GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 34007 users

Užívateľ > zbigi > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Veľmi dobre prepracovaná hra očarovalo ma najmä ako sa autori venovali detailom. Boj v hre je výborný a realistický. Lezenie po budovách vám môže síce privodiť infarkt :D, ale určite vás zabaví. Grafika je veľmi pekná až na pár drobných chýb, ktoré sa dajú prepáčiť. Trochu som mal problémy s ovládaním hry, ale po určitej dobe som sa do toho dostal. Celé toto dielo je sprevádzané napínavým príbehom, ktorý vás určite zaujme. Veľké plus je, že hra existuje aj s českým dabingom. Určite by ste si mali túto hru zahrať.
Jednoducho fantastické!!! Tak by sa dalo opísať pokračovanie AC. Tvorcovia vychytali všetky možné chyby a to najmä opakovanie sa misii, ktoré poznáme z jednotky. Niet tomu čo dodať no možno iba, že miestami sa mi zdala hra zbytočne dlhá preto dávam 98%.
- dobrý príbeh
- super dabing
-batmobil dodal hre nový rozmer
- fantastická grafika

60% dávam kvôli hroznej optimalizácii.
Najlepšia vojnová hra za posledných 5 rokov. Úžasná grafika, realistické zobrazenie vojny, multiplayer, ktorý človeka zabavý na dlhý čas. Táto hra absolútne rozdrtila MW3.
U tejto hry mám rozporuplné pocity. Na jednej stránke je v nej kopec originálnych vecí ktorými hra zaujme, ale na druhej strane je v nej niekoľko nedostatkov, ktoré tejto hre uberajú percentá. Odporúčam priaznivcom 2. svetovej vojny.
Call of duty 2 je určite hra, ktorá sa zapísala do sŕdc hráčov neuveriteľne realistickou vojenskou atmosférou. Grafika, hrateľnosť, zvuk .... je na vysokej úrovni. 90%
Výborná zmena oproti minulým dielom priniesla táto FPS akcia. Príbeh, Grafika, hrateľnosť a všetko ostatné je na výbornú. Multiplayer je doslova vynikajúci myslím tým najmä systém hodnotenia. 100%
Tak ako len začať. Píšem to práve po dokončení celej hry. Najprv by som chcel pochváliť neuveriteľný príbeh, ktorý bol podľa mňa o "malilinko" lepší ako u COD MW2. Je vidieť, že sa v týchto veciach Treyarch prekonal. Čo sa týka grafiky, hratelnosti, atmosféry tak som spokojný ako sa len dá. Trochu mi vadilo AI nepriateľov v niektorých častiach hry a myslím, že sa zlepšilo len o málo. Ale aj tak je to jedno z najlepších COD aké vyšli podla mňa.
Podľa mňa kvalitný nástupca prvého COD4 s taktiež výborným dejom. Infinity Ward ukázali, že to jednoducho vedia a dosť ma mrzí ich rozpad. Táto hra spolu s prvým dielom sú jedny z najlepších hier aké som doteraz hral.
Absolútny prepadák. Zastaralá grafika absolútne žiadna zmena oproti MW2 a čo sa týka multiplayera tak ten je plný hackerov a cheaterov a nikoho to netrápi.
Hra s fantastickým príbehom aj ovládateľnosťou. Môžete si vybrať medzi stealth prístupom alebo sa jednoducho môžete prebojovať cez jednotlivé misie ako Rambo. Directors Cut verzia má v sebe aj DLC zadarmo.
Je to ako GTA na drogách a v hlavnej úlohe s kozou. Absolútna haluz na oddychové hranie kde ide len a len o zábavu.


Tak mafia je moja srdcovka. Táto hra podľa mňa človeka pohltí svojím príbehom, ktorý je jednoducho jedinečný. Okrem toho ostatné aspekty hry sú tiež na tú dobu výborné. Niet čo dodať. 100%
Celkom dobrá hra, ktorú ocenia najmä fanúšikovia série star wars. Najväčšia chyba tejto hry je KAMERA. Správa sa úplne stupidno občas si robí čo chce a niekedy zase nerobí nič. Grafika je dobrá vzhľadom na to, že hra čerpá námet z animovaného seriálu star wars. Preto 75%

Mimichodom hra sa ukladať dá.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |