GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 4938 users

Užívateľ > Retainer > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Primitivna strielacka v ktorej hrac striela a to je vsetko. Graficky je dost nevyspela - ako moze niekto nieco taketo vobec hrat ? Poznam velmi vela ovela lepsich hier (aj online FPSiek).
Zaujímavá hra. Povedal by som že viac akčná ako RPG. Hrám Oblivion. Oblivion je RPG (guildy veľa vedľajších úloh...). Na tomto je RPG len to že si môžete vybrať či sa radšej budete trénovať ako bojovník, mág, vrah alebo niečo medzi tým ( ja som si vybral Bojovníka ) . A ešte zopár rozhodnutí. Ale musím sa priznať že som sa nikdy lepšie nebavil pri zabíjaní nepriateľov. Táto hra má najlepší bojovy systém aky som zatiaľ videl ( síce musím sa priznať že okrem Morrowindu, Oblivionu a DDO som inu hru s Fantasy first person bojom zatiaľ nehral ). ODPORÚČAM !!
Očakával som viac. Napr. keď sú hrdinovia rozdelený na forces of dark a forces of light tak mohli byť 2 kampane ( ako napr. v SW:Empire at War ). A mohli byť pre každú stranu iné špeciálne jednotky.
Mňa hra v tomto trochu sklamala. Neviem v čom je lepšia napr. od League of Legends ktorý je zadarmo. Ináč je to celkom dobrá hra. Má to eše jeden veľký plus a to je Demigodská farebná schéma ktorá sa dá stiaknuť cez Impulse.
Skvelá online hra, obrovské množstvo championov ktorý stále pribúdajú a každý ja v niečom iný. Veľmi dobrý systém boja a aj istá originalita (je to len čiastočne kópia Doty, Nie ako Heroes of Nevereth) a hlavne je to zadarmo. Kto chce môže si kúpiť za peniaze Riot pointy za ktoré sa kupujú aj rôzne skiny (špeciálne vzhľady) pre championov. Odporúčam aspoň vyskúšať.
Je to jednoducho skvelá hra. Keď som to začal hrať tak som to hral až kým som to celé neprešiel. Odporúčam každému.




Knights of the Nine nieje datadisk, je to len taký trochu väčší Plugin. Krátke, prešiel som to približne za 3-4 hodiny (keď odrátam 1.qest Pilgrimage - behanie k shrinom čo nebolo veľmi zábavné). Dá sa bez tohto pluginu zaobísť ale je to celkom príjemné spestrenie pôvodnej hry (hlavne nový crusaderský armor set ktorý sa zíde hlavne dobrým postavám zameraným na heavy armor).
Skvelé. Najlepšie RPG ktoré som zatial hral.Veľa vedľajajších úloh, 4 guildy a celkom zaujímavý príbeh. Čarovanie je celkom dobré, oveľa lepšie ako v Morrowinde a ani boj nie je najhorší. Odporúčam.
Možno ten medveď je trochu dobrý ale ináč to je totálna blbosť. Úplná nuda, stále iba pobehovanie a poskakovanie. Jednoznačne neodporúčam !!
Skvelá hra, jediné čo mi trochu prekáža je dlhšie nahrávanie. Síce má sa čo nahrávať - oblasti sú rozsiahle a rôznorodé. Odporúčam
Velmi dobrá hra na ktorej mi trochu prekážala potreba sa registrovať do Steamu aj do Games for Windows Live. Má dokopy 14 misií z ktorých dobrovolné sú asi tak 4 čo nieje zlé.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |