GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 30710 users

Užívateľ > body > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Super hra pribeh je cely cas zaujimavy necakal som ze to bude az take dobre, som velmi prijemne prekvapeny grafika je uzasna,batman vyzera riadny drsnak a jocker je ako vzdy uleteny s prevratenym humorom. a uz sa tesim na pokracovanie,
tak ako tu vidim tie hodnotenia tak sa tu bojim dat to svoje,ale tak kazdy hodnoti ako sa jemu ta hra pacila. po grafickej stranke tam nic nemozem vytknut to sa mi pacila asi aj preto davam az take vysoke hodnotenie, ovladanie bolo super pacilo sa mi hlavne strielanie zo zakritu. Ale ten pribeh a misie sa mi zdali nudne. pribeh by som este zhltol pekne sa to nadvezovalo na jednotku,ale cakal som to trochu ine a tie misie? tak to vobec.. skor sa mi to zdalo ako nejaka autodraha stale len na aute malo akcnych misii ako bola napriklad ta s tymi cinanmi alebo japoncami neviem presne. neviem ci bude aj trojka ale dufam ze bude lepsia.
Nehral som sice vsetky NFS ale paci sa mi z tych co som hral najviac, pekna grafika a autica. Najviac sa mi paci dobre ovladanie aut az nato ze nie je az taky velky vyber.
Tak oproti starym dielom ma dost sklamala.Nove prevedenie hry je zaujimave ale stare sa mi viac pacilo.Vtejto hre da sa povedat nemozete zomriet,a je to stale to iste do okola. Nepacilo sa mi hlavne zbieranie tych svetielok to ma strasne otravovalo.. By som povedal ze hra pre deti.
Táto hra sa mi velmi pacila, nic podobne som este nehral. ovladanie je dost tazke ale ked si clovek zvykne tak to je super, hlavne ak si to zahrate druhykrat s otvorenymi upgradmi.Vela trikov som ani nevyuzil ale oplati sa ju zahrat.
Velmi zaujimava hra na zacatku ma trochu nudila ale dal som jej sancu a prekvapila ma hlavne skvelim pribehom, nepacilo sa mi ze pri miereni sa nedalo pohybovat a strasne malo nabojov hlavne v prvych kolach som nemal s cim strielat. Nevedel som prist nato ako zanut lejzer na zbraniach..lebo na ukazkach ich mali zapnute. v pohode hra.
Pre mna osobne 100% pretože je to moja najoblubenejsia kolekcia hier... hram ich stale dookola...Kazdym dielom je to lepsie v tejto hre je to este pomerne slabe ale za vsetko hovori aj rok vyroby.
Tak tato hra ma velmi pobavila,presiel som ju uz viackrat, a strasne ma chitilo to preskakovanie z auto do auta a strielanie za jazdy,skoda ze je tam toho dost malo.Hra je pola mna dost kratka, mohla by byt dvojka a opravil by som par chyb, viac aut na vyber motoriek tiez by bodlo viac, zaujimavejsie mysie co sa tyka pribehu.Pribeh som velmi nepochopil neviem ale bolo tam na mna prilis vela mien a dej nejako skakal z miesta na miesto... ale napriek tomu sa mi hra velmi pacila hlavne ten napad bol super. uvital by som pokracovanie...



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |