GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 6860 users

Walkthroughs > Mafia 2: Jimmy's Vendetta


Zobrazení:43966
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Krátko po vydaní Mafie 2 vyšiel prvý DLC (sťahovateľný obsah), Jimmyho Vendeta. Je to naozaj len nejaký obsah, pretože pre bežného hráča, ale aj náročnejšieho (čo už chce splniť všetky vedľajšie misie v hrách, či pozbierať nejaké bonusíky) možno tento prídavok definovať jedným slovom „nuda“. Zaujať to môže jedine „nadštandardných“ hráčov (čo majú dvadsaťkrát prejdené Diablo 2 s postavou na úrovni 150), pretože to táto hra poskytuje. Máte možnosť opakovane prechádzať všetky misie a snažiť sa v nich dosiahnuť čo najlepší čas, najväčšiu presnosť zabíjania, najmenšie poškodenie vozidla a podobne.
Príbehovo to stojí úplne mimo Mafie 2 a v podstate ani nemá žiadny príbeh. Na úvod sa dozviete, že Jimmyho zradili a tak skončil vo väzení. Pri vzbure vo väzení uteká na slobodu, kde sa chce pomstiť. Chce dostať dvoch bossov, ktorí ho zradili a aby sa k nim dostal, tak chce oslabiť najprv pozíciu ich gangov. Hrou vás však nesprevádzajú žiadne scénky, rozhovory, telefonáty, listy, čokoľvek, čo by navodzovalo aspoň ilúziu príbehu. Jedine pri prijatí misie dostanete stručný popis, čo treba spraviť a prečo to treba spraviť. A čo to vlastne treba robiť? Zabíjať nepriateľských gangstrov a ničiť objekty. Občas ich zabíjate, keď niekoho chránite; občas, keď oni chránia niečo, čo chcete zničiť, ale je to len o strieľaní. Nič viac, nič menej. Žiadne zdržovanie počas plnenia úloh hľadaním nejakej cesty, či vypínača, alebo tichší postup kvôli krádeži. V Mafii 1 a 2 sa tiež strieľalo, ale práve takéto drobnosti spolu s príbehom a atmosférou povyšovali hru nad tucty iných strieľačiek. Pre „spestrenie“ je tu kradnutie áut, čo je však tiež zúfalo stereotypné, len občas narazíte pri aute na stráž, alebo na kradnuté auto, ktoré hneď hľadá polícia. Nemáte tu ani nové lokácie, ešte aj pre ukladanie pozície využíva Jimmy byty, v ktorých býval Vito, náš hrdina z Mafie 2. Keď to stojí takto samostatne, tak to pôsobí ako fanúšikovská práca pomocou editoru k hre. Keby bol tento „obsah“ súčasťou pôvodnej hry, vo forme nejakých vedľajších, voliteľných misií, tak by tiež nejako neohúril, ale spestril by hranie s možnosťou odskočiť si k týmto bokovkám od hlavného príbehu, no samostatne nemá šancu.


1. Tak ľahké, až sa tomu nechce veriť
Treba sa dostať z basy. Bežte vpred a zbite strážnika. Prejdite dverami naľavo a tam zbite ďalšieho. Za dverami je práčovňa, kde zbite tretieho. Prejdite do práčovne, kde utečiete z budovy. Vonku môžete hneď prijať prvú úlohu zo série úloh vašej pomsty proti tým, čo vás zradili a kvôli ktorým ste skončili vo väzení.

2. Stratené počas prevozu
Sal Gravino je jeden z tých, čo vás zradili. Prosperuje z kradnutých áut. Máte zničiť štyri označená autá v prístave. Zájdite tam. Pred budovou sú dve autá a pri nich jeden strážnik, ktorého môžete rovno zraziť. Potom zničte autá, z ľavej strany majú nádrž nad zadným kolesom, tak ich môžete zničiť streľbou do nádrže. Ďalšie dve autá sú za budovou. Keď ich zničíte, kryte sa za kontajnerom, dorazí asi päť nepriateľov, ktorých treba postrieľať. Potom len utečte do bezpečnej zóny.

3. Krádež auta: Shubert Pickup
Na prestriedanie klasických misií budete mať aj misie krádeží áut. Prvá je ľahká pre tréning. Máte ukradnúť dodávku Shubert Pickup pre pašovanie. Je neďaleko od miesta, kde prijímate úlohu a nik ju nestráži, tak len nasadnite a odvezte ju do garáže v prístave. Prvé kradnuté autá budete voziť do garáže v prístave.

4. Strážca odpadkov
Pre Sala Gravina pracuje aj Pepe Gambino. Chcete skúsiť, či vám môže nejako poslúžiť, tak ho treba sledovať. Tak ako ste už párkrát sledovali aj v pôvodnej Mafii vaše ciele, tak aj tu len pristavte auto a sledujte ho, až kým nezastane. Vystúpte a priblížte sa. S niekým sa stretne. Zájdite k nim a oboch ich zabite.

5. Krádež auta: Smith Coupe
Auto ako svadobný darček pre priekupníkovho synovca. Auto je v pohybe, tak sa ho pokúste zablokovať, či si vystriehnuť, keď samo zastane v dopravnej premávke (no strácate tak čas), vystúpte, vytiahnite von šoféra a zbavte sa ho, pretože má zbraň. Potom auto odvezte do dokov.

6. Navštívenka
Ďalší z vašich cieľov je Ír Tam Brodie. Aby ste mu dali najavo, že ste späť, máte zničiť dve čerpacie stanice, ktoré mu podliehajú. Pri každej sú dvaja ochrankári so zbraňami, tak si zastaňte obďaleč, alebo aspoň jedného pri príchode zrazte a druhého zastreľte. Potom streľte do čerpacích stojanov, ktoré vybuchnú a tým je benzínka vyradená. Keď ich už ničíte, môžete vykradnúť aj kasy. No pamätajte, že takáto činnosť priláka políciu. Zničte takto obidve.

7. Zložiť Írčana
Mlátiči Brodieho vydierajú malých obchodníkov. Chcete im to zatrhnúť. Zájdite do zadnej uličky, kde traja postávajú. Jedného z nich napadnite a zbite päsťami, nezabíjajte. Keď ho zložíte, zvyšní dvaja zatiaľ utiekli a vracajú sa s posilami, takže zastreľte asi 6 nepriateľov.

8. Krádež auta: Cisterna Hank
Hodí sa aj kradnutý benzín, takže zájdite na označené miesto, naskočte do nestráženej cisterny a odvezte ju do dokov. Snažte sa nejako extra nenabúrať, aby nevybuchla a na druhú stranu sa zas ponáhľať, pretože je to pomalé vozidlo. Nič iné nehrozí.

9. Dobré slovo
Treba poučiť Gravinových predajcov zbraní a cigariet. Zájdite k prvým dvom a zbite ich, nestrieľajte. Potom zájdite k tretiemu, ten má dvoch kamošov a tam po vás hneď začnú strieľať, tak streľbu opätujte a zabite ich.

10. Írčanská kára
Brodieho ľudia ukradli nákladiak cigariet, takže ich oň pripravte a prilepšite si. Zájdite do zadnej uličky, nákladiak stráži päť chlapov. Nejakých môžete zraziť a zvyšných postrieľajte. Potom vyhoďte šoféra z nákladiaku a zabite, je to tiež nepriateľ a vytiahne zbraň. Keď ho vyhodíte von, tak sa objavia ďalší dvaja nepriatelia, tak sa zbavte aj ich. Ak vás objaví polícia, dajte radšej úplatok, ako byť hľadaný, pretože nákladiak nie je rýchlostná kára a zbytočne by vás otravovali. Zájdite do cieľového miesta, no je to pasca a čaká tam päť Írov. Zabite ich a už len ukončite misiu.

11. Krádež auta: Shubert Beverly
Prvé zamknuté auto z áut určených na ukradnutie. Vypáčte zámku, alebo proste vybite okno. Auto je kradnuté, takže ho hľadá polícia. To je jediný problém, takže ho odvezte vyhýbajúc sa polícii. Ak chcete, tak kúsok pri mieste, kde auto získate je Autoservis pre zbavenie sa hľadanosti, no na dovezenie auta máte dosť málo času, tak sa tým radšej nezdržujte, zariskujte a odvezte ho do cieľa, do jedného zo svojich domov.

12. Krádež auta: Pohrebný Shubert
Len zájdite pred kostol, vezmite si auto a odvezte ho až do Kingstonu.

13. Problémy s benzínom
Máte Gravina pripraviť o jeho benzín. Jedna cisterna vyrazila neďaleko vás. Nezdržujte sa, lebo ak ujde, misia končí. Dožeňte ju a predbehnite na ceste nahor, ktorou pôjde. Vystúpte a rozstrieľajte ju. Zastaviť ju zablokovaním nemôžete, takže treba priamu streľbu za jazdy. Keď vybuchne, choďte k označenej benzínke, kde sú ďalšie dve cisterny, ale tentokrát aj štyria ochrankári. Ak ste rýchly a zničíte cisterny z diaľky, tak ich výbuchy môžu zložiť aj dvoch, troch ochrankárov. Toto zopakujte aj na druhej pumpe s ďalšími dvoma cisternami.

14. Ja na to mám
Je tu cudzí mafián Frankie Stones, ktorého máte zabiť, pretože tým spôsobíte problémy Gravinovi. Zájdite k observatóriu, kde by mal byť, no zistíte, že je to pasca. Vašou úlohou je prežiť, takže môžete aj utiecť, no to ide ľahšie, ak si priveziete auto až za observatórium, pretože na ceste sa objavia nepriatelia. No môžete ich aj pozabíjať a získať tak body, čo je jediné, o čo v tomto prídavku ide. Asi osem nepriateľov sa objaví pred budovou a začne postupovať k vám. Môžete sa kryť za skaly, ale buďte rýchly, pretože budú postupovať k vám z oboch strán skaly, za ktorou sa kryjete. Takže je vhodný samopal. Ďalších asi šesť je pri autách na ceste poniže observatória. Môžete sa kryť za skaly na druhej strane budovy, pri kontajneri. Ďalších päť je pri troch autách blokujúcich cestu poniže za zákrutou, takže ak ich nechcete preraziť, treba ich ostreľovať z diaľky. Celkovo tu príde vhod vojenská puška. Tiež môžete rozstreliť nádrž auta napravo a v chaose sa presunúť bližšie k autám a doraziť ostatných. Potom už len dole prekonajte bránu a za ňou máte bezpečnú zónu.

15. Randál a zúrivosť
Írčania ukradli luxusné kožuchy a vy nechcete, aby sa zlepšila ich finančná situácia, tak ich máte zničiť. Neďaleko miesta, kde začínate, sú tri oblasti, v ktorých sú krabice strážené nepriateľmi. Krabice môžete prejsť autami, aj rozstrieľať. Môžete sa pokúsiť ich zničiť autom a rýchlo sa presunúť ďalej, no stráže vám to vôbec neuľahčia. Nielen po dvaja strážcovia pri každej skupine krabíc, ale aj trojica, ktorá postáva na ceste medzi prvými dvoma a tretím skladom a ktorá dobehne na ulicu hneď ako vyprovokujete stráže k akcii. Vhodné je začať prostredným skladom, zabiť dvojicu, potom sa kryť pri stene, zabiť trojicu, čo pobeží k vám, potom dvojicu v prvom sklade a napokon ísť k poslednému, kde sú piati ďalší. Týchto je vhodné zlikvidovať z ulice, kryjúc sa za auto, pretože vpáliť priamo dnu by znamenalo rýchly koniec. Dorazte posledné krabice s tovarom a presuňte sa do bezpečia. Tam vás ešte tesne pred koncom čakajú pri ceste traja nepriatelia, tak ich zabite, alebo len prefičte okolo nich.

16. Krádež auta: Vojenský nákladiak GAI 353
Nákladiak stojí akurát na pumpe a strážia ho traja vojaci. Streľba priláka políciu, tak sa ich môžete pokúsiť vyradiť päsťami. Dvaja sú priamo pri voze, tak treba byť rýchly, tretí je z boku pri pumpe. Ak sa vám to nedarí, tak proste dvoch zrazte a tretieho zastreľte, no stále pozor na políciu. Potom len naskočte do nákladiaka a odvezte ho k neďalekému obchodu so zbraňami.

17. Daj mi hltnúť
Brodieho ľudia sa stretávajú v krčme Hill of Tara, tak ju máte zničiť, aby ste dali o sebe riadne vedieť. Pri podniku aj vnútri sú skupiny nepriateľov. Jedni sú aj za budovou pri zadnom vchode do podniku. Môžete sa pustiť do prestrelky (treba sa ich zbaviť) a pripravte sa, že pritiahnete pozornosť polície, s ktorou budete musieť bojovať tiež. Ďalšou možnosťou je ich zraziť, najprv trojicu v uličke a potom môžete zrážať aj ostatných, ktorí sa zbehnú k udalosti. Krúžiť okolo tejto budovy vám pomôže, aby vás nedostali, ak by ste sa v aute zdržiavali. Aj takto môžete prilákať pozornosť polície, no je na to menšia šanca a môžete sa skôr schovať. Ak nepozrážate všetkých, zvyšných dorazte. Vojdite do baru a zabite barmana, inak na vás zaútočí. Potom začnite ničiť podnik. Rozstreľte okná, lampy, džubox, pár fliaš a likvidujte, až kým vám hra nenapíše, že je to vybavené a máte sa dostať do bezpečnej zóny. Utečte.

18. Krádež auta: Berkley Kingfisher
Máte si ukradnúť auto pre seba. Auto je neďaleko na zadnom dvore. Vezmite si ho a odvezte do garáže pri vašom dome v Oyster Bay. Nič vás neobťažuje, len si sledujte čas, keďže je to dlhšia trasa.

19. Gang červenej ruky
Íri sa chystajú na lúpež skladiska, tak im ju treba prekaziť. Máte im zničiť nákladiaky, ktorými plánujú utiecť. Štyri nákladiaky parkujú pri vlakovej koľaji a majú tam aj asi piatich ochrankárov. Zničte ich streľbou do nádrže, tá je na spodnej strane pod kabínou vodiča. Pár je ich nasmerovaných od budovy, tak ich môžete odpáliť z istej vzdialenosti. Môžete sem tiež zbehnúť autom po schodoch a pokúsiť sa nepriateľov zraziť, no nemáte tu veľa priestoru na manévrovanie, takže ich moc nedostanete. Zvyšných postrieľajte. Pozor na policajtov, ktorých priláka streľba, či už po nepriateľoch, čo do nákladiakov. Po zničení všetkých štyroch utečte.

20. Krádež auta: Jefferson Provincial
Auto je na uzavretom parkovisku za obchodom. Sú pri ňom dvaja ochrankári, no nenapadnú vás, až kým nezačnete s krádežou auta, tak ich môžete ľahko odstrániť, alebo rýchlo nasadnúť do auta a utiecť. Odvezte auto do garáže.

21. Podrezať Blarneyho
Brodie si chce upevniť lojalitu svojich ľudí a tak im kúpil nové autá. Máte ich zničiť. Štyri autá sú povyše vás. Autá sú na zadnom dvore za domami. Pred vstupom na dvor sú dvaja muži, medzi prvými troma a posledným autom sú štyria a pri poslednom sú dvaja. Môže sa vám podariť z tých štyroch naraz zraziť dvoch-troch, čo značne ušetrí prácu. Inak si nájdite vhodné miesto (najlepšie vzadu na dvore, aby ste neprilákali políciu) a postrieľajte nepriateľov a zničte aj autá. Autá môžete zničiť aj tak, že do nich odzadu vrazíte v rýchlosti svojím autom. Ako budete autá ničiť, objavia sa tri ďalšie skupinky nepriateľov, no môžete im utiecť, prípadne sa do nich pustí polícia, ak ste ju prilákali.

22. Krádež auta: Potomac Indian
Na to, koľká krádež auta to je, je to neskutočne ľahké. Nestrážené auto na obyčajnom parkovisku za domami. Stačí ho ukradnúť a odviezť do garáže. Už jedine lovci bodov a hodnotení sa posnažia minimalizovať poškodenie a čas.

23. Na obranu prokuratúry
Tiny, brat Sala bol zatknutý, no hrozí, že svedka v jeho procese zabijú. Vy chcete, aby sedel, takže musíte ochrániť svedka. Zájdite na dvor, kde sa skrýva svedok. Cestou k nemu zabite dvoch nepriateľov a potom sa kryte za autom, za ktorým sa krčí aj on. Máte tu aj nejaké zbrane. Teraz sa len kryte a likvidujte nepriateľov. Dorazí ich asi 18, budú chodiť v trojiciach z jednej strany, či v dvojiciach z dvoch strán. Môžete si pomôcť aj streľbou do áut, ale máte celkom vhodnú pozíciu a po boji si doplníte od nich aj muníciu, takže pohoda. Dokonca tu nerušia ani policajti.

24. Lobotómia
Máte zabiť consiglierho Gravinovej bandy, ktorým je Ettore. Ettore je pohyblivý cieľ v aute aj s ochrankou. Auto za jazdy moc nezničíte, ale skúste ho párkrát nabúrať a vytlačiť niekde k budove, alebo za iné auto. Zastanú a vystúpia. Vystúpte tiež a rýchlo postrieľajte nepriateľov, alebo si obehnite auto a streľte mu do nádrže a následný výbuch zabije jeho, aj ochranku.

25. Krádež auta: Walker Rocket
Opäť jednoduchá krádež. Auto je na terase nad miestom, kde ste prijali úlohu. Naskočte a uháňajte do garáže.

26. Revolúcia
Jeden obchodník odmieta platiť Brodiemu výpalné. Podporte ho a povzbudí to k revolte aj ostatných obchodníkov. Zájdite k obchodníkovi, ktorý sa kryje za košom. Je to rovnaká misia, ako keď ste bránili svedka. Proste príde niekoľko vĺn trojíc nepriateľov a vy sa kryte za košmi a likvidujte ich. Otravní sú tu aj policajti, ktorí sa objavia za streľbou a musíte ich zložiť, ak nechcete, aby oni dostali vás. Vzdialiť sa nemôžete, pretože inak zabijú gangstri obchodníka. V podstate polícia je najväčší problém, lebo sa môžete dostať do klieští, keď na vás pália z oboch strán (aj keď idú po ostatných strieľajúcich, vy ste priorita).

27. Krádež auta: Policajný autobus
Opäť nuda a podľa názvu to znelo sľubne. Žiadna eskorta, ochranka, väzni, nič. Len zájdite do prístavu a na parkovisku ukradnite autobus, ktorý zavezte do garáže. Autobus je pomalý, ale garáž je blízko a časovo sa to stíha, ak nebudete vyvádzať.

28. Kápo skape
Máte zabiť troch Salovych kápov. Každý z nich je inde a každý z nich je dobre chránený. Doplňte si muníciu do dobrých zbraní a začnite vždy z istej vzdialenosti, tu sa nevrhajte bezhlavo do centra a zrážanie autom už vôbec neprichádza do úvahy (okrem kápa na západe). Sledujte aj radar s vašim na tú dobu vymakaným GPS, ktoré vám ukazuje nepriateľov, ktorí si vás aj obiehajú a môžu vás neraz prekvapiť. Toto je prvá ťažšia misia, takže kľudne sa snažte zabiť prioritne váš cieľ a pokiaľ nezbierate body, tak nechajte ostatných nepriateľov tak a utečte. Kápo na severe je medzi budovami v zníženej terase. Tam sa len kryte za budovami a pomaly sa prestrieľavajte bližšie, aby ste na neho dovideli. Kápo na západe je na promenáde za radom budov. Ak ste rýchly, môžete ho zraziť autom a rýchlo sa vzdialiť, než vás ostatní dostanú, no treba sa trafiť. Alebo si zastaňte dosť ďaleko, ale dosť blízko, aby ste mali uhol, z ktorého na neho uvidíte a zastreľte ho puškou, priamou strelou do hlavy a rýchlo preč. Kápo na východe je na cintoríne pri kostole. Toho odporúčam dostať z diaľky, armádnou puškou, keď budete krytý za zadnou časťou kostola. Potom si opäť obehnite kostol a utečte do bezpečia.

29. Krádež auta: Ascot Bailey
Posledná misia s krádežami áut a opäť jednoduchá práca. Vezmite si auto a odvezte do svojej garáže pri svojom byte v Oyster Bay.

30. To je moja pasca
Brodieho gang sa už rozpadá a vy máte stretnutie s jeho troma najvernejšími a príbuznými, Seanom, Jamesom a Billom. Chcú vás dostať do pasce, no vy to viete a idete si po nich. Zájdite na vrakovisko. Tam sú tri skupinky nepriateľov, každá okolo jedného z vašich cieľov. V tejto fáze už musíte mať dosť peňazí aj zbraní, takže ste zásobení a šrotovisko poskytuje veľa priestoru na krytie, takže to je celkom pohodová misia. Navyše nepriatelia sa ani nesnažia vás nejako obiehať, takže vám stačí postupovať obozretne vpred.

31. Účet uzavretý
Než sa pustíte do bossa, máte zabiť Federica, účtovníka veľkého Sala. Ten sa skrýva v zadnej uličke rovno za bránou, pred ktorou prijímate úlohu. Je to dlhá ulička plná áut, za ktorými sa skrývajú nepriatelia. Začnite ich postupne likvidovať kryjúc sa za autá a rohy budov. Pomôžte si samozrejme streľbou do nádrží áut, za ktorými sa kryjú nepriatelia. Keď budete pri konci, tak Federico naskočí do auta a dá sa na útek (ak ho náhodou nedostanete skôr). Než sa dostanete blízko k nemu, tak si môžete obehnúť túto zadnú uličku cez hlavnú ulicu a prísť k druhej bráne vedúcej do uličky. Tam si môžete priamo vystriehnuť Federica, ako nastupuje do auta a dostať ho. Ak to nevyjde, môžete ho prenasledovať vo vlastnom aute a vyhnúť sa zvyšku nepriateľov v uličke. Ak sa prebojujete celou uličkou, tak ho môžete zabiť streľbou cez okienko jeho auta, alebo streľbou do nádrže.

32. Tam je v prdeli
Znepríjemňovali ste Tamovi život a teraz je na čase, aby skončil aj samotný Tam Brodie. V podstate si zopakujete ôsmu kapitolu „Divosi“ z hlavného príbehu Mafie. Vstupný koridor prestrieľate pištoľou a samopalom v pohode. Za rohom na otvorenom priestranstve využite pušky, aby ste dostali vzdialených nepriateľov z bezpečia. Vecí na krytie je tu hromada, takže stačí dávať pozor. Len vo vstupnom koridore sa na mňa pokúsila vybehnúť skupinka, inak všetci zostávali na miestach, alebo postupovali pomaly. Za nádvorím je za rohom na začiatku zadného koridoru Tam, tak ho zabite, najlepšie stále puškou zobďaleč. Po jeho zabití sa môžete vrátiť na začiatok tak, ako ste prišli, alebo sa prebojovať ešte cez posledných pár nepriateľov v koridore, v ktorom ste dostali Brodieho.

33. Don
Postarali ste sa už o všetko, tak je na rade pri ceste za vašou pomstou Sal Gravino. Tu je to už ťažšie, Gravino sa skrýva v dokoch. Vstup blokujú tri kamióny, takže autom priamo nemôžete. Tu už nepriatelia na vás vybiehajú, aj si obiehajú predmety, za ktorými sa kryjete, takže keď na vás bežia, je vhodné sledovať GPS s nepriateľmi a odpaľovať ich brokovnicou a potom pri postupe vpred už používať pušky, pištole, samopaly. Od vstupnej oblasti, ako sa budete presúvať ďalej, budú stále na vás pravidelne vybiehať skupiny nepriateľov. Váš cieľ je až na konci pri majáku za mólom. Môžete sa tam prebojovať cez mnoho nepriateľov, mnoho munície a mnoho krytia, alebo po prestrelke pri vstupe odpratať kamióny, vziať auto a previezť sa rýchlo až k mólu. Zabiť Sala pri majáku a previezť sa opäť preč. Nepriatelia sa tu objavujú aj z ničoho nič, proste tam, kde ste a po zabití Sala sa objavia ďalší aj pri spiatočke. Pri úteku vám niekedy zmizne aj voz, ak ho necháte pred mólom (zväčša ak idete kamiónom), tak radšej trochu zariskujete, prejdite autom po móle doprostred, vystúpte, zabite Sala, nastúpte, zacúvajte späť pred mólo, rýchla otočka a preč z dokov.

34. Veľký šéf
Keď padli Gravino aj Brodie, zostáva už len sudca Hillwood, ktorý stál za oboma vašimi kumpánmi, ktorí vás zradili. Navyše je sudca skorumpovaný, tak len spravíte dobrý skutok. Zájdite k jeho sídlu pri meste, čo je nová lokácia. Za bránou je už skupina nepriateľov pri autách, tak sa kryte za múr a pomôžte si streľbou do nádrží áut. To vám pomôže, pretože ste tu v dosť nevhodnom uhle. Celkovo musíte najprv zničiť troch sudcových pomocníkov. Jeden je rovno tu pri autách, tak pobite všetkých nepriateľov vrátane jeho. Naľavo pri dome zvykne byť jeden so samopalom viac vzdialený, takže keď prečistíte nádvorie, schovajte sa za vrak auta a dostaňte ho. Potom sa presuňte k záhrade napravo.
Tam je uprostred labyrint zo živého plota a uprostred je druhý sudcov pomocník. Nechoďte tam priamo, ale obehnite si to cez záhradu k altánku. Od altánku sa presuňte poniže k múriku a môžete odtiaľ zabiť pár nepriateľov pri labyrinte (tu pri múre je len jeden), okolo labyrintu a dostrelíte aj na pár nepriateľov, ktorí sú pri zadnom vstupe do domu. Presuňte sa ešte vedľa na kopček, kde sa kryte za drevo a odtiaľto dovidíte aj na pár nepriateľov v labyrinte, vrátane druhého pomocníka, tak ich pobite. Potom sa presuňte do bludiska, kde majte rozhodne brokovnicu, alebo samopal a dorazte zvyšných nepriateľov (prípadne aj pomocníka, ak ste ho nedostali zvonku). Stačí sledovať GPS mapu a postupovať pomaly s namierenou zbraňou a plným zásobníkom. Niektorých nepriateľov môžete dostať aj cez škáry v živom plote, keď ich vidíte na druhej strane.
Teraz sa už len treba presunúť do vily. Tretí pomocník je vo vínnej pivnici, do ktorej priam môžete vstúpiť dverami pri bludisku. Je tam tiež pár nepriateľov. Odtiaľ môžete vojsť aj priamo do domu, no najprv je dobré si dom ešte obísť a pobiť nepriateľov na terase a v miestnostiach s otvorenými dverami. Takto zvonku sa môžete kryť pri dverách a oknách a dostanete ich ľahšie, než keby ste rovno vbehli dnu. Potom už si len vnútri vystriehnite sudcu Hillwooda a dorazte ho všetkým, čo máte. Ste odmenený kratučkou a jedinou scénkou v tomto DLC.

Related Games Mafia IV
Mafia: Definitive Edition
Mafia: Trilogy
Mafia III: Definitive Edition
Mafia II: Definitive Edition
Mafia 3: Sign of the Times
Mafia 3: Stones Unturned
Mafia 3: Faster, Baby!
Mafia 3
Mafia 2: DLC Pack
Mafia 2: Betrayal of Jimmy
Mafia 2: Special Extended Edition
Mafia 2: Joe's Adventures
Mafia 2
Mafia: Mission Pack
Mafia: The City of Lost Heaven



Diskusia Príspevkov: 3 Hodnotenie
480 hlasov

100
60
20

80
40
0
54
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |