GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 1333 users

Užívateľ > ROBERT106 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Adiboo and the Secret of Paziral je hra, ktorú som hral keď som bol malý. Myslím, že na detstvo nie je zlá. Je to podľa chuti človeka, každý má rád niečo iné. Grafika bola na rok výroby obdivuhodná. Prostredie sa mi páčilo, bola to klasická detská atmosféra. Príbeh bol jednoduchý. Proste ste prenasledovali zlú postavu celú hru. Zbierali ste rôzne životy, body a tak. Proste stará klasika. Mne osobne sa moc hra veľmi nepáčila, lebo nebola ničím zaujímavá, proste to bola klasika. Koniec som nepochopil, keďže som to hral veľmi dávno a bol som malý.
Agent Hugo som hral už dávnejšie. Hra ma bavila, lebo mala príbeh, ktorý bol zaujímavý narozdiel od tých ostatných detských hier. Grafika bola postačujúca na detskú hru. Prepracovanie prostredia sa mi páčilo a mesto bolo dobre spracované. Možnosti v hre mi tiež vyhovovali, ako napríklad misie, kde sa musíte schovávať za iné objekty a tak. Jedinou nevýhodou bolo, že sa mi daktoré misie zdali pre dieťa neskutočne obtiažne. Koniec hry bol zaujímavý a na detskú hru bol urobený veľmi slušne.
Alan Wake sa mi mega páčil. Príbeh bol super. Prepracovanie okolia bolo dokonalé, prostredie bolo krásne a malo ten temný dojem aký malo mať. Možnosti v hre sa mi veľmi páčili, najmä uhýbanie bolo veľmi zaujímavé. Hre nemám čo vytknúť. Veľké plus je, že ku hre bolo vydané DLC. Koniec bol tiež strhujúci a trošku mi naskočili aj zimomriavky.
Alan Wake's American Nightmare malo príbeh, ktorý sa mi veľmi páčil. Bolo tam zaujímavé najmä opakovanie deja a pocit deja vu. Grafika bola super, takisto ako aj v pôvodnej hre. Prepracovanie okolia bolo také, aké malo byť, atmosféra bola úžasná. Jediné, čo sa mi na hre nepáčilo boli príšery v podobe pavúkov a tak. Proste v pôvodnej verzii to nebolo a tu sa mi to nejako nehodilo. Koniec sa mi páčil, niet viac čo dodať.
Assassins Creed potešil najmä úžasným príbehom. Bol celkom strhujúci. Grafika bola na rok výroby obdivuhodná. Prepracovanie okolia sa mi veľmi páčilo. Najmä tie zbúrané staré budovy v tomto skorom storočí. Možnosti v hre sa mi páčili, najmä v ovládaní, keďže ovládanie bolo maximálne zaujímavé a boje tiež neboli najhoršie. Jediné, čo sa mi na hre nepáčilo, že na to, aby ste prešli určitú sekciu v hre ste robili v podstate stále to isté. Koniec som nečakal a prekvapil ma.
Assassins Cree 2 príbeh bol absolútne dokonalý. Grafika tiež, a ani moc nežiadala. Prepracovanie prostredia bolo super. V hre máte rôzne obchody a môžte si upravovať nielen vzhľad, ale aj zbrane, vaky a tak. To sa mi veľmi páčilo. Hre nemám čo vytknúť. Hra bola dobre ukončená a hlavne so záhadou, ktorá hráčov núti zahrať si pokračovanie. Na záver by som chcel ešte povedať, že sa mi páčilo ako to nadväzovalo z jednotky.
Assassins Creed 3 bola iná ako predošlé 4 diely. Bola iná najmä ovládaním, ale k tomu sa dostaneme časom. Poďme postupne. Príbeh v tejto hre bol zaujímavý, ale nepáčil sa mi tak ako v predošlých dieloch. Grafika bola značne od posledných dielov vylepšená, ale taktiež to znamená vyššie požiadavky, ale dá sa to zvládnuť. Bolo vidieť, že na prepracovaní prostredia si dali tvorci záležať. V hre boli rôzne možnosti, čo sa mi páčilo. Jednou z možností boli boje. Neviem si na ne vytvoriť názor. Na jednu stranu sa mi to páčilo, najmä kvôli vzhľadu. Boje vyzerali viac akčnejšie. Ale na druhú stranu mi chýbalo to staré dobre ovládanie s módom nápadnosti. K tejto hre sú rôzne DLC-čka, čo považujem za veľkú výhodu. Môj záver ku koncu hry bol, že hra mala dačo do seba a koniec dostal hráča do neistoty. Otázka bola jednoduchá. Čo bude ďalej?
Assassins Creed 4 - dlho (nedočkavosťou) očakávaná hra úžasnej série. Hra nesklamala príbehom, z ktorého veľakrát naskakovali zimomriavky. Grafika bola krásna a detailná. Od predchodcu Assassins Creed 3 bola o dosť vylepšená. Táto hra nám potvrdila, že sa dá vytvoriť hra, ktorá má obrovský otvorený priestor a má množstvo zábavných aktivít, ako bolo chytanie rýb, pirátčenie, potápanie sa k vrakom lodí, hľadanie pokladov a tak ďalej, za jedne rok. Len treba chcieť. Atmosféra v hre je príjemná a bol to presný opak zimy, ktorá sa zase vyskytla v predchodcovi. Pri tejto hre som nedokázal porovnať, či boli lepšie terajšia tropická atmosféra alebo predošlá zima. Proste obe boli brilantné a treba skúsiť všetko. Jedinou nevýhodou boli chyby v hre, ktorých bolo dosť, ale boli iba drobné, ale v porovnaní, čo autori dokázali za rok je to nič. Výhodou hry je zase dodatok Freedom Cry, ktorý určite poteší. Koniec hry taktiež nesklamal, ale až zaskočil. Jediná Koniec bol veľmi silný a z hry sa dá zobrať trošku ponaučenie a zamyslieť sa nad tým.. .. Túto časť vynechám kvôli spoilu. Proste koniec bol krásny, prekvapivý a trošku smutný.
Assassins Creed - Brotherhood bolo zaujímavé predovšetkým príbehom. Príbeh bol naozaj domyslený a hráč často nečakal, čo sa stane. Grafika bola obdivuhodná vzhľadom k tomu, že ste nepotrebovali nejakú silnú grafickú kartu. Prepracovanie prostredia sa mi zdalo podobné predchodcovi, hre Assassins Creed 2. Neberiem to ako mínus. Možnosti v hre boli podobné ako v starom dieli, čiže v hre sa dali robiť zaujímavé činnosti, ako napríklad nakupovanie. Veľkým plusom u mňa bolo vytvorenie si vlastnej skupinky assasínov. Jedinou nevýhodou bolo asi že ste museli byť len v Ríme, ale to už je len malinký detajlík k tomu, akú dobrú prácu tvorci vykonali. Ku konci hry som mal dobrý pocit prejdenia, ale zároveň aj ten pocit, že už je koniec a budem musieť dlho čakať na nový diel. Presne tento pocit má hra obsahovať.
Assassins Creed potešil najmä úžasným príbehom. Grafika bola na rok výroby obdivuhodná. Prepracovanie okolia sa mi veľmi páčilo. Možnosti v hre sa mi páčili. Jediné, čo sa mi na hre nepáčilo, že na to, aby ste prešli určitú sekciu v hre ste robili v podstate stále to isté. Koniec som nečakal a prekvapil ma.

Assassins Creed 2 príbeh bol absolútne dokonalý. Grafika tiež. Prepracovanie prostredia bolo super. Hre nemám čo vytknúť. Hra bola dobre ukončená a hlavne so záhadou. Na záver by som chcel ešte povedať, že sa mi páčilo ako to nadväzovalo z jednotky.

Assassins Creed - Brotherhood bolo zaujímavé predovšetkým príbehom. Grafika bola obdivuhodná. Prepracovanie prostredia sa mi zdalo podobné predchodcovi, hre Assassins Creed 2.
Jedinou nevýhodou bolo asi že ste museli byť len v Ríme. Ku konci hry som mal dobrý pocit prejdenia, ale zároveň aj ten pocit, že už je koniec a budem musieť dlho čakať na nový diel.

Assassins Creed - Revelations je zaujímavá hra so zaujímavým príbehom. Prostredie bolo trošku Constantinopolom odlíšne. Možnosti v hre boli veľkolepé. Koniec bol strhujúci a dobre vymyslený.

Assassins Creed 3. Príbeh v tejto hre bol zaujímavý, ale nepáčil sa mi tak ako v predošlých dieloch. Grafika bola značne od posledných dielov vylepšená. Bolo vidieť, že na prepracovaní prostredia si dali tvorci záležať. K tejto hre sú rôzne DLC-čka, čo považujem za veľkú výhodu. Môj záver ku koncu hry bol, že hra mala dačo do seba.
Assassins Creed - Revelations je zaujímavá hra so zaujímavým príbehom. Páči sa mi, ako príbeh začína zhurta a hneď sa dostávate do akcie. V príbehu som miloval najmä misie s Altairom, kde ste postupne zisťovali čo sa s ním stalo a ako dopadol. Prostredie bolo trošku Constantinopolom odlíšne. Ale bola to príjemná zmena. Možnosti v hre boli veľkolepé, najmä vďaka novým vynálezom a novým zbraniam, ktoré postupne v príbehu objavujete. Koniec bol strhujúci a dobre vymyslený. Na tejto hre sa mi najmä páčilo, ako ďaleko sme sa s Eziom dostali a, že ho vidíme aj v takom neskorom veku.
Bad Boys 2 je hra, ktorá vás vzhľadom k roku výroby trošku sklame. Či už príbehom, ktorý vás nezaujme, kvôli skoro žiadnym ukážkam, ktoré vás nezaujmú alebo grafikou, ktorá síce nie je taká hrozná, ale vzhľadom k roku výroby mohla byť podstatne lepšia. S prepracovanosťou prostredia sa mi páčila, ale to neznamená, že tvorci nevytvorili hru rýchlo a dúfali to, že si ju bude každý kupovať vďaka úspešnej filmovej série. Proste obyčajná strielačka. Zakončenie príbehu sa mi páčilo. Vec, ktorú môžem vytknúť boli ukážky, v ktorých sa skoro vôbec nerozprávalo.
Batman - Arkham Asylum bola hra, ktorá prekvapila začiatkom. Príbeh sa naozaj zvrtol do takých rozmerov, že ste ho napravovali celú hru. Grafika bola priemerná, čiže percentá za ňu neodoberám. Prostredie bolo pekne spracované a možností a zbraní bolo v hre kopu. Jedinú vec, ktorú môžem vytknúť bola tá, že ste celú hru boli len vo väznici a to ubralo hre na zaujímavosti a dakedy to trošku nudilo. Naopak k hre považujem za veľké plus, že vytvorili inú verziu hry, ktorou je Game of the Year Edition. Vyvrcholenie príbehu bolo dobre vymyslené a myslím, že sa hráčom bude páčiť.
Batman - Arkham Asylum bola hra, ktorá prekvapila začiatkom. Príbeh sa naozaj zvrtol do takých rozmerov, že ste ho napravovali celú hru. Grafika bola priemerná, čiže percentá za ňu neodoberám. Prostredie bolo pekne spracované a možností a zbraní bolo v hre kopu. Jedinú vec, ktorú môžem vytknúť bola tá, že ste celú hru boli len vo väznici a to ubralo hre na zaujímavosti a dakedy to trošku nudilo. Naopak k hre považujem za veľké plus, že vytvorili inú verziu hry, ktorou je Game of the Year Edition. Vyvrcholenie príbehu bolo dobre vymyslené a myslím, že sa hráčom bude páčiť.
Batman - Arkham City nezradil rozmanitým príbehom a pestrými úlohami. Grafika bola detailná a hráč je z nej v úžase. Mesto a lokácie boli krásne spracované a možností v hre bolo požehnano. Veľkým plusom bola aj vylepšená verzia hry. Koniec hry bol taký, aký mal byť hráč s ním môže byť spokojný.
Batman - Arkham City nezradil rozmanitým príbehom a pestrými úlohami. Grafika bola detailná a hráč je z nej v úžase. Mesto a lokácie boli krásne spracované a možností v hre bolo požehnano. Veľkým plusom bola aj vylepšená verzia hry. Koniec hry bol taký, aký mal byť hráč s ním môže byť spokojný.
Batman - Toxic Chill má byť detská hra, ktorá ma dieťa pobaviť. Ale mne sa skôr zdal priebeh hry skôr logický a úlohy v hre boli veľmi nudné. Grafiku chceli autori nechať detskú a je podarená. Spracovanie okolia sa mi teda páči a atmosféra v hre je pozitívna. Za možnosti dávam taktiež plus, vzhľadom ku možnosti riešenia hádanok vo vašom úkryte, ktorá bola celkom zaujímavá. Koniec hry bol zaujímavý a pekne spracovaný.
Brothers in Arms - Earned in Blood je vojenská hra, ktorá ma vzhľadom k tomu, že ma vojenské hry moc nebavia veľmi pobavila. Mala zmysluplný príbeh, v ktorom ste vedeli čo máte robiť, k postavám sa dal urobiť vzťah a taktiež nechýbala náhla smrť postáv, ktorá vás dakedy zarazila. Grafika je slušná a okolie autori spracovali dobre. V hre je veľa zbraní a každá je iná. Obľúbenie záleží na hráčovi a podľa jeho chuti. Koniec bol zmysluplný a táto vojenská hra si zaslúži ocenenie za zaujímavý príbeh.
Brothers in Arms - Road to Hill 30 je jedna z mála vojenských hier, ktoré ma dokázali pobaviť. Vyžaruje pestrým príbehom a postavami, ku ktorím si dokážete vytvoriť vzťah. Taktiež nechýbali strhavé momenty, ktoré vás zarazili. Grafika je na rok výroby slušná a hráč sa preto nemusí obávať o kvalitu tejto hry. Okolie tvorci krásne prepracovali a možnosti v hre sú zaujímavé, ako napríklad, keď ste velili tanku, ale hra poteší aj širokým množstvom zbraní. Hra bola pekne zakončená a autori si zaslúžia uznanie.
Car Mechanic Simulator 2014 je simulátor, ktorý príbehovými úlohami naozaj prinútil hráča cítiť sa ako mechanik. Misie boli také ako aj v reále, zákazník vám priniesol auto, povedal, čo auto robí a zistiť, čo je zlé bolo na vás. Kvalita grafiky auta sa mi páčila a zaslúži si potlesk. Simulátor, ktorý sa môže pochváliť nielen krásnym spracovaním okolia, ktorý dodával príjemnú atmosféru, ale aj možnosťami v hre riadne rozobrať auto, aj keď ma trošku zamrzelo, že ste v hre nemohli rozobrať napríklad motor a opravovať drobné súčiastky v ňom, čo je reále bežne možné a to isté aj o takej prevodovke. Ako ďalšie mínus považujem to, že vás hra po čase začne nudiť a prichádzajú chvíle nostalgie. Na konci vás čaká milé prekvapenie, ktoré poteší.
Carmageddon je výnimočná hra, vzhľadom k roku výroby. Výnimočná, či už príbehom, ktorý hráča pobaví stále ťažšími a ťažšími výzvami, ale aj grafikou, ktorá je skorú dobu vývoja techniky slušná. Lokácie v hre sú vyhovujúce a hra vás prinúti presedieť pri počítači viac ako máte v pláne. V hre sa mi páčilo pekné spôsoby ako protivníka zničiť. Koniec bol niečím iný a preto zaujímavý.
LA Noire, takže.. Po grafickej stránke sa mi hra veľmi páčila. Prepracovanie okolia bolo pekné, mesto sa mi veľmi páčilo, príjemná atmosféra. Tento titul sa tvorcom naozaj podaril. Sčasti by sa táto hra dala zaradiť aj ako simulátor, keďže bola vcelku reálna a vyšetrovanie prebiehalo tak ako prebiehalo v skutočnosti v 40 rokoch 20 storočia. Príbeh bol zaujímavý, hra bola rozdelená do niekoľkých sekcíí. Niektoré sekcie boli viac zaujímavé, niektoré menej. Myslím, že väčšina prípadov v hre boli podarené a páčilo sa mi prepojenie niektorých prípadov navzájom. Taktiež sa mi páčilo, keď ste v priebehu vedľajších misíí stretli postavy z hlavného príbehu. Ovládanie auta bolo maximálne divné, po väčšine sa to hráčom nepáči, ale mne to prišlo zaujímavé. Ďalšou vecou sú klasické pouličné zločiny. Myslím, že toto sa do hry absolútne nehodilo, ak to nesúviselo s prípadom. Vy ste detektív, nie policajt. Koniec hry sa mi moc nepáčil, kvôli tomu, že ma akosi nezaujala posledná misia, ale koniec ako samotný bol podarený a zarážajúci.
Mafia 2. Tejto hre dávam vysoké hodnotenie. Príbeh v tejto hre bol super prepracovaný, grafika bola tiež na dobrej úrovni a možnosti v hre nesklamali. Páčilo sa mi to prepracovanosť mesta, bola tam príjemná atmosféra a človeka to bavilo hrať. Nepáčilo sa mi to, že v priebehu hlavného príbehu ste nemali žiaden "Free Ride". Proste ste len plnili misie a nič iné. Koniec bol vcelku zarážajúci a bolo tam vidieť, že si autori nechali takzvané "zadné dvierka", aby nasledujúca Mafia ľudí oslovila. Koniec sa mi páčil, ale mohol byť o niečo upravený. Posledná vec, čo by som dodal bolo podarené prepojenie s Mafiou 1. Neľutujem, že som si túto hru zahral, autori vedeli ako urobiť dej zaujímavý. Nechýbali ani chvíľky napätia. Táto hra sa určite nestane legendou ako jej predchádzajúci titul, ale to neznamená, že nie je zaujímavá.


The Walking Dead - Season 2 - Episode 1. Začiatok dlho očakávanej sezóny. Očakávanie začiatku bolo určite veľkolepejšie, ale vynahradilo to hneď akčné a strhujúce zmenenie situácie. Príbeh bol menej akčný, ale zato veľakrát nečakaný. Grafika bola ako v predošlej sezóne výnimočná. Prepracovanie okolia a postáv bolo odmakané grafikmi, ktorí odviedli naozaj dobrú prácu. Možnosti v hre boli ako minule veľkolepé. Koniec bol úžasný a zaslúži si ocenenie za to, ako dokázal hráča dostať do nedočkavej situácie. Dokázal to tak, ako to už dlho nedokázala žiadna iná hra.
The Walking Dead - Season 2 - Episode 2. Dlho očakávaná hra, najmä pre nadšencov The Walking Dead, ktorí zháňali epizódy hneď ako vychádzali. Príbeh bol akčný, bohatý.. Rozhodne viac ako v prvej epizóde. Príbeh bol dokonalý, napínavý a dodával vám pocit byť pripravený. Grafika je v podstate to isté ako aj v predošlej série hry, čo znamená kvalitu. Tvorci si dali námahu a hru pekne prepracovali. Možnosti v hre boli bohaté, na svoje rozhodnutia ste si dávali pozor, kvôli ohrozeniu ostatných postáv v hre. Jediná vec, ktorú by som vytkol bola, že príbeh bol neskutočne krátky. Koniec vás uviedol do očakávania ďalšej epizódy, a tak to má byť!



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |