimi celu obalenú ľadom. Zamerajte to celé v detektívnom móde a vyriešite túto hádanku. Získate tiež profil Mr. Freeze.
Je tu troje dverí, ale všetky vedú na rovnaké miesto. Prejdite strednými, za nimi sú hneď 2x Jokerove zuby. O pár metrov ďalej je na stole oproti sprchám Riddlerova tajná mapa. Vybehnite hore do riadiacej miestnosti, kde bola predtým Quinn. Na stole je tam nahrávka Zsazs 5. Pri oknách je šesť mechanizmov na otváranie ciel. Dešifrovačom vyraďte ovládanie cely číslo 5, zbehnite dole a vojdite do cely. Je tam Riddlerova trofej. Mreže za vami sa zatvoria, Quinnina pasca. Nevadí. Zadná stena je rozbiteľná, tak ju odpáľte. Je za ňou kamenná tabuľa, Arkham Chronicles 12. Vyhákujte sa hore a rozbite ďalšiu stenu. Už len zoskočte dole a vráťte sa do predošlej miestnosti.

Controlled Access, Main Cell Block, Cell Access
Len prebehnite touto časťou. Na chodbe vás čaká balíček, v ktorom sú 3x Jokerove zuby. Prejdite do Main Cell Block. Prejdite do vstupnej časti. Pri prechode vás čaká jeden blázon. Vojdite do Cell Access. Tu sú traja blázni. Jeden je na záchodoch, jeden na vás skočí, keď pôjdete cez kúpeľňu a tretí je pod podlahou pri bráne. Zbavte sa ich a vyjdite von.


8. Arkham Outside

Arkham West
Tu vás čaká sedem ďalších bláznov. Jeden je rovno pred vami. Druhý je v strážnej veži. Traja sú dole pri sanitke. Šiesty je pri prechode do Arkham North a siedmy je pri Lekárskej budove. Keď sa ich zbavíte, choďte dole k sanitkám. Je tam strážna búdka, ktorú môžete konečne otvoriť vašim dešifrovačom. Vnútri je Riddlerova tajná mapa.
Choďte k lekárskej budove. Pri jej terase je spustený nákladný výťah. Dole pri ňom je ovládací panel, ktorý vyraďte vaším dešifrovačom. Tým výťah zdvihnete a pod ním je Riddlerova trofej.
Zsazs is counting on you finding his work.
Choďte pred vstup do Penitentiary (odkiaľ ste práve prišli, „Cell Block“). Vyhákujte sa hore na terasu nad dverami a tam je chodba blokovaná silovým poľom. Ovládací panel je vnútri na stene oproti vám. Normálne sa k nemu nedostanete, tak ak máte zvyšný bod, tak si kúpte vylepšenie pre väčší dosah vášho dešifrovača. S ním potom vyraďte ovládací panel a zrušíte silové pole. V miestnosti za ním je Riddlerova trofej. V tejto istej miestnosti sú aj traja mŕtvi strážcovia v pozícii pri stole, ako keby hrali karty. Zamerajte túto scénu detektívnym módom a vyriešite túto hádanku od Zsazsa.
Potom choďte do tunela vedúceho do severnej časti Arkhamu. Za prvými dverami sa vyhákujte na ventilačné potrubie nad vami. V stene nad vami je ventilačka. Vytrhnite jej kryt Baclawom a vnútri je Riddlerova trofej. Potom len prejdite ďalej.

Arkham North
Tu vás čakajú ďalší blázni. Vyraďte ich. V oblasti sú dve strážne búdky. Jednu ste už preskúmali, keď ste jej odpálili strechu výbušným gelom. Druhú navštívte teraz. Vyraďte dešifrovačom silové pole a vnútri nájdete nahrávku Joker 4.
Let´s face it, there are two Dents on the wall.
V tejto búdke sú na stenách tiež plagátik „Voľte Denta“. Zamerajte ich a splníte túto hádanku.
Potom choďte do dolnej časti a pri rozpadnutej budove je veža. Vyhákujte sa hore a za silovým poľom vidíte na stene ovládací panel. S vylepšeným dešifrovačom ho dokážete zamerať, tak ho vyraďte a spoza silového poľa si vezmite Riddlerovu trofej. Potom prejdite do východnej časti.

Arkham East
Opäť vás tu čakajú blázni, ale ako v severnej časti, sú rozlezení po zemi a neprepadávajú vás zo skrýš, takže ich vidíte v detektívnom móde a môžete sa na nich ľahko pripraviť a pomôcť si Batclawom. Od brány, ktorou vojdete na nádvorie, sú poniže vás, pri mŕtvole strážcu 2x Jokerove zuby. Pred sochou správcu je malá strážna búdka. Dešifrovačom vyraďte ovládací panel, čím zrušíte silové pole. Vnútri v búdke je Riddlerova trofej a Riddlerova tajná mapa. V oblasti sú dve strážne veže. Zo oboch vedie ochodza k zadnej miestnosti. Je to jedna miestnosť, takže je jedno, od ktorej veže sa vydáte. Pri miestnosti použite váš dešifrovač na ovládací panel a vyraďte silové pole. V miestnosti za ním je Riddlerova trofej a nahrávka Joker 5. Potom prejdite do Botanickej záhrady.

1. časť | 2. časť

Related Games Gotham Knights
LEGO DC Super-Villains
Batman: The Enemy Within - Episode 5: Same Stitch
Batman: The Enemy Within - Episode 4: What Ails You
Batman: The Enemy Within - Episode 3: Fractured Mask
Batman: The Enemy Within - Episode 2: The Pact
Batman: The Enemy Within - Episode 1: The Enigma
Batman: A Telltale Games Series - Episode 5: City of Lights
Batman: A Telltale Games Series - Episode 4: Guardian of Gotham
Batman: A Telltale Games Series - Episode 3: New World Order
Batman: A Telltale Games Series - Episode 2: Children of Arkham
Batman: A Telltale Games Series - Episode 1: Realm of Shadows
Batman: Arkham Knight - Batgirl: A Matter of Family
Batman: Arkham Knight
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart
Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition
Batman: Arkham Collection Edition
Batman: Arkham Origins
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Batman: Arkham City - Harley Quinn's Revenge
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition
Gotham City Impostors DLC
Gotham City Impostors
Batman: Arkham City - Robin Bundle Pack
Batman: Arkham City
Batman: Arkham City - Nightwing Bundle Pack
Batman: Arkham Asylum - Game of the Year Edition
LEGO Batman: The Videogame
Batman: Toxic Chill
Batman: Justice Unbalanced
Batman: Vengeance
Batman Forever
Batman Returns
Batman: The Movie
Batman vs. The Penguin
Batman vs. The Joker
Batman



Diskusia Príspevkov: 21 Hodnotenie
1045 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |