GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 23773 users

Walkthroughs > Mass Effect 2: Kasumi - Stolen Memory


Zobrazení:12710
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Toto DLC môžete hrať po prejdení úlohy „Slobodný Progres“ kedykoľvek počas hry, alebo aj po ukončení hlavného príbehu. Dostanete správu od Iluzívneho muža. Jeho ľudia našli najlepšiu zlodejku v galaxii, Kasumi Goto, ktorú presvedčili k spolupráci.



1. Kasumi Goto - Majstrovská zlodejka

Zájdite podľa inštrukcií do Citadely. V dokoch, kde sa objavíte po vystúpení z lode, je pri vás reklamný terminál, ktorý aktivujte. Už z neho počujete správy adresované na vás. Ozve sa vám cez terminál Kasumi. Chce od vás heslo, ktoré ste mali v maili. Buď jej ho povedzte „Mlčať je zlato“, alebo
Renegát (2): Nech preskočí tie blbosti.
Môžete sa jej popýtať na jej vzťah s Cerberusom a také drobnosti.
Vzor (2): Vitaj na palube.
Renegát (2): Vyrážame.
Teší sa na spoluprácu a spomenie, že chce pomôcť so získaním krabičky, ktorú vlastní Donovan Hock a predtým patrila jej starému parťákovi menom Keiji Okuda. Veľa toho od nej teraz nezistíte, tak môžete ukončiť rozhovor. Kasumi sa k vám pridá, nájdete ju na pozorovateľni na lodi, na palube posádky.



2. Kasumi Goto - Krádež Pamäte

Toto je misia lojality pre Kasumi, ktorú môžete splniť rovno po jej naverbovaní. Ako viete, obchodník so zbraňami Donovan Hock zabil jej starého parťáka Okudu a ukradol Okudov neurálny implantát uskladňujúci spomienky a informácie. Kasumi ho chce ukradnúť, tak vyrazte do systému Boltzman na planétu Bekenstein.
Tam prichádzate v prestrojení. Vystupujete tu pod cudzím menom ako fiktívny žoldnier/ka. Kasumi sa postarala o vierohodné krytie. Prichádzate na jeho oslavu a prinášate aj dar, zlatú sochu Sarena, v ktorej máte ukrytú výbavu, pretože ste v prestrojení vo formálnom odeve.
Po príchode vás privíta Hock osobne, no požiada vás, aby ste Kasumi nechali vonku.
Vzor (2): Samozrejme.
Renegát (2): Ak je to nutné.
Takže dnu musíte sami.
Vzor (2): Aký je plán?
Renegát (2): Zvládnem to aj sám.
Zájdite do zadnej časti a tam zbehnite dole schodmi a otvorte dvere k trezoru. Tam sa s vami spojí Kasumi. Zistíte, že potrebujete vzorku DNA, hlas Hocka pre hlasový identifikátor, heslo a odpojiť prúd pre kinetickú bariéru. Tieto veci môžete spraviť v ľubovoľnom poradí.


Vzorka DNA a heslo
Potrebujete sa dostať do Hockovej spálne. Vzadu na balkóne môžete preliezť zábradlie a dostať sa pod okno spálne. Sú tam tri stráže, ktoré zlikvidujte pištoľou. Rozstreľte okno a vojdite dnu.
Druhá možnosť je jemnejší prístup. Vzadu na balkóne nájdete datapad, z ktorého zistíte, že šéfkou bezpečnosti je istá Roe. Potom choďte do bezpečnostnej miestnosti (dvere naľavo v smere, ako ste vošli do budovy). Prvé dvere vám hackne Kasumi, druhé hacknite vy. Za dverami zabite dvoch strážcov a môžete tu vybrať trezor (7200 kr.) a medikit. Pozrite si PDA na stolík a z neho zistíte heslo „Peruggia“. Kasumi povie, že sa jej podarilo napojiť na komunikáciu bezpečnosti. Choďte za strážcom pri dverách do súkromných izieb a povedzte mu, že vás posiela Roe. Kasumi sa napojí na jeho komunikátor a potvrdí vaše tvrdenie. Môžete potom vojsť pokojne do izieb bez stráží.
Keď ste vnútri, tak musíte oskenovať veci, ktorých sa mohol dotknúť. Na jednom gauči nájdete kredit. Môžete hacknúť vzadu na stene trezor (7500 kr.). Časti DNA získate z vínneho pohára na stole, datapadu pri počítači a z prastarých zbraní vystavených na stene. Ak prezriete papiere pri počítači, Kasumi poznamená, ako chcel zrejme rozlúštiť Keijiho disk. Ak budete prezerať budík a vplížili ste sa sem cez okno, tak ho aktivujete a pribehnú dve stráže z poschodia, ktoré musíte zabiť.
Ak ste sa sem vplížili, tak potom musíte preč hore cez poschodie a zabiť dve stráže (ak ste ich neprivolali budíkom). Aj tak musíte potom do strážnej miestnosti, ako je uvedené vyššie, aby ste získali heslo.
Ak ste sem vošli oblafnutím strážcu, tak rovnako môžete pokojne vyjsť.

Vzorka hlasu
Donovan Hock stojí uprostred oslavy. Oslovte ho a musíte udržať rozhovor, kým Kasumi nezíska dosť materiálu. Oslovte ho. Začne hovoriť o scéne pri vašom príchode.
Vzor (5): Očakávate problémy?
Renegát (5): Pochopiteľné.
Týmto získate dosť jeho rečí, aby ste mali dostatok vzorky hlasu.
Ak zvolíte jednu z troch ostatných možností dialógu, máte potom ďalšie možnosti.
Vzor (5): Myslím, že by sme mohli byť spojenci. / alebo Vôbec nie ste hrubý.
Renegát (5): Neodchádzajte odo mňa.
Aj toto postačí na vzorku hlasu, ale ak ani tu nezvolíte jednu z možností a spýtate sa, či má čas na rozhovor, alebo či dôveruje týmto ľuďom vo svojom dome, tak máte posledné možnosti, pri ktorých už získate dosť na vzorku hlasu a ukončíte rozhovor.
Vzor (5): Mali by sme spolu obchodovať.
Renegát (5): Moji nepriatelia sú vaši nepriatelia.
Vzor (2): Máte skvelý výber vína.
Renegát (2): Oslava za moc nestojí.

Kinetická bariéra
Pri dverách, na chodbe pred trezorom si všimnite v rohu kábel energetického napájania. Keď ho prezriete, Kasumi vám nastaví vaše prístroje, aby ste ho mohli sledovať. Sledujte ho a dovedie vás do bočnej časti za hosťami, kde je krb, knihy a v poličke socha. Potiahnite ju a odhalí sa generátor bariéry (môžete tam ísť aj bez sledovania kábla). Kasumi ho vyradí a kinetická bariéra padne.

Trezor
Choďte k dverám trezoru, kinetická bariéra je odpojená, použite DNA skener a potom mikrofón so vzorkou hlasu a heslom a napokon otvorte dvere. Prezlečiete sa do svojho brnenia, vezmete si naspäť zbrane a spoločne s Kasumi vojdete do jeho skrýše. Nájdete tam zaujímavé pamiatky, vrátane hlavy Sochy Slobody. Na podstavci s greyboxom je aj Kassa Fabrications Locust. Vezmite si ju a získate zbraň X-12e Locust SMG. Potom si vezmite aj krabičku.
Ozve sa vám Hock, ktorý odhalil Kasumi už pri vstupe.
Renegát (5): Ak Hocka počas jeho príhovoru hrubo prerušíte rozstrelením jeho artefaktu.
Vbehne tam skupina ochranky, vrátane veliteľky bezpečnosti Roe. Pozabíjajte ich. Teraz vás čaká už len akčný záver. Prejdite do ďalšej miestnosti, kde je ďalšia skupina nepriateľov a aj YMIR. Neprejde k vám cez vráta, takže sa môžete kryť pri vstupe a páliť po ňom odtiaľ. Po boji vyjdite schodmi napravo, nad chodmi je aj PDA na hacknutie (4200 kr.) a dvere do ďalšej miestnosti plnej nepriateľov. Naľavo je vozidlo s delom (Mass Accelerator Cannon), z ktorého môžete vypáliť, čím prebúrate dieru do steny (cesta ďalej) a aj zabijete nepriateľov v oblasti výbuchu. V hale máte ešte platinu (1000), medikit a náhradné diely (4800 a 1200 kr.)
Prejdite dierou v stene, ktorú ste odpálili a v druhej hale opäť bojujete so skupinou nepriateľov. Zas prejdite ku schodom, nad ktorými je medikit a mŕtvy žoldnier, u ktorého nájdete vylepšenie (Tech Damage). Prejdite dverami do poslednej haly. Posledná skupina nepriateľov, to isté, čo predtým, krytie a paľba. Po boji si môžete vziať platinu (2x 500), PDA na kamióne (1800 kr.) a obsah krabice (1200 kr.). Dvojo dverami vyjdite na pristávaciu plochu.

Donovan Hock
Hock je v stíhačke, z ktorej po vás bude páliť. Tá má štít, ktorý aj keď rozstrieľate, tak sa znova obnoví. Na chvíľu sa po paľbe síce stiahne a vy máte na starosti len žoldnierov, ale zas si ho obnoví a vráti sa, takže škoda munície. Musíte bojovať pokým Kasumi nepovie, že vie ako mu ten štít vyradiť. Nepriatelia sa na vás rútia z dvoch smerov, zľava a z poza pristávacej plochy. Máte tu niekoľko lekárničiek a trocha munície do ťažkej zbrane, inak sa len kryte a likvidujte ich. Keď Kasumi povie, že mu môže štít vyradiť, prebojujte sa trochu bližšie k stíhačke a ona na ňu vyskočí a deaktivuje jej štít. Teraz sa zamerajte na Hocka a zničte ho. Po odobratí polovice života sa môže na chvíľu stiahnuť, aby dal priestor ďalšej vlne žoldnierov, ale keď sa vráti, tak ho zničte a tým to ukončíte. Potom len nastúpte do transpotéru a vraciate sa na loď.
Tam uvidíte, čo ukrýval Keiji. Sú to informácie ohrozujúce alianciu, ohrozujúce tiež každého, kto ich vlastní. No zároveň sú tam aj spoločné momenty Keijiho a Kasumi, ktorá by si ich chcela uchovať ako pamiatku na neho. Keiji ju však z nahrávky žiada, aby údaje zničila pre vlastnú ochranu. Poraďte jej, čo má spraviť. Môžete jej povedať, aby si to nechala a chránila to.
Vzor (5): Nechaj si tú krabičku.
Alebo jej povedzte, že to bolo jeho prianie, alebo priamo jej kážte, nech ju zničí. Zaváha.
Povedzte, že to zničíte vy a zničte tie údaje Vzor (5), Renegát (2): Ja to spravím.
Alebo jej prikážte, nech ju zničí ona. Renegát (5): Sprav to.
Misia je tým splnená a získali ste Lojalitu Kasumi Goto.

Related Games Mass Effect Legendary Edition
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect 3: Citadel
Mass Effect 3: Reckoning
Mass Effect 3: Omega
Mass Effect Trilogy
Mass Effect 3: Retaliation
Mass Effect 3: Leviathan
Mass Effect 3: Earth
Mass Effect 3: Extended Cut
Mass Effect 3: Rebellion Pack
Mass Effect 3: Resurgence Pack
Mass Effect 3: From Ashes
Mass Effect 3
Mass Effect 2: Arrival
Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker
Mass Effect 2: Overlord
Mass Effect 2
Mass Effect: Pinnacle Station
Mass Effect: Bring Down the Sky
Mass Effect



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
85 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |