GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 11343 users

Užívateľ > Marsmel > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

+hratelnosť
+multiplayer
+zadarmo
+grafika

-krátka jedna kampaň, aj ked je množstvo obtiažností, po dlhšom čase to omrzí
Pekne spracovana hra s dobrym napadom. No kusok ma hnevalo ovladanie a co sa tyka stavania alebo prehladnosti nejak ma to neoslnilo. Taktiez je to dost narocne na pc pritom ta grafika neni zrovna najlepsia. Sklamanie ake som necakal.
+grafika
+hratelnosť
+dej
+prepracované prostredie


- nenašiel som, možno pár bugov ktoré su zanedbaťelné
Dávam plných 100% pretože ak si to ma nejaká hra zaslúžit je to práve táto. Vynikajúca hratelnosť, pekná grafika, zaujmavý dej a vytváranie si vlastných skupín zabijákov. Čo sa boja týka málo ktorá hra sa s assasinom môže rovnať. Rôzne štýly útokov, uhýbanie, kopanie, obrovské množstvo zbraní proste nekonečné množstvo všeliakych kombinacií a strategií.
Pokracovanie assasina s par vylepseniami a nejakymi novynkami. Drzi si uroven predchazdajucich vydani,A myslim si ze neobanujete ani minutu stravenu za touto hrou, ktora vas zase vtiahne priamo do diania.
Asi najlepšia kúpa čo som kedy spravil. Zvukové efekty + nádherna grafika a úžasna hratelnosť. Snáď prvá hra v ktorej vidím ozajstné bojisko kde sú zničené domy,cesty atď. Skutočný online zážitok s bitkami ako sa patrý. Najlepšie keď máte ludí ktorý sa s vami do toho vrhnú. Inak to môže vyzerať ,že ste na servery len s nepriatelmi. Hru som si nekupoval kvôli single-playeru, neplánujem ho ani hrať keďže ma to nebaví hodnotím čisto multi-player.
Oplatí sa to kupovať mate v tom DLC ktoré ešte len budú + originál hru za cenu originálnej hry :D. Je to proste bomba.
Zaujmavá hra s množstvom zábavy hlavne čo sa týka multiplayeru. Grafika je nezriedkavá ale užasná. Náročnosť je úplne ideálna. Taktiež množstvo zbraní a rozličných úloh je veľké plus. Bojovať s obrovskými bossmi je nad moje očakávanie strašná sranda.
Kedze niesom nadsenec prechadzania misii som rad , ze na com zapracovali vydavatelia bol multiplayer ktory uzasne zabavi na dlhe hodiny. Zbieranim levelov a lepsich zbrani je tu na pravom mieste a nemam co podstatne vytknut.
Jedna z nalepších strategií čo som kedy hral. Naozaj sa nedá čo vytknúť. Realne boje, vojaci sa skryvaju pred gulkami, tanky s realnymi poskodeniami. Hra ktrou mozte vyhrat len vdaka taktike. No chyba mi viac modov hlavne co sa tyka mp.
Milujem hratelnost tejto hry dokaze zabavat na nekonecno hodin, existuje milion modov ktore sa oplati vyskusat aj ked na klasiku nic nema.
Čakal som od toho viac ako upraveny Source. Stále ma viac ťahá k starej dobrej 1.6. Myslím si že s hratelnosťou sa mohli pohrať viac a nie len pridať pár zbraní a nové mierenie na awp. Taktiež by som uvítal ctf mod a nie len základné 2 - deathmatch a gungame. Taktiež sa mi nepáči štýl hry bež a strielaj (keď bežíte ste stále tak isto presný).
Podla mna diablo 3 ide v stopach svojich predkov s vylepsenou grafikou hratelnostou a Multiplayerom co viac si mozem priat. Vynikajuca kupa, zabava na dlhu dobu. Sice sme cakali celkom dost dlho ale podla mna to neubralo na kvalite hry a co sa tyka grafiky je podla mojho nazoru uzasna. Nepáči sa mi ale chodenie štýlu tunel. Žiadna volnosť, taktiež dungy sa stále opakujú.
Konecne hra kde niesu nekonecne a nudne questy sluziace nato aby ste sa dostali na najvyssi lvl. Robite si vlastny dej, bojujete proti ostatnym svetom a spoznavate krajinu okolo vas. Jedine co mozem vytknut je kus neprehladnost no to je asi len sila zvyku. -10% davam zato ze pri dosiahnuti plneho levelu hra v podstate nic neponuka. Su tam sice 5man dungy ale tie su po par prejdeniach nudne a chyba tam nejaka realna akcia. Pvp sa da robit uz o 1 lvl cize to tiez 80 lvlom nepomaha.
Dobrá hra ktorá dokáže zabit množstvo času ako pre jedného hráča tak pre viacerých. Mínusom je asi unbalanc niektorých královstiev.
Podla mna vynikajuco vyriesena dota. Vylepsene ovladanie a hratelnost. Taktiez sa mi paci system pusti a hraj, oddelovanie slabsich hracov od tych lepsich. "Talenty" vdaka ktorym mozte hrat jedneho hrdinu na vela stýlov a pozicii. To ze ked si niekto zaplati hru a podpori vydavatelov nema ziadne in-game vyhody.

Strasna vyhoda je ,ze ludia nemozu leavovat kedy sa im zachce narozdiel od doty. Taktiez mozny reconnect ked padnete je super. Minus tvoria len poniektory ludia ktorych ale s dalsim levelom ubuda. Hra si zasluzi plnych 100%.

Momentálne hra oproti dote 2 "zaostáva" hlavne čo sa týka kreatívnosti, hrdinom sa opakujú kúzla a je ich už toľko že lahko stratíte prehľad. Dota ponúka zaújmavejšie súboje a potrebu väčšej zohranosti.
Dobrá hra so zaujmavou hratelnosťou. Potrápi trocha hlavu a zabaví na pár hodín takže ako oddychovka je to idealne. Taktiež temné pozadie a hudba robí dokonalú atmosféru.
Hra ktora si ma ziskala hlavne vdaka filmu no neolutoval som to. Napodobnovanie scien z filmu je bomba. Mapky su pekne prepracovane takmer do detailov, nenasiel som snad ziadny bug okrem kus nevyvazenej sily frakcii.
Pekna grafika, dobra hratelnost no da sa hrat len za dobro. Ide aj na slabsich pc pri rozumnej kvalite grafiky. Prepracovany styl boja.
Vynikajúca hra ktorá má čo ponúknuť. No má aj svoje muchy ,ktoré su však oproti jej + totálne zanedbatelné. Super grafika a hratelnosť vás vtiahnu priamo do úžasného deja ktorý táto hra má. Vytkol by som len asi horšie orientovanie po mestách teda aspoň na začiatku ,no keď sa do toho dostanete nebude vám nič stát v ceste za dokonalým herným zážitkom.
Na chyby v niektorých leveloch celkom slušná akčná hra . No tie HW nároky su strašne veľké nato že chodíte tunelmi a napadajú vas krysy. Kusok sa mi nepáčila inteligencia nepriatelov ked som sa dostal tam kde som nemal tak obvykle behali okolo alebo sa premávali popri. Taktiež neprehladnosť "miest" sa mi nepáčila. Tiež nekonečné vlny nepriateľov nenávidím a tu sa to stávalo celkom často.
Nové vynovené pokračovanie tejto úžasnej hry. Prináša nové veci a tým oživuje ešte viac ako predošlé vydania. Čo sa týka hratelnosti nedá sa čo vytknúť až nato ,že zatým strávite množstvo času oproti starším verziam. Myslím si že každý nadšenec HEROESa neodolá.
Uzasna hra s obrovskym potencionalom. Aspon je vidiet ze v jednoduchosti je krasa. Tych moznosti stavania hladania a zabavy je nekonecne mnozstvo. Velmi dobre sa da pri nej odreagovat pokial radi budujete alebo vam budu nahanat strach zombici v podzemnych katakombach. A vsetko je to z KOCIEK!!
Hra od ktorej som cakal viac ako strielanie nekonecnych vln policajtov. Sice su tam prvky nejakej tej lupeze ale clovek caka ze ked ma rukojemnika, tak policajti nebudu chodit po 1 hlavnym vstupom alebo vás nebude napadať 300 členov komanda jedným výťahom. Jedina vyhoda hry je Co-op ktory si mozu hraci uzit ale inak nedomyslena hra ktora moc dlho nezabavi.
Velmi dobra hra s prepracovanym dejom, narocnymi misiami a v celku slusnym mp. Nad hranie so svetelnym mecom nic nema odporucam .
Hra s ktorou si užijete množstvo zábavy pre jej úžasné spracovanie a veľa módov. K tomu je ešte rozmanitý počet postáv z ktorých každá ma výhody v niečom inom. Všetci si prídu na chuť. Či už je to spy alebo scout, heavy či medik možte okúsiť silu team fightov z ktoreho koľvek pohľadu. Taktiež grafika ktorá mi pripomína komixy je priam úžasná. Odporúčam všetkým priaznivcom akčných hier. Dokonca je už zadarmo!
Unikatna rpg hra s nekonecnymi moznostami , peknou grafikou a dobrym dejom (lietajucimi konmi) . Pre kazdeho fanusika RPG povinnost . Skoda par bugov ktore dufam opravy patch.
Až na jeje vek je to určite hra ktorá ma niečo do seba. Vynikajúco sa da pri nej využívat predstavivosť a až na pár detailov a grafiku je to úžasná hra. Dúfam že sa dakedy dočkáme pokračovania.
Podla mna najlepsi datadisk k wow. Ako po stránke hratelnosti tak aj z hladiska dungov. Nic nema nad BT alebo Zul' Aman.
Vynikajuco premyslena a spracovana hra co sa tyka PVP tak aj PVE. Nadherne mesta a epicke bitky s bossmi. Vylepsovanie equpu. Hranie za rozne klasy. Nekonecne farmenie :)
Hra ktora podla mna nenajde len tak skoro konkurenta. Offik je sice dost nakladny no na neoficialnych serveroch sa da dobre aj tak zabavit .



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |