GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 19997 users

Walkthroughs > Max Payne 3


Zobrazení:58266
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. Something Rotten in the Air

Pravá úroveň je krátka a aj najľahšia, takže ak máte záujem o zbieranie úspechov, stačí ju prejsť bez použitia liekov a získate úspech „The Fear of Losing It“.
Na párty vtrhnú maskovaní muži a unesú Fabinu a Rodriga Branca, vášho šéfa a jeho ženu. Vybehnete na chodbu za ňou. Najprv si len nacvičte spomalenie (Bullet Time) stlačením ľavého shiftu a potom skok v spomalení (W + medzerník). Zastreľte pri tom nepriateľov a potom môžete do haly strieľať sami. Na chodbe je za stĺpom pri okne ZLATÁ ZBRAŇ (Golden PT92 Part 1/3).
Vnútri naľavo na stole medzi gaučom a krbom nájdete lieky a aj časopis o celebritách (STOPA 1: Celebrity Magazine). Môžete si zahrať na piano pri dverách. Potom vyjdite na balkón. Na terase pod vami drží jeden z únoscov šéfovu ženu. Skočíte dole a automaticky sa čas spomalí, takže zamierte a trafte ho do hlavy. Automaticky sa zveziete výťahom dole do vstupnej haly za ostatnými útočníkmi. Dvaja utiekli naľavo za recepciu, napravo za stĺpom pri kvetináči máte ZLATÚ ZBRAŇ (Golden PT92 Part 2/3).
K dvojici sa pridali ďalší dvaja. Hra vám opäť poradí, aby ste využívali krytie pri objektoch v priestore (klávesa Q). Zabite ich a môžete si doplniť muníciu do pištole a vziať si aj brokovnicu M500. Prejdite ďalej a z dverí vyjde posledný nepriateľ. Pri poslednom nepriateľovi máte možnosť kamerového zabitia, proste vypáľte a sledujte jeho skon, čo si môžete spomaliť zameriavaním (pravé tlačidlo myši). Túto blbôstku môžete využívať pri zabití posledného nepriateľa skupiny v danej časti levelu. Tento má pri sebe pušku MINI-30.

Vbehnite do podzemnej garáže, kde sa na vás vrhnú štyria nepriatelia a vy sa schováte za stĺpom. Iná pozícia ani neprichádza do úvahy, tak sa kryte a zabite ich, rátajte s tým, že nebudú čakať a pôjdu na vás z oboch strán. Po boji aktivujte červené tlačidlo pri bráne (E), čím ju otvoríte. V pravom rohu garáže je oproti ceste ZLATÁ ZBRAŇ (Golden PT92 Part 3/3. Choďte hore cestou. Hneď na začiatku cesty, v podstate ešte v garáži je fotografia (STOPA 2: Dropped Photo).
O úroveň vyššie sú ďalší štyria nepriatelia. Dvoch môžete dostať ešte než si vás všimnú a z krytia zvyšok. Potom sa dá na útek dodávka so zajatcom. Čas sa automaticky spomalí a vy strieľajte po pneumatikách dodávky. Ak ich trafíte, tak nabúra a vybehnú traja nepriatelia, ktorých si podajte. Otvorte dodávku a z nej vybehne von zmätený Rodrigo a v panike vás zhodí. Opäť sa čas spomalí automaticky a vy zlikvidujte posledných dvoch nepriateľov, ktorí sa nejako ukryli za vami a chcú zabiť vás aj Rodriga.


2. Nothing But the Second Best

S Fabianou, jej sestrou Giovannou a Marcelom, bratom vášho šéfa, idete do baru, kde si idú užiť na uľavenie po tej prestrelke. No ďalšia prestrelka na seba nenechá dlho čakať a do klubu vbehnú maskovaní nepriatelia. Preskočíte oknom a máte automaticky spomalený čas, aby ste mohli zlikvidovať väčšinu nepriateľov, ktorí sú za stolmi a na schodoch. Po dopade sa kryte za barom a dorazte tých, ktorých ste nestihli zabiť pri výskoku. Ak zvládnete zabiť všetkých šiestich než dopadnete, tak získate úspech „Out of the Window“.
Po prestrelke skočte na pult DJa za vami, má tam ZZ (Golden .38 Revolver Part 1/3). Mŕtvi majú pri sebe samopal a revolver, ak chcete. vybehnite k hlavnému vchodu, aby ste zistili, že je zamknutý a zároveň na seba upozornili. Šéf únoscov pošle cez zadný vchod na vás pár svojich mužov a po scénke na vás pália z VIP lóže.

Vybehnite do VIP lóže a zabite posledných nepriateľov. Za barom je ZZ (Golden Mini-30 part 1/3). Na bare je leták (STOPA 1: Nightclu Flyer). Pri okne si prezrite zabitého Claudia, futbalovú hviezdu (STOPA 2: Dead Soccer Star). Vybehnite hore schodmi a v miestnosti nad vami zabite ďalších nepriateľov. Naľavo prejdite dverami nad schodmi.

V ďalšej diskohale pred vami zabite skupinu nepriateľov. Naľavo vybehnite hore schodmi na terasu, prejdite dverami a dostanete sa za DJov pult, kde je ZZ (Golden .38 Revolver Part 2/3) a lieky. Za barom uprostred haly sú ďalšie lieky. Na konci haly sú ešte traja nepriatelia, za ktorými prejdite k záchodom. Na umývadle si prezrite kus látky (STOPA 3: Torn Dress Piece). Otvorte dvere prostredného záchodu, schováva sa tam Anders Detling, policajt na dôchodku (STOPA 4: Ex-Cop).
Vyjdite dverami a v skrinke s nahotinkami naľavo máte dve krabičky liekov. V kuchyni sú štyria nepriatelia a na pulte pri rádiu sú noviny s článkom o Victorovej politickej kampani (STOPA 5: Portugues Newspaper).
Prejdite kuchyňou do malej reštaurácie, kde zabite asi šesť nepriateľov. dvaja sú v strede za stolmi, ostatní okolo. V strednej časti je medzi stolmi aj ZZ (Golden Mini-30 part 2/3). Pri východe máte na pulte lieky.

Vyjdite von, nepriatelia unikajú výťahom, takže to vezmete cez plošinu čističov okien a naskočíte k Fabianovi do helikoptéry. Dostanete pušku, tak ňou zlikvidujte skupinu nepriateľov na helipade, aby mohla Giovanna utiecť. Potom ju budete sledovať z vrtuľníka, ako uteká po streche. Nepriatelia ju budú v rôznych momentoch doháňať a ohrozovať, niektorí zas budú páliť po vás, tak ich likvidujte, aby sa v bezpečí dostala preč. Napokon sa dostanete k helipadu, odkiaľ po vás vypáli chlap z raketometu. Keď vypáli druhú strelu, už visíte na spodku vrtuľníka, tak si zamerajte strelu a zničte ju. Potom postrieľajte nepriateľov na helipade a napokon zničte ešte druhú strelu z raketometu od posledného chlapa, čo sa objaví na scéne. Nemáte tu žiadnu možnosť strategizovať, proste len rýchlo mieriť, strieľať a môžete akurát využiť spomalenie času.

Po dopade na helipad zbehnite dolu schodmi, na ktorých nájdete dvojo liekov. V miestnosti pod schodmi je ZZ (Golden Mini-30 part 3/3) a vybehnú k vám dvaja nepriatelia. Na streche poniže je ďalších šesť nepriateľov, takže ich likvidujte vykúkaním sponad schodov. Prejdite strechou a pri veľkých písmenách názvu podniku sú ďalší šiesti. Na konci ochodze pri prvom písmene je ZZ (Golden .38 Revolver Part 3/3). Prejdite stredom na strechu za písmenami a zbavte sa posledných nepriateľov.
Na konci vbehnite na schody a o dve podlažia nižšie nájdete na schodoch Giovannin náhrdelník (STOPA 6: Giovanna´s Necklace). Potom len zbehnite dolu schodmi za Giovannou.


3. Just Another Day at the Office

Prišla žiadosť o výkupné Fabiany, takže ho idete odniesť vy a váš kolega Raul Passos. Keď odovzdáte na štadióne peniaze, objaví sa na scéne neznáma strana, ktorá začne páliť po vás aj po únoscoch. Utečte z ihriska a nasledujte Raula, ktorý povedie, keďže ste zranený. Keď vás ošetrí, dostanete zbraň a hneď aj možnosť strieľať. Šesť nepriateľov vojde do haly.
Po ich likvidácii sa môžete vrátiť na ošetrovňu po fľaštičku liekov. V susednej miestnosti si môžete pozrieť obraz Victora Branca (STOPA 1: Picture of Victor). V miestnosti na opačnej strane si môžete pozrieť televízor (správy o streľbe v klube a hororovú telenovelu). Od nepriateľov si môžete vziať aj M4 Super 90. Prejdite za Raulom a prezrite si ešte zakrvavené dvere, ktoré za sebou únosca zamkol (STOPA 2: Blood Strained Door). Privolajte si výťah a vyvezte sa ním.

Vojdete do miestnosti s raneným, ktorého začne Raul vypočúvať. V bočnej miestnosti, kde je nahrávacie štúdio, nájdete ZZ (Golden M10 Part 1/3). Po vypočúvaní sem vbehne pár chlapov, ktorých zabite. Prejdite chodbou, kde vybehne ešte jeden z bočnej miestnosti s liekmi. Vybehnite hore schodmi do miestnosti, kde uvidíte utekať únoscov s výkupným a pár chlapov, ktorí po nich idú. Majú vesty, takže sa snažte mieriť na hlavu, aby ste neplytvali muníciou. Po boji sa ešte vráťte naspäť do obchodu so suvenírmi. Napravo je na poličke ZZ (Golden M82A1 Part 1/3). Potom choďte smerom k baru, kde si prezriete jedného z nových nepriateľov a zhodnotíte jeho výbavu.
Prebehnite do susednej chodby, aby ste sa vyhli ostreľovačovi. Tu vás čaká pár nepriateľov, niekoľkí dole pri vás a pár ich je aj hore na balkóne nad vami. Oproti vstupu sú lieky a o kus ďalej je na stene krvavá stopa (STOPA 3: Blood Stained Hallway).

Vybehnite hore schodmi, prejdite popri liekoch a do rozhľadne, kde sú dvaja nepriatelia. Jeden z nich bol ostreľovač, ktorého ste sa týmto zbavili. Vyskočíte dole k trojici nepriateľov, ktorých zabite. Otočte sa, choďte na kraj tribúnu a zbehnite dole schodmi popri sedačkách, tam nájdete ZZ (Golden M10 Part 2/3).
Potom sa vráťte hore a choďte za únoscom. Cestu vám zahradí pár ďalších nepriateľov, rozptýlených pomedzi lavičky, takže je vhodný čas pomôcť si spomalením a triafaním do hláv. Prebojujte sa na koniec tribúny a prejdite hore.
V chodbe pred vami čaká okolo desať nepriateľov, cez ktorých sa musíte prebiť. Naľavo, vo VIP lóži je pri okne na sedačke ZZ (Golden M10 Part 3/3). Takmer na konci máte naľavo na kruhovej poličke dvojo liekov. Na konci je spomienkové miesto pre Claudia, ktorého zastrelili v klube (Soccer Star Memorial). Prejdite dverami za pomníkom a vyvezte sa hore výťahom.

Opäť ste na tribúne a vonku už čakajú nepriatelia. Výťah vám poskytne úkryt pred streľbou a granátmi, kým ich trochu preriedite. Zbehnite dolu schodmi rovno oproti výťahu a pod schodmi choďte doľava. Na zemi je tam ZZ (Golden M82A1 Part 2/3). Keď pobijete všetkých nepriateľov na tribúne, objaví sa ďalší ostreľovač. Nemôžete ho zastreliť, keď ho zameriate, tak sa hneď skryje, preto prebehnite tribúnou až k nemu, prejdite chodbou popri poličke s liekmi a vybehnite k nemu. Je tu aj s parťákom, tak ich zabite a vezmete si ostreľovačku.

Raulovi došla munícia, ide si po ďalšiu, tak ho kryte ostreľovačkou. Najprv pôjdu zhora traja, o rad sedačiek ďalej jeden a potom ďalší traja. Napokon pôjdu traja zľava a potom, jeden sprava, jeden zľava a jeden zdola. Tesne pred východom sa objaví posledný nepriateľ. Keď ich pobijete, Raul utečie a zábavu vám prekazí ďalší ostreľovač. Ak sa vám podarí bez prerušenia zabiť všetkých týchto nepriateľov ostreľovačkou na jeden zásah, teda ani raz neminiete, tak získate úspech „The One Eyed Man Is King“.
Na videu uvidíte ako títo noví nepriatelia zabili únoscu a vzali si vaše výkupné. Presuniete sa pod ostreľovača. Nad schodmi nad vami zabite dvoch nepriateľov a vybehnite hore nad sedačky. Nad nimi prejdite na koniec tribúny a pri bráne je ZZ (Golden M82A1 Part 3/3).
Vráťte sa nad schody a pokračujte za nimi cez troch nepriateľov a hore rebríkom na ochodzu. Hore sú traja ďalší nepriatelia, tak sa hneď kryte za stĺpy pri vás, iné krytie tu nie je. Na druhej strane vylezte hore k reflektorom a zbavte sa ďalšej trojice nepriateľov. V strede, kde sa obvykle kryjú, choďte k zábradliu a skočíte dole k ostreľovačovi. Po dopade ho v spomalenom móde zabite. Potom s Raulom utečiete preč.


4. Anyone Can Buy Me a Drink

Cestou preč zo štadiónu sa vraciate v spomienkach do New Jersey, kde ste žili predtým. Max sa upíja v bare a stretne tam Raula, starého známeho, s ktorým trénoval v policajnej akadémii. Vykopnú troch dobiedzavých výrastkov z baru, no tí sa vrátia so zbraňami a posilami a keď ich vodca udrie ženu, Max sa nezdrží a zabije ho. Bol to syn významného mafiána v meste a keďže Max nemal chuť na ďalšiu sériu prestreliek vo svojom meste ako v prvých dvoch dieloch, prijal Raulovu ponuku pracovať ako súkromná ochranka.
No než k tomu dôjde, musí sa v spomienke prestrieľať z baru. Zložte štyroch nepriateľov. Pri vstupe do baru je na zemi ZZ (Golden 1911 part 1/3). Za barom sú dve balenia liekov. Nad gulečníkom vybehnite hore schodmi a na zemi pri záchodoch je ZZ (Golden 1911 part 2/3).
Prejdite dverami pod schodmi a v kuchyni pod barom je šesť ďalších nepriateľov. Na pulte pred kuchyňou sú lieky. Prejdite kuchyňou a vyjdite von zadným východom. Vybehnete hore schodmi, nad ktorými čakajú pri autách piati nepriatelia, ktorých zabite. Vráťte sa dole schodmi k východu z baru, na zemi je tam ZZ (Golden 1911 part 3/3). Zase vyjdite hore a pokračujte ulicou.
V ulici vám cestu zablokujú dve autá s ďalšími gangstrami. Môžete si pomôcť odpálením auta streľbou do motora. Keď zlikvidujte všetkých v uličke, automaticky odchádzate s Raulom k vám domov.

Nájde si vás tam však Anthony De Marco, ktorého syna ste zastrelili v bare a priviedol si početnú presilu. Musíte utiecť, no predtým sa môžete v byte rozhliadnuť. Máte tu brokovnicu a pištoľ, jedny lieky na stole a druhé v poličke v kúpeľni. Na stolíku za gaučom je váš starý policajný odznak (STOPA 1: Max´s NYPD Badge) a za gaučom je ZZ (Golden M500 part 1/3).
Na chodbe pred bytom sú traja gangstri, ktorých zabite. Vidíte, ako cez okna po chodbe šibrinkujú laserové zameriavače. Asi päť nepriateľov je na streche oproti. Môžete chodbu prebehnúť, či sa plížiť pod oknami a vyhnúť sa im, alebo ich môžete opatrne postrieľať (získate tým úspech „That Old Familiar Feeling“).
Na konci chodby vám príde na pomoc sused, trochu fanatik a fanatickou cestou aj skoná, čím vám získa trochu času. Môžete si prezrieť jeho byt. Na stole sú lieky a jeho denník (STOPA 2: Brewer´s Journal). Na stene má výstrižky novín s článkami o vás (STOPA 3: Newspaper Clippings). Má tu výbušniny, ktoré si vyrábal, ale nevybuchnú, aj keď do nich strelíte.

Vráťte sa na chodbu a prejdite na koniec do časti, kde bol výbuch. Pri schodoch choďte do spálenej miestnosti, v nej nájdete ZZ (Golden SAF 40 Cal part 1/3). Cesta nadol je zablokovaná, tak choďte hore schodmi na strechu. Traja gangstri sú pred vami a dvaja na streche vedľa. Choďte za stenu východu, ktorým ste vyšli na strechu. Tam je na zemi ZZ (Golden M500 part 2/3).
Prejdite na susednú strechu a zo strechy poniže vás na vás pália traja gangstri. Za nimi sa na konci schovávajú ešte ďalší štyria. Pobite ich, zoskočte dole k nim a prejdite na koniec tejto strechy. Tam v scénke skončíte na vodnej nádrži rúcajúcej sa na šesť gangstrov. V spomalenom móde ich všetkých zabite.

Po dopade nechoďte hneď za Raulom, ale choďte po streche opačným smerom na jej koniec k piknikovému stolu. Na zemi pri ňom je ZZ (Golden SAF 40 Cal part 2/3). Potom choďte na opačnú stranu za Raulom a s ním do budovy. Vnútri zabite šesticu nepriateľov a vybehnite hore schodmi. Obíďte si stenu pri schodoch a za ňou, tesne pri schodoch je na zemi ZZ (Golden M500 part 3/3). Potom vyjdite na požiarne schodisko za Raulom.
Vbehnete do autodielne, kde sa do vás rovno pustí štvorica nepriateľov a ďalší sa pridajú. Po boji skočte do kancelárie v garáži a na stole pri variči je ZZ (Golden SAF 40 Cal part 3/3). Pri chladničke sú v poličke lieky.
Vyjdite na dvor a za bránu, ktorú Raul otvoril. Na dvore už len pobite posledných nepriateľov a misia aj spomienka končia, vraciate sa späť do prítomnosti.


5. Alive If Not Exactly Well

Vyskočíte v prístave, kde by mali držať Fabianu. Máte štandardnú pištoľ PT92, no teraz je vybavená aj tlmičom, hoci tichý postup aj tak nie je možný. Ignorujte chlapa na posiedke a prejdite k plotu za ktorým vidíte vrtuľník, ktorým utiekli únosci z klubu (STOPA 1: Parked Helicopter). Preskočte múrik a prejdite k hale. Na vrátach odstreľte zámku a pokračujte priamo až k dverám, za ktorými sa prikradnete k dvom chlapom, ktorí niečo nakladajú do auta. Ak si vás všimnú, začnú strieľať a ďalší traja im prídu na pomoc. Ak však hneď vystrelíte na zarážku, čo majú pod kolesom, vďaka tlmiču si nevšimnú streľbu, auto sa pohne, jedného zrazí a druhého privalí vo vode.
Prejdite do haly pred vami. Po vstupe nájdete video, na ktoré natočili Fabianu. Na poličke pri dverách máte jedny lieky a druhé v lekárničke pri druhých dverách. Na stole pri počítači je aj druhá žiadosť o výkupné (STOPA 2: Ransom Note). Po vašom vstupe hneď vojde do haly šesť darebákov, ktorí si vás všimnú, takže tu končí tichý postup a musíte ich zabiť priamo.
Prejdite halou, zdvihnete padacie dvere a pred vami budú rovno traja nepriatelia, ktorých zaskočíte, tak si ich podajte. Pár ďalších sa objaví vpravo. Celkovo sa musíte prebojovať cez ďalších dvanásť nepriateľov. Od tej prvej trojice vedie cesta okolo kontajnerov, ale vylezte priamo na najnižší kontajner a na kontajneri za ním je ZZ (Golden Micro 9mm part 1/3). Potom sa prebojujte za kontajnery a cez dvor.

Za dvorom vojdite do budovy, do miestnosti, kde držali Fabianu, no tá je už preč. V telke si môžete pozrieť správy o nepokojoch a ako si vedie Victor vo voľbách. Prezrite si aj kameru, ktorou Fabianu natáčali (STOPA 3: Video Camera). Vyjdite na dvor. Naľavo pokračuje cesta, najprv skočte ale napravo za roh, na zemi je tam ZZ (Golden Micro 9mm part 2/3).

Vyjdite hore schodmi a vojdete do haly, kde sa schováte na zavesenej lodi. Pod vami je sedem nepriateľov. Ak aj nezačnete hneď paľbu, po chvíli si vás všimnú a zostrelia úchyt lode, takže budete musieť vyskočiť a v spomalenom móde ich môžete pár dostať. Predtým si môžete pomôcť streľbou do plynovej nádrže na schodoch. Nad schodmi sú ešte ďalší dvaja, ktorí potom dobehnú. Ak tých sedem dole zabijete počas výskoku z lode (prípadne dvoch, troch môžete zabiť ešte kým ste na lodi, než ju zostrelia, ráta sa aj to), tak získate úspech „Something Wicked This Way Comes“.

Vyjdite hore schodmi a na konci ochodze nad bránou je ZZ (Golden Micro 9mm part 3/3). Dole vojdite do kancelárie, kde máte lieky v lekárničke a na stole fotku rodiny Brancovcov (STOPA 4: Branco Family Photo). V kancelárii tlačidlom na stene otvorte dvere.
Prejdite dvorom cez dvoch nepriateľov do druhej haly s ďalšími šiestimi. Tu máte pod schodmi na matraci noviny (STOPA 5: Boathouse Newspaper), v kancelárii dve balenia liekov a na stole plány nočného klubu, z ktorého Fabianu uniesli (STOPA 6: Nightclub Floor Plans). Vyjdite von dverami a v kontajneri oproti vám je ZZ (Golden LMG .30 part 1/3).
Vráťte sa dovnútra, pretože dvor blokujú kontajnery, vyjdite hore schodmi a po ochodzi von na ďalší dvor, kde je zo dvanásť ďalších nepriateľov. Pár plynových nádrží je rozmiestnených na kontajneroch, pri ktorých sa kryjú, ak by ste si nimi chceli pomôcť.
Prejdite na susedný dvor. V domčeku na brehu sú lieky a v plechovom sklade pri móle je ZZ (Golden LMG .30 part 2/3). V riadiacej kabíne aktivujte tlačidlo pre spustenie prístupu na mólo. Máte taj aj dvojo liekov.

Vyjdite na mólo a pripravte sa na ťažšiu časť. Musíte sa prebojovať až na koniec móla cez lode a hromadu nepriateľov. Ako zabijete prvého, objaví sa čln, ktorý bude krúžiť okolo celej oblasti a z neho budú po vás páliť. Môžete strelca zabiť, dokonca aj čln zničiť (neskôr sa objaví aj tak ďalší), ale radšej sa kryte. Nepriateľov je tu dosť, vedia o vás, tak po vás pália aj z väčšej vzdialenosti a na mnohých úsekoch nemáte poriadne krytie.
Asi v polovici sa dostanete k lodi s krabicami a plynovou nádržou (tých je tu tiež pár a môžete si nimi pomôcť). Pôjdete po móle napravo, no najprv choďte popred túto loď po móle naľavo a na konci móla pri zavretých dverách je na zemi ZZ (Golden LMG .30 part 3/3).
V jednej lodi a v ďalej v bočnej riadiacej miestnosti máte lieky. Inak sa len prebojujte až na koniec móla, kde vám únosci utečú, no našťastie dorazil Raul s člnom.

Teraz vás čaká naháňačka na člnoch. Raul riadi a vy máte guľomet. Náboje nie sú problém, ale pri neprerušovanej streľbe sa prehrieva. Likvidujte nepriateľské lode, až dostihnete loď, z ktorej po vás bude nepriateľ hádzať molotow koktaily. Tie zostreľujte a likvidujte aj nepriateľov na veľkej lodi. Ďalej budete prechádzať popri pobrežných budovách z terás, ktorých po vás budú páliť nepriatelia. Likvidujte ich a keď zbadáte nádoby s plynom, zamerajte sa na tie, stačí jedna strela a narobia viac škody, než kým zameriate všetkých strelcov. Po prvých pár budovách po vás hodia granát, ktorý treba zostreliť. Za budovami budú na ceste vozy, čo po vás pôjdu, tak likvidujte aj tie. Keď ste zase mimo dosahu z pobrežia, opäť sa objaví pár lodí, ktoré treba ničiť.
Napokon sa dostanete z boku k dvom hlavným lodiam, tak skoste strelcov, na ktorých máte výhľad. Na konci letíte automaticky v spomalenom móde, tak postrieľajte posledných nepriateľov na lodi s Fabianou. No nedostanete všetkých a tak únosca so svojou zajatkyňou zase unikajú.


6. A Dame, A Dork and A Drunk

Prichádzate za šéfom do jeho kancelárie prebrať situáciu, no nepriatelia si stále nedajú pokoj a napadnú aj jeho budovu. Sú to tí istí, čo skazili odovzdanie výkupného. Vbehnite do kancelárií a zastreľte šesticu nepriateľov. Využite hneď spomalenie, lebo vbehnete rovno oproti nim bez vhodného krytia.
Vo Victorovej kancelárii napravo od vstupu je na poličke notebook s mailom, v ktorom žiada Victor príspevok na kampaň (STOPA 1: Rodrigo´s Email). Na stole v tej istej kancelárii je zložka Fabiany (STOPA 2: File on Fabiana). V kancelárii naľavo je za stolom pri okne ZZ (Golden MD-97L part 1/3).
Musíte doviesť technika k serveru, aby mohol reštartovať bezpečnostný systém budovy, tak choďte k nemu, vpustí vás do ďalšej miestnosti. Tam vbehne štvorica nepriateľov. Môžete sa na nich vrhnúť, alebo sa kryť napravo za skrinkou. Než odídete z miestnosti, prezrite si naľavo prostredný model budovy s helikoptérou (STOPA 3: Archutectural Models). Ak chcete, môžete rozstrieľať všetkých päť modelov v miestnosti (stačí ich poškodiť) pre úspech „Amidst the Wreckage“.

Prejdete do ďalšej kancelárskej haly, kde vás čaká tuhý súboj. Najprv sa priplížte za poličku, ktorá poskytne isté krytie. Dvaja sú pred ňou a dvaja idú z bokov k vám. Ďalší dvaja sú vzadu. Vyraďte najprv tých po bokoch, aby si vás neobišli a potom spoza krytia dorazte ostatných. Na stole napravo od vstupu a na stole úplne vzadu máte lieky. Choďte za technikom, ktorý sa skrýva naboku a do miestnosti vpadnú ďalší nepriatelia. Toto je ešte horšie, lebo nemáte poriadne krytie, steny kancelárií neposkytujú takmer žiadnu ochranu a vojaci bežia zo všetkých strán. Tu je to len o presnej streľbe a vhodnom spomalení. Po boji konečne technik spustí ochranu budovy.

Zbehnite dolu schodmi a povite Rodrigovi, aby sa schoval v kancelárii. Automaticky ste nasmerovaný k chodbe von, no najprv sa otočte, pri vodopáde za vami je na zemi ZZ (Golden MD-97L part 2/3). Potom vyjdite na chodbu. Pôjdete popri záchode, v ktorom sú lieky. Na stene pred záchodom sú školské fotky všetkých troch bratov (STOPA 4: School Pictures).
Prejdite chodbou až do vstupnej haly k zabitej recepčnej. Ako dumáte nad jej smutným osudom, vrazí hlavným vchodom do haly auto. Mierte na šoféra, inak vás zvalcuje. Zabite pár chlapov, ktorí dobehnú z dodávky za nimi. Napokon príde ešte jedna trojica a jeden z nich má guľomet, ktorý si poradí aj so stĺpmi, za ktorými sa môžete kryť. Vyraďte dvoch poskokov, aby ste sa mohli venovať jemu. Po boji si pozrite pri stene vitrínu s nejakou maketou budovy. Vnútri je ZZ (Golden MD-97L part 3/3).
Potom prejdite dverami vzadu. Snažíte sa dostať za Rodrigom, no neodpovedá zo svojej kancelárie, takže to vezmete cez zadný vchod a nájdete ho mŕtveho. Objavíte aj bombu, pred ktorou v poslednej chvíli utečiete. Budova je v plameňoch, musíte preč.

Prejdite dovnútra a hore schodmi pomedzi plamene. Hore prejdite za padacie dvere a odzbrojte chlapa s pištoľou pri vás. Za ním je zabitý technik, ktorého ste predtým chránili (STOPA 5: Dead IT Guy). Uprostred haly je jeden nepriateľ. Za halou prejdite dverami a na zemi leží ranený nepriateľ, no aj tak po vás páli, tak sa ho zbavte. V ďalšej miestnosti je trojica nepriateľov, použite spomalenie, ak treba, aby ste sa ich zbavili bez zbytočných strát. Na konci miestnosti zhoďte poličku, aby ste po nej prešli za oheň. Prejdite horiacou miestnosťou po neprehorených doskách a na konci spadnete dole, kde už len sledujte záver.


7. A Hangover Sent Direct From Mother Nature

Potom čo uniesli šéfovu ženu, zabili Maxovho šéfa a vypálili mu jeho firmu, Max sa rozhodne skončiť s chlastom, oholí si hlavu a aby vyzeral drsnejšie, oblečie si pestrofarebnú košeľu s papagájmi, nech púta čo najmenej pozornosti a vyberie sa do Nova Esperanca, kde by mali držať Fabianu. Choďte za chlapcom do slumov, no akurát sa na konci necháte okradnúť.
Vyjdite zo žumpy, do ktorej vás zhodili, popri ihrisku na ulicu a nad plotom, za ktorým traja výrastkovia pijú oslovte muža. Je to Anders Detling, policajt na dôchodku, ktoré ste predtým stretli v klube, z ktorého uniesli Fabianu (STOPA 1: Ex-Cop).
Pokračujte ďalej do striptízového baru, kde sa k vám pridá Wilson Da Silva, miestny policajt, ktorý vás trochu viac zasvätí do toho, čo sa tu deje. Rozbili ste síce Serranovu bandu, ktorá uniesla Fabianu, ale väčší problém sú tí bývalí vojaci, ktorí vám zabili šéfa. Tých majú na povel Neves a Milo Rego. Ich skupina Cracha Petro mala kedysi dočinenia aj s Brancovcami. Dá vám zbraň a odíde, ako policajt sa do akcie pliesť nechce. Po jeho odchode do vás začne dobiedzať miestna banda, takže sa opäť dostávate do prestrelky.

V spomalenom móde zabite koľkých zvládnete a odbehnite niekam do krytu, než si podáte zvyšok. Za barom máte lieky a druhé sú na poličke v kumbále za barom. Pri gauči, na ktorom ste sedeli, je na zem fotografia Serrana (STOPA 2: Photo of Serrano). Na záchodoch za biliardom je ZZ (Golden Sawn Off part 1/3). V chodbe za biliardom je päť ďalších nepriateľov. V prvej miestnosti napravo sú na umývadle lieky, v druhej napravo sa pod posteľou skrýva Američan, ktorý si sem prišiel užiť do bordelu (STOPA 3: Tourist).
Vyjdite zadným vchodom, ktorý sa za vami sám zamkne (toto obmedzovanie je v hrách už fakt trápne) a prejdite dole schodmi, kde zoskočíte z múrika. Ozbrojenci, čo dobehnú za vami, si vás nevšimnú, lebo ich nenapadne sa pozrieť priamo pod seba. Pokračujte uličkou a keď prejdete cez verandu, na terasách nad vami sa objavia dvaja ozbrojenci. Prejdite bránou v plote a na dvore sú ďalší traja. Drevený plot neposkytuje dobrú ochranu, tak sa kryte radšej za roh budovy. Vybehnite hore schodmi k ďalším trom (dvaja pri vás, jeden na balkóne). Prejdite na koniec, zostreľte dvoch na strechách oproti a zoskočte na dvor pod vami.

Vyjdite hore schodmi. Tam sú piati dole pri vás a jeden na streche. Nad schodmi je aj plynová nádrž, ak si chcete pomôcť. V uličke oproti sú dvaja hore, v okne naľavo a na terase oproti. Napravo pri vás sú na stole pri dvoch stoličkách lieky. Ako sa pohnete ďalej, dobehnú ďalší dvaja. Prejdite za bráničku, ktorú tiež za vami zamkne neviditeľná sila a pri bráne so zámkou si pozrite grafit na stene (STOPA 4: Lower Gang Spray Tag). Odstreľte zámku na dverách a vojdite do haly.

V rámci scénky prepadnete skupinu ozbrojencov a začnete sa vysúvať v spomalenom móde hore na reťazi. Najprv je pri vás deväť nepriateľov. Nemusíte dostať nikoho z nich z reťaze, ale ak dostanete naraz všetkých deväť ešte kým ste na reťazi, získate úspech „So Much For Being Subtle“. Najprv skoste štyroch pod vami. Dvaja sú na plošine, popri ktorej sa veziete a hore traja, jeden beží oproti hore schodmi, druhý beží doprava za krytú časť zábradlia a tretí čaká na vás pri reťazi. Po prvej štvorici si vezmite toho, čo beží za kryté zábradlie hore, potom dvojicu na plošine, potom chlapíka na schodoch a toho, čo na vás čaká hore, si nechajte na záver.
Na opačnej strane haly sa budú pravidelne objavovať nepriatelia, ako budete postupovať dole. Zbehnite dole schodmi do nejakej kancelárie, kde máte isté krytie a cez okno ich môžete preriediť. Pred kanceláriou sú traja ďalší. Naľavo za dverami je ZZ (Golden Sawn Off part 2/3). Zbehnite dolu schodmi k šestici nepriateľov dole a na druhej strane zas hore schodmi.
Hore je pár ďalších nepriateľov, jeden sa zvykne aj pri dverách kryť za pár sudmi. Za sudmi je aj ZZ (Golden SPAS-15 part 1/3). Prestrieľajte sa cez posledných chodbou (v bočnej miestnosti sú lieky) a hore schodmi a prejdite ďalšími, automaticky sa zatvárajúcimi dverami.

Prejdite cez železničný vagón a železnou bránou. Na dvore za bránou je napravo za hromadou dreva ZZ (Golden SPAS-15 part 2/3). Na stene pod terasou, hneď pri tejto kope, je grafit troch strelcov (STOPA 5: Middle Gang Spray Tag). Pôjdete popod budovu, na terase ktorej je pár nepriateľov, ale nevšimnú si vás, ak nezačnete paľbu. Prejdite za budovu na koniec a skočte do dvora pod vami. Za rohom plošiny, z ktorej ste teraz skočili, dole je ZZ (Golden SPAS-15 part 3/3). Pri schodoch, ktorými pôjdete hore, je grafit Claudia a kvety na jeho pamiatku (STOPA 6: Shrine To Claudio).
Vyjdite hore schodmi a v miestnosti pred vami budú štyria nepriatelia. V bočnej miestnosti naľavo sú lieky. Pokračujte uličkou k domu, do ktorého vojdete, no napravo od dverí si na zemi všimnite leták Giovanninej charitatívnej práce (STOPA 7: Flyer For Giovanna). Vnútri je za prevráteným stolom jeden nepriateľ a na pulte vpravo sú lieky. Prejdite druhou miestnosťou s dvoma nepriateľmi do uličky a uličkou na koniec, z bočných miestností na vás vybehnú ďalší dvaja.

Na konci vojdite do budovy, kde sú dvaja ozbrojenci nad vami. Prejdite na terasu, za ktorou je dvor a budova so skupinou nepriateľov. Pri dverách a pod schodmi sú plynové nádrže. Drevený plot nevydrží, takže sa kryte radšej za stenu pri dverách, ktorými ste vošli. Vnútri sú okrem drog aj jedny lieky. Za domom prejdite do ďalšieho domu, kde sú štyria nepriatelia. Na stole si všimnite drogy (STOPA 8: Bag of Oxidado), na poličke pri stene sú lieky. Pri odchode sa rozhodnete zničiť drogový brloh.
Keď sa ocitnete na ulici, pred vami je grafit lebky s dvoma pištoľami a nápisom Comando Sombra (Stopa 9: Upper Gang Spray Tag). Pokračujte uličkou cez jedného nepriateľa na terase až na malý dvor.

Tam vás zamknú a začnú po vás hádzať molotov koktaily. Kryte sa, vyhýbajte sa im, ak budú padať na vás a zlikvidujte ozbrojencov na terasách a strechách. Hlavne tých na streche, tí hádžu ohnivé fľaše. Než odídete hore schodmi, pod schodmi pod palmou máte ZZ (Golden Sawn Off part 3/3). Nad schodmi pokračujte po terase a pripravte sa na ďalších nepriateľov na strechách a terasách okolitých budov. V rohu na malom stolíku budú lieky. Keď sa prestrieľate až na koniec, vypáli po vás jeden z raketometu, tak zostreľte raketu v lete a prebehnite za ním hore a cez bránu.
Uvidíte, že Marcelo sa pokúsil doniesť sám ďalšie výkupné a akurát zajali jeho aj Giovannu. Po všetkom, čo Max preskákal, sa vrhne dnu ako idiot, len aby sa nechal chytiť. Naštve tým Serrana a ten zabije Fabianu.


8: Ain´t No Reprievement Gonna Be Found Otherwise

Opäť sa vraciate v spomienkach do New Jersesy pred odchodom do Sao Paulo. Ste na cintoríne, aby ste sa rozlúčili s manželkou a dcérou, keď dorazia mafiáni pomstiť sa za predošlé jatky, ktoré ste prežili.
Kryte sa za náhrobok a zbavte sa troch strelcov. Bežte cintorínom, náhrobkov na krytie máte dosť, tak vyraďte ďalších šiestich nepriateľov. S Raulom vyjdete von a keď ste za bránou, rozbehne sa na vás vozidlo. Zastreľte šoféra a tým to vybavíte.
Kryte sa za náhrobkami a zlikvidujte nepriateľov nad dvojitým schodiskom. Najmä toho úplne hore, hádže po vás granáty. Než pôjdete hore, choďte doprava, pred malým mauzóleom pod terasou je na zemi ZZ (Golden Auto 9mm part 1/3). Potom vyjdite hore schodmi a hore v priestore pri ďalších náhrobkoch je ďalšia šestica nepriateľov. Po boji si na pravej strane všimnite náhrobok s holubicou a menom Valerie Wintersonová, to bola Maxova kolegyňa z druhého dielu, ktorú zabil, aby ochránil Monu (STOPA 1: Valerie´s Toombstone). V búdke pri bráne je dvojo liekov. Prejdite bránou ďalej.

Postrieľajte gangstrov pri autách. Od dodávky choďte po ceste dole k pomníku v tvare menhiru uprostred malého kruhu. Za pomníkom je na zemi ZZ (Golden 608 Bull part 1/3). Od vozidiel potom pokračujte po ceste k väčšiemu mauzóleu. Z dverí vyjde jeden gangster a ďalší čakajú vnútri. Zbavte sa ich a od dverí choďte napravo na koniec stavby, kde je v poslednom výklenku ZZ (Golden Auto 9mm part 2/3). Prejdite kruhovitou časťou, kde boli mafiáni. Naľavo za ňou sú v búdke dve krabičky liekov. Prejdite bránou a tam mieri jeden gangster na Raula. Zastreľte gangstra, Raul sa už ďalej o seba postará.
Objavia sa aj ďalší a mrežované ploty neposkytujú krytie, tak sa stiahnite, najlepšie za kamenný val s kvetmi. Mafiáni sa kryjú tiež za náhrobky, ale s trpezlivosťou pomaly bezpečne dostanete všetkých desiatich. Potom choďte doprostred tejto časti, kde je pod prístreškom hrobka. Na zemi pri nej je ZZ (Golden 608 Bull part 2/3). Všimnite si tiež jednu z okolitých hrobiek, vo vnútornom kruhu, má meno Nicole Horne, čo bola šéfka Aesir Corporation zodpovednej za smrť Maxovej ženy a dcéry (STOPA 2: Nicole´s Mausoleum).

Prejdite k ďalšej bráne a objaví sa ostreľovač. Je na streche mauzólea. Keď Raul priláka na seba streľbu, utekajte k najbližšiemu náhrobku. Z budovy vybehnú traja nepriatelia, ktorých zabite. Raul opäť priláka streľbu ostreľovača, posuňte sa o jeden náhrobok bližšie a zabite ďalšiu trojicu, ktorá vybehne z budovy. Ešte raz to zopakujte, k náhrobku a zabiť trojicu. Potom, keď ich pobijete a budete blízko pri vchode, bežte doprava k stene a odtiaľ budete mať výhľad od vežičky a môžete tak zabiť ostreľovača.

Vojdite dovnútra a zajmú vás mafiáni, ktorí vás odvedú za šéfom De Marcom. Nechá vás vykopať si vlastný hrob a odíde. Keď sa k vám priblíži jeden z mafiánov, čo na vás dozerajú, tak ho odzbrojte, zlikvidujte ostatných. Poniže vás je náhrobok s menom Vincent Gognitti, mafián z rodiny Puncihnella, ktorého zabil výbuch bomby v minulom dieli (STOPA 3: Vinnie´s Tombstone).

Bežte dolu ku kostolu, kde je päť nepriateľov. Naľavo vojdite do malej budovy a pri okne je na zemi ZZ (Golden Auto 9mm part 3/3). Potom vbehnite napravo dolu schodmi do márnice pod kostolom. Tam sú traja nepriatelia. V malej kancelárii sú lieky, druhé sú na poličke v hale s telami a tretie v bočnej miestnosti s boxami na telá, naľavo pri dverách.
Prejdite dverami a hore schodmi do kostola. Kryjete sa pri rečníckom pulte, pod ktorým je ZZ (Golden 608 Bull part 3/3). Z dverí dobehne päť gangstrov, šiesty je hore na terase. Vybehnite k nemu hore na terasu. Deviati noví pôjdu halou kostola k Raulovi, tak ich dostaňte z úkrytu na terase.


9. Here I Was Again, Halfway Down the World

Kým ste spomínali na príhodu na cintoríne, únosci ušli aj s rukojemníkmi. Odzbrojíte chlapa, ktorý tam zostal na vás mieriť, keďže vás z nevysvetliteľných príčin nezabili. Z rovnako nevysvetliteľných príčin ani vy nezabijete jeho.
Vyjdite von, pod schodmi sú pri mŕtvole lieky. Vybehnite hore do miestnosti, kde je pod krvavou škvrnou na stene zabitý člen gangu (STOPA 1: Dead Gang Members). V rohu sú aj lieky. Vyjdite na terasu a choďte dolu schodmi až na ulicu. Cestou uvidíte, že v uliciach zúri prestrelka medzi spodinou, ktorá tu žije a políciou. Pod schodmi nájdete pri mŕtvole G6 Commando, aby ste mali do začiatku aj nejakú silnejšiu zbraň. Zoskočte dole a vyjdite na ulicu. Automaticky sa dole schováte pre skupinou policajtov, ktorí prebehnú ulicou.

Pokračujte popri trojici policajtov za plotom, nemusíte na nich strieľať. V podstate až po miesto, kde uvidíte v scénke, ako policajti zabijú pár civilistov, nemusíte vystreliť ani raz, veci sa proste okolo vás budú diať. Keď tam však dorazíte, policajti pôjdu po každom, takže aj po vás. Dvaja pôjdu k vám hore, jeden je na balkóne a dvaja dole v uličke. Zabite ich a choďte dole na dvor. Za malým múrikom pod balkónom je ZZ (Golden DE.50 part 1/3).
Pokračujte a za rohom budú ďalší dvaja policajti, na čo vás upozorní fakt, že zabijú ďalšieho civilistu. Pri nich je mŕtvy aj tretí policajt, no toho ste nezabili vy, tak si ho prezrite (STOPA 2: Dead UFE Members). Pokračujte ulicou do domu na konci. Na záchode nájdete lieky a ZZ (Golden M972 part 1/3). V telke si môžete pozrieť správy o prestrelke v Rodrigovej spoločnosti.

Vyjdite von na terasu, zabite troch policajtov na streche oproti a zbehnite dole schodmi do miestnosti poniže a cez okno zabite štyroch policajtov na terase oproti. Vyskočte oknom na ochodzu a choďte doprava. Na streche nad vami bude jeden policajt. Pokračujte a začne po vás páliť chlap z vrtuľníka. Zabite ho, aj jeho parťáka a odpáľte raketu, ktorú po vás vypália.

Po dopade zbehnite dole dvojo schodmi, pod druhými nájdete ZZ (Golden M972 part 2/3). Za rohom zabite troch policajtov a prezrite si zabitého civilistu (STOPA 3: Dead Residents). Civila, ani nikoho iného, zachrániť nemôžete, ich úmrtia sú naskriptované. Pokračujte ďalej až uvidíte scénku, v ktorej policajti vedú zajatých civilistov po ceste a pár ich pri pokuse o útek zabijú. V hustej tráve pri plote, pri pár starých pneumatikách je na zemi ZZ (Golden DE.50 part 2/3). Hneď za rohom pri zamknutej bráne pri odpadkoch je ZZ (Golden M972 part 3/3). Odtiaľto choďte hore schodmi a v scénke vyleziete na zábradlie. Prelezte na susednú terasu.

Na mostíku sú dvaja policajti a ďalší traja na terase za mostíkom. Prejdite na tú terasu, prejdite dverami do malého výklenku za zamrežovaným oknom a tam nájdete na zemi ZZ (Golden DE.50 part 3/3). Zoskočte dole, choďte dolu schodmi cez štyroch policajtov a vojdite do budovy napravo.
Sledujte scénku a objaví sa tu Milo Rego, dôstojník zločineckých ex-vojakov. Zistíte, že tu má Marcela Branca a Giovannu. Marcela upália, zasiahnete neskoro, ale zachránite aspoň Giovannu a pustíte sa do boja s Milom. Stláčajte správne tlačidlá a zabijete ho jeho vlastnou mačetou.


10. It´s Drive or Shoot Sister

Utiekli ste s Giovannou, ktorá zavolala Raula, no kým sa sem dostane, musíte vydržať, tak sa pokúsite ukryť pri autobusoch. Začnite likvidovať nepriateľov medzi vrakmi autobusov. Presuniete sa s Giovannou vpred a zamerajú sa na vás dvaja ostreľovači, tak ich zabite. Vo vraku povyše, ktorému chýba strecha, je ZZ (Golden FAL part 1/3). Prejdite k plotu za Giovannou.
Bežte vpred a kryte sa za betónové bloky. Zbavte sa najprv ostreľovača na streche a potom ostatných okolo vás. Po prestrelke bežte do malej, polkruhovej kancelárie a na pulte si pozrite noviny (STOPA 1: Office Newspaper). Sú tam aj lieky. Vráťte sa po Giovannu a v scénke vniknete do budovy.

Vtrhnú tam ozbrojenci, tak skočíte na hák a zameriate ich. Pred vami ich je päť a ďalší traja dobehnú spoza dverí. Ak zabijete všetkých ôsmich, kým visíte na háku, získate úspech „The Only Choice Given“. V bočnom sklade s vedrami je na zemi ZZ (Golden M4 Super 90 part 1/3). Oproti tomuto skladu v hale použite tlačidlo, čím otvoríte dvere.
Prejdite nimi do susednej haly, kde sa objaví ďalšia skupina nepriateľov. Môžete si pomôcť zostrelením dvoch autobusov na zdvižných rampách. Po boji prejdite do zadnej časti za autobus a na stole je ZZ (Golden M4 Super 90 part 2/3). V malej kancelárii v rohu sú lieky. Potom vyjdite hore schodmi, ktoré vám Giovanna spustila. Hore sú v kancelárii druhé lieky. V telke si môžete pozrieť o nepokojoch, ktoré ste zažili.
Prejdite do susednej haly. Dole okolo autobusu je zo šesť nepriateľov. Zostaňte hore na terase, zábradlie je kryté, takže ich odtiaľ môžete zdolať. Vnútri v autobuse je v zadnej časti ZZ (Golden FAL part 2/3). Bočnými dverami vyjdite na dvor.

V ďalšej miestnosti, ktorú vám Giovanna otvorí, máte v kúpeľni pod schodmi lieky. Nad schodmi je kancelárska hala, v ktorej je zo osem nepriateľov. Zo schodov im vpadnete do náručia, tak ich pár zlikvidujte zo schodov, vbehnite tam spomalene, alebo sa hneď hoďte do krytu. V rohu je oddelená kancelária, v ktorej je na stole ZZ (Golden M4 Super 90 part 3/3). Zídite dole schodmi do kancelárie s jedným nepriateľom. Na zemi za stolom je ZZ (Golden FAL part 3/3). Na stene pred kanceláriou je plagát Claudie Machado (STOPA 2: Ad Campaign Poster).
Potom v kancelárii aktivujte ovládanie bezpečnostných dverí a už nasleduje finále. Giovanna bude riadiť autobus a vy máte likvidovať nepriateľov na autobusovej stanici. Stačí zabiť tých, čo vás ohrozujú a dostať sa preč, no ak zabijete úplne všetkých na stanici, získate úspech „Trouble Had Come To Me“. Ak ste niekoho minuli, využite spomalenie, aby ste ho ešte stihli dostať, v jednom úseku si pomôžte odpálením čerpacej stanice a len presne mierte.
Keď nabúrate, kryte váš autobus pred strelcami a hlavne likvidujte granáty, ktoré po vás budú hádzať. Pri nepriateľoch parkujú autá, ktoré môžete streľbou odpáliť. Máte neobmedzene nábojov v guľomete, tak všetkých zlikvidujte.
Keď padnú poslední, Raul s Giovannou sú preč a vy ste v tom zostali sami. Prekvapivo vám príde na pomoc Wilson Da Silva, ktorý naznačí, že Raul vás možno podrazil a že Victor Branca má zrejme vlastné špinavé ciele.


11. Sun Tan Oil, Stale Margaritas and Greed

Opäť si zaspomínate, tentokrát na Panamu, vašu rannú prácu s Raulom. Ste na výletnej lodi s Marcelom Brancom. Poctivo sa opíjate, až zaspíte. Keď sa preberiete, na lodi sú nepriatelia. Dvaja sa blížia chodbou k vám, v miestnosti na konci chodby je ich ďalších sedem.
Keď si ich podáte, prezrite kajuty. Vo vašej kajute v kúpeľni sú lieky, druhé sú aj v kúpeľni v tretej kajute naľavo. V tej oproti, ktorá je Marcelova, je na poličke pri kúpeľni list s vaším menom a kde vás možno nájsť (STOPA 1: Notes on Max). Passosova kajuta je tá nad vašou, prezrite si jeho posteľ, zdá sa, že ju nepoužil (STOPA 2: Passos´ Bed). Prejdite do miestnosti na konci a napravo od sporáka v malej miestnosti nájdete ZZ (Golden Super Sport part 1/3).

Prejdite do strojovne, kde zabite štyroch útočníkov. Dôjde k poškodeniu motora, tak použite dva ventily, čím odstavíte prívod paliva do motorov a uzavreté dvere sa otvoria. Za nimi sú dvaja útočníci. Vyjdite von z podpalubia a preskúmajte krvavú škvrnu na podlahe pri vás (STOPA 3: Blood Trial). Vyjdite hore schodmi na hornú palubu, zo strechy lode po vás budú páliť štyria útočníci. Po boji choďte doprava, za záchranné koleso a na konci paluby nájdete ZZ (Golden Super Sport part 2/3).

Potom vojdite dovnútra lode, pri posilovacích strojoch sú lieky. Prejdite ku kajutám a zabite tam štyroch útočníkov, ktorí loď prehľadávajú. Na okrúhlom stolíku sú noviny s článkom o mafiách v New Jersey (STOPA 4: Discarded Newspaper). Preskúmajte drevenú stenu, za ktorou je niečo, k čomu sa chceli dobyť útočníci (STOPA 5: Pried Wall). Pokračujte v prieskume, v kúpeľni druhej kajuty s posteľou sú lieky a na stole v izbe je pas (STOPA 6: Daphne´s Passport). V ďalšej kajute sú dvaja nepriatelia a tretí je v kúpeľni. V tejto miestnosti je na poličke šperkovnica (STOPA 7: Daphne´s Jewellery Box), o šperky sa zjavne útočníci nezaujímali.
Za kajutami vyjdite zas na palubu, skočia k vám traja útočníci. Na palube povyše je ďalších šesť nepriateľov, jeden z nich na streche. Vojdite dovnútra, na stole pred televízorom sú lieky. Vyjdite von na bočnú palubu a kryte sa za zábradlím. Na brehu sa objaví pár útočníkov, ktorých sa zbavte. Prejdite palubou do ďalšej miestnosti s pianom a liekmi na stole. Vyjdite na palubu nad vami, kde je šesť nepriateľov. Musíte k nim hore schodmi, kde nemáte krytie a chcekpoint je ešte pred streľbou na bočnej palube, takže tu buďte opatrný. Po boji sa za dverami oproti objavia dvaja ďalší.
Prejdite dverami oproti ku schodom, kde sa objaví pár nepriateľov. Na stene naľavo pri schodoch zhoďte obraz. Je za ním trezor, v ktorom je ZZ (Golden AK-47 part 1/3). Na ovládacom pulte napravo je dvojo liekov.

Vyjdite hore schodmi a v scénke stretnete Passosa a Marcela. Dostanete sa do prestrelky so strážami na veži oproti. Najprv sú štyria, keď sa priblížite, dobehnú ďalší šiesti a vnútri čakajú ešte dvaja. Z prvej pozície je celkom dobré kryť sa za autom, máte na ňom dobrú zbraň na diaľku. Po prestrelke sa môžete vrátiť von. Na vozidlách si môžete doplniť muníciu a pri žeriave vedľa budovy, popri ktorej ste prišli, je na zemi ZZ (Golden AK-47 part 2/3).
Vráťte sa do veže, vybehnite hore a zabite dvoch vojakov. Vyjdite von a spustíte sa po lane na druhú stranu. Ak zabijete všetkých piatich vojakov na druhej strane, kým ste ešte na lane, tak získate úspech „Along For the Ride“. Štyria sú rovno pred vami a piaty vybieha hore po schodoch.
Na druhej strane si vezmite pušku a likvidujte ďalších nepriateľov, ktorí sa budú objavovať, ako budete postupovať dovnútra. Než vojdete do budovy, choďte napravo za vstupnú terasu a tam je na zemi ZZ (Golden Super Sport part 3/3).

Vojdite dovnútra, v bočnej miestnosti máte pri monitore dvojo liekov, v hlavnej hale na pulte uprostred aktivujte spínač, čím otvoríte dvere na boku. Vyjdite hore schodmi, kde čakajú ďalší útočníci v miestnosti s vitrínami. Po boji choďte najprv doprava vonku a dole schodmi. Tam nájdete ZZ (Golden AK-47 part 3/3). Vráťte sa k vitrínam a vyjdite ešte o podlažie vyššie, napravo v slepej chodbe sú lieky a vyjdite schodmi vyššie.
Hore pozor na okno naľavo, spoza neho vás napadnú dvaja vojaci. Prejdite do miestnosti s ďalšími exponátmi a prezrite si sochy dvojice mužov (STOPA 8: Visitor Center Display). Odtiaľ už len pokračujte ďalej a hore schodmi. Hore nájdete všetkých z lode mŕtvych, nie je koho zachraňovať.


12. The Great American Savior of the Poor

Da Silva počkal, kým dospomínate na Panamu a odvezie vás do mesta. Povie, že Marcelo a Victor zrejme niečo pašovali, pravdepodobne peniaze, pretože hoci mali dosť, pravé bohatstvo spravoval Rodrigo. Vysadí vás pred zničeným hotelom, do ktorého údajne vozia mnoho ľudí, ale nikto nevyjde von. A keďže on je len policajt, nechá to na vás.
Prejdite podlažím až k peci, v ktorej nepriatelia spálili telá. Prezrite si vozíky pri peci (STOPA 1: Gureny). Za dverami choďte hneď do skladu naľavo. Sú tam lieky a krabica s muníciou od UFE (STOPA 2: Ammo Crate). Prejdite ďalej a vyvezte sa hore výťahom.
Prejdite k miestnosti s dvoma vojakmi. Schovaní sú tam aj ďalší dvaja. V kúpeľni, na zemi pri vani je ZZ (Golden RPG part 1/3). Prejdite k diere v stene. V miestnosti za ňou je ďalšia šestica nepriateľov. Terasou prejdite do druhej miestnosti, pri nepriateľoch tam čaká aj plynová nádrž. Vyjdite na chodbu a stlačte tlačidlo pre otvorenie kovových dvier.

Pokračujte k ďalšej skupine nepriateľov rozlezenej po miestnostiach pred vami. V chodbe naľavo je na zemi ZZ (Golden FMP G3S part 1/3). Napravo je miestnosť, v ktorej chýba podlaha, skočte do nej. Na druhej strane vylezte hore k ďalším nepriateľom. V miestnosti rovno pred vami, kde ste vyliezli hore, je kópia Passosovej občianky (STOPA 3: Passos´ ID). Na stene nad jeho občiankou sú fotky (STOPA 4: Wall Photos). Naľavo na konci chodby sú v poličke lieky. Inak pokračujte chodbou napravo, cez trojicu nepriateľov, odpáľte plynové nádrže, aby ste odpálili ich, aj dvere a vybehnite hore schodmi.

Hore postupujte chodbou a za dierou napravo je na zemi pri vani ZZ (Golden RPG part 2/3). Na konci chodby prejdite dverami napravo. V scénke sa dostanete hore, kde sú na terase nepriatelia. Postrieľajte trojicu cez sklo pred vami. Obďaleč sú ďalší traja. Kryť sa môžete za pultom pri vás, za ktorým je aj ZZ (Golden FMP G3S part 2/3).
Pobite nepriateľov na terase, vyjdite von a obďaleč vybehne na vás ďalšia skupina. Pobežia cez kurt do baru, kde už jedna šestica čaká. Prebite sa do baru a na pulte tam nájdete noviny (STOPA 5: Newspaper Article), po rodinnej tragédii začali stúpať voličské hlasy pre Victora. Za pultom sú pri stene aj lieky. Na konci baru si môžete zahrať na piano. Dverami pri piane prejdite za doktorom. Čo už bolo istú chvíľu zrejmé, sa potvrdilo, ľudí kradli na orgány. Je to doktor Arthur Fisher, ktorého ste mohli vidieť v telke aj v časopisoch v rôznych leveloch. Doktor vás prosí o milosť, no objaví sa Serrano, ktorý ukončí prevádzku jeho ordinácie.

Na konci chodby vojdite do miestnosti so zbraňami. Vezmete si výbušniny, ktoré nastavíte v objekte. Vráťte sa po scénke do miestnosti so zbraňami, na poličke nájdete účet (STOPA 6: Donation Receipt) o platbe medzi Victorom a Nevesom a máte tu aj muníciu a dvojo liekov. V hale pred miestnosťou je za kreslom pri stole s pizzou ZZ (Golden FMP G3S part 3/3). Potom umiestniť C4ku na dva stĺpy v hale.
Objaví sa šestica nepriateľov. Pobite ich a drevenou rampou vonku vyjdite o podlažie vyššie. Krytý za zábradlím zabite dvoch ostreľovačov a troch bežných nepriateľov na budove oproti. V hale tohto podlažia zabite sedem vojakov. Napravo od dverí, ktorými ste sem vošli, choďte na miniterasu (nad rampou, ktorou ste vyšli hore) a pri zábradlí tam je ZZ (Golden RPG part 3/3).

Potom umiestnite na stĺp C4ku a dobehnú štyria ďalší nepriatelia. Po ich zabití umiestnite výbušninu na dva ďalšie stĺpy. V scénke vyjdete na strechu pohovoriť si s nepriateľmi. Samozrejme to končí prestrelkou. Naľavo je jeden vojak, napravo sú hore štyria. Ako sa budova trasie, pokračujte cez menšie skupiny nepriateľov strechou ďalej až hore. Ak sa vám počas otriasania budovy podarí niekoho trafiť do hlavy, získate úspech „Sometimes You Get Lucky“. Zabudnite na mierenie, keď sa trasie budova, trasiete sa aj vy. Najlepšie je mať brokovnicu, tá má široký rozptyl, dostať sa dosť blízko k nepriateľovi a riskovať tak aj vlastné zranenie a keď sa budova otrasie, zabite ho a mierte čo najbližšie k hlave.
Snažte sa príliš nezdržiavať, ak vám to potrvá dlho, výbušniny vybuchnú a budova sa zrúti aj s vami. Prebojujte sa hore, kde je jeden vojak, bežte k dverám, ktoré keď vybuchnú, na streche nad nimi sa objavia ešte traja. Zložte ich a objaví sa típek s guľometom v brnení, tak si ho podajte silnými zbraňami, najlepšie ranami do hlavy. Pred Nevesom vás zachráni Raul a odletí s vami preč. Hoci Raul hral s nimi, nevedel o tých nepekných veciach.


13. A Fat Bald Dude With a Bad Temper

Raul a Giovanna, ktorá čaká jeho dieťa, odchádzajú preč. Rozlúčite sa s vami a Da Silva vám povie, že sa už nič viac nedá spraviť. Aspoň nie oficiálne. Neoficiálne, necháte sa zatknúť a dostanete sa tak priamo do centra polície UFE, ktorá stojí za únosmi ľudí, obchodom s orgánmi a posluhovaním Victorovi.
Zabite troch policajtov pri vás. V kancelárii naľavo máte dvojo liekov. Prejdite za mreže a naľavo je ZZ (Golden MPK part 1/3). Pokračujte chodbou a napravo v miestnosti s parou je ZZ (Golden LAW part 1/3). Prejdite chodbou a odbočte doľava k cele s turistom (STOPA 1: Tourist), je to ten slizák, ktorého ste predtým stretli v bordeli (ak sa s vami neporozpráva, treba najprv zabiť nepriateľov v okolí). Prejdite na koniec chodby k štyrom policajtom, ktorých zabite. V cele napravo sú lieky. Naľavo prejdite ďalej, do haly, kde prestrelku vyhrajú siedmi policajti, ktorých vy zabite. V kancelárii napravo sú lieky. V zadnej kancelárii sú lieky a notebook so záznamami väznice (STOPA 2: Prison Log), väzni z Nova Esperanca nedorazili. Použite tu tlačidlo, ktorým otvoríte dvere.

Vyjdete na ulicu, kde obrnené vozidlo postrieľa rebelov. Keď nepáli, prebehnite k ich telám, vezmite si raketomet a zničte ním vozidlo. Pre každý prípad máte pri aute naľavo ešte jeden a aj granátomet. Po jeho zničení sa na ulici objaví sedem policajtov, ktorí sa na vás vrhnú. Po boji choďte vpred do podzemnej garáže. Naľavo je za kontajnerom ZZ (Golden LAW part 2/3).
Prejdite dverami cez jedného policajta a hore schodmi. Vyjdete hore na ulicu. Naľavo sú traja policajti, napravo sa môžete kryť za betónovým blokom, za ktorým je aj ZZ (Golden G6 Commando part 1/3). Pri trojici policajtov prejdite dverami a chodbou do šatní. V skrinkách je tu dvojo liekov.
Prejdite do posilňovne, kde čaká päť policajtov. V kúpeľni je ZZ (Golden MPK part 2/3). V druhej kúpeľni sú lieky. Prejdite pomedzi kúpeľne do kancelárií, kde sú traja policajti. Pod pultom v kuchyni, v prvej miestnosti naľavo je ZZ (Golden G6 Commando part 2/3). V kancelárii napravo je na stole zmenka (STOPA 3: Promissory Note), platba Beckerovi od doktora z hotela.

Prejdite dverami do haly k dvom policajtom. V kancelárii napravo sú lieky a na zemi za pultom je ZZ (Golden G6 Commando part 3/3). V kancelárii oproti je na stole pri okne ZZ (Golden MPK part 3/3). Potom choďte do kontrolnej kancelárie, kde si na monitoroch pozriete dianie a zistíte, že k vám smeruje štvorica policajtov, tak sa rovno tu môžete kryť pod oknom a zložiť ich. Máte tu aj lieky v poličke pri okne. Za nimi dorazia ešte ďalší dvaja. Do miestnosti vpustia aj plyn, takže je zhoršená viditeľnosť, ale viete určiť polohu nepriateľov podľa laserových zameriavačov.

Po boji sa vyvezte hore výťahom. Za pultom sa objaví policajt. Zabite ho a v miestnosti, z ktorej vyšiel, máte lieky. V ďalšej kancelárskej hale máte šesť policajtov. Keď ich zložíte, príde ešte jeden s guľometom a v brnení, čakal za dverami, aby vám dal férovú šancu.
V druhej kancelárii napravo je na stole zložka (STOPA 4: Political Folder) o AUP, ktorí na vás útočili v Paname na základe tipu od brazíliskej polície. V kancelárii naľavo od dverí sú lieky a notebook (STOPA 5: E-File on Da Silva), v ktorom majú zložku o vašom priateľovi z miestnej polície, ktorý tvrdohlavo odmieta úplatky. Prejdite dverami do premietacej miestnosti a spustite premietanie (STOPA 6: Slide Show).

Potom prejdite ďalej miestnosťami k šestici policajtov. Za mrežami v zbrojnici majú dosť zbraní, ak si chcete zmeniť to, čo máte. Pokračujte odtiaľto hore schodmi. Hodia vám tam slzný plyn, no aj tak stúpajte hore. Dvere úplne hore sú zamknuté, no na medziposchodí odstreľte kryt ventilácie a vlezte do nej. Prepadnete sa do počítačovej miestnosti. Zabite jedného policajta a pozrite si disk so záznamom Rodrigovej vraždy. Zabil ho Bachmeyer, Beckerov zástupca.
Vyjdite von do susednej miestnosti, kde k vám cez okná vpadne päť policajtov. Po ich zabití prejdite ďalej a po krátkej scénke sa vrhnete cez miestnosť a kým ste v pohybe, strieľajte po policajtoch za oknom. Máte čas, ale ak ich zabijete šesť, kým budete v pohybe, získate úspech „It Was Chaos and Luck“. Po prvej šestici sa ich na budove za oknom objaví ešte pár. V miestnosti pri vás máte zásoby munície.

Po prestrelke s nimi sa objavia ďalší z miestností pod vami. Na stene pri dverách, ktorými k nim musíte prejsť, sú lieky. Po ich zabití choďte do zadnej miestnosti. Najprv si prezrite nepriestrelnú vestu (STOPA 7: Flak Vest), ktorá je aj stopou, aj si ju nasadíte. Potom na pulte aktivujte tlačidlo, ktorým otvoríte dvere. Pri nich sú lieky.
Prejdite nimi na strelnicu. Najprv vás čakajú dvaja pri vás a jeden ostreľovač na vežičke. Po zemi dobehnú ďalší traja a štyria na konci pri schodoch. Vyjdite hore schodmi cez jedného policajta. Hore je klasická strelnica na terče, medzi ktorými je šesť útočiacich policajtov. Kryte sa pri vstupe za vrecia s pieskom. Z druhej stany je na zemi za vrecami ZZ (Goolden LAW part 3/3).
Prejdite strelnicou, na konci sa vám jeden policajt vzdáva, tak ho môžete nechať tak. Za ním vás čaká ešte jeden útočiaci. V poličke pri umývadle napravo je dvojo liekov. Potom len vybehnite hore schodmi.

Po scénke ste na ochodze nad miestnosťou so skupinou policajtov. Môžete sa schovať v kancelárii pri schodoch, sú v nej aj lieky. Dvaja policajti rovno vybehnú hore za vami, ostatní čakajú dole. Zbehnite dolu schodmi a kryte sa naľavo za stĺpmi. Keď ich zabijete, objavia sa ešte dvaja. Dole máte v kancelárii lieky a v druhej miestnosti zbrojnicu a tretie na stolíku uprostred haly.
Hore na balkóne vás čaká veliteľ Bachmeyer. Kryje sa za zábradlie a nevykukne, takže strieľajte do stropu nad ním. Keď sa časť prepadne, presunie sa vedľa a vybehnú dvaja policajti. Zabite ich a zas strieľajte do stropu nad ním, až kým na neho strop nespadne. Vtedy sa objaví, tak buďte pripravený a zastreľte ho.
Idete po Beckerovi, no zachráni ho Victor. Mal by Maxa zabiť, len čo ho dostal na mušku, no z nevysvetliteľného dôvodu to nespraví. Vy to teda prežijete a Victor sa dá na útek.


14. One Card Left To Play

Da Silva vás hodí na letisko, kde máte zabrániť Victorovi v úteku. Ochranka už o vás vie, takže nenápadný prístup padá a vy prebehnete vstupnou halou a vrháte sa na dopravný pás batožín.
Môžete sa nechať viesť na dopravnom páse a likvidovať nepriateľov, alebo hneď zoskočiť a nájsť si poriadne krytie. Na konci dopravného pásu je ZZ (Golden Rotary Grenade Launcher part 1/3). Tam môžete vyliezť hore na ochodzu, alebo prejsť kanceláriou a hore schodmi. Hore je pár ďalších policajtov v bezpečnostnej miestnosti s nepriestrelným sklom, no keď budete na ochodze, začnú vybiehať von.
Po boji prejdite ochodzou a bezpečnostnou miestnosťou, v ktorej boli policajti. Na ochodze za ňou je ZZ (Golden Rotary Grenade Launcher part 2/3). Napokon prejdite dverami priamo z bezpečnostnej miestnosti.

Prejdite chodbou s piatimi policajtmi. V druhej miestnosti naľavo sú lieky. Za rohom sú napravo šatne. V skrinke sú lieky a v sprche je ZZ (Golden Rotary Grenade Launcher part 3/3). Na záchode je posledná stopa v hre, opäť do tretice Anders Detling (STOPA 1: Ex-Cop). Za nájdenie všetkých stôp získavate úspech „An Echo Of the Past“. Za všetky stretnutia s turistami (Anders na záchodoch v klube, v stánku v Nova Esperanca a tu, turista v bordeli v Nova Esperanca a vo väznici) získate úspech „Sure Know How To Pick a Place“. Prejdite na záchody, tam je dvojo liekov v poličke pri dverách.

Vojdete do haly, kde vás čaká šesť nepriateľov pred vami, ktorým skočíte v scénke prakticky do rany. Za nimi je ďalších päť, ďalší na konci a hore na ochodze. Využite prostredie haly na ich likvidáciu. Napravo nad spojovacím mostom, ku ktorému vedie eskalátor, sú v lekárničke na stene lieky. Prejdite od nich mostom na druhú stranu a tam sa dajte doľava. Na konci je prechod uzavretý, ale na zemi pred ním je ZZ (Golden RPD part 1/3).
Vráťte sa pod most a choďte halou vpred. Naľavo je pri okne a pri nástupnom termináli malý pult, za ním je dvojo liekov a pod pultom je ZZ (Golden RPD part 2/3). Keď máte všetko, na konci haly použite tlačidlo a presuniete sa za dvere.

Naľavo za dverami sú na stene lieky. Pred vami sú tiež traja policajti a ďalší štyria obďaleč na schodoch. V hale nástupišťa pod schodmi sú ďalší. V kancelárii na konci haly máte lieky a tlačidlo, ktorým obnovíte energiu trate. Dorazí vlak a z neho vybehne šesť nepriateľov, tak sa kryte v kancelárii. Po boji nastúpte do vlaku.
Nebude to pokojná jazda, lebo hneď sa objaví vedľa vás druhý vlak, z ktorého po vás nepriatelia strieľajú. Vo vagóne je aj jedna zbraň, ak by vám vo vašej dochádzala munícia. Keď ich zlikvidujete, vyjdete z tunela a z vrtuľníka sa k vám spustí ďalších šesť nepriateľov. Po ich likvidácii preskočíte do susedného vlaku, keďže váš sa ide vykoľajiť. Pred vami sú traja nepriatelia a v poličke na stene máte trojo liekov (rozhodne sa hodia, aj ak máte nejaké ušetrené z predtým). Potom choďte na koniec vlaku a v poslednom vozni je na zemi ZZ (Golden RPD part 3/3). Za získanie všetkých Zlatých Zbraní získavate úspech „A License To Kill“.

Vystúpte z vlaku a v scénke sa automaticky presuniete do hangáru. S granátometom sa za štít schová Armando Becker, veliteľ polície a poskok Victora Branca. Vy sa kryte za vozíky. Bude po vás páliť granáty, ktoré môžete zostreľovať, alebo sa im podľa možností uhýbať, no neopúšťajte krytie. Okrem neho tu bude asi dvadsať nepriateľov. Najprv sú to štyria pred vami a ostreľovač v lietadle napravo. No dva džípy a neskôr jedno policajné auto dovezú posily. Keď zabijete všetkých nepriateľov, v scénke skočíte na Beckera. Trafte granát, ktorý po vás vypáli a napokon nad ním stojíte so zbraňou v ruke. Môžete ho zabiť, alebo sa rozhodnúť nechať ho tak. Ak ho nezabijete, získate úspech „You Push a Man Too Far“ (aj tak podľahne zraneniam).

Dorazí De Silva, naskočíte k nemu, vezmete si granátomet a vyrážate po Victorovi. Toto je už len bonus pre zábavu po ťažkom súboji. Likvidujte všetkých nepriateľov naokolo. Ak sa vám podarí zničiť všetky vozidlá, ktoré budú okolo, džípy, policajné autá, obrnené vozidlo a vrtuľník, tak získate aj úspech „The Road-Kill Behind Me“. Napokon už len párkrát streľte do lietadla, zničíte mu motory a dostanete Victora. De Silva ho zatkne, hoci neskôr v správe budete počuť, že ho našli obeseného v jeho cele. Max tentokrát neskončil úplne na dne, hoci veci dopadli horšie, než sa dalo očakávať, no zostal nažive a odchádza nevedno kam.

Related Games Max Payne 3: Deathmatch Made in Heaven Pack
Max Payne 3: Painful Memories
Max Payne 3: Hostage Negotiation Pack
Max Payne 3: Disorganized Crime Pack
Max Payne 3: Local Justice Pack
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Max Payne: Kung Fu Edition
Max Payne



Diskusia Príspevkov: 6 Hodnotenie
111 hlasov

100
60
20

80
40
0
55
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |