GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 21583 users

Walkthroughs > F.E.A.R.


Zobrazení:128148
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. Interval 01 - Inception (Point of Origin)
Po vystúpení z auta choďte za roh k plotu. Údermi pištole (pravé tlačidlo) rozbite dosky v plote a prejdite na dvor. Choďte naľavo a dverami pri horiacom sude vstúpte do budovy. Prejdite pár miestnosťami, v tmavej si zapnite baterku (X) a dojdite na recepciu. V miestnostiach napravo je Health Booster. Pokračujte hore schodmi. Nad nimi choďte chodbou naľavo, preskočte stôl (space) a v ďalšej miestnosti podlezte dosky v dverách (C). Dojdete k dverám so zámkou, tak ju odstreľte a pokračujte hore schodmi. Tam stretnete Jankowskeho, ktorý vám otvorí dvere. Pokračujte do miestnosti s mŕtvolou. Počká tam na vašu kolegyňu a vás ako nováčika rozumne pošle na prieskum okolia. Pokračujte schodmi hore na strechu.

Prejdite strechou, cez dvere dlhou chodbou, až na ďalšiu časť strechy, kde zahnite doprava. Tam vás ovalí váš cieľ, povie, že tí mŕtvi si smrť zaslúžili a odíde. Keď sa preberiete, vráťte sa cestou, ktorou ste prišli naspäť k vášmu teamu.


2. Interval 02 - Initiation (First Encounter)
Choďte k bráne s vojakmi. Máte ju otvoriť. Choďte napravo, popri plote a kontajneroch. Naľavo je pootvorená brána, prejdite ňou a nájdete Reflex Booster. Vráťte sa von a za rohom vybehnite po schodoch nahor. Prejdite hore cez mostík do miestnosti na konci a pákou otvorte bránu. Cez okno uvidíte, ako špeciálna jednotka vbehne na dvor. Choďte za nimi. Keď dorazíte na dvor, nájdete už len ich kostry.
Pokračujte dvorom ďalej, smerom naľavo a tam vstúpte do budovy. Zaznamenáte prvý kontakt. Prejdite miestnosťami ku schodom, hore schodmi. Hore je v bočnej miestnosti lekárnička. Pokračujte do chodby, kde je vybité okno. Rozbite dosky, ktorými ho zatĺkli a vyskočte ním von na striešku pod ním. Zo striešky skočte napravo za plot.
Prejdite dverami dovnútra a čaká vás prvý poriadnejší boj. V hale zabite vojaka. Ďalší sú vonku. Oproti vám je pootvorená brána vedúca na dvor. Za dverami napravo je ešte jedna miestnosť, ktorá tiež vedie na dvor. Na dvore vás čakajú ďalší vojaci, tak si zvoľte jednu cestu a pobite ich. Prejdite potom dvorom na koniec a vstúpte do otvorených dverí.
Prejdite do skladu. Medzi prvými regálmi vyskočte na krabice na zemi, vlezte z nich do regálu a nájdete Health Booster. Prejdite do susednej miestnosti. V bočných kanceláriách máte lekárničku a brnenie. Prestrieľajte sa ďalej, cez ďalšiu halu. Vybehnite hore schodmi. Tu prejdite cez malú miestnosť na chodbu. Než ňou pôjdete, môžete ísť do ďalšej miestnosti oproti, kde je brnenie, lekárnička a granáty. Prejdite na koniec chodby a ste v hornej časti skladu, ktorým ste prechádzali. Preskočte cez krabice naľavo a choďte k ovládaciemu panelu, ktorým posuňte kontajner na žeriave. V miestnosti za vami si ešte môžete vypočuť odkazovač. Vráťte sa pred dvere a preskočte pomocou kontajneru na druhú stranu haly.
Prejdite dverami. V miestnosti naľavo je brnenie a napravo na regáloch lekárnička. Prejdite do ďalšej haly. Bránou o poschodie nižšie prejdú vojaci, tak ich môžete zhora zlikvidovať. Prejdite na druhú stranu a schodmi zbehnite dole. Dole vybehnite jednou z dvoch ciest na dvor, kde vás čaká ďalšia prestrelka. Prejdite dvorom, na pravej strane zbehnite dole schodmi a vstúpte opäť do budovy. Choďte chodbou. Než pôjdete do miestnosti s hromadou krvi, odbočte doprava, kde prejdite až ku krabiciam, na ktorých je Health Booster. Vráťte sa do miestnosti s krvavými pozostatkami. Pokračujte jedinou možnou cestou. Na konci vybehnete hore schodmi. Z miestnosti za nimi vyskočte z okna. Dole sa k vám vyberie dievčatko a všetko navôkol začne vybuchovať. Utekajte na koniec chodby, kde vás výbuch vyhodí cez okno.


3. Interval 03 - Escalation (Infiltration)
Po prebratí sa choďte na koniec dvora a zbehnite dole schodmi do budovy. Prejdite jedinou možnou cestou na dvor. Na dvore pôjdete mostom ponad nejakú nádrž. Ak zoskočíte dole, tak na zemi pri nádrži nájdete Reflex Booster. Inak choďte do miestnosti naľavo za mostom a v nej použite páku, čím otočíte most. Vyjdite dverami a prejdite mostom na plošinu oproti. Tam napravo pri potrubiach zídite dole rebríkmi.
Prejdite tmavou chodbou a na konci vo výklenku pri rebríku je Health Booster. Vylezte rebríkom hore. Prejdite po mostíku k dverám. Vo vode pod mostíkom je lekárnička. Vstúpte do budovy. Pod ochodzou je na stolíku lekárnička. Hore sa prestrieľajte do susednej haly s nádržami. Môžete zbehnúť dole k nim, tam prelezte šachtou v stene a na jej konci je Reflex Booster. Vráťte sa hore do haly. Naľavo od dverí, ktorými ste vošli, odstreľte na dverách zámku a prejdite nimi. Vylezte hore rebríkom a prejdite mostom cez halu. Na druhej strane vyrazte poklop v podlahe a skočte do chodby. Ak by ste sa chceli vracať, môžete odstreliť zámku na dverách za vami. Prebojujte sa ďalej jedinou možnou cestou (cestou máte pár lekárničiek) a v poslednej hale vylezte hore rebríkom.
Hore vstúpte do miestnosti, v ktorej môžete použiť laptop. Pokračujte do chodby. Naľavo je nejaká výbava, pokračujte napravo na dvor, kde je ďalšia prestrelka. V búdke uprostred dvora máte výbavu. Po boji prejdite do budovy na druhú stranu. V nej vstúpte do miestnosti s vodou. Buď skočte zo zábradlia do okna napravo, alebo choďte doľava a jedinou možnou cestou sa dostaňte k rebríku, ktorým zleziete za to isté okno. Tam choďte za turbínu a skočte dole do vody. V nejakej vízii len prejdite ku kostlivcovi.


4. Interval 03 - Escalation (Heavy Resistance)
Vstúpte do šachty pri vás a prelezte ňou. Za rohom je oproti vám východ, napravo máte lekárničku. Choďte teda rovno a po potrubí vyskáčte zo šachty hore. V malej miestnosti naľavo vás čaká vojak a lekárnička. Pokračujte až na rázcestie. Obe cesty vedú do haly s vojakmi. Akurát cestou napravo nájdete lekárničku a brnenie. V hale čaká prestrelka.
Po boji vybehnite hore schodmi. V miestnosti napravo je výbava. Cesta naľavo, ako aj cesta na druhej strane ochodze sa spájajú pri regáloch s výbavou, za ktorou prejdite von dverami. Von vás čakajú dva dvory spojené mini uličkou. Na oboch je hromada nepriateľov, tak sa nimi len prestrieľajte. Na druhom dvore je dole pod nádržami, neďaleko rebríka Reflex Booster. Po boji vstúpte na druhom dvore do budovy. Pred vami je rozbitý most. Preskočte zábradlie napravo a vybehnite schodmi hore. Dostanete sa opäť na dvor, na hornú plošinu. Na pravej strane otočte ventilom a vráťte sa naspäť dole k rozbitému mostu. Napustili ste do nádrže vodu a na hladine máte dve plávajúce krabice, po ktorých preskáčte na druhú stranu.
Vstúpte do miestnosti, kde zlikvidujte vojakov. Buď choďte chodbou napravo, alebo hore schodmi a ochodzou popri lekárničke, no obe cesty vás dovedú do haly s ďalšími vojakmi. Po tejto prestrelke pokračujte a narazíte na troch vojakov, z ktorých jeden je ťažko obrnený. Trochu manévrujte a dostatkom guliek, či granátmi sa ho zbavte. Prejdite dverami ďalej. Môžete zbehnúť naľavo dole schodmi po lekárničku, brnenie a Health Booster. Inak pokračujte chodbou do miestnosti s dvoma vodnými nádržami. Je tu pár vojakov a môžete si pomôcť streľbou do ventilu na potrubí za nimi. Skočte do prvej nádrže a vylezte rebríkom hore. Tu použite ventil, čím zvýšite hladinu vody v oboch nádržiach. Za dverami naľavo máte výbavu. Inak skočte do nádrže napravo a vylezte z vody do miestnosti za ňou (nedá sa, ak ste nezvýšili hladinu). Tam vylezte hore rebríkom. Pokračujte až do poslednej miestnosti. V nej v rohu na zemi vyrazte mreže a skočte dole. Prelezte šachtou, na jej konci vyrazte mreže a skočte dole.


5. Interval 03 - Escalation (Bad Water)
Prejdite dverami do haly. Zlezte rebríkom a pokračujte jedinou možnou cestou, až na rázcestie. Schody napravo vás nedovedú k ničom podstatnému, tak pokračujte chodbou. Dôjdete do menšej haly. Zlezte dole rebríkom a prejdite šachtou po Health Booster. Vráťte sa hore rebríkom, prejdite na druhú stranu haly a pokračujte chodbou. V nej vo vízii prejdite k dverám na konci chodby, keď zmiznú, tak k dverám na opačnej strane. Ste späť. Prejdite do vedľajšej miestnosti so zablokovanými dverami. Za odpadkovým košom rozbite mreže a vlezte do ventilačky.
Vyleziete do miestnosti s mŕtvolou. Zájdite k nej a objavia sa vojaci nad vami. Likvidujte ich a za chvíľu vrazia ďalší k vám cez zavreté dvere. Pobite ich a prejdite tými dverami. Prebojujte sa dlhou chodbou, až na koniec, na rázcestie. Ak pôjdete doprava, budete sa vracať po horných plošinách, z ktorých vás ostreľovali nepriatelia, keď ste šli chodbou popod nich. Ak pôjdete rovno, tak na konci vylezte hore rebríkom, vyskočte na potrubia a vlezte do ventilačky. Tam pokračujte ventilačkou, po potrubiach a ďalšou ventilačkou a cestou získate výbavu a Reflex Booster. Obe cesty (aj horné chodby, aj ventilačka) vás dovedú do haly s nejakými nádržami. Tam prejdite dverami a pokračujte chodbou popri dvoch automatoch.
Cesta povedie ponad miestnosť s mŕtvolou, v ktorej ste boli predtým. Pokračujte jedinou možnou cestou, až na koniec. Tam vlezte do tunela s potrubím, prejdite ním a na konci skočte dole.


6. Interval 03 - Escalation (Exeunt Omnes)
Postupujte jedinou možnou cestou až k rebríku, ktorým vylezte hore. Za strojom oproti rebríku je Reflex Booster. Pokračujte ďalej, do chodby, v ktorej sú na zemi míny. Streľte do nich a následný výbuch odpáli aj elektrický zdroj, z ktorého šľahajú blesky, ktoré vám bránia v postupe. Na ľavej stene vyrazte mriežku, prejdite šachtou a zlezte dole rebríkom. Pokračujte do haly, kde zabite pár nepriateľov. Cesta ďalej vedie rebríkom z miestnosti s vodou. Najprv však vylezte hore rebríkom v hale s veľkými potrubiami. Hore prejdite na okraj plošiny, preskočte na potrubie a prejdite do časti oproti. Tam pokračujte priamou cestou popri turbínach až do kancelárie, kde je Health Booster a lekárnička. Pri turbínach zoskočte do vody pod vami a ste v chodbe, ktorou ste šli pred chvíľou. Vráťte sa teda naspäť k rebríku a tým obďaleč vo vode vylezte hore.
Hore ste na druhej strane chodby, v ktorej ste odpálili míny. Naľavo na stene je páka, ktorú prehoďte, vypnete tak prúd a môžete chodbou prejsť. Pokračujte teda cez dvere naľavo. Prejdite miestnosťou s brnením a laptopom. V ďalšej chodbe odstreľte zámku na dverách napravo. Prejdite za nimi dlhou šachtou a dostanete sa do miestnosti s výbavou a Health Boosterom. Tu opäť odstreľte na dverách zámku a dostanete sa na chodbu, z ktorej ste prišli. Zbehnite dole schodmi.
Dole sa prebite miestnosťou s vojakmi. Za ňou vás čaká dvor s ďalšou väčšou prestrelkou. Môžete naň vyjsť dverami v chodbe pri vás, alebo zbehnúť dole schodmi a popri brnení vyjsť tadiaľ. Keď sa zbavíte vojakov, prídu ďalší vrtuľníkom. Pobite ich a prejdite dverami za výsadkom. V hale za chodbou čaká ďalšia prestrelka a aj obrnený vojak, takže si pripravte granáty. Účinná je na nich aj brokovnica, no musíte sa k nim dostať blízko. Po boji s v hale vezmite lekárničku, prejdite dverami, ktorými prišli vojaci a napravo máte dve brnenia a výbavu. Pokračujte dole schodmi a chodbou ďalej. Na konci rozbite okno a vyskočte von.
Fettel práve odlieta. Pobite ostatných vojakov na dvore. Ďalší vystúpia z auta, vrátane ďalšieho obrnenca. Máte tu dosť priestoru pre manévrovanie, tak ich všetkých pobite. Po boji vás vyzdvihne vrtuľník.


7. Interval 04 - Infiltration (LZ Is Hot)
Už pri pristávaní padnú vaši spoločníci. Keď vysadnete na strechu budovy, tak buďte pripravený na nepriateľskú paľbu. Po boji si skočte do miestnosti pri pristávacej ploche, kde je výbava, lekárnička a brnenie. Potom zbehnite dolu schodmi a vstúpte do budovy.
Pokračujte jedinou možnou cestou a dolu schodmi. Na konci, pod schodami je Health Booster. Odtiaľ sa cez množstvo vojakov prebojujte priamou cestou až na ďalšiu strechu. Tam vybehnite hore schodmi a opäť vstúpte do budovy. V prvej miestnosti je za strojmi a ventilačným potrubím na sude položený Reflex Booster. Prejdite ďalej chodbou a prebojujte sa hore schodmi do miestnosti, kde máte na stole lekárničku, brnenie a muníciu. Pokračujte ďalej, až na ďalšiu strechu s nepriateľmi. Ak ste počas boja nerozbili strešné okno, tak to spravte teraz po boji a skočte ním dnu.


8. Interval 04 - Infiltration (Watchers)
Preskočte cez recepčný pult, prejdite vyrazenými dverami, cez prednáškovú miestnosť a pokračujte chodbou pomedzi kancelárie až na koniec, do malej konferenčky, v ktorej použite laptop na stole. Vyjdite dverami na chodbu. V kancelárii napravo je lekárnička, pokračujte cez kanceláriu naľavo, z ktorej vyletela mŕtvola. Pokračujte jedinou možnou cestou až do haly, kde vybehnite hore schodmi. Tam vás čakajú v bočných kanceláriách zneviditeľnujúci sa nepriatelia. Stačí si spomaliť čas, keď sa zobrazia a dostrieľať ich (keby ste boli člen nejakej inej tajnej organizácie, zrejme by vám dali termálne videnie, ale taký F.E.A.R. nevedia našporiť ani len na nočné videnie). Prejdite kanceláriou oproti zavesenej družici a na jej konci rozbite okno a preskočte do chodby.
Prejdite kanceláriami pred vami a napravo prejdite dverami, v ktorých preskočte nahádzaný nábytok. V miestnosti vyskočte na automat a vlezte hore do priestoru nad stropom. Postupujte vpred a ako v Half-life sa prepadnete do chodby pod vami. Zlikvidujte dvoch nepriateľov a postupujte ďalej. Použite laptop na gauči. Pokračujte ďalej chodbou až k zavretým dverám na konci. Za oknom je civilista. Dajte mu vysielačku (pri ňom "F"), pohovorí si s vašim vedením a otvorí vám dvere. Pokračujte ďalej do veľkej haly, zbehnite do nej dole schodmi a pobite vojakov. V hale choďte popri oknách riadiacej miestnosti do zadných kancelárií. Tam choďte naľavo do tmavej oblasti a dverami tam prejdite do riadiacej miestnosti, kde máte nejaké zbrane. Použite ovládací panel na pulte a otvoríte si dvere oproti vám. Vráťte sa teda do haly a prejdite tými dverami.
Dostali ste sa do chodby, kde ste už boli, tie dvere boli len skratka. Choďte doľava a smerujte do časti, kde bol civilista. Pripravte sa na vojakov, ktorí tam už na vás čakajú. Pokračujte ďalej a vstúpte do dverí s nápisom Server Room. Vybehnú stade vojaci, takže to nie je ťažké nenájsť. Vstúpte do poslednej miestnosti a použite jediný aktívny panel, čím reštartnete systém. Vráťte sa na chodbu a zlikvidujte ďalších vojakov. Brána, ktorou ste prešli, je zavretá, ale vojaci vtrhli bočnými, predtým zamknutými dverami, tak nimi pokračujte ďalej.
Pokračujte ďalej jedinou možnou cestou, dosť dlhou, no nič sa nedeje, až na príležitostné paranormálne javy. Na konci rozostavanej časti vstúpte do dverí, za ktorými horí. Vo vízii zastreľte ducha smerujúceho na vás, prejdite naľavo hore schodmi a do dverí. Objavíte sa naspäť pred touto miestnosťou, no požiar je preč. V miestnosti je lekárnička, naľavo v miestnosti nad schodmi je Health Booster. Pokračujte chodbou napravo, až do krvavej haly, kde dorazí Jin. Začne to tu skúmať, vy máte samozrejme pokračovať sám. Čo na tom, že celé teamy špeciálnych jednotiek padli, vy to musíte zvládnuť. Zájdite na koniec chodby a preskočte zábradlie napravo.


9. Interval 05 - Extraction (Bishop)
V nasledujúcej miestnosti môžete pokračovať rovno do miestnosti s nepriateľmi, alebo ísť napravo, vyliezť hore do ventilačky a odtiaľ vliezť do bočných kancelárií pri miestnosti s nepriateľmi. Ide len o východziu pozíciu, prestrieľať sa musíte. Pokračujte do ďalšej miestnosti s vojakmi. Po boji choďte do kancelárie s prevráteným stolom, za ktorým sa kryl jeden vojak. Otvorte dvere napravo a nájdete rukojemníka Bishopa, na ktorého pripevnili bombu. Dajte mu vysielačku. Máte ísť po pyrotechnikov a eskortovať ich k nemu.
Pokračujte teda chodbou, až k výťahom na konci. Z výťahov budú vychádzať vojaci, na ktorých si môžete počkať a rovno po otvorení dverí ich rozstrieľať. Príde však aj jeden obrnenec, takže sa stiahnite a pošlite mu pár granátov. Keď všetkých pobijete, príde konečne pyrotechnik. Keďže máte cesty naspäť uzavreté, počkajte si, kým odpáli stenu a doveďte ich naspäť za Bishopom.
Kým bude pyrotechnik pracovať, spustí sa požiarny alarm. Máte to preveriť. Vyjdite z dverí, pred ktorými sa zastaví druhý vojak a obďaleč vybehnite hore schodmi. Tam pokračujte až do poslednej miestnosti, kde použite ovládací panel, čím vypnete požiarny poplach, ale zablokujete si tým dvere. Takže vstúpte do výťahu rovno oproti miestnosti, kde ste vypli alarm a vyvezte sa ním.
Zrejme by sa vám to nerátalo, keby sa niečo nestalo, tak sa výťah zasekne. Vyjdite z neho, choďte doprava, vyskočte na sud, na krabice a z nich hore na konštrukčné tyče, po ktorých prejdite k ventilačke. Rozbite mriežku a prejdite pár metrov šachty k ďalšej mriežke, ktorú rozbite a vyskočte von. Za dverami použite laptop a pokračujte chodbou do miestnosti na konci. Tam prejdite oknom vonku na rímsu, prejdite po nej za roh a vstúpte do ďalšej miestnosti. Tu pokračujte jedinou možnou cestou plnou nepriateľov na koniec tohto poschodia. Tam zlezte po lešení dole.
Dole sa len prebojujte cez pár miestností do poslednej, z ktorej vedú dve cesty. Budete pokračovať chodbou s nápisom Exit, napravo. No najprv choďte naľavo, vybehnite hore schodmi a nájdete výbavu a ďalej na tmavom balkóne aj Reflex Booster. Vráťte sa dole a choďte napravo chodbou s nápisom Exit. Tam vybehnite hore schodmi a pokračujte nahor vyskakovaním a behaním po doskách.


10. Interval 05 - Extraction (Blindside)
Vyjdite na strechu, prestrieľajte sa ňou na koniec a vstúpte dverami opäť do budovy. Tam sa prestrieľavajte interiérom. Na úvod sa cesta rozdvojuje, ale o pár metrov sa opäť spája. Krátkym úsekom sa prebojujte na koniec, preskočte zábradlie a vybehnite na strechu s vrtuľníkom, ktorý samozrejme odlieta bez vás. Tu vás napadnú príslušníci ATC. Stále sú to ľudkovia, tak ich všetkých pozabíjajte. Prejdite na druhej strane strechy spodnými dverami a schodmi sa dostanete do miestnosti, do ktorej by ste sa zo strechy dostali aj vrchnými dverami. Pobite vojakov a cestou máte aj nejakú tú výbavu. Vybehnite hore schodmi a dostanete sa na hornejšiu časť strechu, odkiaľ vás ostreľovali dvaja vojaci, keď ste vyšli na strechu s odlietajúcim vrtuľníkom. Prejdite od dverí naľavo a zoskočte na strechu pod vás a prejdite dverami, z ktorých vyšli vojaci. Za nimi preskočte zábradlie a dopadnite na ventilačku pod vami. Tá sa prelomí a spadnete dolu do vody.
Vylezte rebríkom z vody a choďte k zavretej bráne. Odstreľte na nej zámok. Už ste si mohli všimnúť, že tu uniká plyn a následný výbuch vás hodí naspäť do vody. Vylezte von a vráťte sa k miestu výbuchu. Cesta je neprechodná, ale máte tu aspoň Reflex Booster. Vráťte sa k vode a vyskočte na ochodzu, ktorá bola výbuchom poškodená, vďaka čomu sa na ňu dostanete.
Prejdite ňou a za dverami pokračujte chodbou na koniec, do slepej časti. Tu sa zohnite a naľavo prejdite popri potrubí. Pokračujte rovno, až k mostu, ktorý rozbije padajúce potrubie. Zoskočte na plošinu pod mostom (teda pod tou časťou, na ktorej stojíte) a zohnutí prejdite popri potrubí. Tu pokračujte jedinou možnou cestou a dostanete sa okolo na druhú stranu zničeného mosta. K rebríku sa nedostanete kvôli unikajúcemu ohňu, tak skočte opäť pod most a zohnutí prejdite cez šachtu do miestnosti, popri ktorej ste pred chvíľou šli, no ani do nej ste sa nedostali kvôli unikajúcemu ohňu. Vybehnite hore k potrubiu a otočte ventilom, čím zastavíte plyn a zároveň aj šľahajúci oheň. Než pôjdete ďalej, vylezte hore rebríkom, kúsok od ventilu a v šachte je Health Booster. Vráťte sa dole a vyjdite na chodbu, pokračujte k rebríku, ktorý vám predtým blokoval oheň. Oheň je preč, tak ním vylezte hore.
Hore vyjdite do chodby, ignorujte schody a prejdite do miestnosti s dvoma turbínami. Prejdite mostíkom a napravo otočte ventilom. Tým zdvihnete hladinu vody pod vami. Skočte do nej a preplávajte teraz uvoľneným prechodom a na konci vylezte hore rebríkom. V miestnosti prehoďte na pravej stene páku, čím privoláte výťah. Vylezte hore rebríkom, prejdite ochodzou a skočte do miestnosti, kde ste vliezli do vody. Vráťte sa napravo chodbou k výťahu, ktorý ste práve privolali. Pobite vojakov, ktorí dorazili výťahom a potom doň sami nastúpte a vyvezte sa hore.


11. Interval 06 - Interception (Sayonara, sucker)
Keď vyjdete z výťahu, čaká vás tu pár vojakov. Po boji vyjdite hore schodmi do miestnosti za oknom. Odtiaľ chodbou doprava, z kancelárií doľava a doľava hore schodmi. Hore nájdete civila, s ktorým ste sa stretli už predtým. Choďte od neho na koniec chodby a za dverami zahnite doprava. Než pôjdete ďalej chodbou, choďte do druhých dverí naľavo a tadiaľ do miestnosti s mŕtvolou vo ventilácii. Na stole máte Health Booster. Vráťte sa na chodbu a pokračujte ďalej.
Prejdite miestnosťou, chodbou a do väčšej miestnosti plnej nepriateľov. Po boji prejdite dverami naľavo a chodbou doprava. Na konci chodby prejdite miestnosťou, v ktorej nájdete raketomet, zbehnite dole schodmi, prejdite tunelom a do miestnosti s ďalšími vojakmi. V nej vybehnite hore, prejdite dverami a za nimi preskočte zábradlie napravo. Prejdite do miestnosti na konci a aktivujte v nej panel, čím ste odblokovali bezpečnostné zámky. Vyjdite teraz už otvorenými dverami rovno oproti tejto miestnosti a schodami napravo nahor.
Ste opäť pri civilistovi, ktorý sa na vás vykašle a odíde výťahom. Choďte do miestnosti vedľa výťahu, preskočte zábradlie a po rímse prejdite k rebríku, ktorým vylezte hore. Tam vylezte ďalším rebríkom vyššie, preskočte zábradlie a po rímse prejdite ponad výťah k šachte. Vyrazte mriežku a vlezte do šachty.

12. Interval 06 - Interception (Unauthorized Personnel)
Prelezte šachtou až na koniec a tam zlezte rebríkom do chodby. Prejdite ňou na koniec, kde je tučniak za oknom. O chvíľku stlačí gombík a spustí sa na vás zo stropu automatické delo. Môžete ho zničiť, ale nemusíte s ním bojovať. Tak, či tak sa vráťte naspäť chodbou k rebríku a vlezte do šachty. Za prvým rohom je voľná cesta, pretože sa delo spustilo do chodby. Prejdite teda pomedzi potrubia, rozbite mriežku pod vami a skočte do chodby pod vami. Môžete si ísť po lekárničku do miestnosti naľavo, kde bol tučniak, inak pokračujte chodbou napravo.
Tam na vás čakajú ďalšie automatické delá, tak pozor. S delami si inak môžete celkom ľahko poradiť, pretože sa neotáčajú príliš rýchlo. Pri spomalenom čase si dobehnite priamo pod ne a postavte sa za ne. Delo sa začne otáčať smerom k vám a vám stačí už len ustupovať v kruhu a strieľať do neho. Tohto konkrétneho dela sa dá zbaviť aj jednoduchšie. Napravo si všimnite dvere so zámkou. Odstreľte ju, prebehnite cez ne a na stene tam prehoďte páku, čím delo odstavíte. Prejdite chodbou do miestnosti za oknom.
Teraz môžete postupovať priamou cestou a likvidovať delá. Ja popíšem cestu, ako sa im vyhnúť. Z tejto miestnosti teda nechoďte na chodbu cez dvere napravo, ale prejdite do miestnosti naľavo. Tam, keď vyjdete na chodbu, bežte rovno dolu schodmi oproti vám. Tam sa zohnite, prejdite poza potrubie a vlezte do šachty. Tým sa vyhnete delu v chodbe nad vami. Prejdite šachtou do ďalšej miestnosti. Keď vyleziete, zostaňte stále zohnutý, prejdite k stĺpu pred vami. V strede tejto miestnosti je ďalšie delo. Zohnutý prelezte popri pulte, aby vás nevidelo a za rohom si všimnite v stene vstup do šachty. Rýchlo sa k nemu presuňte, vyrazte mriežku a prelezte šachtou do miestnosti za ňou. Tu máte vestu aj lekárničku. Vyjdite dverami na chodbu a bežte do prvých dverí naľavo. Tým ste nechali chodbu s delom za sebou.
V miestnosti naľavo máte lekárničku, choďte do miestnosti napravo. Znej vyjdite na chodbu s ďalším delom. Keď vyjdete na chodbu, hneď sa rozbehnite oproti delu a vlezte do prvej šachty na stene napravo. Prelezte popri potrubí do miestnosti, kde prehoďte páku na stene a delo odstavíte. Potom odstreľte zámku na dverách a vyjdite na chodbu. Prejdite popod delo a dvakrát zahnite doprava.
Tu vstúpte do chodby naľavo. Na jej konci sa objaví ďalšie delo. Rýchlo vbehnite do dverí na pravej strane. Tam rozbite mriežku na stene a vlezte do šachty. V šachte zahnite doľava a zas doľava. Vyleziete zo šachty neďaleko schodov. Použite spomalenie času a bežte poza stĺpy hore schodmi a hore ďalej poza stĺpy a za stroje. Tu by vám malo dôjsť spomalenie, tak si počkajte, kým sa nabije, opäť ho použite a dobehnite do dverí.
Za dverami zbehnite dole schodmi, prelezte šachtou a na druhej strane vylezte hore rebríkom. Prejdite do haly, kde sa cez stropné okno spustí pár vojakov a pobite ich. Zbehnite dole malými schodíkmi. Naľavo preskočte cez okno, zo stola si vezmite Reflex Booster a vráťte sa. Pokračujte chodbou ďalej.
Dôjdete do ďalšej haly, kde pobite vojakov, ktorí práve zlikvidovali automatické delo. Celý tento komplex je zložený z dvoch hál s neaktívnymi výťahmi a spojovacou kanceláriou. Do nej zájdite a v nej použite aktívny panel. Tým privoláte výťah za oknom. Zároveň je však na ňom aj bojový robot. Môžete ho skúsiť odlákať, dobehnúť na výťah a vyviezť sa ním hore, alebo sa ho môžete pokúsiť zničiť. Ak ho však nezničíte, tak vyskočí hore v druhej hale s výťahom, takže sa s ním radšej potrápte. Najjednoduchšie sa mi zdalo zostať v miestnosti, v ktorej ste privolali výťah a strieľať po ňom cez okná. Občas sa vyhnite raketám, ale celkovo ste tu dobre krytý, takže len občas vykuknite z okien a páľte po ňom. Potom sa vyvezte hore výťahom. Hore prejdite do druhej haly a vlezte hore rebríkom. Po ochodze vstúpte do malej miestnosti a vlezte do šachty.
Prelezte šachtou a skočte do chodby pod vami. Prejdite na jej koniec a vylezte hore rebríkom. Rozbite mriežku napravo a prejdite šachtou k mŕtvole, pri ktorej nájdete Paricle Weapon (energetickú zbraň so značným priblížením). Vráťte sa k rebríku, prejdite ďalej a vylezte ďalším rebríkom vyššie. Tu rozbite mriežku pod vami a skočte do miestnosti pod vami. Použite aktívny panel a odsajete toxické látky z miestnosti pred vami. Než prejdete dverami naľavo, choďte najprv doprava, kde je lekárnička a Health Booster. Potom prejdite dverami, vstúpte do miestnosti a použite laptop. Prejdite dverami napravo a pokračujte jedinou možnou cestou do poslednej miestnosti.
V nej môžete použiť aktívny panel a získate kontrolu nad delom v miestnosti s vojakmi. Tak ich likvidujte. Ak vám delo zničia, tak ich musíte doraziť vlastnými silami. Preskočte cez okno pred pultom a pokračujte chodbou za ním. Prejdite miestnosťou s vojakmi a vstúpte do dverí s nápisom Exit.
Prejdite do miestnosti, hore schodmi naľavo, hore pobite vojakov, prejdite popri výťahoch a na konci preskočte zábradlie.


13. Interval 06 - Interception (Afterimage)
Choďte rovno, pred recepciou zahnite doprava a poniže do chodby doľava. V druhých dverách naľavo je Health Booster. Potom vstúpte do dverí na konci chodby. Prejdite miestnosťou do susednej miestnosti. V nej je na stolíku pod oknom Reflex Booster. Prejdite hore schodmi na chodbu. Prejdite chodbou na koniec, trochu si pokráčajte vo vízii vpred a vstúpte do dverí na boku chodby.
Prebojujte sa jedinou možnou cestou do miestnosti, za ktorou bojujú ATCčkari s vojakmi. Musíte to vybojovať s oboma stranami. Po boji pokračujte zase ďalej a dostanete novú úlohu, nájsť Alice Wade. Pokračujte jedinou možnou cestou a prebojujte sa cez ďalších nepriateľov až vonku. Cestou prezerajte bočné miestnosti, v ktorých nájdete rôznu výbavu. Vonku zoskočte dole pomocou kvetináčov, alebo striešky pri stene. Dole vás čaká pár ďalších vojakov a bojový robot. Potom prejdite na koniec dvora. V pár miestnostiach naľavo máte výbavu na doplnenie. Inak vyjdite schodami napravo a vstúpte do budovy.
Po vstupe zhasnú svetlo, tak si posvieťte, ak potrebujete a pobite pár vojakov. Prejdite dverami a za nimi prehoďte na stene páku, čím opäť zapnete svetlo. Prebojujte sa na koniec, do chodby s oknami smerujúcimi na ďalší dvor a vyskočte cez ne von.


14. Interval 07 - Redirection (Alice Wade)
Prejdite dvorom a vstúpte do budovy cez prízemné okna naľavo. Prejdite priamou cestou až do výťahu, ktorým sa vyvezte hore. Choďte doľava. Na stole môžete použiť laptop, inak pokračujte ďalej a vstúpte do kancelárie Alice Wadeovej. Vypočujte si odkazy na záznamníku a máte novú úlohu. Vráťte sa k výťahu, ktorý sa posunie o kus nižšie. Vyskočte na výťahovú kabínku a preskočte za zábradlie napravo.
Vylezte hore rebríkom, prejdite po rímse popri výťahovej šachte na druhú stranu a tam hore ďalším rebríkom. Hore prejdite po rímse opäť na druhú stranu. Tam môžete ešte vyliezť po ďalšom rebríku a vziať si zhora výbavu. Inak prejdite dverami na chodbu.
Pokračujte do haly, kde čakajú vojaci. Po boji vyjdite hore schodmi a pokračujte chodbou. Tu sa medzi kanceláriami prebojujte cez ďalších vojakov. V kanceláriách je len nejaká výbava. Prejdite za kancelárie a na koniec chodby. Tam rozbite sklo a vstúpte do miestnosti za oknom. Prejdite ňou na druhú stranu a von na chodbu. Prejdite chodbou a vstúpte do miestnosti naľavo. Tam použite prvý aktívny panel pod obrazovkou, čím otvoríte uzavreté brány. Potom použite druhý panel obďaleč a získate kontrolu nad delom v hale s vojakmi, tak ho použite na ich likvidáciu. Potom vyjdite na chodbu a pri prvej príležitosti zahnite doprava. Pokračujte rovno touto chodbou a zase pri prvej príležitosti zahnite doprava a ste v hale s vojakmi, ktorých ste pobili delom.
Naľavo môžete vybehnúť hore schodmi a pobrať veci, čo po nich zostali a aj brnenie, inak pokračujte chodbou napravo. Prebojujte sa chodbou až do poschodovej haly, kde sú vojaci aj nad vami. Choďte naľavo ku schodom. Napravo, pri schodoch je miestnosť, v ktorej je Reflex Booster. Potom vybehnite hore schodmi, prejdite terasou a prebojujte sa ďalšou časťou. Keď prejdete z chodby do časti, kde je aj opancierovaný nepriateľ, tak vstúpte do zasadačky oproti chodbe, v ktorej je Health Booster. Že treba kvôli výbave prezerať okolité kancelárie, to pripomínať hádam nemusím. Prebojujte sa úplne na koniec tejto časti a tam nájdete Alicu. Dajte jej vysielačku a po krátkom rozhovore použite laptop.
Teraz ju musíte dostať bezpečne na strechu. Vráťte sa celou cestou naspäť až do poschodovej haly, kde ste mohli z miestnosti pri schodoch získať Reflex Booster. Až tam vás čaká pár nových vojakov. Zbehnite teda dole schodmi, pobite ich a vstúpte do výťahu.
Poveziete sa nahor, no na niektorých poschodiach, kde privolali výťah vojaci, zastanete, tak len vybehnite von, všetkých pobite, poberte si, čo sa dá a vráťte sa naspäť. Keď zastanete na trinástom, tak vám vypnú prúd. Vybehnite von, do miestnosti naľavo, aktivujte v nej panel a otvoria sa vám dvere pred miestnosťou. Výťah s Alicou sa uzavrie. Prejdite teda tými dverami do susednej miestnosti a tam dverami napravo. Vybehnite hore schodmi a v hale hore pobite vojakov. Vybehnite schodami o poschodie vyššie a tam za dverami ďalšími schodmi nahor. Hore vyskočte na krabice, rozbite mriežku a vlezte do šachty.


15. Interval 07 - Redirection (Flight)
Vylezte von. Za oknom je Alica, no odmieta sa zdržovať a utečie. Trúba. Počkajte si, kým nepriatelia vonku nevyrazia dvere. Potom vyjdite von a pobite ich. Vybehnite hore schodmi k pristávacej ploche a prejdite dverami dovnútra. Tam zídite dole schodmi, pobite ďalších nepriateľov, ktorí vyjdú z výťahov a prejdite dverami. Choďte dole schodmi a prejdite pomedzi prázdne kancelárie. Na konci vybehnite hore schodmi. Tu si dávajte pozor, napadnú vás malí, lietajúci roboti. Prejdite na koniec tejto hornej časti, v poslednej miestnosti vyskočte na rímsu za oknom a z nej skočte na plošinu pod vami. Tam vstúpte do dverí, vylezte hore rebríkom a druhými dverami vyjdite opäť von. Ste na vyššej plošine. Vyskočte za zábradlie na balkón a vstúpte do miestnosti za ním.
Prejdite na druhú stranu tohto poschodia. Tam vybehnite hore schodmi a pozor na robotov, aj na výsadok vojakov. Hore vstúpte do dverí naľavo a za nimi choďte dole schodmi. Zbehnite úplne dole a vezmite si Reflex Booster. Potom sa vráťte na piate poschodie a prejdite dverami. Prejdite na koniec tohto poschodia. Tam v hale s výťahmi pobite pár vojakov. Prejdite do miestnosti ďalej, v ktorej v malej izbičke prehoďte páku na stene a spustíte energiu. Vráťte sa k výťahom, otvorte si ten napravo a zvezte sa ním dole.
Vyjdite z výťahu a vbehnite do garáží. Alica je naozaj trúba a zdrhne. Prebojujte sa garážami nahor, do G1 a na konci vstúpte do dverí naľavo, pri rampách. Vybehnite hore schodmi a otvorte dvere, za ktorými vás čakajú vaši.


16. Interval 08 - Desolation (Urban Decay)
Presúvate sa vrtuľníkom a ste zostrelený. Vaši, až na pilota to prežili, ale sú ranení, takže idete opäť do akcie sami. Jedinou možnou cestou sa dostaňte až na poschodie s nepriateľmi a pobite ich. Na konci vám bráni v prechode diera v podlahe, tak ňou skočte o poschodie nižšie. Tam vyrazte dosky napravo, vyjdite von, prejdite dverami pred vami, zahnite doľava a po troskách vyjdite opäť hore. Tam choďte do miestnosti napravo, v ktorej je Reflex Booster. Potom sa vráťte po troskách opäť o poschodie nižšie, odkiaľ ste práve prišli. Pri troskách zahnite do dverí napravo, za nimi choďte rovno a na konci doľava. Tadiaľ sa dostanete za zabarikádovanú časť. Tam sa pripravte, zoskočí k vám bojový robot. Zabite ho a prejdite k miestu, kde zoskočil. Vo dverách vyrazte spodné dosky, zohnite sa a prejdite na chodbu.
Pokračujte až k diere, ktorú preskočte. Pozor, budú vás ostreľovať z okien oproti. Prejdite ďalej k streche za dverami. Než na ňu vstúpite, vedzte, že na streche naľavo, aj v oknách sú nepriatelia. Prejdite strechou a na jej konci vstúpte opäť do budovy. Ste na druhej strane, odkiaľ vás predtým ostreľovali. Pokračujte chodbou a vstúpte do prvých dverí naľavo. Tam vstúpte do kúpeľne a vezmite si Health Booster. Na konci chodby, v poslednej miestnosti skočte do diery v podlahe a prepadnite sa o poschodie nižšie.
Tu prejdite jedinou možnou cestou, až na koniec. Cestou budete mať víziu, v ktorej nasledujte dievča a na konci postrieľate pár duchov. Opäť v reáli, keď ste na konci, tak napravo sú záchody a naľavo jediné presklené okno. Rozbite sklo a vyskočte ním von.


17. Interval 08 - Desolation (Point of Entry)
Prejdite ulicami, až na koniec a tam si trochu zabojujte. Po boji vstúpte do dverí napravo a prejdite do susednej miestnosti. Vrazí k vám auto s vojakmi, tak ich pobite. Vyjdite von a pobite ďalších na tejto ulici. Na jej konci vyskáčte na krabice pri plote naľavo a z nich preskočte za plot. Choďte vpred, keď sa na vás vyrúti auto. Skočte do dverí napravo, aby ste sa mu vyhli.
Vybehnite hore schodmi a prebojujte sa vonku za plot. Tam choďte do úzkej uličky napravo, prejdite ňou, prelezte dierou v plote, ďalšou uličkou a vylezte na lešenie v rohu, napravo. Z neho skočte do okna, pri ktorom stojí. Vybehnite vnútri hore schodmi a vyjdite na balkón. Preskočte zábradlie do bočnej uličky. Vyberte sa ňou vpred, keď proti vám vyrazí auto, tak sa rýchlo stiahnite za roh a prefrčí len popri vás. Pokračujte uličkou vpred a na dvore za ňou vstúpte do budovy naľavo.
V nej vstúpte do susednej haly a tam skočte do odokrytej šachty medzi strojmi. Prejdite ňou na koniec. Tam pobite vojakov nad sebou a pomocou potrubia napravo povyskakujte k ich mŕtvolám. Tam vylezte rebríkom hore. Preskočte na plošinu poniže, na druhej strane. Tam môžete ešte vyliezť hore rebríkom po brnenie. Inak vstúpte do chodby napravo. Je tam otvor v zemi. Zatiaľ ho ignorujte a pokračujte ďalej, kde nájdete Reflex Booster. Vráťte sa k otvoru a skočte ním dole.
Keď vyjdete von, choďte dole rampou, do skladu so zaparkovaným autom. Tam choďte do chodby naľavo (napravo je len kancelária s pištoľou a lekárničkou) a pokračujte ňou do haly s vojakmi. Tam vybehnite schodmi napravo hore, prejdite na druhú stranu a tam zbehnite schodmi dole. Prebojujte sa chodbou a na jej konci si otvorte dvere naľavo. Za nimi zbehnite dole ďalšími schodmi. Vstúpite do haly s výťahom uprostred. Naľavo je miestnosť s muníciou. Vylezte napravo hore rebríkom na plošinu a prejdite dverami. Pokračujte až do haly, kde na vás cez okná vyskočia zneviditeľňujúci sa vojaci. Zbavte sa ich, nespadnite do dier a prejdite k schodom, ktorými vyjdite hore. Úplne hore prejdite na druhú stranu, vstúpte do dverí a zídite tamojšími schodmi opäť dole.
Pokračujte ďalej a spoza okien zbadáte, ako na ulici pod vami bojujú ATCčkari s bojovým robotom. Keďže vaša cesta vedie tam, môžete do boja zasiahnuť a zlikvidovať obe strany. Pokračujte ďalej, až do skladu, kde rebríkom zlezte dole. Vyjdite na ulicu, kde sa pred chvíľou bojovalo. Ak ste aj jedného robota zničili, čaká vás tu ešte druhý. Po jeho porážke vbehnite do budovy naľavo, na konci ulice.
Tu pobite pár ATCčkarov a prejdite do slepej chodby za miestnosťou, v ktorej ste bojovali. Naľavo je tu na stene malý, svietiaci panel, ktorý stlačte. Otvoria sa tajné dvere. Prejdite nimi, doplňte si muníciu a pokračujte do ďalšej miestnosti. Tam vybehnite hore schodmi, prejdite dverami oproti a ďalšími schodmi nahor. Tu máte napravo výťah. Najprv však prejdite mostíkom do miestnosti na druhej strane a tam máte Health Booster. Vráťte sa mostíkom naspäť a vstúpte do výťahu. Prepadnete sa do krvi, plávajte za dievčaťom, potom v chodbe choďte za ním a v ohnivom prostredí si zastrieľajte na duchov. Potom ste opäť v realite, vo výťahu. Zvezte sa ním dole.


18. Interval 09 - Incursion (Lapdog)
Tu na vás čakajú hneď na začiatku dve automatické delá. Ak nechcete bojovať, tak spomaľte čas a z výťahu bežte hneď naľavo. Preskočte zábradlie a bežte naľavo do chodby popod druhé delo. Tam bežte k zavretej bráne naľavo. Počkajte si, kým sa vám dobije energia, spomaľte čas a prebehnite k rebríku oproti. Nelezte ním dole, ale rovno zoskočte, aby ste sa vyhli streľbe. Prejdite tunelom a na druhej strane vylezte hore rebríkom.
Prebojujte sa priamou, dlhšou cestou až k rebríku na konci, ktorým vylezte hore. Tam vstúpte na potrubie a vylezte na potrubie naľavo. Pokračujte po potrubí až na koniec, kde skočte do šachty napravo, pri potrubí. Z nej sa dostanete do miestnosti, kde ste pred chvíľou mohli vidieť robiť pri počítači tučniaka.
Vybehnite hore schodmi a prebojujte sa na koniec tejto časti. Na konci máte dve cesty. Buď cez miestnosť s automatickým delom, alebo pri jej dverách vlezte do šachty s potrubím a tadiaľ sa dostanete presne za tú miestnosť. No v miestnosti je Reflex Booster aj nová zbraň (MP50 Repeating Cannon). Takže ak ich chcete, zničte delo a prejdite miestnosťou.
Za ňou dôjde v chodbe k výbuchu, takže musíte oheň obísť cez miestnosť naľavo. Je v nej automatické delo, no ak si dáte spomalenie, prebehnete miestnosťou na druhú stranu skôr, než vás zameria. V chodbe ďalej vybehnite na konci hore schodmi, kde sa len prestrieľajte k ďalším schodom, ktorými zbehnite dole. Tu sa prebojujte do poslednej, otvorenej pracovne a v nej zlezte dole rebríkom.
Prelezte tunelmi, je to úplne priama cesta. Prelezte do časti, kde napravo uniká plyn. Streľte tam, nech to vybuchne, inak by to buchlo, keď by ste tadiaľ išli a to by nebolo dobré. Pokračujte ďalej, až k dverám so zámkom. Ignorujte ich, tadiaľ by ste sa len vrátili na chodbu, ktorou ste už išli. Choďte radšej doľava, hore schodmi a hore rebríkom. Hore vlezte pomedzi potrubia do šachty a na jej konci pozoskakuje dole.


19. Interval 09 - Incursion (Bypass)
Prejdite zo šachty do miestnosti a sledujte, čo sa deje na moste pod vami. Potom prejdite dverami, zbehnite dole schodmi a choďte za tučniakom na most. Povie vám, čo treba spraviť, aby ste sa dostali do Vaultu.
Choďte do chodby oproti mostu a zlezte dole rebríkom na pravej strane. Vstúpte dole do dverí a choďte doprava a cez most. Pobite vojakov. Za mostom máte napravo zavreté dvere, choďte doľava. Tu máte dve cesty. Choďte postupne oboma, naľavo aj napravo je panel, ktorý aktivujte. Aktivovaním oboch presuniete dve ramená stroja do nových zdrojov. Vráťte sa k mostu, cez ktorý ste sem prišli a dvere pri ňom, predtým zavreté, sú teraz otvorené. Prejdite nimi.
Prejdite k rebríku, vylezte ním hore a pokračujte do miestnosti s vojakmi. Vyjdite hore schodmi. Tam si môžete omrknúť laptop, potom sa zohnite a popri potrubí prejdite na plošinu nad dverami, ktorými ste vošli. Tam prejdite popod veľké potrubie a za nim choďte k mriežke, vyvaľte ju a prelezte šachtu do ďalšej miestnosti. Tu najprv vylezte hore rebríkom napravo, vezmite si Reflex Booster a vráťte sa. Pokračujte dverami a mostom do haly s vojakmi. Pobite ich a pomocou krabíc zoskočte z ochodze dole. Zídite do chodby pod stroj v strede haly. Tu sa dostanete k dvom ďalším panelom, ktorými treba presunúť ďalšie ramená zdrojov. Použite prvý panel a rameno sa presunie. Druhé nemôžete presunúť, pretože mu cestu blokuje krabica. Zídite dole rebríkom a obďaleč druhým rebríkom hore. Tam aktivujte panel, čím presuniete krabicu ďalej. Zídite dole, môžete tu použiť laptop a vráťte sa k prostrednému panelu, ktorý teraz aktivujte a prepojíte aj štvrté rameno. Vráťte sa hore schodmi do haly s veľkým strojom. Vybehnite na plošinu za stroj a dvere, ktoré boli predtým zavreté, sú otvorené. Prejdite nimi.
Pokračujte jedinou možnou cestou až na koniec, kde na pravej stene vyrazte mriežku a prejdite šachtou do uzavretej miestnosti, kde je prepravník sudov. Jeden dopravník je nonstop plný, v druhom občas zopár sudov chýba. Využite to a nechajte sa zviezť sudom, nad ktorým už ďalšie nie sú, o poschodie nižšie. Tam vybehnite von a aktivujte panel. Zbehnite dole schodmi a choďte smerom, odkiaľ ste prišli. V rohu miestnosti je Health Booster. Potom sa vráťte k dverám, ktorými ste prišli, vyskočte na potrubie a prelezte po ňom k hornému panelu (alebo môžete ísť od schodov k rebríku ním hore a tak sa tam dostať), ktorý aktivujte. Sprístupnili ste si Vault. Otvoria sa vám dvere vedľa, tak nimi prejdite, až k výťahu, ktorým sa zvezte. Prejdite priamou cestou na mostík smerujúci k valutu a vstúpte doň. Vo valute už len vstúpte na plošinu, ktorou sa zvezte do jeho centra.


20. Interval 10 - Revelation (The Vault)
Keď zastanete, vystúpte a prejdite chodbou. Budete mať víziu, v ktorej sa niečo dozviete, no prídete o všetky zbrane, zostane vám len pištoľ. Nájdete Fettela, tak ho zabite a preberiete sa z vízie pri mŕtvolách Fettela a Alice. Prejdite ďalej a nájdete troch vojakov, úplne znehybnených, tak sa ich zbavte a vezmite im zbrane. V chodbe za nimi použite naľavo laptop a zistíte o niečo viac. Na konci chodby sa vyvezte plošinou o poschodie vyššie a choďte k dverám, za ktorými je Wade. Alma vyjde von a zabije ho. Potom sa dvere otvoria, tak vstúpte a sledujte jej stopy. Za dverami ju sledujte. Opäť sa dostanete do snového stavu, kde likvidujte duchov. Pár ich zlikvidujte aj po návrate do reality. Prejdite ďalšími dverami. Za sudmi tam nájdete Reflex Booster. Pokračujte ďalej jedinou možnou cestou, občas si zastrieľajte na duchov a dorazte do haly so štyrmi energetickými zdrojmi. Na konci sa vyvezte výťahom hore.
Prejdite chodbou na plošinu pred zdrojmi a tam aktivujte panel. Tým sa ukážu ich horné, zraniteľné časti. Potom streľte do hornej časti každého zo zdrojov (do cievky, z ktorej vychádza žiara) a tým ich zničíte. Otočte sa a prejdite dverami oproti vám, ktoré sa otvorili. Pokračujte jedinou možnou cestou. Skúsia vám ju ešte znepríjemniť duchovia. Inak len stále sledujte Almu a jedinou možnou cestou sa dostanete až k vstupnému výťahu valutu. Vyvezte sa ním von. Vonku sa zbavte pár duchov, prebehnite po moste do dverí oproti a vyvezte sa hore výťahom.


21. Interval 11 - Retaliation (Ground Zero)
Celé zariadenie o chvíľu vybuchne. Už sa len musíte dostať von. Cestou vás budú pravidelne napádať duchovia, tak buďte pripravený. Cestou tiež sledujte okolie pre lekárničky, brnenia a náboje. Bude ich celkom dosť.
Bežte von chodbou. V nej doľava, po výbuchu preskočte zábradlie naľavo, aby ste sa vyhli ohňu a bežte ďalej. Bežte doľava cez pár skladov. Vo veľkom sklade zbehnite dole schodmi a na druhej strane hore schodmi. Hornou cestou bežte ďalej cez ďalšiu miestnosť až na ochodzu so zavretými dverami. Tam preskočte zábradlie a skočte do haly pod vami. Po boji s množstvom duchov skočte do dier napravo, ktoré sa odokryli. Bežte dolom, až kým nenastane vízia. Choďte k dverám a otvorte ich. Vstúpte do horiacej miestnosti. Zabite dievča a prejdite schodmi naľavo. Hore otvorte dvere a zabite Almu znova. Pokračujte chodbou, až kým Alma nezabije osobu za zatvorenými dverami. Vtedy sa hneď otočte a likvidujte ju, pretože prichádza k vám. Potom ste naspäť v realite, tak len prejdite na koniec chodby. Tam vstúpte do výťahu a vyvezte sa hore. Hore choďte k oknu a vyskočte na ulicu. Tam sa nechajte pohltiť tornádom. Potom už len nasleduje mini, mini záverečná animačka, ktorá to ukončí v štýle veľkého klišé.

Related Games F.E.A.R. Online
F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 2: Reborn
F.E.A.R. 2: Project Origin
F.E.A.R.: Perseus Mandate
F.E.A.R.: Extraction Point
F.E.A.R. Combat



Diskusia Príspevkov: 156 Hodnotenie
946 hlasov

100
60
20

80
40
0
59
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |